Cea Mai Bună Ladă De Depozitare Pentru Grădină

Cea mai bună ladă de depozitare pentru grădină

Modificat la 12 mai 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de o ladă de depozitare de grădină?

Ordinea întotdeauna este bine venită, mai ales când știi exact ce cauți și unde se găsește. O ladă de depozitare de grădină este perfectă pentru a ține lucrurile din grădină în ordine. De obicei, astfel de lăzi de depozitare sunt realizate din diferite tipuri de materiale, cum ar fi plastic, lemn sau metal.

Tipul de material folosit îi asigură rezistența la intemperii, o durată de viață mai mare și îți protejează obiectele pe care le ai depozitate în interiorul ei. În funcție de spațiul pe care îl ai disponibil, te poți orienta către o anumită ladă de depozitare.

Cele mai convenabile lăzi sunt cele confecționate din plastic. Acestea sunt mai ușoare și sunt disponibile în toate formele și culorile. Un alt mare avantaj îl reprezintă faptul că pot fi transparente, astfel încât vei localiza cu ușurință obiectele depozitate în interior. O ladă din lemn poate reprezenta o altă variantă bună, cu condiția să fie întreținută corespunzător.

Dacă ai de depozitat lucruri de valoare, te poți orienta către o ladă de depozitare cu mecanism de blocare.

Cea mai bună ladă de depozitare pentru grădină

Cel mai bun

Ladă de depozitare pentru grădină, 280 l, gri deschis

 • Spațioasă
 • Solidă
 • Durabilă
 • Design plăcut
 • Practică
Verifică prețul

Ladă de depozitare pentru grădină, 280 l, gri deschis. Această ladă de depozitare este soluția ideală pentru a păstra ordine în grădină, în curte sau pe terasă. Cutia de depozitare spațioasă este ideală pentru depozitarea pernelor, saltelelor, păturilor, jucăriilor și a altor obiecte. Poate fi folosită și ca ladă de scule, unelte, datorită construcției sale solide. Cufărul de depozitare este fabricat din polipropilenă robustă și durabilă, fiind ideal pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.

la buget

Lada depozitare grafit Keter City 113 L

 • Perfectă pentru grădinărit
 • Realizată din polipropilenă
 • Material rezistent la intemperii
 • Imită lemnul
 • Design elegant
Verifică prețul

Sigur și tu ai accesorii de grădină sau scule necesare treburilor gospodărești pentru care îți dorești un loc special de depozitare și organizare, pentru a-ți fi mereu la îndemână. Află că este simplu să pui tot ceea ce ai nevoie în această ladă încăpătoare și deosebit de atractivă. Lada are o capacitate de 113 L și cel mai mare avantaj este faptul că fiind realizată din polipropilenă, își va păstra impecabile atât culoarea, cât și aspectul general, fără întreținere anevoioasă sau complicată. Este prevăzută cu mânere laterale ce facilitează transportul.

Premium

Cutie depozitare grădină, maro, DAGON

 • Rezistentă
 • Încăpătoare
 • Design plăcut
 • Simplu de transportat
 • Practică
Verifică prețul

Cutie depozitare grădină, maro, DAGON. Cutia are deschideri pentru mâini pe cele două laturi pentru a ușura transportul până când își găsește locul potrivit. Poți accesa spațiul de stocare deschizând capacul superior, care este ținut de cele trei balamale. Te vei îndrăgosti cu siguranță de Dagon și vei aprecia cu siguranță capacitatea sa de a stoca un număr atât de mare de lucruri. Depozitează perne, pături, jucării și multe alte lucruri mici pe care trebuie să le depozitați undeva în cutia elegantă de depozitare DAGON.

vidaXL Ladă de depozitare pentru grădină, maro, 116 x 44 x 55 cm

 • Spațioasă
 • Ușor de asamblat
 • Construcție solidă
 • Design minimalist
 • Capacitate mare
Verifică prețul

Dacă simți de ceva timp că este un lucru care lipsește din grădina ta, după ce ți-ai amenajat locul perfect pentru relaxarea din timpul liber, este foarte posibil ca ceea ce îți dorești să fie această ladă de depozitare și organizare a lucrurilor pe care ți le dorești la îndemână. Poți păstra în stare intactă perne, saltele, pături sau jucării pentru cei mici. Este o ladă rezistentă și durabilă care poate fi folosită și pentru aranjarea diverselor scule de grădină. O poți folosi și la interior, iar asamblarea sa se realizează rapid și simplu.

vidaXL Ladă de depozitare pentru grădină, antracit, 171 x 99 x 93 cm

 • Material rezistent
 • Specială pentru gradină
 • Capac cu balamale
 • Oțel galvanizat
 • Ușor de asamblat
Verifică prețul

vidaXL Ladă de depozitare pentru grădină, antracit, 171 x 99 x 93 cm. Cutia de grădină spațioasă este excelentă pentru depozitarea pernelor, păturilor, jucăriilor și altor articole ale tale. Cu construcția sa solidă, poate fi folosită și ca o cutie de unelte. Cufărul de depozitare este realizat din oțel galvanizat robust, fiind adecvat atât pentru interior, cât și pentru exterior. Cutia de depozitare pentru grădină are un design minimalist, dar atemporal, care se va potrivi oricărui decor. O cutie care merită să ai.

Cutie / masă de depozitare pentru grădină, neagră, IBLIS

 • Spațioasă
 • Rezistentă
 • Fabricată din plastic
 • Elegantă
 • Seamănă cu lemnul
Verifică prețul

Cutie / masă de depozitare pentru grădină, neagră, IBLIS. Dorești o masă auxiliară pentru a stoca băuturi, gustări sau chiar o carte pe care ai citit-o? Iblis este foarte dispus să te ajute! Nu numai că va proteja obiectele încredințate, iar terasa va crea impresia de curățenie, dar se va ocupa și de băuturile răcoritoare. Cutia poate fi folosită și ca o masă laterală . Iblis vă va cuceri cu ușurință. Lucrurile depozitate în cutie sunt protejate de umiditate, dar și de soare. O cutie nemaipomenită de depozitare pentru tine.

vidaXL Banchetă pantofar cu pernă, negru, 105x40x45 cm, PAL

 • Pernă inclusă
 • Asamblare ușoară
 • Materiale de calitate
 • Utilizare multiplă
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

vidaXL Banchetă pantofar cu pernă, negru, 105x40x45 cm, PAL. Această cutie de depozitare aduce un plus practic și atrăgător spațiului tău de locuit. Cutia oferă spațiu amplu pentru a-ți depozita articolele esențiale destul de comod și practic zi de zi. Dispunând de o pernă în partea de sus, poate servi și ca banchetă, pentru o ședere confortabilă atunci când spre exemplu te încalți. În plus, cutia de depozitare este ușor de curățat cu o cârpă umedă. O cutie extraordinară pentru tine și casa ta de locuit.

Lada depozitare rattan anthracite Keter Samoa 270 L

 • Design simplu
 • Rezistent la UV
 • Foarte încăpătoare
 • Mânere și role
 • Ratan împletit
Verifică prețul

Este foarte posibil ca și tu să ai accesorii de grădină, scule, haine, perne, saltele sau chiar jucării ale celor mici cărora îți dorești să le aloci un loc doar al lor la îndemână, unde să fie protejate. Această ladă va fi suficient de încăpătoare pentru a satisface nevoile tale. Are o capacitate de 270l și impresionează printr-un design elegant și discret. Se montează rapid și este simplu de transportat și de mutat, datorită mânerelor laterale. Poate fi securizată cu ajutorul unui lacăt. Este rezistentă, durabilă și nu necesită întreținere specială.

Întrebări frecvente despre lăzile de depozitare pentru grădină

Lăzile de depozitare de grădină rezistă la intemperii?

Sunt disponibile pe piață mai multe tipuri de astfel de lăzi. Unele dintre ele pot fi depozitate oriunde, altele sunt de preferat să fie ferite de razele directe ale soarelui. Verifică cu atenție specificațiile produsului înainte de achiziție.

Cum se curăță o ladă de depozitare pentru grădină?

Operațiunile de curățare trebuie adaptate în funcție de materialul din care este confecționată lada de depozitare. În principiu, toate tipurile pot fi curățate cu o lavetă umedă. Cele realizate din lemn trebuie curățate cu soluții care nu atacă lemnul. Lăzile metalice nu trebuie curățate cu solvenți.

Din ce sunt realizate lăzile de depozitare de grădină?

În principiu, există lăzi de depozitare pentru grădină confecționate din plastic, lemn sau metal. Poți alege lada de depozitare, în funcție de ce vrei să depozitezi în interiorul ei.

Cum se alege cea mai bună ladă de depozitare pentru grădină?

Trebuie să alegi o astfel de ladă în funcție de ce anume vrei să depozitezi în interiorul ei, de locul unde va rămâne amplasată și de sistemul de închidere pe care îl are. De asemenea, poți opta pentru lăzi cu capac detașabil sau prins cu balamale. Design-ul poate fi și el un factor în alegerea lăzi.

Lăzile de depozitare pentru grădină pot fi stivuite?

În principiu astfel de lăzi pot fi stivuite. Dacă ai optat pentru o ladă confecționată din metal vei constata totuși, că este destul de grea lada în sine. Deci va fi foarte greu să o manipulezi după ce organizezi lucrurile în interiorul ei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Cutie Poștala Pentru Casă
Cea mai bună cutie poștala pentru casă

Ți-ai construit recent o casă și cauți o cutie poștală care să se potrivească cu aspectul exterior al casei sau să-ți reflecte pasiunile? Află de la noi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cea Mai Bună Măsuță De Cafea Extensibilă
Cea mai bună măsuță de cafea extensibilă

Îți dorești o măsuță de cafea în living dar totuși stai pe gânduri din cauza spațiului limitat? Alege o măsuță de cafea extensibilă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe