Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională

Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 111 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi acasă o bancă fitness multifuncțională?

Dacă nu ai mai folosit niciodată o bancă fitness, trebuie să ști că nu este doar pentru sala de antrenament, ci este o piesă accesibilă și fantastică, care poate fi folosită și acasă. Este practic o bancă acoperită cu spumă groasă care va susține orice acțiune pe care o faci și nu se îndoaie sau se închide în timp ce te ridici. O bancă fitness multifuncțională acționează ca o ancoră în sala de acasă și îți oferă un loc special pentru a-ți folosi greutățile sau pentru a practica exerciții cum ar fi triceps, picioare, flotări, abdomene și multe altele.

În funcție de bugetul tău, de spațiul pe care îl ai și de ceea ce dorești să realizezi, te poți orienta spre o opțiune mai simplă, cum ar fi o bancă plană sau o bancă cu opțiunea de a se înclina atunci când vizezi să lucrezi mai bine diferite părți ale corpului. Indiferent dacă ești serios în legătură cu ridicarea greutăților sau dorești să o utilizezi ca obiect constant pentru antrenamente ce implică tot corpul, o bancă de antrenament fitness merită un loc în sala ta de acasă.

Bănci fitness multifuncționale

Cel mai bun

Zoco Body

 • Suport anti-alunecare pentru picioare
 • Utilizare în interior și exterior
 • Instalare ușoară și rapidă
 • Tapițerie rezistentă la rupere sau zgârieturi
 • Este prevăzut cu role pentru o deplasare rapidă
Verifică prețul

Zona abdomenului se poate lucra cu o varietate de exerciții atât pentru partea superioară, inferioară dar și oblici. Se pot utiliza o varietate de benzi de rezistență pentru a pune în mișcare și celelalte grupe musculare (spate, brațe, umeri, trapez). Aceasta este recomandată pentru antrenamente intense, dar și pentru tonifiere și întreținere. Se poate folosi acasă, dar și în săli de sport și centre sportive. Aparatul este stabil pe podea, zona pentru talpa piciorului împiedică alunecarea, este prevăzut cu role pentru o deplasare rapidă și ușoară. Este construit din oțel, tratat împotriva coroziunii și vopsit.

la buget

Banca fitness multifunctionala pliabila DY-SB-30 Dayu Fitness

 • Portabil
 • Compact
 • Ușor
 • Facil de folosit
 • Design modern
Verifică prețul

Acest model de bancă pentru fitness multifunctională este pliabilă și reglabilă în 7 poziții. Banca este destinată utilizari acasă pentru exerciții și antrenamente curente. Este ideală pentru antrenamentul brațelor, pieptului dar și a abdomenului. Este destul de rezistentă datorită cadrului din oțel și a tapițeriei de înaltă calitate. Banca suportă o greutate de 150 kg și nu necesită asamblare. De aceea e ideală pentru oricine, fie că este un sportiv începător sau mai avansat. În plus, cântărește doar 14 kg.

Premium

* Prezentare video mai jos

Banca reglabila WB-UB, WORKBENCH UTILITY, POWERTEC

 • Permite conectarea la alte aparate;
 • Atât reglabilă cât și fixă;
 • Materiale de bună calitate;
 • Oferă stabilitate și siguranță;
 • Design modern și cadru rectangular.
Verifică prețul

Sănătatea ta reprezintă factorul principal care conduce la bunăstare. Pentru a te motiva către muncă intensă asupra corpului tău, îți propunem banca reglabilă de fitness “WB-UB, WORKBENCH UTILITY, POWERTEC”, care îți va oferi mediul calitativ pentru a practica sportul, chiar la tine acasă. Aceasta este dotată cu accesorii adiționale, pentru a completa exercițiile fizice, care se pot realiza pentru toate categoriile de mușchi ale corpului. Totodată, construcția acestui aparat redă stabilitate, iar materialul din care este confecționat denotă rezistență.


* Prezentare video mai jos

Banca fitness Decathlon

 • Durabilă
 • Montare ușoară
 • Roți pentru deplasare
 • Sarcină maximă de 250 kg
 • 7 înclinări
Verifică prețul

Banca bodybuilding de la Domyos este un aparat menit să sporească dificultatea antrenamentelor dumneavoastră, fiind ideală pentru tonifierea siluetei. Suportând o sarcină maximă de până la 250 de kg a utilizatorului, banca asigură confort sporit datorită spumei groase cu care este acoperită în timpul folosii ei, lucrând atât mușchii pectorali, cât și cei abdominali. Aparatul dispune de 7 înclinări, de la -15° până la 80°, putând fi reglată cu câte 15°. Pentru a facilita transportul, banca dispune și de rotițe pentru deplasare.

Banca fitness pliabila si reglabila in 5 pozitii, OnWay Fitness

 • Produs pliabil
 • Ușor de depozitat
 • Bancă multifuncțională
 • Usor de transportat datorită mânerului
 • Culoare negru
Verifică prețul

Banca fitness multifuncțională de la Onway este un aparat revoluționar, deoarece sporește dificultatea antrenamentelor dumneavoastră prin capacitatea de a fi pliată și reglată în 5 poziții, fapt ce facilizează realizarea exercițiilor pentru piept, abdomen și spate. Aparatul este ideal pentru utilizarea ganterelor, suportând o greutate maximă a utilizatorului de până la 120 kg. Deoarece este ușor de pliat, o puteți depozita atât sub pat, cât și în dulap, fiind extrem de potrivită pentru spațiile mici.

Banca multifunctionala KONDITION SUB 006, greutate maxima utilizator 100 kg, Negru/Rosu

 • Ușor de folosit
 • Modernă
 • Calitate ridicată
 • Multifuncțională
 • Rezistentă
Verifică prețul

Ești pasionat de sport însă nu dispui de timp și resurse pentru sala de forțe? Soluția vine împreună cu banca multifuncțională KNDITION SUB 006, care prin funcționalitatea sa, inserează tot setul de activități într-o singură componență. Motivează și face posibil antrenamentul chiar de la domiciliul tău. Încă un avantaj reprezintă designul compact și inovativ al acestuia, ce îl face practic în utilizare și stocare. Aparatul de sport vine în set cu o căptușeală de calitate ce asigură fiabilitatea produsului.

Întrebări despre băncile fitness multifuncționale

Merită să investești într-o bancă fitness multifuncțională?

Dacă ești o fire sportivă dar care vrea să își definească musculatura corpului oricând, din confortul casei, atunci merită să investești într-o bancă de fitness multifuncțională. Cu ajutorul acestora poți lucra toate grupele musculare ceea ce este un mare beneficiu.

Ar trebui să cumpăr o bancă plană sau o bancă înclinată?

Principalul beneficiu în efectuarea exercițiilor înclinate este dezvoltarea părții superioare a mușchilor pectorali. Deoarece banca înclinată pune mai mult stres pe zona superioară, dezvoltă mai mult acest grup muscular, în timp ce banca plană tinde să construiască masă pe întregul corp.

Este o bancă fitness multifuncțională suficientă pentru a lucra pieptul?

O bancă multifuncțională pentru fittness este suficientă pentru a lucra pieptul, deoarece poate fi reglată în multiple poziții pentru ca tu să poți lucra pe mai multe nivele de greutate și pe mai multe înclinații. Totodată poți lucra cu mai multe tipuri de greutăți.

Este dăunătoare o bancă plană pentru tine?

Banca fitness plană oferă un exercițiu extraordinar pentru a construi tonusul, dar nu este cel mai bun dispozitiv de piept. Cu bară într-o poziție fixă care trage pieptul în exterior, tricepsul și deltoizii anteriori fac o cantitate extraordinară de muncă în timpul exercițiului.

Banca înclinată este mai ușoară de utilizat decât banca plană?

O bancă fitness multifuncțională înclinată prezintă o dificultate mai mare decât o bancă plană obișnuită, fiind astfel o provocare menită să crească gradul de dificultate al antrenamentelor tale. De aceea, progresul condiției tale fizice este unul accelerat și tu beneficiezi de un antrenament complet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cea Mai Bună Saltea de Yoga
Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Bicicletă De Spinning Pentru Acasă
Cea mai bună bicicletă de spinning pentru acasă

Îți plac orele de spinning dar nu ai mereu timp să ajungi la ședințele de grup? Cumpără-ți o bicicletă de spinning pentru acasă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe