Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală

Cea mai bună pompă manuală de sân

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 136 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi o pompă manuală de sân?

În primele luni după naștere relația dintre mamă-bebe se consolidează prin alăptare. Astfel se recomandă alăptarea bebelușului pentru cel puțin 6 luni. Dar știi cu siguranță că alăptarea vine cu provocări. Este posibil ca lactația să trebuiască să fie stimulată. În acest sens, o pompă pentru sân manuală se dovedește a fi foarte eficientă. Este o pompă potrivită pentru folosire ocazională la domiciliu, asta pentru că va implica ceva mai mult efort din partea ta și va necesita întreaga ta atenție. Mămicile o preferă deoarece imită cel mai bine modul de hrănire al bebelușilor.

De asemenea, pentru situațiile în care mama este plecată mai mult timp, însă nu vrea să priveze bebelușul de efectele benefice ale laptelui, poate folosi o pompă pentru a extrage laptele. Și în cazul în care alăptatul se dovedește a fi foarte dureros, extragerea laptelui cu o pompă de sân și hrănirea nou-născutului la biberon mai apoi, se poate dovedi o soluție mult mai confortabilă. Indiferent de motiv, pompa pentru sân este un instrument util pentru fiecare proaspătă mămică.

Pompe manuale de sân

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips Avent

 • Design ușor și compact.
 • Compatibilă cu alte produse de hrănire Philips (biberoane).
 • Curățare ușoară.
 • Oprire manuală facilă.
 • Asamblare intuitivă.
Verifică prețul

Pompa pentru sân cu biberon Philips Avent dispune de o pernă moale de masaj care oferă o senzație de căldură. Tetina mare în formă de sfârc, promovează o începere naturală a hrănirii, similara cu alăptarea de la sân și facilitează capacitatea bebelușului dumneavoastră de a combina alăptarea de la sân cu hrănirea de la biberon. Se curăță ușor datorită numărului mic de componente, este confecționată din polipropilenă și poate fi folosită în combinație cu alte produse de hrănire de la aceeași gamă.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Chicco Classic

 • Colectarea laptelui matern se produce în mod eficient și rapid.
 • Sistem de reglare/setare a nivelului intensitățtii.
 • Componentele pompei sunt fabricate din polipropilenă - BPA 0%.
 • Ușor de manevrat.
 • Laptele matern se poate colecta în orice biberon Chicco Well Being.
Verifică prețul

Cu această pompă de sân manuală Chicco Classic copilul dumneavoastră va beneficia de toate avantajele hrănirii cu lapte matern chiar și atunci când nu puteți fi lângă el. Este compusă doar din 5 piese, ceea ce o face ușor de asamblat și dezasamblat. Datorită capacului etans, biberonul devine un recipient folositor care poate fi pus la rece în frigider sau congelator, păstrând astfel toate valorile nutritive ale laptelui. Este ușor de transportat și depozitat, datorită dimensiunilor reduse pe care le măsoară.

la buget

Bebumi

 • Design inovativ si forma ergonomica
 • Designul pompei asigură utilizarea ușoară a produsului
 • Dupa pompare, laptele curge direct în biberonul care are tetina adaptată perfect dupa bebe
 • Asamblare rapidă
 • Toate piesele pot fi ușor separate și curățate în mașina de spălat vase sau cu detergent
Verifică prețul

Pompa de sân manuală Bebumi, prin designul său unic garantează colectarea confortabilă a laptelui. Poți lua o poziție lejeră în timpul alăptării, iar pernițele de masaj blând stimulează producția de lapte cât mai plăcut posibil. A fost proiectată având în vedere cea mai simplă utilizare, în ceea ce privește asamblarea, colectarea laptelui și curățarea. După pompare, laptele curge direct în biberon. Părțile sale pot fi demontate, asamblate rapid și curățate în mașina de spălat vase sau cu detergent pentru vase.

Pompa de san manuala U-Grow

 • Mâner ergonomic.
 • Oprire manuală ușoară.
 • Asamblare intuitivă.
 • Curățare ușoară.
 • Compatibilă cu alte prduse de hrănire U-grow.
Verifică prețul

Pompa de sân manuală U-grow este ajutorul perfect pentru alăptare. Stimulează lactația fără durere și efort, creând senzația de alăptare naturală. Mai mult, ameliorează durerea mameloanelor și previne ombilicarea sfârcurilor. Designul pompei o face ușor de folosit și de asamblat, fiind compatibilă și cu alte produse de hrănire U-grow. Tote piesele se spală ușor, și pot fi introduse chiar și în mașina de spălat vase. Datorită acestei pompe manuale, laptele poate fi colectat și stocat în siguranță, bebelușul tău primind întregul aport nutritiv.

Pompa de San manuala Cangaroo Snowdrop

 • Nu conține BPA
 • Este ușor de asamblat și curățat
 • Pompa de sân vă oferă posibilitatea de a alterna hrănirea naturală cu hrănirea cu biberonul, fără efort
 • Deoarece nu conține multe piese va fi ușor de curățat
 • Este o pompă de sân compactă și de dimensiuni reduse care vă permite să o transportați cu ușurință
Verifică prețul

Alăptarea este o experiență unică pentru majoritatea mamelor. Din păcate, nu poți întotdeauna alăpta copilul, acest lucru poate provoca iritații inutile. Cu această pompă de sân manuală, te poți relaxa și exprima confortabil laptele. Pompa de sân de mână Cangaroo este foarte confortabilă. Are un fund moale din silicon, ceea ce face să simți că hrănești. Dimensiunea redusă a pompei de sân va asigura că o poți avea întotdeauna la îndemână. În plus, există o sticlă cu tetină, astfel încât să poți hrăni bebelușul imediat după pompare.

Pompa de san Chicco Natural Feeling cu clapeta si adaptor

 • Mâner ergonomic - pentru eficiență în colectarea laptelui matern, fără efort și în cel mai rapid mod cu putință
 • Cupă universală
 • Cupă pliabilă pe orice formă de sân
 • Este îmbrăcată într-o membrană de silicon, moale
 • Adera sânului într-un mod delicat.
Verifică prețul

Pompa de sân manuală asigură o fază de alăptare confortabilă. Ventuza mare, adâncă, are o formă anatomică și un blat din silicon foarte moale și neted. Laptele matern poate fi pompat cu ușurință cu mânerul de formă ergonomică cu o singură mână. Recipientul poate fi utilizat împreună cu tetina inclusă pentru alăptare imediat sau poate fi depozitat etanș la aer în frigider sau congelator. Pompa de sân este formată din câteva părți și poate fi ușor curățată. Sistemul inovator Chicco face pomparea și mai ușoară și mai naturală.

Pompa de san manuala, cu biberon 120 ml inclus

 • Mânerul se potrivelte perfect cu forma mâinii.
 • Biberon din plastic de 150 ml.
 • Ușor de utilizat; utilizare cu o singură mână.
 • Protecție moale și comodă a sânului.
 • Reglarea intensității stoarcerii.
Verifică prețul

Această pompă este ușor de utilizat și permite reglarea intensității stoarcerii. Este concepută special pentru a avea un contact ușor și convenabil cu sânul și este compatibilă atât cu sticlele cu dop normal, cât și pentru cele cu dop larg. Dispune de un mâner care se potrivește perfect cu forma mâinii, biberon din material plastic cu o capacitate de 1,5 litri și oferă o protecție moale și comodă a sânului pentru o extragere naturală. Este important să sterilizați prin fierbere în apă timp de 5 minute sau să folosiți un sterilizator cu aburi.

Întrebări despre pompele de sân manuale

Cât de des pot fi folosite?

Pompele de sân manuale te pot ajuta foarte mult pe tot parcursul alăptării. Cu ajutorul unei astfel de pompe te asiguri că îi pui lapte la dispoziție copilului tău chiar și atunci când nu ești lângă el. Frecvența cu care poți folosi acest dispozitiv ține mai mult de preferințele tale decât de recomandările producătorului, majoritatea femeilor folosind pompa de sân manuală chiar și de două-trei ori pe zi.

Cât de silențioase sunt?

Pompele de sân sunt concepute a fi extrem de silențioase întrucât momentele în care de obicei mamele pompează sunt cele în care copilul doarme, astfel încât să nu fie deranjat. Există totuși și pompe de sân mai puțin silențioase pe care le poți folosi în altă cameră decât unde doarme sugarul.

Se poate hrăni bebelușul direct din recipientul de colectare a laptelui?

Pompele de sân manuale sunt dispozitive menite să îți facă viața mai ușoară. Multe dintre acestea sunt destinate excusiv mulsului, astfel că recipientul de colectare a laptelui nu este destinat depozitării sau hrănirii copilului. Dacă vrei o pompă de sân mai versatilă, orientează-te spre una care are și accesorii ce transformă dispozitivul de colectare în biberon.

Cât timp trebuie să dureze o sesiune de folosire a pompei de sân?

Timpul de folosire a pompei de sân diferă în funcție de cantitatea de lapte extras. Intervalul poate varia între 15 și 30 de minute. În cazul în care sesizezi disconfort, iar cantitatea de lapte este vizibil micșorată îți recomandăm să oprești pomparea.

Cum se curăță pompa de sân?

Pompa de sân manuală intră în contact cu laptele tău, lapte ce îți va hrăni copilul. Astfel, este foarte important ca pompa de sân să fie corect curățată. Pentru o curățare corectă detașează toate componentele, spală-le cu apă și un detergent ori săpun lichid special, fără miros și ai grijă să le sterilizezi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cea Mai Bună Pernă 3 in 1 pentru Gravide (utilă și dupa naștere)
Perne 3 in 1 pentru gravide

Cauți confortul de dinainte de a fi însărcinată? E puțin mai dificil în aceasă perioadă dar nu imposibil. Perna specială pentru gravide te ajută atât în timpul sarcinii cât și după.

Cel Mai Bun Gel De Duș Pentru Bebeluși
Cel mai bun gel de duș pentru bebeluși

Gelul de duș pentru bebeluși are și rol de șampon și nu provoacă neplăceri la contactul sau ochii sau cu gura. Află care sunt cele mai bune branduri.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe