Cea Mai Bună Cabină de Duș cu Uși Glisante

Cea mai bună cabină de duș cu uși glisante

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 73 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi o cabină de duș cu uși glisante?

Cabinele de duș nu mai sunt de mult o simplă necesitate. Acestea au devenit chiar un moft necesar atunci când vine vorba despre stilul de design abordat în procesul de amenajare. De cele mai multe ori, asociem cada de baie cu ritualul de relaxare, de timp cu tine și pentru un răsfăț complet, în timp ce în cabina de duș totul se petrece rapid, dar este și un spațiu pentru puțin mai multă energie.

Deși multe persoane preferă să facă duș în loc să folosească cada, această experiență poate fi la fel de relaxantă. Iar dacă ai o baie relativ mică, ce nu îți permite instalarea unei cabine de duș de tip walk in, sau cu uși cu balamale atunci opțiunea ideală pentru tine este modelul cu uși glisante. Și această opțiune este aleasă tot pentru a salva cât mai mult spațiu posibil, atunci când ai o baie mică, dar vrei o cabină de duș mai spațioasă.

Aceasta este construită din două panouri panouri care se suprapun, unul fix și unul mobil. Marele avantaj este că apa nu se scurge în exterior de pe ușă atunci când ieși din duș. Totodată, este foarte simplu de curățat și întreținut.

Cabine de duș cu uși culisante

Cel mai bun

Hidromasaj

 • Sticlă securizată
 • Cădiță înaltă
 • Etajeră de sticlă
 • Oferă hidromasaj
 • Are 6 duze pentru hidromasaj
Verifică prețul

Cabina de duș cu hidromasaj Sanotechnik BH150 cu sticlă securizată și profil din aluminiu este cu siguranță alegerea perfectă pentru baia ta. Sticla din spate este neagră, sticla din față transparentă și este prevăzută cu mânere din ABS cromat. Are 6 duze de hidromasaj care vor oferi relaxare maximă în timpul dușului. Este prevăzută cu o etajeră din sticlă pentru depozitare, iar bateria de duș are comutator de funcții. Cădița de duș este înaltă. Cabina se motează foarte ușor, este stabilă, rezistentă și se spală foarte rapid.

Premium

Sanotechnik

 • Sticlă securizată
 • Sticlă cu înveliș anti-calcar
 • Dispersor tip multijet
 • Posibilitatea de culisare a ușilor pe role duble metalice silențioase
 • Sistem de închidere prin chedere magnetice
Verifică prețul

Acest model face parte din colecția Quickline, cu sticla spate de culoare alb, securizată, 4 mm, iar sticla securizată transparentă de 5 mm pe față cu un înveliș anti-calcar ce impiedică depunerea calcarului și ajută la o curățare mai ușoară. Are dispersor fix tip multijet din oțel inoxidabil finisat cu profilele din aluminiu de culoare negru mat. Montajul cabinei se poate realiza pe cadița de duș. Mai mult, există posibilitatea de culisare a ușilor pe role duble metalice silențioase. Sistemul de închidere al cabinei este cu chedere magnetice.

la buget

Besco

 • Uși magnetice
 • Garanție pentru o perioadă de 120 luni
 • Sticlă securizată
 • Sticlă tratată anti-calcar
 • Cădițe de duș dedicate
Verifică prețul

Cabina este pătrată, are un design modern ce se potrivește cu ușurință unei băi renovate. Ușa este glisantă, cu sticlă securizată dar și tratată anticalcar pentru a preveni depunerile neplăcute dar și pentru ca tu să o poți curăța fără a depune un efort prea mare. Profilul este lucios, cromat, iar sistemul de închidere al ușilor, care sunt glisaante, este magnetic. Cabina beneficiază de role duble din nailon/oțel. Cădițele de duș dedicate sunt următoarele modele: Aquarius SlimeLine, Acro UltraLine, Oskar

Cabina de dus Mediterraneo Panda Black dreptunghiulara 120x90 cm

 • Cabină de duș reversibilă
 • Securizată
 • Brand Mediterraneo
 • Usă cu închidere magnetică
 • Culoare negru
Verifică prețul

Cabina de duș este dreptunghiulară, cu intrare laterală, formată din ușa culisantă și perete lateral. Ușa se compune dintr-o parte fixă și în prelungire o parte mobilă. Dimensiunea 120 x 90 se referă la dimensiunea cuvei de duș pe care se poate monta cabina. Sticla securizată, este o sticlă tratată special, ce se sparge în bucăți mici, ce sunt mai puțin susceptibile de a provoca accidente sau daune decât sticla nesecurizată. Montajul cabinei de duș și al bării stabilizatoare se poate efectua atât pe partea dreaptă cât și pe partea stângă.

Cabina de dus patrata Ravak Blix Slim BLSRV2 80x80cm, crom lucios

 • Ușa este glisantă.
 • Sticla este securizată.
 • Tratament anti-calcar.
 • Este confortabilă și foarte stabilă.
 • Prezintă o intrare mare pe colț.
Verifică prețul

Acest model de cabină de duș este unul extrem de confortabil și foarte stabil, cu o intrare mare pe colț. Produsul este format din două părți fixe drepte și două părți mobile glisante. Înălţimea cabinei este de 1950 mm. Are sticlă securizată de 6 mm RAVAK AntiCalc®. Asta înseamnă că sticla are un tratament special ce o face ușor de curățat și nu permite depunerilor de calcar să se formeze. În plus are un mecanism special ce permite detașarea sticlei din suport pentru o curățare ușoară a cabinei.

Cabina dus SanSwiss Ocelia OCEAC 80x80 cm

 • Brand SanSwiss
 • Dimensiuni 80X80 cm
 • Garanție 3 ani
 • Cabină de duș dreptunghiulară
 • Pereți de sticlă
Verifică prețul

Produsele SanSwiss îndeplinesc cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate și confort. Cabina de dus SanSwiss Ocelia OCEAC, este fabricată din sticlă transparentă și securizată de 5 mm, acoperită cu tehnologia AquaPerle standard. Modul de deschidere este prin culisare, cu închidere magnetică iar profilul este crom șlefuit lucios. Lățimea de acces este de 397 mm pe fiecare latură, iar cota limită pentru cadița de 80x80 cm este de 780-800 mm. Este alegerea ideală pentru un design atractiv.

Cabina de dus patrata Huppe X1A-104 100x100cm sticla securizata 6mm anticalcar

 • Sticlă securizată de 6 mm
 • Acoperire cu strat de protecție anti-calcar
 • Profil șlefuit semilucios
 • Sticlă securizată transparentă
 • Tip ușă glisantă
Verifică prețul

De cele mai multe ori, cada de baie este asociată cu relaxarea, în timp ce cabina de duș este un spațiu pentru puțin mai multă energie. Cabina trebuie montată într-un colț pentru că are baza, cădița, pătrată, de dimensiune standard de 100x100cm. Ușiile sunt glisante, realizate din materiale de calitate, rezistente, cu un profil șlefuit lucios. Sticla este securizată și transparentă pentru o notă de modernism și foarte solidă, de 6 mm grosime. Sistem Easy-Clean Release ușurează accesul la mecanismul de glisare pentru o curățare facilă.

Întrebări despre cabinele de duș cu uși glisante

Ce preț au de obicei cabinele de duș cu uși glisante?

Cabinele de duș cu uși glisante au prețuri ce încep de la 700 lei și pot ajunge la 2700 lei în funcție de accesorii și funcții speciale.

Ce avantaje aduc cabinele de duș cu uși glisante?

De regulă, cabinele de duș cu uși glisante vin la pachet cu principalul avantaj că sunt mult mai mici decât cele cu uși tradiționale și pot fi instalate în spații mai restrânse. Se potrivesc băilor de mai mici dimensiuni și pot fi amplasate pe colț.

Cât de rezistente sunt de fapt cabinele de duș cu uși glisante?

Cabinele de duș cu uși glisante sunt foarte rezistente și materialul din care sunt confecționate le asigură o lungă durabilitate în timp. Au fost create să reziste, de aceea, se justifică și prețul ridicat față de alte tipuri de cabine de duș.

Cum aleg cea mai bună cabină de duș cu uși glisante?

Aici ar trebui să te uiți după preț, raport calitate-preț, material, brand, garanție, design, dimensiuni, accesorii, funcții complementare.

Sunt cabinele de duș cu uși glisante periculoase?

Cabinele de duș cu uși glisante nu sunt periculoase.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dispenser cu Senzor pentru Dezinfectant
Dispenser cu senzor pentru dezinfectant / săpun pentru acasă

Un dispenser instalat la intrarea în casă te poate ajuta să-ți păstrezi mâinile curate fără a depune mare efort. Află cât costă un astfel de aparat.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Panou Solar pentru Apă Caldă
Panouri solare pentru apă caldă tot timpul anului

Ai o locuință într-o zonă mai izolată dar îți dorești condiții de oraș? Panourile solare îți oferă apă caldă cu costuri zero în orice perioadă a anului. Vezi cele mai bune modele de panouri solare.

Cel Mai Bun Capac De WC Cu Soft Close (Închidere Lentă)
Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

La tine în casă există obiceiul de a lăsa capacul de WC jos? Dacă da, investește într-un capac de WC cu închidere lentă și scapi de zgomotele de capac trântit.

Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe