De ce să-ți cumperi acasă o bancă fitness multifuncțională?

Dacă nu ai mai folosit niciodată o bancă fitness, trebuie să ști că nu este doar pentru sala de antrenament, ci este o piesă accesibilă și fantastică, care poate fi folosită și acasă. Este practic o bancă acoperită cu spumă groasă care va susține orice acțiune pe care o faci și nu se îndoaie sau se închide în timp ce te ridici. O bancă fitness multifuncțională acționează ca o ancoră în sala de acasă și îți oferă un loc special pentru a-ți folosi greutățile sau pentru a practica exerciții cum ar fi triceps, picioare, flotări, abdomene și multe altele.

În funcție de bugetul tău, de spațiul pe care îl ai și de ceea ce dorești să realizezi, te poți orienta spre o opțiune mai simplă, cum ar fi o bancă plană sau o bancă cu opțiunea de a se înclina atunci când vizezi să lucrezi mai bine diferite părți ale corpului. Indiferent dacă ești serios în legătură cu ridicarea greutăților sau dorești să o utilizezi ca obiect constant pentru antrenamente ce implică tot corpul, o bancă de antrenament fitness merită un loc în sala ta de acasă.

Bănci fitness multifuncționale

1. Impulse Fitness PREMIUM

Sănătatea corpului tău necesită efort și motivație. Așadar, pentru un stil de viață sănătos, chiar la tine acasă, s-a creat banca de fitness “Impulse Fitness”, care îți va oferi suportul zilnic de exerciții fizice. Fiind reglabilă în 7 poziții, cu bară de susținere a picioarelor, aceasta oferă calitate în utilizare și rezistență considerabilă, cu ajutorul căreia se vor putea efectua exerciții pentru toate grupele de mușchi ale corpului. Totodată, banca este dotată cu roți de transport incorporabile, care ușurează poziționarea acesteia în locurile dorite.

Video Impulse Fitness
Opțiuni cheie
 • Reglabilă în 7 poziții
 • Capacitate: 317 kg
 • Dimensiune: 1369 x 568 x 510 mm
 • Include o bară de suport pentru picioare
 • Rezistentă la transpirație și la rupere

2. Zoco Body BEST CHOICE

Zona abdomenului se poate lucra cu o varietate de exerciții atât pentru partea superioară, inferioară dar și oblici. Se pot utiliza o varietate de benzi de rezistență pentru a pune în mișcare și celelalte grupe musculare (spate, brațe, umeri, trapez). Aceasta este recomandată pentru antrenamente intense, dar și pentru tonifiere și întreținere. Se poate folosi acasă, dar și în săli de sport și centre sportive. Aparatul este stabil pe podea, zona pentru talpa piciorului împiedică alunecarea, este prevăzut cu role pentru o deplasare rapidă și ușoară. Este construit din oțel, tratat împotriva coroziunii și vopsit.

Opțiuni cheie
 • Suport anti-alunecare pentru picioare
 • Utilizare în interior și exterior
 • Instalare ușoară și rapidă
 • Tapițerie rezistentă la rupere sau zgârieturi
 • Este prevăzut cu role pentru o deplasare rapidă

3. Kondition LA BUGET

Banca fitness multifuncțională Kondition SUB 006 este tot ceea ce vă trebuie pentru a vă întreține silueta, deoarece reprezintă o provocare menită să vă crească gradul de rezistență fizică. Echipată cu un suport pentru greutăți, banca include două gantere a câte 1.5 kg fiecare, și poate fi folosită pentru exerciții ale musculaturii abdominale, brațelor, spatelui și chiar a picioarelor. Cadrul de oțel cu care este dotată oferă atât stabilitate, cât și siguranță pe timpul exercițiului, antrenamentele dumneavoastră având un nivel de dificultate sporit.

Opțiuni cheie
 • Poate fi folosită pentru exerciții ale musculaturii abdominale, brațelor, spatelui și a picioarelor
 • Ideală pentru antrenamentul la domiciliu
 • Captușeala de calitatate oferă un antrenament plăcut și confortabil
 • Cadrul de oțel oferă stabilitate și siguranță pe timpul exercițiului
 • Suport pentru greutăți

4. Banca fitness Decathlon

Banca bodybuilding de la Domyos este un aparat menit să sporească dificultatea antrenamentelor dumneavoastră, fiind ideală pentru tonifierea siluetei. Suportând o sarcină maximă de până la 250 de kg a utilizatorului, banca asigură confort sporit datorită spumei groase cu care este acoperită în timpul folosii ei, lucrând atât mușchii pectorali, cât și cei abdominali. Aparatul dispune de 7 înclinări, de la -15° până la 80°, putând fi reglată cu câte 15°. Pentru a facilita transportul, banca dispune și de rotițe pentru deplasare.

Video Banca fitness Decathlon
Opțiuni cheie
 • Durabilă
 • Montare ușoară
 • Roți pentru deplasare
 • Sarcină maximă de 250 kg
 • 7 înclinări

5. Banca fitness pliabila si reglabila in 5 pozitii, OnWay Fitness

Banca fitness multifuncțională de la Onway este un aparat revoluționar, deoarece sporește dificultatea antrenamentelor dumneavoastră prin capacitatea de a fi pliată și reglată în 5 poziții, fapt ce facilizează realizarea exercițiilor pentru piept, abdomen și spate. Aparatul este ideal pentru utilizarea ganterelor, suportând o greutate maximă a utilizatorului de până la 120 kg. Deoarece este ușor de pliat, o puteți depozita atât sub pat, cât și în dulap, fiind extrem de potrivită pentru spațiile mici.

Opțiuni cheie
 • Produs pliabil
 • Ușor de depozitat
 • Bancă multifuncțională
 • Usor de transportat datorită mânerului
 • Culoare negru

6. Banca pliabila multifunctionala Body Sculpture BSB 625, 100 kg, Negru/Rosu

Banca multifuncțională, cu unghiul reglabil al spătarului și înălțimea de susținere a picioarelor este proiectată pentru antrenament acasă. Structura acesteia este puternică, din otel cu picioarele nivelate care asigură stabilitatea în timpul exercițiului, iar cauciucurile detașabile vă permit să lucrați la mușchii superiori. Datorită opțiunii de pliere, banca ocupă puțin spațiu și este ușor de depozitat în zile fără antrenament. Banca oferă un antrenament perfect, funcțional, compact, portabil și durabil.

Opțiuni cheie
 • Bancă fitness pentru un antrenament acasă
 • Deține sistem de reglare a spătarului
 • Posedă stabilitate ridicată prin mecanismele sale
 • Dotată cu cauciucuri detașabile ce ușurează practicarea altor exerciții
 • Dispune de sistem de pliere cu blocare

7. Banca reglabila WB-UB, WORKBENCH UTILITY, POWERTEC

Sănătatea ta reprezintă factorul principal care conduce la bunăstare. Pentru a te motiva către muncă intensă asupra corpului tău, îți propunem banca reglabilă de fitness “WB-UB, WORKBENCH UTILITY, POWERTEC”, care îți va oferi mediul calitativ pentru a practica sportul, chiar la tine acasă. Aceasta este dotată cu accesorii adiționale, pentru a completa exercițiile fizice, care se pot realiza pentru toate categoriile de mușchi ale corpului. Totodată, construcția acestui aparat redă stabilitate, iar materialul din care este confecționat denotă rezistență.

Video Banca reglabila WB-UB, WORKBENCH UTILITY, POWERTEC
Opțiuni cheie
 • Permite conectarea la alte aparate;
 • Atât reglabilă cât și fixă;
 • Materiale de bună calitate;
 • Oferă stabilitate și siguranță;
 • Design modern și cadru rectangular.

Întrebări despre băncile fitness multifuncționale

Merită să investești într-o bancă fitness multifuncțională?

Dacă ești o fire sportivă dar care vrea să își definească musculatura corpului oricând, din confortul casei, atunci merită să investești într-o bancă de fitness multifuncțională. Cu ajutorul acestora poți lucra toate grupele musculare ceea ce este un mare beneficiu.

Ar trebui să cumpăr o bancă plană sau o bancă înclinată?

Principalul beneficiu în efectuarea exercițiilor înclinate este dezvoltarea părții superioare a mușchilor pectorali. Deoarece banca înclinată pune mai mult stres pe zona superioară, dezvoltă mai mult acest grup muscular, în timp ce banca plană tinde să construiască masă pe întregul corp.

Este o bancă fitness multifuncțională suficientă pentru a lucra pieptul?

O bancă multifuncțională pentru fittness este suficientă pentru a lucra pieptul, deoarece poate fi reglată în multiple poziții pentru ca tu să poți lucra pe mai multe nivele de greutate și pe mai multe înclinații. Totodată poți lucra cu mai multe tipuri de greutăți.

Este dăunătoare o bancă plană pentru tine?

Banca fitness plană oferă un exercițiu extraordinar pentru a construi tonusul, dar nu este cel mai bun dispozitiv de piept. Cu bară într-o poziție fixă care trage pieptul în exterior, tricepsul și deltoizii anteriori fac o cantitate extraordinară de muncă în timpul exercițiului.

Banca înclinată este mai ușoară de utilizat decât banca plană?

O bancă fitness multifuncțională înclinată prezintă o dificultate mai mare decât o bancă plană obișnuită, fiind astfel o provocare menită să crească gradul de dificultate al antrenamentelor tale. De aceea, progresul condiției tale fizice este unul accelerat și tu beneficiezi de un antrenament complet.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe