Cea Mai Bună Alarmă Antiefracție pentru Locuință

Alarme antiefracție pentru casă sau apartament

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți montezi o alarmă antiefracție acasă?

Chiar dacă stai la casă sau la bloc, securitatea familiei și a bunurilor din casă trebuie să fie principala prioritate. Dacă te numeri printre proprietarii care doresc să evite stresul intrărilor prin efracție și dorești să cunoști, să vezi live toate încăperile locuinței și poate exteriorul ei, nu mai rămâne decît să te orientezi către un produs de calitate. De cele mai multe ori, pentru a adaugă un plus de securitate locuinței, protejându-ne împotriva potențialilor infractori și pericole, avem nevoie de o alarmă antiefracție, care să ne avertizeze cu privire la eventuale atacuri din exterior.

Dacă până nu demult numai firmele și instituțiile publice aveau la dispoziție cele mai bune sisteme de alarmă, în prezent, foarte multe reședințe private sunt protejate cu ajutorul acestor soluții.

Un sistem antiefracție standard e alcătuit din centrala principală, detectori, telecomandă, elemente de armare, contacte magnetice care se aplică pe uși și ferestre și sirenă. Sistemele mai complexe se compun, de regulă, din bariere de protecție în infraroșu, echipamente radio, funcții de telefonie fixă sau mobilă, coduri de armare prin telefon și posibilitatea de a asigura supravegherea simultană a mai multor zone.

Cele mai bune alarme antiefracție pentru locuințe

Premium

Paradox Digiplex

 • Acoperă multiple zone
 • Facilități pentru control acces
 • Memorează până la 2048 evenimente
 • Interfață intuitivă
 • Ecran generos
Verifică prețul

Kit-ul antiefracție Pradox este alcătuit dintr-o centrală de tip EVO192, o tastatură TM70, o sirenă SL-900B și o cutie cu transformator. Centrala alarmă antiefracție se programează cu ajutorul unei telecomenzi ce utilizează codurile de Instalator și de Master, fiind prevăzută și cu un apelator vocal. Sirena universală se autoalimentează și prezintă o protecție contra tăierii firelor sau a sabotajului, iar timpul de alarmare poate fi programat de la 45 de secunde și până la 240, asigurând astfel siguranța dumneavoastră.

Cel mai bun

Paradox SP5500

 • Are un comunicator telefonic incorporat.
 • Prezintă sirenă de exterior.
 • Ideal pentru orice zonă rezidențială sau comercială.
 • Prezintă senzor de mișcare.
 • Ușor de instalat și utilizat.
Verifică prețul

Când vorbim despre siguranța personală trebuie să ne gândim și la protecția casei. Kitul de alarmă antiefracție Paradox SP5500-EXT este un sistem de alarmă complet, cu 5/10 zone de alarmă, comunicator telefonic încorporat și sirenă de exterior. Fiabil, ușor de instalat și utilizat, este ideal pentru orice aplicație rezidențială sau comercial putând fi protejate până la 32 de zone. Sistemul de alarmă vine la pachet și cu un senzor de mișcare (PIR 476+) care se poate conecta la unitatea centrală și care poate detecta orice încălcare a perimetrului.

la buget

Alarmă GSM

 • Alarmă GSM Wireless
 • Detectează mișcarea pe o distanță între 1 și 8 m
 • Include și o sirena ce emite sunete până la 110dB
 • Include senzor PIR
 • Conține un indicator LED
Verifică prețul

Alarma GSM cu telecomandă reprezintă o soluție accesibilă oricui dorește să se simtă mai în siguranță în ceea ce privește casa și bunurile de valoare din interior. La încălcarea zonei protejate alarma GSM va suna și va trimite SMS până la 3 numere de telefon prestabilite. Alarma are posibilitatea de a se conecta wireless cu până la 600 de senzori și sirene opționale. Senzorul de mișcare detectează orice încălcare a perimetrului monitorizat de până la 8m. Atât unitatea cât și telecomanda funcționează cu baterii care vor fi schimbate după circa 5 luni la unitatea principală și 2 ani la telecomandă.

Sistem de alarma wireless PNI Safe House PG600, sistem inteligent de securitate pentru casa

 • Sistem de alarmă wireless
 • PNI Safe House
 • Sistem inteligent de securitate pentru acasă
 • Conectare wireless
 • Alertă inteligentă prin aplicația TUYA iOS / Android
Verifică prețul

Sistemul de alarmă PNI Safe House pG600 este unul inteligent, ideal pentru un grad de securitate înalt al casei dumneavoastră, utilizând conectarea prin wireless. Sistemul cuprinde două tipuri de alarme: antiefracție și fără fir, alături de o alertă inteligentă prin intermediul unei aplicații compatibile atât cu sistemul de operare iOs, cât și Android. Controlul dispozitivelor se realizează la distanță, iar distanța maximă de detecție este de până la 80 de metri în câmp deschis, funcționând la o frecvență de 2.4GHz.

Sistem alarma antiefractie DSC KIT 1864 SIR, 8 partitii, 8-64 zone, 95 utilizatori

 • Sistem de alarmă antiefracție ideal pentru aplicații mici si medii
 • Potrivit pentru spații comerciale sau rezidențiale
 • Sistemul conține mai multe componente
 • Conține 8 zone pe placă
 • Include 64 de zone cablate prin module de extensie
Verifică prețul

Sistemul de alarmă antiefracție DSC KIT 1864 SIR este ideal pentru aplicații mici până la medii, precum spațiile comerciale sau rezidențiale. Sistemul are 8 zone pe placă prin care se pot monitoriza până la 64 de zone de alarmă. Un mare avantaj îl reprezintă integrarea comunicatorului telefonic digital pentru dispecerizare (linie telefonică fixă). Centrala suportă până la 94 de utilizatori plus 1 cod master și poate memora până la 500 de evenimente. De asemenea, se pot monta detectori de fum și monoxid de carbon.

KIT alarma JK-100KRY, centrala si modul radio

 • Include tastatură Wireless
 • Modul radio este integrat
 • Echipat cu un comunicator
 • Garanția este de 24 de luni
 • Este dotat cu un detector PIR wireless
Verifică prețul

KIT-ul alarmă JK-100KRY se bazează pe o centrală, și include și un modul radio, sistemul de securitate asigurând siguranța dumneavoastră sau a unui spațiu pe care doriți să îl securizați. Setul include un detectorul PIR wireless Ja-180P și o tastatură wireless JA-150E, alături de un comunicator GSM și de o tastatură wireless. Alimentarea dispozitivelor se realizează prin baterii, astfel că durata de viață a acestora este una îndelungată. Ansamblul de dispozitive poate fi controlat din confortul propriei locuințe, prin tehnologia wireless.

Întrebări despre alarmele antiefracție de locuință

Care sunt componentele standard ?

Kitul standard, de obicei include centrala, tastatura, transformatorul, acumulatorul si cutia, împreună cu 4-5 senzori, urmând ca ulterior să îți alegi telecomanda, control WIFI și camerele de luat vederi, dacă dorești să upgradezi produsul, pentru o protecție completă.

Cum se poate monitoriza sistemul ?

Monitorizarea sistemului se poate realiza în trei moduri principale și se refera la felul în care este anunțat un potențial eveniment. Bineînțeles, cel mai bun sistem de alarmă trebuie să fie capabil să avertizeze eficient atât proprietarul, cât și firma de pază și protecție care a fost angajată.

Care este autonomia fără curent ?

În cazul în care sursa principală de alimentare este întreruptă, alarma trebuie să funcționeze autonom pe baza de acumulatori, cel putin 24 de ore. Din punct de vedere al adaptabilității, un bun sistem de alarmă pentru casă trebuie să permită conectarea la diferite surse de alimentare.

Se poate controla prin WIFI ?

În funcție de conexiunea cu unitatea centrală de monitorizare alarma antiefracție poate transmite informația wireless, conexiunea făcându-se prin unde radio(GPRS) sau prin semnale celulare(Global System for Mobile communications – GSM). Acestea nu au cabluri care pot fi tăiate și nu permit astfel sabotarea alarmei din exterior.

Instalarea este ușoară ?

Foarte multe sisteme de alarmă antiefracție pentru casă pot fi achiziționate în pachet complet. Asta înseamnă că vei primi un kit standard, de obicei incluzând centrala, tastatură, transformatorul, acumulatorul și câțiva senzori, pentru o instalare rapidă și ușoară, respectând instrucțiuniile din pachet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)
Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să împingi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți batante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe