Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși

Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Modificat la 25 februarie 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși?

Creșterea unui bebeluș înseamnă dedicare totală, iar în primele luni de viață, mai alea în cazul primului copil al familiei, orice aparat și resursă care facilitează pregătirea și îngrijirea acestuia nu ar trebui să îți lipsească din casă. Un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși face parte din gama dispozitivelor extrem de utile, de la momentul diversificării alimentației și până la câțiva ani, pentru pregătirea piureurilor, supelor cremă și a deserturilor. Această gamă se diferențiază de aparatele de gătit cu aburi standard prin faptul că prepară special alimentele pentru bebeluși, unele având și funcție de pasare (blender), funcție de încălzire și decongelare.

Prepară rapid și sănătos mâncarea pentru bebeluși, păstrând nutrienții alimentelor. Dacă obișnuiți să călătoriți des, te poți orienta către un model care are și geantă de transport, pentru a te asigura că ai în permanență aparatul - în vacanțe, atunci când călătoriți la rude etc. Este facil și sigur de utilizat, fără a fi nevoie să petreci timp îndelungat în bucătărie, singura specificație extra fiind consultarea medicului pediatru pentru alcătuirea meniului conform vârstei.

Cele mai bune aparate de gătit pentru bebe cu aburi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips-Avent SCF870/22

 • Gătire la abur dar și pasare
 • Potivit și pentru sosuri sau alimente uscate
 • Include rețete
 • Ușor de alimentat cu apă
 • Design compact
Verifică prețul

Acest aparat este extrem de util atât în etapa diversificării bebelușilor cât și în cea de înțărcare. Cu ajutorul acestuia prepari la abur și amesteci atât carne, pește și leguminoase cât și sosuri și alimente uscate. Are un design compact, ocupă puțin spațiu în bucătărie, este ușor de umplut cu apă și are foarte puține componente de curățat. În plus aparatul vine cu spatulă, pahar gradat dar și o carte cu rețete concepute de nutriționiști pediatri. În materie de siguranță aparatul este dotat cu sistem de blocare de siguranță pentru detectarea capacului și a bolului.

la buget

Aparat de gatit pentru bebelusi 4 in 1 Livoo DOP209V

 • Bazat pe tehnologie specifică
 • Design unic și modern
 • Durată lungă de viață
 • Ușor de asamblat
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Mancarea bebelușului tău este un lucru foarte important. De aceea, te invităm să descoperi aparatul de gătit pentru bebeluși 4 în 1 “Livoo”, care îți va prepara în mod rapid și eficient, orice mâncare destinată copilașului tău. Acest aparat cu design unic și simplu, este ușor de asamblat și folosit, fiind silențios și comod de amplasat, în orice loc al bucătăriei, nefiind de dimensiuni foarte mari. De-asemenea, acesta gătește la abur, blenduiește, încălzește și dezgheață orice, fiind foarte avantajos.

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips-Avent SCF881/01

 • Gătire la abur
 • Accesorii incluse
 • Sfaturi şi reţete pentru diversificare
 • Vas şi lamă lavabile în maşina de spălat vase
 • Funcţie de dezgheţare
Verifică prețul

Acest aparat de gătit 4 în 1 este ideal pentru prepararea hranei bebelușului într-un singur vas. Prepară la abur, amestecă, dezgheață și reîncălzește. Totul este extrem de ușor datorită tehnologiei de preparare unice care permite aburului să circule de jos în sus, pentru ca toate ingredientele să poată fi gătite uniform, fără fierbere. Vasul are o capacitate de 1000 ml, astfel încât poți găti până la patru mese odată. Vasul și lama sunt lavabile în mașina de spălat vase, iar rezervorul de apă este ușor de curățat și de reumplut.

Robot Multifunctional, Babymoov - A001114, Nutribaby Gri

 • Sterilizator pentru biberoane
 • Aparat pentru gătit cu aburi
 • Mărunțirea alimentelor se face automat
 • Funcție de oprire automată, semnalată vizual și auditiv
 • Spatulă inclusă
Verifică prețul

Diversificarea este o etapă importantă în dezvoltarea bebelușilor, iar păstrarea valorilor nutritive ale alimentelor este esențială în dezvoltarea lui armonioasă. Confort, simplitate, rapiditate, multitudine de rețete pentru a simplifica gătitul hranei bebelușilor și implicit viață mămicilor, am adunat mii de idei, le-am combinat și astel a fost creat ingeniosul Nutribaby. Biberoanele se pot steriliza și încălzi cu ajutorul aparatului, iar mâncarea preparată la abur, se poate congela pentru ultilizarea ulterioară.

Miniland - Robot multifunctional Chefy 6 in 1

 • Menținere temperatură
 • Design plăcut și simplu
 • Ușor de asamblat
 • Durată lungă de utilizare
 • Materiale rezistente și inofensive
Verifică prețul

Robotul de bucătărie multifuncțional Chefy 6 al Miniland te poate ajuta să economisești timp și spațiu, datorită a 6 funcții diferite, dar și să păstrezi în mod inteligent ingredientele. Conținutul este încălzit uniform și rapid. Cu cele două niveluri de emisie de abur fierbinte, poți pregăti mâncarea cu abur fierbinte pentru a se potrivi tipului de mâncare pe care dorești să o gătești. Folosirea aburului fierbinte pentru prepararea alimentelor este o metodă de gătit foarte eficientă, iar legumele își pot menține proprietățile nutritive.

Aparat de gatit Alecto Baby Food Procesor 5 in 1

 • Funcții suplimentare precum stoarcere, sterilizare sau încălzire biberoane
 • Vase de preparare pe diferite dimensiuni
 • Pasare rapidă a alimentelor
 • Tavă pentru depozitate
 • Vas pentru măsurare
Verifică prețul

Timpul disponibil și calitatea mâncărurilor pentru bebeluși sunt două subiecte foarte importante pentru proaspeții părinți. Astfel, dimensiunile vaselor de preparare ale aparatului de gătit Alecto, sunt adaptate cantităților mici de mâncare preparată pentru bebeluși, iar puterea blenderului vă asigura o pasare rapidă a legumelor și fructelor pe care doriți să le gătiți. De asemenea, procesorul vă ajuta să econimisiti spațiu important în bucătărie, având și funcție de sterilizator pentru suzete și biberoane, dar și de încălzitor pentru acestea.

Aparat de gatit U-grow Vaporo

 • Aparatul este 100% sigur
 • Poate funcționa continuu
 • Construcție modernă
 • Curățare ușoară
 • Utilizare facilă
Verifică prețul

Aparatul de gatit U-grow Vaporo poate funcționa continuu deoarece sistemul nu utilizează un boiler, ci un element de încălzire. Mai mult, datorită construcției moderne, aparatul poate fi curățat în întregime după fiecare utilizare, inclusiv capacul elementului de încălzire. Un avantaj major este dat de forma vasului și înclinația lamelor care asigură cele mai bune rezultate conducând la o DIGESTIBILITATE RIDICATĂ a alimentelor pentru copii. În plus indicatorul de timp din rezervor asigură o UTILIZARE FACILĂ deoarece durata ciclurilor de funcționare este întotdeauna vizibilă.

Întrebări despre aparatele de gătit cu aburi pentru bebeluși

În cât timp pot prepara o masă pentru bebeluș?

Niciodată nu a fost mai ușor să pregătiți mâncarea pentru bebeluși sau copii. Cu ajutorul aparatului de gătit cu aburi veți pregăti mâncarea foarte repede și foarte sănătos. Alimentele se pot decongela, pregăti și încălzi direct în aceste aparate de gătit.

Pot decongela în acest tip de aparat?

Aparatul de gătit cu aburi funcționează cu un încălzitor inelar. Apa este încălzită de acesta și se transformă în abur. Alimentele sunt preparate în acest abur cald, care la fel de bine poate fi folosit și pentru decongelarea alimentelor, acestea fiind gata ulterior gata de gătit.

Ce funcții include aparatul, în afară de gătit la aburi?

Aparatele de gătit cu aburi pentru bebeluși pot include funcții de decongelare și încălzire alimente, în afară de cele de gătit cu aburi. Unele permit și sterilizarea și încălzirea biberoanelor cu lapte sau blendurilea alimentelor pentru supe, piureuri și sucuri de fructe.

Pot transporta facil aparatul?

Un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși este ușor de transportat. Aceste produse nu au mai mult de 5-10 KG, maxim, făcându-le ușor de mutat și transportat. Unele produse se pot chiar demonta, putând astfel să mutați aparatul pe bucăți, fiind mai ușor de transportat.

Cu ce este diferit un aparat de gătit cu aburi pentru bebeluși de unul clasic?

Un aparat de gătit cu aburi este recomandat ca alternativă pentru alimentele prăjite în tigaie, chiar și pentru adulți. Cu atât mai mult pentru bebeluși, pentru care alimentele trebuie gătite mult mai sănătos, iar consistența acestora trebuie să fie moale. (piureuri, sucuri de fructe) De asemenea, este mai ușor de curățat, ușurând viața părinților.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Cu un astfel de storcător îți vei putea face fără efort sucuri proaspete oricând ai poftă. Portocale, lămâi, grefe și nu numai pot fi stoarse în doar câteva secunde.

Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe