Cea Mai Bună Cadă De Baie Freestanding

Cea mai bună cadă de baie freestanding

Modificat la 21 noiembrie 2021
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi o cadă freestanding?

Oricine își dorește o baie modernă are de ales între multe variante de obiecte pe care să le folosească în noua sa locuință. De aici uneori și confuzia. De fapt, unele variante sunt mai tradiționale sau învechite decât altele. Una dintre cele mai moderne obiecte pe care le poți cumpăra pentru baia ta este cada de tip freestanding care a uimit o lume întreagă.

Cada freestanding este diferită de cada de baie clasică deoarece nu are nevoie de instalații în jur pentru a fi funcțională. De asemenea, nu este nevoie să fie legată de un perete. Acest lucru este cel mai mare avantaj deoarece poate fi montată în orice colț al camerei. Cele mai multe astfel de căzi au o formă ovală pentru a da senzația de oază de relaxare și utilizatorii se simt răsfățați când o folosesc. Este mult mai sofisticată decât căzile cu care am fost obișnuiți dintotdeauna.

Datorită designului ea poate fi piesa de rezistență a unei băi și atrage toate privirile. Căzile freestanding oferă băii un simț estetic deosebit și le vei adora pe termen lung.

Cea mai bună cadă de baie freestanding

Cel mai bun

Cada Sanotechnik Manhatten freestanding 170x60 cm acrilica

Suprafață perfect netedă, fără pori, cu o durabilitate foarte mare și cu o culoare albă care se îmbină perfect cu negrul mat din exteriorul căzii și sifonul pop-up care este inclus în acest pachet deosebit, conferă o imagine aparte în casa ta. Cada are un ventil iar în peretele căzii este încorporat și preaplinul ce ajută la evacuarea automată a lichidului ce depășește un anumit nivel.
Verifică prețul

Cada freestanding Sanotechnik are dimensiunea de 806x1700x600 mm. Materialul acrilic, de ceea mai bună calitate și cu o formă deosebită, oferă o eleganță de neegalată.

la buget

Cada free-standing Besco Goya Black & White 160x70cm

Cada vine cu finisaj modern, cu un strat Gelcoat cu proprietăți antibacteriene, fiind extrem de rezistent, performant și estetic în același timp. Suprafata este perfect netedă, fără pori, cu o durabilitate foarte mare și rezistentă la decolorare. Având piciorele ascunse ea se poate monta tip insulă, adică se poate așeza în mijlocul încăperii, dar și lipită de perete.
Verifică prețul

Cadă freestanding are un aspect modern, fiind realizată din Mineral durabil și are structură masivă. Este ergonomică și transfomă timpul petrecut în baie întro plăcere de neuitat.

Premium

Cada de baie Ego-Ivette, 170 cm, free-standing, design modern, compozit mineral, alb mat

Fiind realizată din compozit mineral de înaltă calitate, turnat într-o singură etapă, cada este extrem de durabilă, robustă și rezistentă la zgârieturi. Cada beneficiază de o izolație ridicată datorită proprietăților materialului de a păstra căldura și în același timp, bacteriile și germenii sunt respinși de material.
Verifică prețul

Cada de baie free-standing, Ego-Ivette face parte dintr-o gamă de produse germane de cea mai înaltă calitate. Te poți bucura de lux și relaxare cu cada Ego-Ivette, aceasta având un design modern, o formă clasică și finisajul mat.

Cada freestanding din compozit Rune Cloud XL 170x77 cm

Ai văzut ce design are? Arată ca o cadă pe care o vrei la tine acasă cu orice preț, iar prietenii te vor invidia la maxim pentru ea. Raportul calitate-preț este unul net superior altor modele și îți va fi alături pentru o perioadă lungă de timp datorită rezistenței ridicate. Nu-i așa că o adori de la prima vedere? Noi o iubim cu adevărat!.
Verifică prețul

Dacă ai o baie nouă și modernă în care nu știi ce obiecte să mai potrivești, noi îți sărim în ajutor cu o idee genială: o cadă freestanding de cea mai mare frumusețea.

Cada de baie Freestanding Bean , 180x80x67 cm, Acril Sanitar Antibacterian

Pare că ar sta singură în baia ta așteptând să o folosești pentru cele mai lungi și relaxante băi din viața ta. Mai mult, este foarte ușor de folosit și de spălat după fiecare utilizare datorită faptului că este fabricată din ceva special: acril Sanitar Antibacterian. O vei adora pe termen lung!.
Verifică prețul

Acest tip de cadă reprezintă un tip nou de cadă pe care o poți instala în noua ta baie pentru un plus de lux și modernitate. Te vei mândri cu ea pentru că nu mulți o au în casa lor și are un design cu totul special.

Cada freestanding din compozit Rune Colmar 158x70 cm

Perfectă pentru o baie relaxantă la finalul unei zile complicate sau pentru o trezire rapidă, cu o cadă Rune Colmar vei obține un ambient cozy și destins. Forma perfect ovală, încadrată de finisaje impecabile, creează sentimentul unei oaze de relaxare la tine acasă. Îmbinând elemente de ergonomie cu funcționalitate și rezistență în timp datorită materialelor premium, cada poate fi integrată în orice tip de baie.
Verifică prețul

Cada freestanding Rune Colmar este alegerea ideală pentru băile inspirate de zilele însorite și de bucuria răsăritului.

Cada freestanding Florida Denisa New 170x80xH58 cm

Suprafața este rezistentă și ușor de întreținut, pentru că nu se pătează, nu-și schimbă culoarea și împiedică depunerea de impuritați. Cada este compusă dintr-un înveliș exterior (acril 3-4 mm) și o cuvă interioară (acril 4-5 mm). Picioarele ascunse permit reglarea în boloboc, dar și ridicarea căzii cu câțiva cm, având picioarele ascunse.
Verifică prețul

Cada face parte din colecția Denisa New, fiind realizată din acril sanitar de culoare alb, cu un design elegant, ea fiind de tip free standing, se poate monta în mijlocul încăperii sau lângă perete.

Cada Cast Marble Tivoli freestanding 156x68x55 cm

Uite ce minunăție de cadă avem pentru tine! Este realizată din cea mai pură marmură și arată impecabil. Te vei bucura de ea pe termen lung pentru că are o rezistență ridicată. Vine la un preț care reflectă cu acuratețe calitatea oferită. Te vei bucura că ai făcut o astfel de achiziție pentru casa ta, dar mai ales pentru noua ta baie modernă și cât mai comodă.
Verifică prețul

Pentru momentele tale de răsfăț și relaxare ai nevoie de cada potrivită. Dacă îți imaginezi deja cada perfectă, noi suntem aici să ți-o livrăm acasă.

Întrebări frecvente despre căzile freestanding

Din ce material sunt fabricate căzile freestanding?

Acestea sunt fabricate din acril de înaltă calitate, ce are o rezistență deosebită, se curăță foarte ușor și nu se decolorează sau îngălbenește în timp.

Ce capacitate au căzile freestanding?

Capacitatea acestora poate să difere în funcție de producător și poate fi și până la câteva sute de litri, ce poate fi mai mult decât suficient pentru 2 persoane.

Cât sunt de bune căzile freestanding?

Aceste căzi sunt perfecte pentru a le lua cu tine oriunde ai nevoie, fiind extrem de simplu de instalat și utilizat, fără a fi nevoie de instalații pentru a le putea utiliza. În plus, sunt dotate cu ventil click-clack cromat pentru a putea deversa ușor apa folosită.

Ce dimensiuni au căzile freestanding?

Acestea au dimensiuni destul de mari ce permit unei persoane să stea comod, în șezut sau chiar întinsă, oferindu-i clipe de relaxare totală.

Cum se instalează căzile freestanding?

Acestea se instalează destul de simplu și rapid, fie în centrul camerei, fie lipită de perete, având chiar și picioare reglabile pentru a putea seta înălțimea dorită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Aerotermă Pentru Baie
Cea mai bună aerotermă pentru baie

Îți dorești o metodă rapidă de a încălzi baia și de a usca prosoapele? Aerotermele electrice pentru baie sunt special create pentru a rezista în condiții de umiditate.

Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Cea Mai Bună Baterie de Duș cu Termostat
Cea mai bună baterie de duș cu termostat

Nu nimerești niciodată temperatura potrivită la duș? Cu ajutorul acestei baterii inteligente poți seta la nivel de grad, temperatura dorită.

Cea Mai Bună Cabină de Duș cu Uși Glisante
Cea mai bună cabină de duș cu uși glisante

Cabinele de duș cu uși glisante sunt cele mai potrivite pentru spațiile mici. Eficiente și sigure, cabinele de duș sunt potrivite în băile de dimensiuni mici.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe