Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter

Cea mai bună cască open face pentru scuter

Modificat la 09 decembrie 2021
Articol evaluat de 100 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți iei o casca open face pentru scuter?

Pe lângă faptul că îți protejează capul și poate face diferența dintre viață și moarte, o cască pentru motocicletă bună poate să îți asigure și confortul în timpul condusului, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență pe două roți. Nu este necesar să o dai jos la fiecare oprire pentru a purta o conversație cu cineva, deoarece persoana cu care vrei să vorbești te poate înțelege, deci poți purta un dialog normal, fiind foarte folositoare în astfel de situații. O cască open face este foarte practică atunci când este o cască ce acoperă o treime din cap. Practic lipsește partea ce protejează fața și bărbia.

Este un model mai ușor, mai confortabil, destinat atât pentu scuter cât și pentru motocicletă, dar la viteze mici, pentru că altfel fiind echipat cu o asemenea cască, confortul va fi ultimul lucru pe care îl vei simți. Asta pentru că lipsind vizorul, ești expus vântului, impurităților din aer, precum și obiectelor ce pot ajunge în ochi. Din fericire, există variante care îți permit integrarea unui vizor, iar dacă alegi o cască ce nu are vizor, atunci este obligatoriu să porți ochelari de protecție.

Cele mai bune căști open face pentru scuter

Cel mai bun

Casca moto, OZONE Wind, Protectie UV, ABS, Negru, M (57-58cm)

De aceea, o cască este un echipament absolut obligatoriu pentru maxim de siguranță și confort la volan motocicletei. Această cască este una cu aspect modern, de culoare neagră și arată mai mult decât futuristic. Include un vizor și mai multe intrăti de aer reglabile pentru o foarte bună ventilație. Se vinde pe mai multe culori: alb, negru, portocaliu, gri, galben, dar și pe mai multe mărimi.
Verifică prețul

Pasionații de motociclete știu foarte bine cât de periculos poate fi acest sport care ne oferă atât de multă adrenalină.

la buget

Awina

Casca Awina pentru motocicletă sau scuter, este una OPEN FACE, foarte ușoară, de mărimea M,certificată CE. Carcasa este realizată din policarbonat turnat prin injectie, ceea ce o face foarte rezistenă la șocuri, plus că oferă o protecție maximă. Interiorul este detașabil și lavabil, foarte practică, la care se adugă viziera cu schimbare rapidă și un sistem de închidere certificat la standard european.
Verifică prețul

Este foarte important să alegi o cască care să ți se potrivească. Asta înseamnă că este necesar să consulți bine tabelul de mărimi, precum și să acorzi atenție la forma acesteia.

Premium

* Prezentare video mai jos

Schuberth M1 Pro

Aportul optim de ventilație al capului, designul interior nou și confortul deosebit de purtat fac ca acesta să fie unul dintre cele mai confortabile căști cu jet de pe piață. Metodele unice de fabricație utilizate pentru cochilii de cască de la SCHUBERTH îi conferă o greutate redusă, iar procesarea directă a fibrelor (DFP) este una dintre inovațiile SCHUBERTH. În plus, casca are o aerodinamică vizibilă: stabilitate direcțională, fără ridicare și fără bufet - datorită formei dezvoltate în tunelul eolian, la care se adaugă parasolar integrat, reglabil liber in cateva secunde.
Verifică prețul

Acest model de cască, Schuberth M1 Pro Triple Red S este partenerul perfect pentru călăritul cu sau fără vizier. SCHUBERTH M1 PRO este accesoriul potrivit pentru orice scuter sau motocicletă, indiferent de clasă, ssau model.

LS2 OF570 Verso Matt Titanium L

  • Material durabil
  • Rezistentă în timp
  • Durată mare de viață
  • Design modern și simplu
  • Siguranță înaltă la utilizare
Verifică prețul

Dacă voiai să porți o casă modernă, cu un design ieșit din comun care va atrage priviri, bine ai venit la produsul potrivit. Geamul pentru protecția feței este acolo nu doar de design. Casca arată ca din viitor, cu un design futuristic și culoarea neagră. Este realizată din Titanium Mat, un material extrem de durabil și mai ales flexibil care te va proteja de orice accident atât timp cât ești pe motocicletă. Această casă a fost proiectată pentru a te ajuta să experimentezi mai intens orașul. Este o cască ideală pentru cei care vor confort și design plăcut.

AGV Orbyt Dreamtime XS

Pe langă protecția sporită această cască are și un design special si viu colorat, deci casca te ajută să îți crești vizibilitatea în trafic. Designul este unul special cu formă aerodinamică dintr-un aliaj inovator plastic și poly-alloy pentru o rezistență mărită și greutate scazută. Interiorul este din nylon hypo-alergenic, antimicrobian și cu bureți pentru obraji demontabili, pentru un confort sporit. Viziera este de tip flip-up, cu demontare și montare rapidă.
Verifică prețul

Casca pentru motocicletă ideală trebuie să-ți ofere o protecție "anti-glonț" sau împotriva obiectelor care ar putea ajunge să se comporte ca niște proiectile, precum bucățile mici de sticlă sau pietricelele mici.

Casca moto open-face, PILOT FAZER cu ochelari de soare - XS, alb lucios

Perfectă pentru orice motociclist sau scuterist care are nevoie de o solutie pentru zilele toride de vară. Are funcționalitatea unei căști moderne, cu interior detașabil și lavabil. Siguranța este asigurată de structura cojii de tip ABS. Materialul de bază este termoplastic, un material ușor și rezistent. VIne la pachet cu ochelari de soare împotriva luminei intensă de soare.
Verifică prețul

Casca open face de la marca PILOT, face parte din categoria moto, scooter sau maxiscooter. Designul este unul modern, exact în stilul căștilor de piloți.

Întrebări despre căștile open face pentru scuter

Din ce material este realizată?

Iubitorii de sporturi extreme, pasionații de motociclete si de scutere au nevoie de cele mai rezistente și ușoare căști. Acestea sunt construite dintr-un material de carbon Kevlar, respectă normele de siguranță și performanță pentru campionii motocross.
Sistemele de ventilație și respirabilitate sunt construite pentru utilizarea optimă.

Are și vizieră?

Majoritatea căștilor open face pentru scuter au și vizieră. Acestea seamănă cu un geam fumuriu sau transparent care au rolul de a proteja față conducătorului în caz de accident si nu numai. Sunt utile si practice, dar deasemenea au și un design plăcut.

Ochelarii de protecție sunt incluși?

În general căștile open face pentru scuter sunt concepute pentru protecție, fără să trebuiască să te chinui să o fixezi, să o închizi sau să o scoți, așadar majoritatea vin fără ochelari montați. Totuși poți atașa ochelari sau vizier, ulterior, dacă simți nevoia.

Interiorul este lavabil ?

Majoritatea căștilor open face au interiorul căștii care poate să fie detașabil, acesta putând fi scos cu ușurință și spălat ori de mâni sau la mașina de spălat rufe. Este chiar indicat ca igienizarea căștii să fie realizată periodic și cât mai des pentru ca utilizatorul să se simtă confortabil atunci când conduce.

Necesită îngrijire specială?

Căștile sunt accesorii ce trebuie purtate pentru protecție atunci când folosești un scuter sau orice alt tip de vehicul similar. Căștile open face pentru scuter sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, în mărimi diferite, pentru fiecare utilizator. În ceea ce privește curățarea și întreținerea, nu ai de ce să te îngrijorezi - este extrem de facil. Partea exterioară poate fi curățată rapid și simplu, cu o lavetă, în timp ce căptușeala (cele mai multe modele au a căptușeală detașabilă) poate fi detașată și atașată ori de câte ori este necesar să o cureți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager
Cel mai bun sistem de comunicare moto

Pleci la drum lung pe motocicletă cu pasager și vrei să puteți comunica verbal nu prin semne? Un sistem de comunicare moto bun îți permite să vorbești cu un ton normal cu pasagerul din spate.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)
Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Dacă ai avut până acum un aspirator auto cu cablu, probabil ști cât de enervant e să te încurci în cablu, să iasă din priză etc. Alege un aspirator auto cu acumulator.

Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare
Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Nu vrei să-ți aglomerezi bordul cu o cameră auto DVR standard? Alege o cameră tip oglindă retrovizoare și integrarea în aspectul bordului va fi una aproape invizibilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe