Cel Mai Bun Aparat de Ras cu Autoascuțire a Lamelor

Cel mai bun aparat de ras cu lame cu ascuțire automată

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 93 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un aparat de ras cu ascuțirea automată a lamelor?

Aparatul de ras cu funcție de autoascuțire este o adevărată inovație în domeniul tehnologiei. Aparatul este pregătit să tundă, să contureze și să bărbierească părul de orice lungime. Dotat cu un număr variabil de piepteni, acesta vă oferă o mulțime de opțiuni de stilizare a părului, în confortul casei dvs.

Aparatul OneBlade de la Philips este unul din cele mai cunoscute de pe piața, recomandat de oameni din toate domeniile. Inovația acestuia constă în funcția de protejare a pielii în timpul bărbieritului. Astfel, vă puteți scurta părul relaxat, fără problema tăieturilor sau a altor inconveniente.
De asemenea, aparatele de ras cu autoascuțire sunt reîncărcabile, astfel nu veți duce grija acestuia pe toata durata utilizării.

Viața cu un astfel de produs în căminul dvs. se va îmbunătăți exponențial. Timpul petrecut în baie, încercând să vă bărbieriți va fi minimizat, devenind în același timp plăcut și chiar relaxant. Întregul design este conceput pentru a asigura desfășurarea procesului de bărbierit în condiții optime și sigure.

Aparate de ras cu autoascuțire

Cel mai bun

Remington

 • Setarea lungimii de tundere
 • Lame cu auto-ascuțire
 • Indicator de încărcare
 • Suprafață acoperită cu titan
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Aparatul de tuns barba Remington B5 Style Series MB5000 dispune de setarea lungimii de tundere, lame cu auto-ascuțire, indicator de încărcare ce vă anunță când este gata de utilizat și suprafață acoperită cu titan. Nu irită pielea deoarece aparatul nu taie atât de aproape precum o fac cele obișnuite, are grijă de fața și corpul dumneavoastră. Vine la pachet cu instrucțiuni de folosire, se încarcă fără fir, are o greutate redusă ceea ce îl face ușor de manevrat pentru a duce la bun sfârșit tunderea.

Premium

Wahl

 • Tip uz casnic
 • Pentru tundere
 • Alimentare cu acumulator
 • Material lame oțel
 • Greutate 612 g
Verifică prețul

Aparatul de tuns barba din inox este destinat uzului casnic, tunderii, deoarece nu irită pielea precum o fac aparatele obișnuite. Bateria acestuia are o autonomie de până la 240 de minute, vine la pachet cu ulei, periuță pentru curățare, husă de depozitare, piepteni pentru tuns barba, trimmer și stand de curățare. Este un produs eficient cu dimensiuni reduse: 26,7 cm lungime și 16,9 cm lățime. Cântărește greutatea de numai 612 g ceea ce îl face ușor de utilizat spre a duce la bun sfârșit fiecare tip de tundere.

la buget

Philips

 • Material lame inox
 • Funcție aspect nebărbierit
 • Funcție linii precise
 • Funcție coafare detaliată
 • Pentru uz casnic
Verifică prețul

Aparatul de tuns barba de la Philips este multifuncțional, stilizează și tunde cu ușurință părul facial fără a irita pielea, îți scurtează părul și îngrijește corpul. Folosește aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obține linii clare și definite în jurul bărbii, gatului și liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă. Vine la pachet cu o husă, perie de curățat și instrumente pentru față cap și corp, se încarcă în 16 ore și are o autonomie de 8 ore.

Aparat de tuns, conturat si barbierit Forever Sharp Rowenta TN6030F4, 5 piepteni, Otel inoxidabil, Lame autoascutire, Wet

 • Nu este nevoie să înlocuiești lama
 • Tăiere eficientă și facilă cu tehnologia de autoascuțire
 • Autonomie extrem de mare
 • Încărcare rapidă a bateriei
 • Rezistent la apă
Verifică prețul

Aparatul de tuns Forever Sharp Rowenta îți va permite să tunzi, conturezi și să razi barba cu ajutorul celor 5 piepteni incluși, care sunt perfecți pentru orice tip de barbă indiferent de lungimea acesteia. Aparatul dispune de un indicator inteligent ce-ți va permite să monitorizezi nivelul bateriei pentru confort sporit. Cu acest aparat piele nu va deveni iritată deoarece nu taie la fel de aproape ca un aparat de ras tradițional. Are protecție împotriva apei iar lamele se detașează ușor pentru a fi curățate sau schimbate.

Groom Kit de la Remington este setul complet pentru față și corp care te ajută să arăți mereu perfect. Oricare ar fi nevoile tale, acest aparat all-in-one te ajută. Puteți alege între Trimmer-ul principal care are 5 piepteni ficsi cu diferite lungimi, Trimmer-ul liniar pentru nas și urechi, Mini-sita pentru detalii, Trimmer-ul pentru detalii sau Trimmer-ul cu două fețe pentru corp. În plus, toate aceste accesorii de tuns pot fi depozitate organizat într-un suport de încărcare compact, fiind oricând gata de acțiune.

Aparat tuns barba Braun BT3241

 • 39 de setaări diferite pentru lungime
 • Linie și contur precis
 • Tehnologie germană și materiale rezistente
 • Baterie de durată
 • Rezistent la apă
Verifică prețul

Creează diferite stiluri de barbă cu aparatul de tuns barba și părul reîncărcabil. Oferă 20 de setări de lungime cu ajutorul rotiței de precizie și lamele ascuțite pe toată durata vieții. Acumulatorul are o autonomie de 80 de minute și se încarcă complet în 8h. Pieptenul și trimmer-ul (capul principal al aparatului) pot fi curățate cu usurință în apă, dar aparatul (mânerul) nu trebuie ținut sub jetul de apă. Prezintă un buton rotativ de precizie pentru 39 de setări pentru lungime, pentru fiecare 0,5 mm, pentru o experiență de tundere fără efort. Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului pentru tunderea uniformă a bărbii și părului. Creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal.

Întrebări despre aparatele de ras cu autoascuțire a lamelor

Poate fi folosit atât pe pielea umedă, cât și pe cea uscată?

Acest lucru depinde de tipul aparatului pe care l-ai achiziționat din magazin. Majoritatea aparatelor de bărbierit electrice nu necesită spumă sau pastă de bărbierit și funcționează impecabil indiferent dacă ai fața udă sau uscată. Este important să citești caracteristicile fiecărui produs înainte de cumpărare.

Cum poate fi încărcat?

Ca orice aparat de ras cu acumulatori și acesta se poate reîncărca de mai multe ori la rețea, până când celulele acumulatorului vor fi epuizate. Din motive ce țin de siguranță și pentru a prelungi viața acumulatorului este de preferat să nu folosești aparatul în timpul încărcării.

Cât de greu este de folosit ?

Aparatele de ras cu funcția de autoascuțire a lamelor sunt concepute pentru a fi ușor de folosit de către tine, astfel că ele sunt realizate într-un mod convenabil și la îndemână. Lamele tale vor fi gata de a fi refolosite într-un timp scurt și fără ca activitatea să-ți dea mari bătăi de cap.

Câți piepteni are incluși?

Aparatele de ras cu autoascuțire sunt concepute pentru a minimiza efortul utilizatorului. Aspectul plăcut obținut cu precizie se bazează pe existența pieptenilor care traseaza un contur rapid si îngrijit. Numărul acestora poate varia, însa, de regulă aparatul include 3 sau 4 piepteni pentru diferite trepte de lungime a bărbii.

La cât timp trebuie înlocuită lama?

Curăță mașina de tuns după fiecare utilizare prin periere pentru îndepărtarea firelor de păr de pe lame, dezinfectează-le cu alcool și apoi aplică un strat subțire de ulei care a fost furnizat împreună cu produsul. Este o operație de câteva secunde care asigură mulți ani de utilizare fără probleme.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set Clasic Pentru Bărbierit
Cel mai bun set clasic pentru bărbierit

Bărbierește-te ca un gentleman adevărat. Alege un set clasic de bărbierit cu lamă și pămătuf și nu vei mai avea grija firelor rămase sau a iritațiilor aparatelor automate de ras.

Cea Mai Bună Perie Rotativă cu Aer Cald
Cea mai bună perie rotativă cu aer cald

Cu acest tip de perie te poți usca și coafa în același timp, aspectul final fiind unul natural și sănătos. Funcția ionică ajută la eliminarea electricității statice și vei rămâne cu un păr mătăsos.

Cel Mai Bun Uscător cu Funcție de Ionizare
Uscătoare de păr cu funcție de ionizare

Ai grijă de părul tău cu ajutorul tehnologiei. Uscătoarele de păr cu ionizare au rezultate excelente cu cel mai redus nivel de deteriorare a părului dintre toate tehnologiile.

Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională
Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Cea Mai Bună Perie Interdentară
Cea mai bună perie interdentară

Peria interdentară este probabil cel mai important produs de îngrijire dentară pe lângă clasica periuță de dinți. Alege una de calitate pentru o curățare a dinților cât mai bună.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe