Avantajele unui aspirator portabil Bosch (fără cablu)

Îți este cunoscută întrebarea "Aici ce facem? Cum aspir praful? ". Cu toții ne-o adresăm atunci când vine vorba de curățenie și încercăm metode din ce in ce mai ingenioase, fără rezultat de cele mai multe ori.

Gama Bosch s-a gandit la toate aceste momente și a creat aspiratorul portabil, util pentru casă, mașină și locurile de joacă pentru copii, Bosch ne oferă o gamă largă de aspiratoare portabile. În funcție de preferințe și necesitate, putem opta pentru cel clasic, cu sac sau varianta mai practică, curățarea tubului direct în coșul de gunoi.

Rezistente si fiabile, aspiratoarele Bosch beneficiază de sistemul High Airflow System, un sistem eficient de aspirare rapid al prafului. Acest sistem vă oferă o rapidă aspirare pentru locurile greu accesibile, fără prea mari eforturi praful poate fi aspirat din suprafețele textile, canapele si mochete.

Sistemul eficient al acumulatoriilor vă oferă posibilitatea de a aspira intreaga masină, in medie un aspirator portabil Bosch rezistă până la 20 de minute, apoi poate fi reîncărcat normal.

Modele recomandate de aspiratoare verticale fără cablu Bosch

1. Bosch BBHL21840 BEST CHOICE

Cu siguranță, te întrebi dacă aspiratorul dorit poate acoperi toate nevoile complet si ar putea accesa toate spațiile din casă. Cu toții ne dorim acest lucru, întrucât să nu fie necesară achiziția ulterioară a altor dispozitive de curățat, exact acest serviciu îl oferă Bosch BBHL21840. Cu posibilitate de curățare verticală, serviciile sunt de 2 in 1, având incorporat un aspirator fiabil si portabil. Durata de functionare de până la 40 de minute și timpul de încărcare de până la 4 ore, îl recomanda pentru casă, mașină și întreținerea curățeniei in jurul familiei.

Video Bosch BBHL21840
Opțiuni cheie
 • Flexiblitate ridicată în utilizare
 • Ușor de manevrat
 • Performanță ridicată de curățare
 • Tehnologie litiu-ion
 • Potrivit pentru toate suprafețele

2. Bosch BCH6ATH25 PREMIUM

Acest aspirator manual oferă rezultate excelente de curățare pe diferite tipuri de suprafețe, datorită tehnologiei eficiente a recipientului și a unei perii electrice puternice. Tehnologia Li-ion Bosch înseamnă baterii puternice și fiabile pentru o muncă îndelungată. Ușor de utilizat și ușor de depozitat datorită greutății redusă și a sistemului Easy Clean. Peria mobilă pivotantă curăță în jurul și sub mobilier. Prevăzut cu sistem de avertizare intelectuală cu privire la necesitatea curățării filtrului.

Video Bosch BCH6ATH25
Opțiuni cheie
 • Tehnologie SensorBagless
 • Nivel maxim de flexibilitate
 • Fără fir
 • Timp de încărcare redus
 • Perie AllFloor (pentru toate tipurile de pardoseală)

3. Bosch BBH22041 LA BUGET

Minimalismul este trăsătura care caracterizează, în prezent, stilul de viață, locuința, aparatura utilizată. Spre deosebire de aspiratoarele clasice, dispozitivele de aspirat verticale asigură confortul utilizării, așa că nu va mai fi nevoie să te apleci sau să te "confrunți" cu schimbarea sacului. Se încarcă relativ repede, după care poți să te ocupi de curățarea de praf și impurități a suprafețelor diverse și a tapițeriilor diverse (fotolii, canapele). Nu implică niciun cost ulterior, iar recomandările de întreținere și curățare sunt minime, oricine se va familiariza cu modul de operare.

Video Bosch BBH22041
Opțiuni cheie
 • Aspirator multifuncțional 2 în 1
 • Tehnologie EasyClean
 • Confort absolut
 • Perioadă de utilizare îndelungată
 • Flexibilitate maximă

4. Bosch BCH625LTD

Stilul modern de viață impune efectuarea unor schimbări în locuință, începând cu amenajarea, decorul și până la maniera de menținere și efectuare a curățeniei. Și pentru că nu vrei să faci niciun fel de compromis, cu acest model de aspirator vertical te bucuri de performanță, dar și de manevrare, portabilitate și utilizare facilă, astfel încât să realizezi curățenia periodică exact așa cum îți dorești, fără efort fizic mare. O investiție avantajoasă, dispozitivul este silențios, acumulatorul se încarcă rapid (3 ore 80%; 6 ore 100%), se întreține și se curăță rapid.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie SensorBagless
 • Perie AllFloor HighPower
 • Tehnologie litiu-ion de la Bosch
 • Nivel maxim de flexibilitate
 • Semnalizare prin LED

Alegerea unui aspirator portabil Bosch

Autonomia bateriei

Alegerea aspiratorului portabil Bosch nu a fost niciodată mai simplă, fie că optezi pentru un aspirator ce permite încărcarea acumulatorului sau pe baterii. Aspiratorul ce permite încărcarea acumulatoriilor aspiră în medie 20 de minute și se încarcă în 12-16 ore, cel pe baterii poate aspira o perioadă mai lungă însă generează costuri ulterioare.

Suprafețele curățate

Aspiratorul portabil este un accesoriu perfect pentru mașina ta și spațiile greu de ajuns în interiorul sau în afara casei. Aspiratorul poate fi foarte ușor curățat si aspiră suprafețe diverse. Ideal pentru aspirat praful, părul de pisică, resturile scăpate de copii si alte impurități.

Nivelul de zgomot

Aspiratoarele electrice portabile Bosch au un sistem eficient și cu un zgomot scăzut. Obișnuit cu cele clasice, e posibil să nici nu îți dai seama că aspiri atunci când îl utilizezi. Cu un nivel inteligent de absorție, acesta oferă cel mai eficient mod de absorție, fară a deranja in jur.

Puterea de absorbție

Aspiratoarele Bosch ne oferă un sistem perfect și nou in gama, anume High Airflow System. Creat special pentru o aspirare compactă, aspiratoarele portabile Bosch ne întampină cu o serie de duze pentru spațiile greu accesibile. Acestea împreună crează un aspirat mai simplu ca niciodată.

Capacitatea de colectare

În funcție de necesitatea dorită poți opta pentru un aspirator cu capacitate sub 1 și 3 litri. Aspiratoarele ce au o capacitate sub 1 l sunt destinate spațiilor mici si inguste, fiind ușor manevrabile. Aspiratoarele între 1 si 3 litri au o putere mai mare de aspirare, acest lucru face procesul mult mai rapid.

5. Bosch BCH3ALL25

Aspiratorul manual Bosch Flexxo este ușor manevrabil și performant. Motorul puternic este alimentat de o baterie litiu-ion extrem de eficientă, concepută pentru o curățare continuă de 55 de minute. Acest lucru este suficient pentru a curăța temeinic podeaua, mobilierul tapițat, saltelele și alte suprafețe în trei sau patru camere. Forța de aspirare rămâne stabilă chiar și cu curățare pe termen lung. Designul special al filtrului de ciclon contribuie la menținerea unui debit constant de aer indiferent de umplerea recipientului.

Opțiuni cheie
 • Design și formă ergonomică, permițând utilizarea oriunde în încăperi;
 • Confort în manevrare și curățare, inclusiv în spațiile greu accesibile;
 • Aspiratorul portabil poate fi operat cu acumulatori de schimb, pentru durabilitate;
 • Poate fi utilizat pentru curățarea spațiilor înguste, a canapelelor, fotoliilor etc;
 • Întreținerea este minimă, elementele se demontează și curăță simplu și rapid.

6. Bosch BBH52550

Aspiratorul Bosch BBH52550 propune inovație si curățenie rapidă. Fiabil si ușor de utilizat, acesta este ideal pentru curățenia generală sau doar a suprafețelor unde ar fi imposibilă utilizarea în plan vertical a unui aspirator cu cablu electric. Special gândit pentru a fi curățată întreaga casă, acesta se încarcă in ritm rapid și are nevoie doar de 3 ore pentru a ajunge la pragul de 80% de incărcare. Sistemul EasyClean special conceput pentru o curățare ușoară, oferă si un serviciu de atenționare prin led, astfel stiți exact momentul in care filtrul necesită a fi curățat.

Opțiuni cheie
 • La fel de performant, dar mult mai flexibil decât un aspirator clasic
 • Colectează praful de sub mobilă, locuri greu accesibile
 • Curățare eficientă a covoarelor, tapițeriilor, dar și a pardoselilor dure, cu rosturi
 • Facil în manevrare, tehnologia litiu-ion permițând utilizarea pentru aprox.3 ore
 • Depozitare și întreținere minimă.

7. Bosch BCH3K210

Aspiratorul Bosch BCH3K210 oferă o posibilitate fiabilă si completă pentru curățenia generală în întreaga casă. Cu un sistem eficient de aspirare, Bosch propune dispozitivul pentru curățarea covoarelor, podelelor, canapele si multi-suprafețe diferite. Impuritățile vor fi aspirate complet chiar si de pe mobilă, apiratorul oferă un sistem 2 in 1, cu o parte portabilă ce poate fi utilizată ușor pentru spațiile înguste. Fiabilitatea nu a fost niciodată mai lejeră, Bosch ne propune o autonomie perfectă a bateriei, posibilitate pentru a curăța suprafețe de până la 120 de metri.

Opțiuni cheie
 • Confortul în manevrare face acest aspirator extrem de facil de utilizat;
 • Permite curățarea în zonele mai greu accesibile;
 • Formă și design ergonomic, permit utilizarea în siguranță;
 • Reîncărcabil, fără fir, poate fi folosit pentru curățenia în autoturism;
 • Întreținere minimă: containerul de praf/impurități se curăță ușor.

8. Bosch BBH22451

Aspiratorul Bosch BBH22451 este componenta perfectă pentru casa ta, fiind multifuncțional 2 in 1, acesta se poate utiliza vertical sau orizontal. Având incorporat sistemul EasyClean, aspiratorul se poate curăța foarte ușor si rapid cu ajutorul periei rotative. Cu două componente, unul static si parte ce se poate transforma in aspirator portabil, aspiratorul Bosch BBH22451 poate acoperi necesarul pentru curățenie. Autonomia bateriei este una perfectă, rezistând până la 45 de minute, timp suficient pentru a finaliza o curățenie perfectă.

Opțiuni cheie
 • Flexibilitate maximă
 • Acumulatori eco-friendly Ni-MH
 • Indicator pentru gradul de încărcare al bateriei
 • Depozitare ușoară
 • Ușor de utilizat

Folosirea aspiratorului vertical (fără cablu)

Cât ține bateria unui aspirator fără cablu?

Durata de utilizare este influențată nu doar de durată, ci și de treapta selectată. Unele aspiratoare au autonomie de 10 minute în treapta turbo și 30 de minute în treapta inferioară. Totuși, există și produse cu autonomie de 60 de minute, dar care te vor supune unui cost suplimentar.

Cum se încarcă un aspirator portabil?

Aceste modalități diferite de încărcare depind de prețul și modelul produsului. Unele aspiratoare se încarcă simplu, prin conexiune directă, ca un telefon, în timp ce altele au stație de încărcare. Datorită simplității, clienții au raportat un mai mare interes față de aspiratoarele fără stație de încărcare.

Pot aspira suprafețe umede cu un astfel de aspirator?

La achiziția unui aspirator vertical, asigură-te că ai verificat dacă modelul pe care îl vizezi este conceput pentru curățarea suprafețelor umede. Tipologia acestor aspiratoare se împarte în: modele pentru aspirare uscată, dispozitive care funcționează cu abur și modele cu spălare.

Curăță aceste aspiratoare portabile părul de pisică de pe canapea?

Dacă ai o pisică în locuință, atunci știi mai bine cât păr lasă, mai ales în perioadele de năpârlire. De aceea, asigură-te că achiziționezi un model de aspirator vertical, portabil, cu putere de aspirare ridicată, care îți permite curățarea părului inclusiv de pe canapele, fotolii, covoare.

Cât durează încărcarea unui aspirator vertical?

Un lucru extrem de important atunci când decizi să cumperi un aspirator vertical (fără fir, portabil) este verificarea perioadei de încărcare a acumulatorilor. Pentru unele modele, încărcarea durează 4 ore, pentru altele 6-7 ore, însă la cele mai multe aspiratoare încărcarea se oprește automat atunci când acumulatorul a ajuns la 100%.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe