Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil

Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un aparat de aer condiționat portabil?

Un aparat de aer condiționat portabil, față de un aparat de aer condiționat clasic, are avantajul de a fi mobil. Adică, îl poți muta în orice cameră ai nevoie, ori din birou în birou, unde vei putea face atât răcoare cât și căldură. În plus, unele modele sunt la fel de puternice sau chiar mai puternice ca un aparat de aer condiționat convențional, au aceleași funcții (ventilare, filtrare, timer, termostat, filtre lavabile, senzor de temperatură, telecomandă, control prin Wi-Fi etc). Majoritatea aparatelor au inclusiv funcție de dezumidificator, ceea ce este foarte important pentru sănătate, deoarece un dezumidificator poate să prevină apariția și formarea mucegaiului, înlătură mirosurile urâte dar și a alergenilor.

Un aparat de aer condiționa portabil, spre deosebire de un model clasic, nu necesită montarea de către o persoană autorizată, aparatul putând fi pus în funcțiune de către oricine. Trebuie avut în vedere a se scoate furtunul de scurgere în exterior, pe o fereastră sau ușă de balcon.

Modele bune de aer condiționat portabile

Cel mai bun

Zilele toride nu mai sunt o problemă datorită noului aparat de aer condiționat portabil de la Heinner cu dezumidificator inclus. Este ideal pentru casă, suficient pentru încăperi de 15-23 m², asigurând o temperatură plăcută și optimă. Acesta are mai multe opțiuni incluse, precum răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Are un nivel redus de zgomot și o greutate redusă, fiind ușor de mutat unde ai nevoie. Face parte din clasa A+, având un consum redus de energie și o eficiență crescută.

la buget

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2100 X, Capacitate 7.000 Btu, Debit 319mc/ora, Telecomanda, Display, Timer, Pentru 65mc

 • Funcții de ventilare și dezumidificare
 • Funcție Timer
 • Eficient energetic
 • Telecomandă cu infraroșu
 • Eco friendly
Verifică prețul

Aparatul de aer condiționat PAC 2100 X este potrivit tuturor nevoilor tale, pentru că pe lângă funcția de răcire, deține și funcțiile de ventilare și dezumidificare. Funcția de ventilare are două trepre și direcție de suflare reglabilă pentru distribuirea uniformă și eficientă a aerului. Aparatul poate fi programat, iar modul de funcționare de noapte va oferi un somn odihnitor, ridicând ușor temperatura în încăpere și stingând lumina ecranului. Nu este de neglijat nici faptul că este economic din punct de vedere energetic.

Premium

Kraftwerk Smart 10K aer condiționat

 • Simplu de utilizat
 • Răcire puternică
 • Control ușor de oriunde prin Wi-Fi
 • Ușor de instalat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Menține-ți încăperea la o temperatură optimă chiar și în perioada toridă cu ajutorul aparatului de aer condiționat performant de la Kraftwerk. Este simplu de utilizat, putând fi controlat de pe un smartphone cu ajutorul aplicației Klarstein și conexiune la internet. Vine la pachet și cu o telecomandă, oferind un control convenabil și un meniu simplu de înțeles. Are un consum redus de energie și nu produse mult zgomot în timpul funcționării, deoarece viteza ventilatorului poate fi setată pe unul din cele 3 nivele disponibile.

Metrobreeze 9 New York City aparat de climatizare mobil

 • Ventilator și dezumidificator
 • Senzor de temperatură internă
 • Funcție timer
 • LED ușor de înțeles
 • Se poate roti la 360 °
Verifică prețul

Aerul conditionat Klarstein Metro Breeze 9 New York City asigură răcirea optimă a aerului în zilele fierbinți de vară + are funcția de ventilator și dezumidificator pentru un climat interior placut. Cu un compresor puternic, dar consum redus de carburant pentru răcire cu aer, senzor programabil de temperatură + o capacitate de 9000 BTU și clasa de eficiență energetică A, fac ca acest aparat portabil de aer condiționat să fie extrem de versatil! Temperatura se poate seta între 17-30 ° C cu ajutorul panoului de control digital dar și din telecomanda inclusă.

New Breeze 7 aparat de climatizare mobil

 • Ventilator reglabil în 4 trepte
 • Roți integrate
 • Mod economisire energie
 • Comutator temporizator programabil
 • Capacitate de răcire puternică de 2,6 KW
Verifică prețul

New Breeze 7 este un aparat de climatizare mobil cu o capacitate de răcire de 2,6 kW, poate produce temperaturi confortabile de 16-30 ° C. Performanța nu are nevoie să fie scumpă: Aerul condiționat este atât de eficient încât are clasa de eficiență energetică A. Aparatul utilizează agentul frigorific ecologic R 410A, ceea ce determină doar un sfert din efectul potențial de seră în comparație cu agenții de răcire convenționali. Ventilatorul reglabil în 4 trepte distribuie aerul răcit în încăpere ca o adiere de vânt sau un vânt puternic și are grijă de ameliorarea continuă a aerului proaspăt.

New Breeze 7 aparat de climatizare mobil

 • Design modern
 • Agent frigorific ecologic
 • Ventilator în 4 trepte
 • Putere
 • Capacitate de răcire de 2.6 kW
Verifică prețul

Crează un climat arctic cu noul aparat de climatizare mobil chiar și în cele mai toride perioade ale anului. Fie că ești la birou sau acasă poți crea atmosfera dorită la care te vei simți cel mai bine, deoarece acesta generează temperaturi confortabile de 16-30 °. Este simplu de utilizat și ușor de luat cu tine oriunde, având un consum redus de energie și o eficiență sporită. Dimensiunile sale reduse, permite instalarea lui în spații restrânse și este la fel de simplu de depozitat, după folosire.

Întrebări despre aparatele de aer condiționat portabil

Din câte unități este format?

Aparatele de aer condiționat portabile au o singură unitate. Din punct de vedere al ventilației însă pe piață vei găsi cu unul sau două furtune de evacuare. Cel cu două este mai eficient pentru că e mai eficient energetic și răcorește mai rapid încăperea.

Este necesar montaj de specialitate?

Nu este nevoie de ajutor de specialitate pentru montajul unui aer condiționat portabil și asta pentru că de obicei vine livrat împreună cu instrucțiuni pas cu pas de montare. Cel mult vei avea nevoie de ajutorul unui prieten pentru instalarea kitului de evacuare.

Câți m2 poate să răcească?

Aparatele de aer condiționat portabile pot răci în medie cam 15-20 mp, cu ajutorul ventilatoarelor care distribuie aerul din încăpere perfect, dar și o oscilație ce mișcă în sus și în jos lamelele orizontale pentru fluxul de aer ce îmbunătățește distribuirea aerului.

Dispune de funcția de aerotermă?

Cele mai noi modele de aer condiționat portabil au și funcție de aerotermă. Asta inseamnă că în sezonul rece sau în zilele în care temperaturile scad, poți crește numărul gradelor din camera în care te afli. Așadar sunt prevăzute cu funcție de monitorizare a temperaturii.

Dezumidificarea este o opțiune standard?

Cele mai multe dintre modelele de aer condiționat portabil de pe piață au inclusă și funcție de dezumidificare dar și aerisire inclusă. În acest sens aparatele au un vas colector unde condensul este colectat și astfel permite, de asemenea, drenajul continuu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cea Mai Bună Mașină de Spălat cu Uscător Inclus
Mașini de spălat rufe cu uscător inclus (2 in 1)

Economisești spațiu și folosești un singur aparat în care bagi hainele murdare și le scoți gata de purtat. Vezi analiza comparativă a celor mai bune mașini de spălat cu uscător inclus.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe