Cea Mai Bună Roată Pentru Yoga Sau Pilates

Cea mai bună roată pentru yoga sau pilates

Modificat la 17 martie 2022
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

La ce îți este utilă o roată de yoga?

Ce este Yoga? O disciplină holistică provenită din India antică. Se estimează că Yoga există de mii de ani. Practic, ea constă dintr-o serie de posturi fizice și se concentrează pe respirație, atenție și conștientizare. De asemenea, încorporează elemente de filozofie, știință și un mod de viață etic. Clasele pot diferi ca și intensitate, de la ușoare până la cele mai dificile și provocatoare.

Yoga unește corpul cu mintea bazându-se pe 3 elemente principale: exercițiu, respirație și meditație și te menține în formă atât pe plan fizic, cât și mental. Și acum are și un accesoriu pentru a te eleva de la nivelul antrenamentelor simple la o nouă formă de viață cât se poate de aproape de zen.

Roata de Yoga sau pilates este unealta perfectă pentru întinderea umerilor, a spatelui, a pieptului și a șoldurilor cu blândețe și precizie, fără riscuri și dificultăți. Va deveni o adevărată extensie a corpului tău, unind lumea fizică cu cea spirituală, ca un Ouroborus ce te face să renaști cu fiecare exercițiu.

Cea mai bună roată pentru yoga sau pilates

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Roata Yoga 33 cm, roz, Sveltus

Această roată te va ajuta la îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului și este ideală pentru calmarea durerilor de spate și recuperarea după un antrenament solicitant. Roata are un diametru de 33 cm și o lățime de 14,5 cm, fiind de asemenea și foarte ușoară - cântărește numai 1,5 kg. Este indicată și pentru femeile însărcinate pentru a calma durerile de spate, pentru a spori flexibilitatea atât a pelvisului, cât și a mușchilor adductor.
Verifică prețul

Roata de yoga Sveltus reprezintă accesoriul ideal pentru exercițiile de yoga și întinderi.

la buget

Roata yoga Spokey Czakra, tpe+pluta

Această formă din ce în ce mai populară de activitate fizică este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți starea, de a lucra la siluetă, de a te liniști și de a scapă de stres după o zi grea. Roata este excelentă pentru întinderea și masarea coloanei vertebrale. De asemenea, susține performanța coturilor adânci ale spatelui, care stimulează sistemul nervos.
Verifică prețul

Roata de yoga Spokey Czakra este un accesoriu relativ nou, care va fi apreciat de toți membrii familiei, chiar dacă sunt sau nu iubitori de yoga.

Premium

SHARP SHAPE YOGA WHEEL MANTRA BLACK

Roata a fost concepută astfel încât să te ajute la eliberarea tensiunii într-un mod foarte plăcut. Dimensiunea roții a fost stabilită astfel încât să poți realiza întinderea coloanei vertebrale în deplină siguranță. Cu ajutorul acestei roți pentru yoga te poți antrena și îți poți dezvolta abilitățile. Materialul cu care roata a fost învelită este lavabil.
Verifică prețul

Roată pentru yoga SHARP SHAPE YOGA WHEEL MANTRA reprezintă accesoriul ideal pentru întinderi profunde ale spatelui, pieptului, umerilor sau șoldurilor.

Roata yoga, GO4FIT, roata pilates negru

Roata pentru fitness și pilates GO4FIT este instrumentul perfect pentru cei ce își doresc să fie mai flexibili și să-și perfecționeze postura și muschii in acelasi timp. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, baza fiind un material plastic ABS, mult mai rezistent față de cele din PVC. Suprafața exterioară este o spumă densă, non-slip, care oferă confort spatelui, mâinilor sau picioarelor în timpul exercițiilor.
Verifică prețul

Sigur îți dorești să-ți menții mult timp sănătatea și flexibilitatea mușchilor, astfel că în acest scop, ți-ar putea fi de mare folos o roată de yoga.

Roată pentru yoga GYM-HARD

Aceasta nu numai că arată de parcă vrei să îi faci poze pentru Insta, dar este extrem de utilă și te va ajuta să încerci poziții de yoga noi, antrenante. Aceasta este foarte ușor de folosit și te va ajuta la fiecare sesiune să îți îndrepți coloana mai ales dacă ai un stil de viață sedentar și nu te miști de la birou mai deloc. Are un preț accesibil.
Verifică prețul

Dacă ești mare fan yoga, ai nevoie de puțină pregătire înainte de orice sesiune. De aceea, o roată pentru yoga este un produs de care ai nevoie neapărat.

Întrebări frecvente despre roțile pentru yoga

Ce este o roată pentru yoga sau pilates?

Roata pentru yoga sau pilates reprezintă un instrument auxiliar care te ajută sa-ți realizezi mai ușor exercițiile din această arie. Motivul pentru care această roată este atât de populară este că are mai multe funcții: poți folosi roata pentru a te relaxa și odihni sau pentru a câștiga o mai bună flexibilitate, rezistență și stabilitate.

Roata pentru yoga sau pilates se poate folosi și de către persoanele care au probleme cu spatele?

Roata pentru yoga sau pilates este foarte benefică pentru cei cu probleme cu spatele, însă este recomandat să ceri opinia medicului și să știi care exerciții îți sunt benefice. Altfel, îți poate face mai mult rău decât bine.

Ce beneficii are o roată pentru yoga sau pilates?

Există o mulțime de benefici: te ajută să faci întinderi mai dificile în siguranță, poate preveni accidentele nedorite, te menține într-o poziție verticală și oferă sprijinul necesar pentru pozițiile clasice, îți îmbunătățește flexibilitatea, îți oferă suport dinamic și te ajută să ai o respirație mai bună.

Cum se curăță o roată pentru yoga sau pilates?

Pentru curățare, îți recomandăm să folosești o cârpă moale, umedă. După curățare, lăsă roata să se usuce într-un spațiu aerisit. Să nu folosești niciodată produse chimice/solvenți pentru curățare, deoarece acestea pot deteriora stratul exterior al roții.

Din ce este realizată roată pentru yoga sau pilates?

Există mai multe astfel de echipamente de fitness disponibile pe piață. Dacă îți dorești ceva calitativ, optează pentru variantele realizate din lemn, cum ar fi cele din plută naturală ecologică. Aceasta este mai prietenoasă cu pielea.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Citire Nivel Oxigen (SpO2)
Ceasuri și brățări fitness cu citire nivel oxigen (SpO2)

Vrei să ai la îndemână oricând posibilitatea de a afla nivelul saturației de oxigen? Tehnologia este disponibilă pe numeroase ceasuri și brățări fitness. Uite care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită
Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Cumpără cel mai modern aparat cu vibrații care te ajută să ai rezultate mai bune pentru exercițiile de tonifiere și de eliminare a celulitei.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe