Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă

Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Modificat la 22 martie 2021
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să alegi o plafonieră LED inteligentă?

Stilul de viață rapid al mileniului actual susține lucrul inteligent. Abordarea minimalistă vizează să aducă confort în standardele noastre de viață cu cea mai mică cerere de menținere, îmbunătățind astfel eficiența costurilor. Tot ce ne înconjoară funcționează printr-o simplă atingere a degetului. Acesta este motivul pentru care există un aflux de tehnologie inteligentă care se întinde pe toate domeniile. Nici casele noastre nu diferă. Tehnologia inteligentă răspunde simțului estetic al locuințelor noastre și îmbunătățește eficiența.

Lămpile de tavan inteligente sunt exemple ale aceleiași tehnologii de ultimă generație, care nu numai că este ecologică, dar este importantă și pentru economisirea energiei prețioase și a banilor. Plafoanele inteligente sunt componente esențiale ale automatizării casei. Acestea sunt o abordare magică, dar simplă și logică, pentru a controla sistemul de iluminat din casa, la birou sau în orice altă zonă. O poți controla de pe telefonul smartphone printr-o aplicație.

Plafoniere LED inteligente

Cel mai bun

Philips

 • Compatibil cu sistemele Amazon Alexa și Apple Homekit.
 • Consum redus de energie electrică.
 • Posibilitatea conetării cu aplicația mobilă.
 • Iluminare dimmabilă.
 • Poate fi controlată de la distanță cu telecomanda inclusă în pachet.
Verifică prețul

Plafoniera pentru casă este un corp de iluminat foarte versatil, care poate fi montat, în funcție de nevoi și de design, atât în lateralele sau deasupra oglinzii, cât și în alte zone de pe pereții sau tavanul casei tale, în baie sau in camera de zi. Acest model de plafonieră este de culoare albă, cu un bol simplu, mat, din plastic, cu 4 surse de iluminat de tip LED ce asigura un flux luminos de 2350 lumeni, de formă rotundă cu dimensiuni medii, diametru de 38 cm și înălțimea de 10 cm, alimentându-se de la rețea și incluzând o telecomandă pentru o personazare ușoară a luminii.

la buget

* Prezentare video mai jos

Xiaomi

 • Conecare prin Wi-Fi/ Bluetooth
 • Compatibilă cu Android/iOS
 • Putere de 32 W
 • Control de temperatură, culoare și luminozitate
 • Are comandă vocală și asistență Google și Alexa
Verifică prețul

Plafoniera Xiaomi Mi aparține unei noi generații de dispozitive „inteligente”. Controlează dispozitivul utilizând smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth sau Wi-Fi din imediata apropiere sau de la birou. Lampa conține 72 de diode, care, împreună, oferă o strălucire cu un indice de redare a culorii Ra95, care este de obicei utilizat în muzee pentru redarea celor mai naturale culori ale obiectelor. Aranjamentul special al elementelor face ca iluminarea să fie uniformă și confortabilă pentru percepție.

Premium

LED Corp de iluminat cu senzor LED/16W/230V

 • Materiale rezistente
 • Capacitate mare a bateriei
 • Senzor tactil
 • Design atractiv
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Corpul de iluminat cu senzor led de la Steinel dispune de un design plăcut, este rezistent la lovituri cu mingea sau la alte lovituri de genul acesta. Este fabricat din material plastic și metal, temperatura de culoare înregistrează 4000 k și este de culoare alb natural. Becul are o putere de 16 W și o durată de viață ce ajunge până la 50000 de ore. Este dotat cu tehnologia led și pentru aprindere are senzor de detectare a mișcărilor. Vine la pachet cu garanție pe o durată de 5 ani și alături de instrucțiuni.

Plafoniera LED V-TAC 60W cu telecomanda - dimabila 3 in 1

 • Temperatură de culoare 3000K/4000K/6500K
 • Flux luminos 4900lm
 • Eficiență luminoasă 81lm/W (A++)
 • Efect strălucire de stele
 • Unghiul fascicolului 120°
Verifică prețul

Plafoniera combină sistemul de iluminare pe care deja îl știți că este eficient cu conectivitatea unui smartphone. Puteți schimba culorile, puteți regla intensitatea luminoasă și mai ales puteți reda melodii prin boxa care se află inclusă în plafoniera LED cu bluetooth și toate astea, doar cu ajutorul telefonului tău mobil sau cu ajutorul telecomenzii. Încă un lucru pe care doar plafoniera LED cu Bluetooth o are este funcția de ceas deșteptător. Aceasta funcție, alături de schimbarea culorilor luminii direct din telefon face ca plafoniera LED cu Bluetooth să fie perfectă pentru dormitor. Se poate monta pe absolut orice suprafață.

Philips 60262/43/P5 - LED Plafonieră dimmabilă BROWN 1xLED/28W/230V telecomandă

 • Temperatură de culoare 2700-6500 K
 • Putere 28 W
 • Echivalent bec clasic 250 W
 • Clasă energetică A++
 • Material plastic
Verifică prețul

Amenajarea unei locuinţe nu este deloc o treabă uşoară, mai ales dacă vrei ca orice colţişor al casei să păstreze amprenta ta personală, dar să fie în acelaşi timp modern şi util. Aici intervine Philips 60262/43/P5 - LED Plafonieră dimmabilă maro, pentru că are un design simplu, rotund deci este plăcută la ochi și funcțională. Lampa este fabricată din materiale de calitate, iar led-ul are o durată de viață foarte lungă. În pachet este inclusă și o telecomandă pentru a schimba intesintatea luminii după bunul plac, astfel vei obține un articol interesant pentru casa ta.

Plafoniera LED integrat Philips HUE Cher White ambiance, LED integrat 39W (204 W), 3000 lm, intrerupator cu variator inclus

 • Prezintă 4 scenarii de lumină
 • Tehnologie SMART incorporată
 • Becul este tip LED
 • Flux luminos de 3000
 • Clasă de protecție IP20
Verifică prețul

Dacă te gândești să faci din casa ta un smart home atunci plafoniera cu LED integrat de la Philips, HUE Cher White ambiance nu trebuie să-ți lipsească. Cu întrerupătorul cu variator alimentat de baterii pentru Philips Hue, poți controla ușor lumina lămpilor albe de ambianță. Poți alege unul dintre cele 4 scenarii de lumină prin simpla apăsare a butonului de aprindere, modifici intensitatea luminii și te poți bucura de ușurința în utilizare. De asemenea îți poți conecta luminile Philips Hue la Bridge pentru a profita de posibilitățile nelimitate ale sistemului.

LED Plafonieră dimmabilă SYRIUS cu control la distanță LED/36W/230V

 • Tehnologie LED.
 • Telecomandă inclusă.
 • Iluminat dimmabil.
 • Design de șah.
 • Schimbarea temperaturii de culoare de la alb cald la alb rece.
Verifică prețul

O lumină prea puternică poate avea efect neplăcut asupra ochilor, iar prea puțină lumină poate solicita excesiv ochii și va face ca niște activități simple să fie mai dificil de dus la bun sfârșit. Însă această plafonieră dimmabilă este de încredere fiind special conceput pentru a rezista și în condții extreme, gen umiditate ridicată, pentru a îl utiliza și în baie sau bucătărie, nu doar, în living. Are un design modern fiind din metal, de formă dreptunghiulară și asigură un grad ridicat de vizibilitate, datorită ledului puternic.

Întrebări despre plafonierele LED inteligente

Ce este plafoniera de tavan inteligentă cu LED?

Cel mai de bază, LED-ul înseamnă diodă emițătoare de lumină. Aceasta este lumină produsă folosind un semiconductor într-un proces numit electroluminiscență. Procesul este mult mai eficient decât ceea ce este folosit de luminile incandescente tradiționale și are o durată de viață mult mai lungă.

Pot lăsa plafonierele LED inteligente aprinse toată noaptea?

Da, luminile cu LED-uri sunt ideale pentru a rămâne aprinse pentru perioade lungi de timp datorită consumului redus de energie și puterii de căldură foarte reduse. Sunt mai potrivite pentru a fi folosite ca lumină de noapte/lumină de fundal în general.

Ar trebui să dorm cu lumini LED aprinse?

Cercetările au descoperit că expunerea la lumina albastră suprima producția de hormon de somn melatonină. Becurile fluorescente și diodele cu lumină (LED-uri) au preluat iluminatul, deoarece sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și pot oferi o iluminare mai bună decât becurile cu incandescență.

Ce sunt dezavantajele plafonierelor LED inteligente?

Achiziționarea unui dispozitiv LED integrat prezintă un anumit risc. Deși teoretic ar putea dura decenii fără a necesita întreținere, defecțiuni ale produsului se întâmplă. Și odată ce LED-urile expiră în cele din urmă, pot neutraliza nu numai sursa de lumină, ci întregul dispozitiv în care este încorporat.

Ce lumină LED este cea mai potrivită pentru ochi?

Există mai multe alte becuri care sunt o alegere mai bună pentru sănătatea ochilor, inclusiv becurile incandescente tradiționale, becurile cu LED și becurile cu halogen. CFL-urile fluorescente albe calde pot fi un bun înlocuitor, dar emit încă o cantitate mică de raze UV.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitate Aer
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Cel Mai Bun Difuzor de Uleiuri Esențiale (Arometerapie)
Cel mai bun difuzor de cameră pentru uleiuri esențiale

Îți dorești un difuzor pentru aromaterapie care să arate bine dar să fie și practic și de calitate? Descoperă modelul potrivit din lista noastră de recomandări.

Cel Mai Bun Brad Artificial cu Instalație LED Integrată
Cel mai bun brad artificial cu LED-uri

Îți dorești un brad cu instalație luminoasă deja integrată? Brazii artificiali cu LED-uri arată ca în povești și te ajută să economisești bani și timp pe termen lung.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe