Cel Mai Bun Boiler Electric cu Încălzire Rapidă și Afișaj Digital

Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi un boiler electric cu încălzire rapidă și afișaj digital?

Un boiler electric este una dintre variantele eficiente de a avea la dispoziție apă caldă, în situații diverse: locuință de vacanță, casă în zonă rurală sau în care nu există rețea publică de furnizare apă caldă, acolo unde nu există rețea de gaz instalată pentru a asigura apa caldă prin intermediul unei centrale termice. De altfel, un boiler electric poate fi, pur și simplu, o opțiune extra, chiar dacă ai centrală termică sau apa caldă este disponibilă prin rețea publică, fiind o soluție eficientă pe timp de vară (când nu folosești centrala) sau în cazul unei avarii locale.

Gama actuală de boilere electrice cuprinde modele actuale, pe care le poți coordona mult mai bine: controlul temperaturii - o poți regla de la exterior; apă încălzită pentru întreaga familie - capacitate mare de stocare (30 litri, 60 litri). În plus dacă alegi un boiler electric cu afișaj tactil smart, poți afla detalii cheie: timp de așteptare, programare zilnică, numărul de dușuri disponibile. Se montează ușor, pe perete (vertical) și poți fie să îl personal, dacă dispui de echipamentul necesar, fie să soliciți ajutorul unui specialist, pentru un plus de siguranță.

Cele mai bune boilere electrice cu încălzire rapidă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ariston Lydos Eco 80L

 • Setare manuală și precisă a temperaturii.
 • Pictogramă care indică când încălzitorul este gata pentru primul duș.
 • Sistem de siguranță absolut care păstrează buna funcționare a produsului.
 • Economie de energie.
 • Afișaj digital.
Verifică prețul

Boilerul Ariston Lydos Eco 80L beneficiază de tehnologia WaterPlus, ceea ce înseamnă că are mai multă apă fierbinte. Totodată, dispune și de funcția Eco Evo alimentată de CoreTech care face posibilă economia energiei electrice cu 14%. Are setare manuală și precisă a temperaturii și o pictogramă ce indică momentul când apa este gata pentru primul duș. Temperatura maximă la care poate ajunge este de 80 de grade Celsius, se montează pe perete, pe vertical iar presiunea maximă de lucru este de 8 bar.

Premium

* Prezentare video mai jos

TESY BelliSlimo

 • Siluetă subțire și plată.
 • Prezintă o dimensiune compactă de economisire a spațiului.
 • Montare ușoară.
 • Economii în costurile de energie electrică.
 • Control prin aplicație mobilă.
Verifică prețul

Boilerul TESY BelliSlimo reprezintă un amestec de avantaje inteligente. Datorită programării și controlului precis al aparatului electric, economiile în costurile de energie electrică sunt mari. Capacitatea boilerului este de 80 de litri iar tipul de montare este după preferințe, pe orizontal sau vertical. Dispune de un ecran LCD cu un panou de comandă Touch screen , economisește spațiu și este extrem de ușor de montat. Ce îl deosebește de celelalte aparate de acest gen, este faptul că se controlează și prin aplicația mobila tesyCloud.

la buget

* Prezentare video mai jos

Ariston Andris LUX

 • Capacitate 8 litri
 • Clasa A
 • Putere 1200 W
 • Presiune 0,8 mpa
 • Tip protecție IPX4
Verifică prețul

Ariston Andris LUX este primul boiler electric ce combină dimensiunea compactă și economia de energie. Dispune de termostat electronic pentru reglarea precisă a temperaturii, afișaj inteligent și intuitiv cu control LED al temperaturii, pachet de siguranță ABS, element de încălzire din cupru, rezervor emailat cu titan pentru o durabilitate crescută, structură rezistentă la stropirea cu apă și nu în ultimul rând, de un design premium. Se instalează sub chiuvetă și are o capacitate cilindrică de 15 litri.

Boiler electric Ariston Pro 1 Eco 80L, 1800 W, functie Eco Evo, rezervor emailat cu Titan

 • Economie de energie datorită funcției Eco Evo;
 • Conform cu reglementările în vigoare pentru încălzitoarele de apă electrice;
 • Durabilitate datorită tehnologiei Titanshield;
 • Funcții inteligente pentru un plus de confort si sistem de siguranță absolută;
 • Funcția T-MAX pentru a face față nevoilor neașteptate de apă caldă;
 • Ecran inteligent și intuitiv.
Verifică prețul

Ariston Pro1 Eco poate furniza în orice moment mai multă apă caldă decât un încălzitor convențional, cu același volum, întotdeauna eficient și rapid. Tehnologia WaterPlus menține apa rece la fundul rezervorului și asigură amestecarea redusă cu apa fierbinte stocată. Acest lucru poate crește apa fierbinte cu până la 16%, oferind un confort mai mare în baia fierbinte. Suprafața internă a rezervorului de stocare este acoperită cu smalț de titan, materiale anticorozive și anti-rugină. Pro 1 Eco este gata să intre în casa ta ca element de design interior.

Boiler electric Tesy Anticalc, 50 l, 1600 W, alb, diametru 44 cm, inaltime 60,8 cm

 • Utilizare la nivel silențios
 • Ușor de instalat
 • Durată mare de viață
 • Produs de înaltă calitate
 • Tehnologie modernă specifică
Verifică prețul

Cele două rezistențe electrice sunt protejate de tuburi ceramice, astfel încât să nu intre în contact direct cu apa din rezervor. Reduce depunerile de calcar pe elementele de încălzire, prelungește durata de viață a componentelor și a produselor electrice și reduce semnificativ consumul de energie. Anodii de magneziu sunt mai greu de consumat decât cazanele obișnuite. Zgomotul în timpul încălzirii apei poate fi redus la minimum fără golirea rezervorului de apă. Înlocuiește flanșele componentelor electrice direct prin rezervorul de apă.

Boiler electric Tesy Concepta, alb, 80 l, 1500 W, diametru 44 cm

 • Capacitate mare de apă de încălzit
 • Protecție ceramică din sticlă a rezervorului
 • Design modern și simplu
 • Deține supapă de siguranță
 • Ușor de montat și utilizat
Verifică prețul

Boilerul electric Tesy Concepta este potrivit pentru consumuri mari de apă caldă sanitară datorită volumului său. Acesta prezintă supapă de siguranță cu 3 nivele de protecție, termostat, termometru, și indicator luminos. Are diametrul de 440 mm, înălțime de 845 mm si este de culoare albă. Acesta prezintă protecție ceramică din sticlă a rezervorului, anod împotriva coroziunii, sudarea cu plasmă pe rezervorul de apă pentru o viață lungă Instructiuni de montaj: produsul se montează vertical, deasupra chiuvetei.

Boiler electric vertical Bosch TR1000T 80 B, 80 l, 2000 W, Reglare automata a temperaturii

 • Design elegant și simplu
 • Bazat pe tehnologie modernă
 • Consum redus de energie electrică
 • Instalare și utilizare ușoară
 • Comod de amplasat oriunde
Verifică prețul

Echipamentele Bosch sunt soluții utile pentru prepararea apei calde menajere și oferă completări atractive pentru bucătăria sau baia dumneavoastră, având un design elegant, performanțe de excepție, tehnologie inovatoare. De asemenea, sunt ideale pentru cei care doresc să aducă mai mult confort și economii în viața de zi cu zi! Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, vă recomandăm boilerul electric pentru prepararea apei calde menajere Bosch Tronic 1000T, a cărui performanță în încălzirea eficientă a apei a fost dovedită în mod repetat. Datorită izolatiei termice de calitate, aceste boilere electrice mențin temperatura apei, cu costuri neglijabile ale energiei. Rezervorul pentru apă de înaltă calitate, din oțel emailat, precum și protecția suplimentară realizată de anodul din magneziu, asigură prevenirea coroziunii.

Întrebări despre boilerele electrice

În cât timp se încălzește apa?

Boilerele electrice se diferențiază prin model sau producător. De-asemenea, timpul de încălzire al apei va fi diferit pentru fiecare, deoarece acesta se ia în funcție de câți litri de apă poate să proceseze acesta. Spre exemplu, dacă sunt 80 l de apă, va fi nevoie de aproximativ 2 h.

Ce capacitate de stocare a apei încălzite are?

Capacitatea de stocare a apei boilerului poate fi mică, medie sau extinsă. Aceasta se referă la ce cantitate totală de apă oferă dispozitivul la o singură sesiune de funcționare. Convențional, un boiler electric este dotat cu o cuvă colectoare în interiorul căreia elemenții electrici transmit căldură apei.

Dispune de reglaj exterior al temperaturii?

Boilerele electrice performante, prezente pe piață, diferă în funcție de caracteristici, dar și de producător. Așadar, majoritatea acestor aparate dispun de reglaj exterior al temperaturii, ceea ce oferă un anumit confort, dar și flexibilitate în utilizare.

Este prevăzut cu afișaj?

Boilere electrice de generație nouă sunt concepute pentru facilitarea utilizării, astfel că au incluse funcții cheie. Afișajul electric este unul dintre avantajele acestor boilere, cu ajutorul căruia poți controla temperatura de încălzire, dar poți urmări și alte detalii utile: numărul de dușuri disponibile, temperatura etc. - în funcție de modelul ales.

Poate fi montat facil; este nevoie de specialist pentru montaj?

Boilere electrice se montează facil, iar alimentarea se face la o sursă de electricitate. De regulă, recomandările de montaj nu necesită lucrări ample, însă este recomandat să fie montat de un electrician, pentru siguranța utilizării. Dacă există o persoană specializată în astfel de lucrări și dispune de uneltele necesare, poate realiza fără probleme montajul boilerului achiziționat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune uscătoare pentru rufe (Bosch și Beko)

Mii de români folosesc și sunt mulțumiti deja de uscătoare de rufe ale mărcilor Bosch și Beko. Află ce modele sunt cel mai vândute și de unde le poți cumpăra online.

Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Știai că de-a lungul timpului e mai ieftin să cumperi o ladă frigorifică mai scumpă dar cu consum redus de curent? Află care sunt cele mai economice lazi frigorifice.

Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Ești fan espresso / cafea și vrei să integrezi în mobilă acest aparat indispensabil casei tale? Vezi care sunt cele mai bune tipuri de espressoare automate încorporabile.

Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe