Cel Mai Bun Aspirator Vertical Bosch

Aspiratoare portabile Bosch (fără cablu) pentru acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

Avantajele unui aspirator portabil Bosch (fără cablu)

Îți este cunoscută întrebarea "Aici ce facem? Cum aspir praful? ". Cu toții ne-o adresăm atunci când vine vorba de curățenie și încercăm metode din ce in ce mai ingenioase, fără rezultat de cele mai multe ori.

Gama Bosch s-a gandit la toate aceste momente și a creat aspiratorul portabil, util pentru casă, mașină și locurile de joacă pentru copii, Bosch ne oferă o gamă largă de aspiratoare portabile. În funcție de preferințe și necesitate, putem opta pentru cel clasic, cu sac sau varianta mai practică, curățarea tubului direct în coșul de gunoi.

Rezistente si fiabile, aspiratoarele Bosch beneficiază de sistemul High Airflow System, un sistem eficient de aspirare rapid al prafului. Acest sistem vă oferă o rapidă aspirare pentru locurile greu accesibile, fără prea mari eforturi praful poate fi aspirat din suprafețele textile, canapele si mochete.

Sistemul eficient al acumulatoriilor vă oferă posibilitatea de a aspira intreaga masină, in medie un aspirator portabil Bosch rezistă până la 20 de minute, apoi poate fi reîncărcat normal.

Modele recomandate de aspiratoare verticale fără cablu Bosch

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch BBHL21840

 • Flexiblitate ridicată în utilizare
 • Ușor de manevrat
 • Performanță ridicată de curățare
 • Tehnologie litiu-ion
 • Potrivit pentru toate suprafețele
Verifică prețul

Cu siguranță, te întrebi dacă aspiratorul dorit poate acoperi toate nevoile complet si ar putea accesa toate spațiile din casă. Cu toții ne dorim acest lucru, întrucât să nu fie necesară achiziția ulterioară a altor dispozitive de curățat, exact acest serviciu îl oferă Bosch BBHL21840. Cu posibilitate de curățare verticală, serviciile sunt de 2 in 1, având incorporat un aspirator fiabil si portabil. Durata de functionare de până la 40 de minute și timpul de încărcare de până la 4 ore, îl recomanda pentru casă, mașină și întreținerea curățeniei in jurul familiei.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch BCH6ATH25

 • Tehnologie SensorBagless
 • Nivel maxim de flexibilitate
 • Fără fir
 • Timp de încărcare redus
 • Perie AllFloor (pentru toate tipurile de pardoseală)
Verifică prețul

Acest aspirator manual oferă rezultate excelente de curățare pe diferite tipuri de suprafețe, datorită tehnologiei eficiente a recipientului și a unei perii electrice puternice. Tehnologia Li-ion Bosch înseamnă baterii puternice și fiabile pentru o muncă îndelungată. Ușor de utilizat și ușor de depozitat datorită greutății redusă și a sistemului Easy Clean. Peria mobilă pivotantă curăță în jurul și sub mobilier. Prevăzut cu sistem de avertizare intelectuală cu privire la necesitatea curățării filtrului.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aspirator vertical Bosch BCHF220T, 20 V, 2 in 1, LI-Ion, 2 trepte de putere, autonomie pana la 44 min, Gri

 • Rezultate de curățare în profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli.
 • Tehnologie fără sac foarte eficientă și perie de curățare de înaltă putere.
 • Functie Selfstand: întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, depozitat și încărcat.
 • Sistem Cyclonic Airflow: flux de aer îmbunătățit pentru o performanță ridicată.
 • Acumulatori reîncărcabili, durabili și puternici.
Verifică prețul

În sfârșit! Fără cablu. Fără compromisuri în privința flexibilității. Ajutorul perfect pentru curățenie rapidă, cu performanța ridicată pe întreaga durată de utilizare. Aspirator multifunctional 2 in 1: aspirator de mâna și aspirator vertical într-un singur aparat, pentru mai multă flexibilitate. Rezultate de curățare în profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli datorită tehnologiei fără sac foarte eficiente și a periei de curățare de înaltă putere pentru toate tipurile de pardoseli. Funcție Selfstand: întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, depozitat și încărcat. Sistem Cyclonic Airflow: flux de aer îmbunătățit pentru o performanță de aspirare ridicată.

Bosch BCH625LTD

 • Tehnologie SensorBagless
 • Perie AllFloor HighPower
 • Tehnologie litiu-ion de la Bosch
 • Nivel maxim de flexibilitate
 • Semnalizare prin LED
Verifică prețul

Stilul modern de viață impune efectuarea unor schimbări în locuință, începând cu amenajarea, decorul și până la maniera de menținere și efectuare a curățeniei. Și pentru că nu vrei să faci niciun fel de compromis, cu acest model de aspirator vertical te bucuri de performanță, dar și de manevrare, portabilitate și utilizare facilă, astfel încât să realizezi curățenia periodică exact așa cum îți dorești, fără efort fizic mare. O investiție avantajoasă, dispozitivul este silențios, acumulatorul se încarcă rapid (3 ore 80%; 6 ore 100%), se întreține și se curăță rapid.

Bosch BCH3ALL25

 • Design și formă ergonomică, permițând utilizarea oriunde în încăperi;
 • Confort în manevrare și curățare, inclusiv în spațiile greu accesibile;
 • Aspiratorul portabil poate fi operat cu acumulatori de schimb, pentru durabilitate;
 • Poate fi utilizat pentru curățarea spațiilor înguste, a canapelelor, fotoliilor etc;
 • Întreținerea este minimă, elementele se demontează și curăță simplu și rapid.
Verifică prețul

Aspiratorul manual Bosch Flexxo este ușor manevrabil și performant. Motorul puternic este alimentat de o baterie litiu-ion extrem de eficientă, concepută pentru o curățare continuă de 55 de minute. Acest lucru este suficient pentru a curăța temeinic podeaua, mobilierul tapițat, saltelele și alte suprafețe în trei sau patru camere. Forța de aspirare rămâne stabilă chiar și cu curățare pe termen lung. Designul special al filtrului de ciclon contribuie la menținerea unui debit constant de aer indiferent de umplerea recipientului.

Bosch BCH3K210

 • Confortul în manevrare face acest aspirator extrem de facil de utilizat;
 • Permite curățarea în zonele mai greu accesibile;
 • Formă și design ergonomic, permit utilizarea în siguranță;
 • Reîncărcabil, fără fir, poate fi folosit pentru curățenia în autoturism;
 • Întreținere minimă: containerul de praf/impurități se curăță ușor.
Verifică prețul

Aspiratorul Bosch BCH3K210 oferă o posibilitate fiabilă si completă pentru curățenia generală în întreaga casă. Cu un sistem eficient de aspirare, Bosch propune dispozitivul pentru curățarea covoarelor, podelelor, canapele si multi-suprafețe diferite. Impuritățile vor fi aspirate complet chiar si de pe mobilă, apiratorul oferă un sistem 2 in 1, cu o parte portabilă ce poate fi utilizată ușor pentru spațiile înguste. Fiabilitatea nu a fost niciodată mai lejeră, Bosch ne propune o autonomie perfectă a bateriei, posibilitate pentru a curăța suprafețe de până la 120 de metri.

Bosch BBH52550

 • La fel de performant, dar mult mai flexibil decât un aspirator clasic
 • Colectează praful de sub mobilă, locuri greu accesibile
 • Curățare eficientă a covoarelor, tapițeriilor, dar și a pardoselilor dure, cu rosturi
 • Facil în manevrare, tehnologia litiu-ion permițând utilizarea pentru aprox.3 ore
 • Depozitare și întreținere minimă.
Verifică prețul

Aspiratorul Bosch BBH52550 propune inovație si curățenie rapidă. Fiabil si ușor de utilizat, acesta este ideal pentru curățenia generală sau doar a suprafețelor unde ar fi imposibilă utilizarea în plan vertical a unui aspirator cu cablu electric. Special gândit pentru a fi curățată întreaga casă, acesta se încarcă in ritm rapid și are nevoie doar de 3 ore pentru a ajunge la pragul de 80% de incărcare. Sistemul EasyClean special conceput pentru o curățare ușoară, oferă si un serviciu de atenționare prin led, astfel stiți exact momentul in care filtrul necesită a fi curățat.

Folosirea aspiratorului vertical (fără cablu)

Cât ține bateria unui aspirator fără cablu?

Durata de utilizare este influențată nu doar de durată, ci și de treapta selectată. Unele aspiratoare au autonomie de 10 minute în treapta turbo și 30 de minute în treapta inferioară. Totuși, există și produse cu autonomie de 60 de minute, dar care te vor supune unui cost suplimentar.

Cum se încarcă un aspirator portabil?

Aceste modalități diferite de încărcare depind de prețul și modelul produsului. Unele aspiratoare se încarcă simplu, prin conexiune directă, ca un telefon, în timp ce altele au stație de încărcare. Datorită simplității, clienții au raportat un mai mare interes față de aspiratoarele fără stație de încărcare.

Pot aspira suprafețe umede cu un astfel de aspirator?

La achiziția unui aspirator vertical, asigură-te că ai verificat dacă modelul pe care îl vizezi este conceput pentru curățarea suprafețelor umede. Tipologia acestor aspiratoare se împarte în: modele pentru aspirare uscată, dispozitive care funcționează cu abur și modele cu spălare.

Curăță aceste aspiratoare portabile părul de pisică de pe canapea?

Dacă ai o pisică în locuință, atunci știi mai bine cât păr lasă, mai ales în perioadele de năpârlire. De aceea, asigură-te că achiziționezi un model de aspirator vertical, portabil, cu putere de aspirare ridicată, care îți permite curățarea părului inclusiv de pe canapele, fotolii, covoare.

Cât durează încărcarea unui aspirator vertical?

Un lucru extrem de important atunci când decizi să cumperi un aspirator vertical (fără fir, portabil) este verificarea perioadei de încărcare a acumulatorilor. Pentru unele modele, încărcarea durează 4 ore, pentru altele 6-7 ore, însă la cele mai multe aspiratoare încărcarea se oprește automat atunci când acumulatorul a ajuns la 100%.

Alegerea unui aspirator portabil Bosch

Autonomia bateriei

Alegerea aspiratorului portabil Bosch nu a fost niciodată mai simplă, fie că optezi pentru un aspirator ce permite încărcarea acumulatorului sau pe baterii. Aspiratorul ce permite încărcarea acumulatoriilor aspiră în medie 20 de minute și se încarcă în 12-16 ore, cel pe baterii poate aspira o perioadă mai lungă însă generează costuri ulterioare.

Suprafețele curățate

Aspiratorul portabil este un accesoriu perfect pentru mașina ta și spațiile greu de ajuns în interiorul sau în afara casei. Aspiratorul poate fi foarte ușor curățat si aspiră suprafețe diverse. Ideal pentru aspirat praful, părul de pisică, resturile scăpate de copii si alte impurități.

Nivelul de zgomot

Aspiratoarele electrice portabile Bosch au un sistem eficient și cu un zgomot scăzut. Obișnuit cu cele clasice, e posibil să nici nu îți dai seama că aspiri atunci când îl utilizezi. Cu un nivel inteligent de absorție, acesta oferă cel mai eficient mod de absorție, fară a deranja in jur.

Puterea de absorbție

Aspiratoarele Bosch ne oferă un sistem perfect și nou in gama, anume High Airflow System. Creat special pentru o aspirare compactă, aspiratoarele portabile Bosch ne întampină cu o serie de duze pentru spațiile greu accesibile. Acestea împreună crează un aspirat mai simplu ca niciodată.

Capacitatea de colectare

În funcție de necesitatea dorită poți opta pentru un aspirator cu capacitate sub 1 și 3 litri. Aspiratoarele ce au o capacitate sub 1 l sunt destinate spațiilor mici si inguste, fiind ușor manevrabile. Aspiratoarele între 1 si 3 litri au o putere mai mare de aspirare, acest lucru face procesul mult mai rapid.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri
Aparate bune de făcut înghețată acasă

Iubești înghețata și vrei să-ți faci singur acasă combinațiile care îți plac cel mai mult? În doar câteva luni de folosire îți poți recupera investiția. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)
Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Nu ai încă un set de curățenie pentru acasă? Alege un set complet cu găleată, mop și alte accesorii utile.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe