Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil

Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un aparat de aer condiționat portabil?

Un aparat de aer condiționat portabil, față de un aparat de aer condiționat clasic, are avantajul de a fi mobil. Adică, îl poți muta în orice cameră ai nevoie, ori din birou în birou, unde vei putea face atât răcoare cât și căldură. În plus, unele modele sunt la fel de puternice sau chiar mai puternice ca un aparat de aer condiționat convențional, au aceleași funcții (ventilare, filtrare, timer, termostat, filtre lavabile, senzor de temperatură, telecomandă, control prin Wi-Fi etc). Majoritatea aparatelor au inclusiv funcție de dezumidificator, ceea ce este foarte important pentru sănătate, deoarece un dezumidificator poate să prevină apariția și formarea mucegaiului, înlătură mirosurile urâte dar și a alergenilor.

Un aparat de aer condiționa portabil, spre deosebire de un model clasic, nu necesită montarea de către o persoană autorizată, aparatul putând fi pus în funcțiune de către oricine. Trebuie avut în vedere a se scoate furtunul de scurgere în exterior, pe o fereastră sau ușă de balcon.

Modele bune de aer condiționat portabile

Cel mai bun

Zilele toride nu mai sunt o problemă datorită noului aparat de aer condiționat portabil de la Heinner cu dezumidificator inclus. Este ideal pentru casă, suficient pentru încăperi de 15-23 m², asigurând o temperatură plăcută și optimă. Acesta are mai multe opțiuni incluse, precum răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Are un nivel redus de zgomot și o greutate redusă, fiind ușor de mutat unde ai nevoie. Face parte din clasa A+, având un consum redus de energie și o eficiență crescută.

la buget

Trotec PAC 2000E

 • Utilizat în spații de până la 26 m2
 • Funcție de răcire, dezumidificare și aerisire
 • Telecomandă
 • Display inteligent
 • Formă compactă
Verifică prețul

Aer condiționat portabil Trotec PAC 2000E, cu o capacitate max. de răcire de 7.200 BTU și un debit de aer max. de 330 m³/h. Poate fi utilizat în spatți de până la 26 m2. Forma compactă ajută la montarea în spații limitate și poate să răcească până la temperatura de 16 °C. Acest aparat are și funcția de dezumificator, iar datorită suportului de fixare a cablului, a suportului pentru telecomandă şi a roţilor, acest aparat poate fi transportat uşor, dintr-o cameră în alta. Produsul funcționează cu furtunul de evacuare căldură care este inclus în pachet!

Premium

Kraftwerk Smart 10K aer condiționat

 • Simplu de utilizat
 • Răcire puternică
 • Control ușor de oriunde prin Wi-Fi
 • Ușor de instalat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Menține-ți încăperea la o temperatură optimă chiar și în perioada toridă cu ajutorul aparatului de aer condiționat performant de la Kraftwerk. Este simplu de utilizat, putând fi controlat de pe un smartphone cu ajutorul aplicației Klarstein și conexiune la internet. Vine la pachet și cu o telecomandă, oferind un control convenabil și un meniu simplu de înțeles. Are un consum redus de energie și nu produse mult zgomot în timpul funcționării, deoarece viteza ventilatorului poate fi setată pe unul din cele 3 nivele disponibile.

Metrobreeze 9 New York City aparat de climatizare mobil

 • Ventilator și dezumidificator
 • Senzor de temperatură internă
 • Funcție timer
 • LED ușor de înțeles
 • Se poate roti la 360 °
Verifică prețul

Aerul conditionat Klarstein Metro Breeze 9 New York City asigură răcirea optimă a aerului în zilele fierbinți de vară + are funcția de ventilator și dezumidificator pentru un climat interior placut. Cu un compresor puternic, dar consum redus de carburant pentru răcire cu aer, senzor programabil de temperatură + o capacitate de 9000 BTU și clasa de eficiență energetică A, fac ca acest aparat portabil de aer condiționat să fie extrem de versatil! Temperatura se poate seta între 17-30 ° C cu ajutorul panoului de control digital dar și din telecomanda inclusă.

New Breeze 7 aparat de climatizare mobil

 • Ventilator reglabil în 4 trepte
 • Roți integrate
 • Mod economisire energie
 • Comutator temporizator programabil
 • Capacitate de răcire puternică de 2,6 KW
Verifică prețul

New Breeze 7 este un aparat de climatizare mobil cu o capacitate de răcire de 2,6 kW, poate produce temperaturi confortabile de 16-30 ° C. Performanța nu are nevoie să fie scumpă: Aerul condiționat este atât de eficient încât are clasa de eficiență energetică A. Aparatul utilizează agentul frigorific ecologic R 410A, ceea ce determină doar un sfert din efectul potențial de seră în comparație cu agenții de răcire convenționali. Ventilatorul reglabil în 4 trepte distribuie aerul răcit în încăpere ca o adiere de vânt sau un vânt puternic și are grijă de ameliorarea continuă a aerului proaspăt.

Crează temperatura optimă chiar și în cele mai toride perioade ale anului cu ajutorul aparatului de aer condiționat mobil de le Tristar, dotat cu ventilator cu două viteze diferite de funcționare și funcția pentru dezumidificare. Este ideal pentru încăperi de până la 18 m², fiind ușor de mutat datorită greutății reduse are un nivel redus de zgomot. Este ușor de instalat și de utilizat, venind la pachet cu o telecomandă de control simplu de utilizate de oricine, datorită meniului simplificat și ușor de înțeles.

New Breeze 7 aparat de climatizare mobil

 • Design modern
 • Agent frigorific ecologic
 • Ventilator în 4 trepte
 • Putere
 • Capacitate de răcire de 2.6 kW
Verifică prețul

Crează un climat arctic cu noul aparat de climatizare mobil chiar și în cele mai toride perioade ale anului. Fie că ești la birou sau acasă poți crea atmosfera dorită la care te vei simți cel mai bine, deoarece acesta generează temperaturi confortabile de 16-30 °. Este simplu de utilizat și ușor de luat cu tine oriunde, având un consum redus de energie și o eficiență sporită. Dimensiunile sale reduse, permite instalarea lui în spații restrânse și este la fel de simplu de depozitat, după folosire.

Întrebări despre aparatele de aer condiționat portabil

Din câte unități este format?

Aparatele de aer condiționat portabile au o singură unitate. Din punct de vedere al ventilației însă pe piață vei găsi cu unul sau două furtune de evacuare. Cel cu două este mai eficient pentru că e mai eficient energetic și răcorește mai rapid încăperea.

Este necesar montaj de specialitate?

Nu este nevoie de ajutor de specialitate pentru montajul unui aer condiționat portabil și asta pentru că de obicei vine livrat împreună cu instrucțiuni pas cu pas de montare. Cel mult vei avea nevoie de ajutorul unui prieten pentru instalarea kitului de evacuare.

Câți m2 poate să răcească?

Aparatele de aer condiționat portabile pot răci în medie cam 15-20 mp, cu ajutorul ventilatoarelor care distribuie aerul din încăpere perfect, dar și o oscilație ce mișcă în sus și în jos lamelele orizontale pentru fluxul de aer ce îmbunătățește distribuirea aerului.

Dispune de funcția de aerotermă?

Cele mai noi modele de aer condiționat portabil au și funcție de aerotermă. Asta inseamnă că în sezonul rece sau în zilele în care temperaturile scad, poți crește numărul gradelor din camera în care te afli. Așadar sunt prevăzute cu funcție de monitorizare a temperaturii.

Dezumidificarea este o opțiune standard?

Cele mai multe dintre modelele de aer condiționat portabil de pe piață au inclusă și funcție de dezumidificare dar și aerisire inclusă. În acest sens aparatele au un vas colector unde condensul este colectat și astfel permite, de asemenea, drenajul continuu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Aerotermă cu Termostat
Cea mai bună aerotermă cu termostat

Cauți o metodă de a încălzi camera atunci când este frig dar totuși prea cald pentru a porni centrala? Aerotermele cu termostat permit alegerea unui grad de confort care este păstrat automat.

Cel Mai Bun Aparat Espressor Încorporabil
Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Ești fan espresso / cafea și vrei să integrezi în mobilă acest aparat indispensabil casei tale? Vezi care sunt cele mai bune tipuri de espressoare automate încorporabile.

Cea Mai Bună Mașină de Spălat Vase Mică
Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe