Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă

Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Modificat la 21 aprilie 2022
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să alegi o plafonieră LED inteligentă?

Stilul de viață rapid al mileniului actual susține lucrul inteligent. Abordarea minimalistă vizează să aducă confort în standardele noastre de viață cu cea mai mică cerere de menținere, îmbunătățind astfel eficiența costurilor. Tot ce ne înconjoară funcționează printr-o simplă atingere a degetului. Acesta este motivul pentru care există un aflux de tehnologie inteligentă care se întinde pe toate domeniile. Nici casele noastre nu diferă. Tehnologia inteligentă răspunde simțului estetic al locuințelor noastre și îmbunătățește eficiența.

Lămpile de tavan inteligente sunt exemple ale aceleiași tehnologii de ultimă generație, care nu numai că este ecologică, dar este importantă și pentru economisirea energiei prețioase și a banilor. Plafoanele inteligente sunt componente esențiale ale automatizării casei. Acestea sunt o abordare magică, dar simplă și logică, pentru a controla sistemul de iluminat din casa, la birou sau în orice altă zonă. O poți controla de pe telefonul smartphone printr-o aplicație.

Plafoniere LED inteligente

Cel mai bun

Philips

 • Compatibil cu sistemele Amazon Alexa și Apple Homekit.
 • Consum redus de energie electrică.
 • Posibilitatea conetării cu aplicația mobilă.
 • Iluminare dimmabilă.
 • Poate fi controlată de la distanță cu telecomanda inclusă în pachet.
Verifică prețul

Plafoniera pentru casă este un corp de iluminat foarte versatil, care poate fi montat, în funcție de nevoi și de design, atât în lateralele sau deasupra oglinzii, cât și în alte zone de pe pereții sau tavanul casei tale, în baie sau in camera de zi. Acest model de plafonieră este de culoare albă, cu un bol simplu, mat, din plastic, cu 4 surse de iluminat de tip LED ce asigura un flux luminos de 2350 lumeni, de formă rotundă cu dimensiuni medii, diametru de 38 cm și înălțimea de 10 cm, alimentându-se de la rețea și incluzând o telecomandă pentru o personazare ușoară a luminii.

la buget

Xiaomi Plafoniera Mi LED Ceiling Light Smart, 45W, Wi-Fi, Bluetooth, 3100 lm, control prin aplicatie

 • Practică
 • Puternică
 • Rază mare de acoperire
 • Circulară
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Această plafonieră este perfectă pentru camere cu suprafața de până la 25 m². Această plafonieră inteligentă și elegantă de la Xiaomi are marele avantaj de a putea fi reglată din aplicația dedicată, cu ajutorul unui telefon care are bluetooth. Plafoniera poate fi controlată și vocal prin Google Assistant, Alexa sau Apple Homekit. Astfel tu vei decide ce culoare vrei să ai în cameră și ce intensitate vrei să aibă lumina emisă. Montarea acestei plafoniere este foarte ușor de făcut, având deja toate accesoriile necesare incluse în pachet.

Premium

Steinel 057039 - LED Plafonieră cu senzor RS PRO LED/9W/230V IP40 3000K

 • Design modern
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Steinel 057039 - LED Plafonieră cu senzor RS PRO LED/9W/230V IP40 3000K este o plafonieră impecabilă care poate fi dirijată cu ajutorul telefonului tău mobil prin Bluetooh care lucrează fără fir, doar printr-o aplicație care poate fi folosită la o distanță de 10 m de la plafon. Acest plafon are 4 funcții de iluminare a încăperii ele sunt: nivel de bază de iluminare, iluminare de fundal, lumină principală și iluminare de urgență. Acest plafon are umbra difuzorului opal, astfel distribuind lumina cât mai uniform.

Plafoniera LED V-TAC 60W cu telecomanda - dimabila 3 in 1

 • Temperatură de culoare 3000K/4000K/6500K
 • Flux luminos 4900lm
 • Eficiență luminoasă 81lm/W (A++)
 • Efect strălucire de stele
 • Unghiul fascicolului 120°
Verifică prețul

Plafoniera combină sistemul de iluminare pe care deja îl știți că este eficient cu conectivitatea unui smartphone. Puteți schimba culorile, puteți regla intensitatea luminoasă și mai ales puteți reda melodii prin boxa care se află inclusă în plafoniera LED cu bluetooth și toate astea, doar cu ajutorul telefonului tău mobil sau cu ajutorul telecomenzii. Încă un lucru pe care doar plafoniera LED cu Bluetooth o are este funcția de ceas deșteptător. Aceasta funcție, alături de schimbarea culorilor luminii direct din telefon face ca plafoniera LED cu Bluetooth să fie perfectă pentru dormitor. Se poate monta pe absolut orice suprafață.

Philips 60262/43/P5 - LED Plafonieră dimmabilă BROWN 1xLED/28W/230V telecomandă

 • Temperatură de culoare 2700-6500 K
 • Putere 28 W
 • Echivalent bec clasic 250 W
 • Clasă energetică A++
 • Material plastic
Verifică prețul

Amenajarea unei locuinţe nu este deloc o treabă uşoară, mai ales dacă vrei ca orice colţişor al casei să păstreze amprenta ta personală, dar să fie în acelaşi timp modern şi util. Aici intervine Philips 60262/43/P5 - LED Plafonieră dimmabilă maro, pentru că are un design simplu, rotund deci este plăcută la ochi și funcțională. Lampa este fabricată din materiale de calitate, iar led-ul are o durată de viață foarte lungă. În pachet este inclusă și o telecomandă pentru a schimba intesintatea luminii după bunul plac, astfel vei obține un articol interesant pentru casa ta.

Plafoniera LED integrat Philips HUE Cher White ambiance, LED integrat 39W (204 W), 3000 lm, intrerupator cu variator inclus

 • Prezintă 4 scenarii de lumină
 • Tehnologie SMART incorporată
 • Becul este tip LED
 • Flux luminos de 3000
 • Clasă de protecție IP20
Verifică prețul

Dacă te gândești să faci din casa ta un smart home atunci plafoniera cu LED integrat de la Philips, HUE Cher White ambiance nu trebuie să-ți lipsească. Cu întrerupătorul cu variator alimentat de baterii pentru Philips Hue, poți controla ușor lumina lămpilor albe de ambianță. Poți alege unul dintre cele 4 scenarii de lumină prin simpla apăsare a butonului de aprindere, modifici intensitatea luminii și te poți bucura de ușurința în utilizare. De asemenea îți poți conecta luminile Philips Hue la Bridge pentru a profita de posibilitățile nelimitate ale sistemului.

LED Plafonieră dimmabilă SYRIUS cu control la distanță LED/36W/230V

 • Tehnologie LED.
 • Telecomandă inclusă.
 • Iluminat dimmabil.
 • Design de șah.
 • Schimbarea temperaturii de culoare de la alb cald la alb rece.
Verifică prețul

O lumină prea puternică poate avea efect neplăcut asupra ochilor, iar prea puțină lumină poate solicita excesiv ochii și va face ca niște activități simple să fie mai dificil de dus la bun sfârșit. Însă această plafonieră dimmabilă este de încredere fiind special conceput pentru a rezista și în condții extreme, gen umiditate ridicată, pentru a îl utiliza și în baie sau bucătărie, nu doar, în living. Are un design modern fiind din metal, de formă dreptunghiulară și asigură un grad ridicat de vizibilitate, datorită ledului puternic.

Întrebări despre plafonierele LED inteligente

Ce este plafoniera de tavan inteligentă cu LED?

Cel mai de bază, LED-ul înseamnă diodă emițătoare de lumină. Aceasta este lumină produsă folosind un semiconductor într-un proces numit electroluminiscență. Procesul este mult mai eficient decât ceea ce este folosit de luminile incandescente tradiționale și are o durată de viață mult mai lungă.

Pot lăsa plafonierele LED inteligente aprinse toată noaptea?

Da, luminile cu LED-uri sunt ideale pentru a rămâne aprinse pentru perioade lungi de timp datorită consumului redus de energie și puterii de căldură foarte reduse. Sunt mai potrivite pentru a fi folosite ca lumină de noapte/lumină de fundal în general.

Ar trebui să dorm cu lumini LED aprinse?

Cercetările au descoperit că expunerea la lumina albastră suprima producția de hormon de somn melatonină. Becurile fluorescente și diodele cu lumină (LED-uri) au preluat iluminatul, deoarece sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și pot oferi o iluminare mai bună decât becurile cu incandescență.

Ce sunt dezavantajele plafonierelor LED inteligente?

Achiziționarea unui dispozitiv LED integrat prezintă un anumit risc. Deși teoretic ar putea dura decenii fără a necesita întreținere, defecțiuni ale produsului se întâmplă. Și odată ce LED-urile expiră în cele din urmă, pot neutraliza nu numai sursa de lumină, ci întregul dispozitiv în care este încorporat.

Ce lumină LED este cea mai potrivită pentru ochi?

Există mai multe alte becuri care sunt o alegere mai bună pentru sănătatea ochilor, inclusiv becurile incandescente tradiționale, becurile cu LED și becurile cu halogen. CFL-urile fluorescente albe calde pot fi un bun înlocuitor, dar emit încă o cantitate mică de raze UV.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe