Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital

Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Modificat la 07 martie 2022
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi un boiler electric cu încălzire rapidă și afișaj digital?

Un boiler electric este una dintre variantele eficiente de a avea la dispoziție apă caldă, în situații diverse: locuință de vacanță, casă în zonă rurală sau în care nu există rețea publică de furnizare apă caldă, acolo unde nu există rețea de gaz instalată pentru a asigura apa caldă prin intermediul unei centrale termice. De altfel, un boiler electric poate fi, pur și simplu, o opțiune extra, chiar dacă ai centrală termică sau apa caldă este disponibilă prin rețea publică, fiind o soluție eficientă pe timp de vară (când nu folosești centrala) sau în cazul unei avarii locale.

Gama actuală de boilere electrice cuprinde modele actuale, pe care le poți coordona mult mai bine: controlul temperaturii - o poți regla de la exterior; apă încălzită pentru întreaga familie - capacitate mare de stocare (30 litri, 60 litri). În plus dacă alegi un boiler electric cu afișaj tactil smart, poți afla detalii cheie: timp de așteptare, programare zilnică, numărul de dușuri disponibile. Se montează ușor, pe perete (vertical) și poți fie să îl personal, dacă dispui de echipamentul necesar, fie să soliciți ajutorul unui specialist, pentru un plus de siguranță.

Cele mai bune boilere electrice cu încălzire rapidă

Cel mai bun

Boiler electric Tesy BiLight, 120 l, 2000 W, otel, alb, diametru 46 cm, lungime 44 cm

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Consum redus de energie
 • Compact
 • Simplu de instalat
 • Capacitate crescută
Verifică prețul

Boilerul electric vertical Tesy BiLight are un volum al vasului de 120 l și este destinat preparării apei calde menajere pentru orice locuință și are o putere nominala de 2000 W. Boilerul beneficiază de protecție anti-îingheț și împotriva coroziunii, care îi asigură fiabilitate. Boilerul este realizat din oțel și sudat în plasma, lucru care îi asigură o structură omogenă a îmbinării și o rezistență ridicată. Acesta se instalează vertical prin prindere pe perete și se conectează la o sursă cu tensiunea de alimentare de 230V/50Hz.

la buget

Dacă ai nevoie de un boiler electric de mici dimensiuni care să nu îți ocupe mult spațiu în baie, tocmai l-ai găsit. Avem pentru tine un boiler electric rezistent de la Ariston care are o capacitate de 30 litri și funcționează la 1500 W. Dispune de termostat pentru a-l putea regla la temperatura dorită și de asemenea are o izolație termică pentru a nu pierde căldura. Dispune și de protecție electrică pentru a nu se arde. Se poate monta fără probleme deasupra chiuvetei. Funcționează cu un afișaj LED.

Premium

Pentru băile care nu dispun de centrală proprie, boilerul electric este cea mai bună variantă de încălzire rapidă a apei. Acesta poate avea capacitate mare cum ar fi 100 litri și este suficient pentru o familie cu doi copii de exemplu. Este foarte ușor de folosit datorită afișajului de tip soft touch care poate regla temperatura. De asemenea, funcționează prin intermediul funcției Eco Evo prin care economisește energie electrică și nu vei plăti mult. Are 2 rezervoare emailate cu titan pe care le poți folosi.

Boiler electric Tesy Concepta, alb, 80 l, 1500 W, diametru 44 cm

 • Capacitate mare de apă de încălzit
 • Protecție ceramică din sticlă a rezervorului
 • Design modern și simplu
 • Deține supapă de siguranță
 • Ușor de montat și utilizat
Verifică prețul

Boilerul electric Tesy Concepta este potrivit pentru consumuri mari de apă caldă sanitară datorită volumului său. Acesta prezintă supapă de siguranță cu 3 nivele de protecție, termostat, termometru, și indicator luminos. Are diametrul de 440 mm, înălțime de 845 mm si este de culoare albă. Acesta prezintă protecție ceramică din sticlă a rezervorului, anod împotriva coroziunii, sudarea cu plasmă pe rezervorul de apă pentru o viață lungă Instructiuni de montaj: produsul se montează vertical, deasupra chiuvetei.

Boiler electric Tesy Optima Line GCV1004415D07TR, alb, 100 l, 1500 W, diametru 44 cm

 • Capacitate mare
 • Ușor în folosire
 • Termostat reglabil
 • Trainic și calitativ
 • Design modern
Verifică prețul

Boiler electric Tesy Optima Line GCV1004415D07TR, alb, 100 l, 1500 W, diametru 44 cm. Acest boiler cu ușurință îți va încălzi o cantitate mare de apă, pentru orice scopuri ai avea nevoie. Acesta prezintă supapă de siguranță cu 3 nivele de protecție, termostat, termometru, și indicator luminos. Are diametrul de 440 mm, înălțimea de 985 mm și este de culoare albă. Este unul perfect pentru tine, îți va îndeplini toate funcțiile de care ai nevoie, ba chiar și mai mult. Este unul dintre cele mai superbe boilere.

Boiler electric Ariston Lydos Plus 80L, 1800 W, programare saptamanala, rezervor emailat cu Titan

 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Rezistență crescută
 • Design modern
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de încălzirea apei rapidă și cu consum mic, ai nevoie de fapt de un boiler electric. Avem pentru tine opțiunea ideală într-un boiler electric de la Ariston de 80 litri care se încălzește rapid. Are o putere de 1800 W și poate fi programat săptămânal. Are un design modern și este foarte ușor de utilizat. Mai mult, rezervorul este rezistent datorită faptului că este emailat cu Titan. Dispune de un afișaj LED foarte intuitiv, ușor de înțeles. Dacă nu știai, nu consumă multă energie electrică.

Întrebări despre boilerele electrice

În cât timp se încălzește apa?

Boilerele electrice se diferențiază prin model sau producător. De-asemenea, timpul de încălzire al apei va fi diferit pentru fiecare, deoarece acesta se ia în funcție de câți litri de apă poate să proceseze acesta. Spre exemplu, dacă sunt 80 l de apă, va fi nevoie de aproximativ 2 h.

Ce capacitate de stocare a apei încălzite are?

Capacitatea de stocare a apei boilerului poate fi mică, medie sau extinsă. Aceasta se referă la ce cantitate totală de apă oferă dispozitivul la o singură sesiune de funcționare. Convențional, un boiler electric este dotat cu o cuvă colectoare în interiorul căreia elemenții electrici transmit căldură apei.

Dispune de reglaj exterior al temperaturii?

Boilerele electrice performante, prezente pe piață, diferă în funcție de caracteristici, dar și de producător. Așadar, majoritatea acestor aparate dispun de reglaj exterior al temperaturii, ceea ce oferă un anumit confort, dar și flexibilitate în utilizare.

Este prevăzut cu afișaj?

Boilere electrice de generație nouă sunt concepute pentru facilitarea utilizării, astfel că au incluse funcții cheie. Afișajul electric este unul dintre avantajele acestor boilere, cu ajutorul căruia poți controla temperatura de încălzire, dar poți urmări și alte detalii utile: numărul de dușuri disponibile, temperatura etc. - în funcție de modelul ales.

Poate fi montat facil; este nevoie de specialist pentru montaj?

Boilere electrice se montează facil, iar alimentarea se face la o sursă de electricitate. De regulă, recomandările de montaj nu necesită lucrări ample, însă este recomandat să fie montat de un electrician, pentru siguranța utilizării. Dacă există o persoană specializată în astfel de lucrări și dispune de uneltele necesare, poate realiza fără probleme montajul boilerului achiziționat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Cea Mai Bună Hotă cu Recirculare
Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bun Purificator de Aer pentru Apartament
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură
Uscător de rufe cu pompă de căldură

Cauți un uscător de rufe rapid și performant? Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mai eficiente cu 50% față de cele în condensare pentru că recirculă încontinuu aerul deja încălzit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe