Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși

Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Modificat la 02 mai 2022
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși?

Creșterea unui bebeluș înseamnă dedicare totală, iar în primele luni de viață, mai alea în cazul primului copil al familiei, orice aparat și resursă care facilitează pregătirea și îngrijirea acestuia nu ar trebui să îți lipsească din casă. Un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși face parte din gama dispozitivelor extrem de utile, de la momentul diversificării alimentației și până la câțiva ani, pentru pregătirea piureurilor, supelor cremă și a deserturilor. Această gamă se diferențiază de aparatele de gătit cu aburi standard prin faptul că prepară special alimentele pentru bebeluși, unele având și funcție de pasare (blender), funcție de încălzire și decongelare.

Prepară rapid și sănătos mâncarea pentru bebeluși, păstrând nutrienții alimentelor. Dacă obișnuiți să călătoriți des, te poți orienta către un model care are și geantă de transport, pentru a te asigura că ai în permanență aparatul - în vacanțe, atunci când călătoriți la rude etc. Este facil și sigur de utilizat, fără a fi nevoie să petreci timp îndelungat în bucătărie, singura specificație extra fiind consultarea medicului pediatru pentru alcătuirea meniului conform vârstei.

Cele mai bune aparate de gătit pentru bebe cu aburi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips-Avent SCF870/22

 • Gătire la abur dar și pasare
 • Potivit și pentru sosuri sau alimente uscate
 • Include rețete
 • Ușor de alimentat cu apă
 • Design compact
Verifică prețul

Acest aparat este extrem de util atât în etapa diversificării bebelușilor cât și în cea de înțărcare. Cu ajutorul acestuia prepari la abur și amesteci atât carne, pește și leguminoase cât și sosuri și alimente uscate. Are un design compact, ocupă puțin spațiu în bucătărie, este ușor de umplut cu apă și are foarte puține componente de curățat. În plus aparatul vine cu spatulă, pahar gradat dar și o carte cu rețete concepute de nutriționiști pediatri. În materie de siguranță aparatul este dotat cu sistem de blocare de siguranță pentru detectarea capacului și a bolului.

la buget

Aparat de gatit pentru bebelusi 4 in 1 Livoo DOP209V

 • Bazat pe tehnologie specifică
 • Design unic și modern
 • Durată lungă de viață
 • Ușor de asamblat
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Mancarea bebelușului tău este un lucru foarte important. De aceea, te invităm să descoperi aparatul de gătit pentru bebeluși 4 în 1 “Livoo”, care îți va prepara în mod rapid și eficient, orice mâncare destinată copilașului tău. Acest aparat cu design unic și simplu, este ușor de asamblat și folosit, fiind silențios și comod de amplasat, în orice loc al bucătăriei, nefiind de dimensiuni foarte mari. De-asemenea, acesta gătește la abur, blenduiește, încălzește și dezgheață orice, fiind foarte avantajos.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat 4in1 Philips-AVENT SCF885/01 pentru prepararea hranei bebelusilor

 • Notificare prin avertizare sonoră
 • Vas și lamă lavabile în mașina de spălat vase
 • Prepară mâncarea la abur
 • Rețete incluse
 • Poți dezgheța și reîncălzi mâncărurile
Verifică prețul

Dacă nu vrei să mai duci grija preparării hranei bebelușului tău, trebuie să îți achiziționezi acest aparat 4 în 1 de la Philips. Aparatul te va ajuta să prepari ușori mâncăruri delicioase de casă specifice nevoilor bebelușului. Gătirea se face la abur pentru a beneficia de o mâncare sănătoasă. Această tehnologie permite aburului să circule de jos în sus pentru ca toate ingredientele să fi gătite uniform. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că atât prepararea cât și pregătirea se realizează în același vas ușor de utilizat.

Miniland - Robot multifunctional Chefy 6 in 1

 • Menținere temperatură
 • Design plăcut și simplu
 • Ușor de asamblat
 • Durată lungă de utilizare
 • Materiale rezistente și inofensive
Verifică prețul

Robotul de bucătărie multifuncțional Chefy 6 al Miniland te poate ajuta să economisești timp și spațiu, datorită a 6 funcții diferite, dar și să păstrezi în mod inteligent ingredientele. Conținutul este încălzit uniform și rapid. Cu cele două niveluri de emisie de abur fierbinte, poți pregăti mâncarea cu abur fierbinte pentru a se potrivi tipului de mâncare pe care dorești să o gătești. Folosirea aburului fierbinte pentru prepararea alimentelor este o metodă de gătit foarte eficientă, iar legumele își pot menține proprietățile nutritive.

Aparat de gatit U-grow Vaporo

 • Aparatul este 100% sigur
 • Poate funcționa continuu
 • Construcție modernă
 • Curățare ușoară
 • Utilizare facilă
Verifică prețul

Aparatul de gatit U-grow Vaporo poate funcționa continuu deoarece sistemul nu utilizează un boiler, ci un element de încălzire. Mai mult, datorită construcției moderne, aparatul poate fi curățat în întregime după fiecare utilizare, inclusiv capacul elementului de încălzire. Un avantaj major este dat de forma vasului și înclinația lamelor care asigură cele mai bune rezultate conducând la o DIGESTIBILITATE RIDICATĂ a alimentelor pentru copii. În plus indicatorul de timp din rezervor asigură o UTILIZARE FACILĂ deoarece durata ciclurilor de funcționare este întotdeauna vizibilă.

Babymoov - Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby (+) Industrial Grey

 • Dotată cu 5 funcții
 • Funcție de oprire automată
 • Tăviță detașabilă
 • Separare a alimentelor
 • Ecran LCD
Verifică prețul

Acest robot de bucătărie va fi potrivit pentru întreaga familie, nu doar pentru cel mic, însă de cele mai multe ori este achiziționat în perioada diversificării deoarece atunci părinții realizează cât de importantă este planificarea meselor și eficientizarea timpului. Pentru că îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru bebeluș, va fi simplu să îi oferi mâncare sănătoasă și variată zilnic, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. Robotul deține 5 funcții diferite: încălzitor de biberoane, sterilizator, aparat de gătit la abur, funcția de decongelare sau reîncălzire a mâncării, precum și blender.

Întrebări despre aparatele de gătit cu aburi pentru bebeluși

În cât timp pot prepara o masă pentru bebeluș?

Niciodată nu a fost mai ușor să pregătiți mâncarea pentru bebeluși sau copii. Cu ajutorul aparatului de gătit cu aburi veți pregăti mâncarea foarte repede și foarte sănătos. Alimentele se pot decongela, pregăti și încălzi direct în aceste aparate de gătit.

Pot decongela în acest tip de aparat?

Aparatul de gătit cu aburi funcționează cu un încălzitor inelar. Apa este încălzită de acesta și se transformă în abur. Alimentele sunt preparate în acest abur cald, care la fel de bine poate fi folosit și pentru decongelarea alimentelor, acestea fiind gata ulterior gata de gătit.

Ce funcții include aparatul, în afară de gătit la aburi?

Aparatele de gătit cu aburi pentru bebeluși pot include funcții de decongelare și încălzire alimente, în afară de cele de gătit cu aburi. Unele permit și sterilizarea și încălzirea biberoanelor cu lapte sau blendurilea alimentelor pentru supe, piureuri și sucuri de fructe.

Pot transporta facil aparatul?

Un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși este ușor de transportat. Aceste produse nu au mai mult de 5-10 KG, maxim, făcându-le ușor de mutat și transportat. Unele produse se pot chiar demonta, putând astfel să mutați aparatul pe bucăți, fiind mai ușor de transportat.

Cu ce este diferit un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși de unul clasic?

Un aparat de gătit cu aburi este recomandat ca alternativă pentru alimentele prăjite în tigaie, chiar și pentru adulți. Cu atât mai mult pentru bebeluși, pentru care alimentele trebuie gătite mult mai sănătos, iar consistența acestora trebuie să fie moale. (piureuri, sucuri de fructe) De asemenea, este mai ușor de curățat, ușurând viața părinților.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Gel De Duș Pentru Bebeluși
Cel mai bun gel de duș pentru bebeluși

Gelul de duș pentru bebeluși are și rol de șampon și nu provoacă neplăceri la contactul sau ochii sau cu gura. Află care sunt cele mai bune branduri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe