Cel Mai Bun Webcam Pentru Streaming

Cea mai bună cameră web pentru streaming

Modificat la 16 martie 2022
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi o cameră dedicată pentru streeaming?

Fie că îți place să îți petreci timpul în fața calculatorului jucându-te, fie că faci parte din categoria creatorilor de conținut, ai nevoie de o cameră web pentru streaming-ul fluxurilor video. O astfel de cameră web este utilă atât în timpul convorbirilor cu partenerii de afaceri, prietenii, persoana iubită sau familia, dar și în contextul jocurilor multiplayer, pentru a beneficia de o comunicare mai bună cu coechipierii.

De asemenea, prin intermediul unui astfel de dispozitiv, se poate face și supraveghere video de la distanță. În prezent, majoritatea laptopurilor vin cu camere web integrate. Cu toate acestea dacă intenționezi să-ți faci o carieră de streamer live sau video blogger, ar fi bine să investești între o cameră special creată pentru acest lucru. Ai în vedere că utilizarea unei camere web greșite, ar putea să-ți înceteze cariera destul de repede.

Poate că cea mai importantă caracteristică a unei camere web este claritatea videoclipului pe care îl captează. Imaginile mai clare au o rezoluție mai mare, iar o rată de cadre mai mare înseamnă că mișcările apar mai ușor pe ecran. Bineînțeles că aceste caracteristici se vor reflecta în prețul camerei.

Cea mai bună cameră web pentru streaming

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Camera Web Logitech C922 Pro Stream

 • Calitate înaltă;
 • Performantă;
 • Ușor de folosit;
 • Simplu de transportat;
 • Design atractiv.
Verifică prețul

Camera Web Logitech C922 Pro Stream. Este concepută pentru a satisface nevoile streamerilor, C922 Pro Stream Webcam permite o redare și înregistrare video plină de viață, la o calitate de 1080p HD, 30 de cadre pe secundă (fps) sau 720p la 60fps, cu integrare H.264. Acesastă cameră are corecțiă automată a imaginii ce permite în condiții de iluminare slabă și focalizare automată, clară, camera web C922 se adaptează la luminile care pâlpâie în încăpere sau a multiplelor monitoare care sunt împrejur.

la buget

* Prezentare video mai jos

Camera web gaming Razer Kiyo, negru

 • Performantă;
 • Utilă;
 • Practică;
 • Simplu de folosit;
 • De calitate.
Verifică prețul

Proiectat și testat de jucători de top, Razer Kiyo este o cameră de streaming ideală pentru birou. Este echipată cu o lumină inelară puternică pe care o poți diminua sau intensifica în funcție de necesități. Razer Kiyo are capacitatea de a transmite flux video de 60FPS la rezoluție 720p sau 30FPS la 1080p și acceptă streaming pe platforme populare precum Open Broadcaster și Xsplit, astfel încât să poți continua să folosești platforma de difuzare preferată, pentru a comunica cu publicul tău. Poate fi plasată pe monitor sau sub acesta.

Premium

* Prezentare video mai jos

Logitech Mevo Start Camera Live Streaming Ultraportabila

 • Performantă;
 • Calitate înaltă;
 • Simplu de instalat;
 • Ultra portabilă;
 • Utilă.
Verifică prețul

Mevo Start este o cameră simplă, un fel de totul într-un singur dispozitiv, pentru a înregistra conținut de calitate în direct. Acest produs funcționează împreună cu aplicația MEVO APP. Așadar conectează-te la platformele tale favorite live și transmite instantaneu cu aplicația Mevo. Mai mult, poți să îți partajezi evenimentul de la început până la sfârșit fără cabluri sau pachete de baterii cu până la 6 ore autonomie încorporată. Camera oferă o experiență video HD, streaming 1080p și audio multidirecțional. În plus, datorită unui senzor HDR cu o dimensiune mai mare a pixelilor (2,9um), Mevo Start oferă performanțe puternice în condiții de lumină scăzută.

Camera Web Anker PowerConf C302 Smart FullHD, 2K, Autofocus, Noise-Cancelling, HDR, 30fps, Streaming, Corecție Low-Light, Negru. Impresionează înca de la primul contact vizual cu tine cu o camera web cu o rezoluție FULL HD 2K/30fps și culori realiste. Când lucrezi până târziu sau apelezi clienți în diferite fusuri orare, corecția automată a luminii scăzute alimentată de inteligența artificială a camerei web HD se activează pentru a te asigura că ieți în evidență, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Cu această cameră web conținutul tău video va deveni și mai bun, iar tu vei putea să îți împărtășești pasiunea cu toată lumea. Cu o calitate excelentă a imaginii, microfoanele frontale duale, opțiuni de montare versatile și conectivitatea USB-C, această cameră este perfectă pentru a-ți difuza conținutul pe platformele de streaming preferate. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți pregătești materialul. Această cameră beneficiază de focalizare automată și de stabilizare electronică a imaginii.

Camera Web Logitech Brio 4K

 • Imagine clară;
 • Performantă;
 • Ușor de instalat;
 • Utilă!
 • Practică.
Verifică prețul

Cu această cameră web de la Logitech, vei putea surprinde chiar și cele mai mici detalii ale expresiilor feței și vei putea păstra calitatea full HD chiar și atunci când vei mări imaginea. Camera are culori mai vii și mai precise chiar și în lumină slabă și oferă de 4 ori rezoluția unui video full HD adaptându-se la schimbările de luminozitate, astfel încât nu te vei vedea în întuneric atunci când ai o lumină în spate. Este perfectă pentru a fi folosită pe Skype, Microsoft Teams, Cisco Jabber sau alte aplicații de acest gen.

Camera web Logitech HD Pro C920, Full HD, Negru

 • De calitate;
 • Simplu de instalat;
 • Ușor de transportat;
 • De calitate;
 • Utilă.
Verifică prețul

Cu această cameră web de la Logitech vei face o impresie puternică atunci când vei iniția o videoconferință și nu numai. Indiferent de modul în care o vei folosi, vei apărea în detalii clare și în culori vibrante, datorită tehnologiei full HD 1080p la 30 de cadre pe secundă. Camera este dotată cu un obiectiv din sticlă, cu 5 elemente, care capturează imagini clare. De asemenea, corecția luminozității HD se realizează automat, ceea ce reprezintă un mare avantaj dacă te afli într-o cameră mai întunecată.

Întrebări frecvente despre camerele web pentru streaming

Cum se instalează o cameră web pentru streaming?

Unele dintre ele se instalează instant, în timp ce altele vin echipate cu un CD de instalare sau necesită descărcarea driverelor de pe site-ul producătorului. Indiferent de situație procesul de instalare este foarte intuitiv, cu minimă implicare din partea ta.

Cum se alege o cameră web pentru steaming?

Când vrei să alegi o astfel de cameră web trebuie să iei în considerare calitatea rezoluției, câmpul de vizualizare pe care îl poate acoperi obiectivul, sensibilitatea dispozitivului față de lumină, prezența unui microfon și calitatea acestuia, tipul de senzor de imagine, compatibilitatea cu anumite sisteme sau programe și numărul de cadre pe secundă.

Cât de sensibile la lumină sunt camerele web pentru streaming?

Fiecare cameră web pentru streaming are o anumită sensibilitate față de lumină, unele dispozitive putând să capteze mai ușor imagini în lumină slabă, în timp ce altele au nevoie de o luminozitate mai ridicată. Dacă dispozitivul nu poate filma în condiții de luminozitate scăzută trebuie să apelez la o lumină auxiliară.

Ce tip de lentilă are o cameră web pentru streaming?

Lentilele camerelor web pentru steaming pot fi fabricate din sticlă sau plastic. Lentilele din sticlă vor produce imagini video mai clare, motiv pentru care le vei observa pe camerele clasificate 1080p, pe când cele din plastic sunt mai ieftine și conceput pentru bugete mai mici.

O cameră web pentru streaming are autofocus și corectare la lumină scăzută?

Aproape toate camerele web disponibile astăzi au funcții de focalizare automată. Modelele de ultimă generație pot chiar distinge oamenii de pereți și ferestre și pot aplica optimizările necesare pentru un aspect mai vibrant și natural.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun SSD Extern de Capacitate Mare. Conectare USB
SSD Extern de capacitate mare cu conectare USB

Vrei să-ți păstrezi amintirile într-un loc mai sigur și mai ușor de accesat decât un hard clasic pe discuri? Un SSD de capacitate mare de 1 sau 2 terrabytes îți poate păstra în siguranță cele mai prețioase amintiri.

Cel Mai Bun Birou de Gaming (Pentru Pasionați)
Cel mai bun birou de gaming pentru pasionați

Dacă tot petreci mult timp jucându-te în fața calculatorului, de ce să n-o faci într-un mod cât mai performant și sănătos în același timp? Alege unul dintre cele mai bune birouri de gaming.

Cea Mai Bună Consolă Portabilă de Jocuri Video
Cea mai bună consolă portabilă de jocuri video

Îți plac jocurile atât de mult încât vrei să te poți juca oriunde și oricând? O consolă portabilă e mai potrivită decât telefonul mobil pentru astfel de jocuri.

Cel Mai Bun Laptop de Gaming cu SSD și Placă Video Dedicată
Cel mai bun laptop de gaming cu SSD și placă video dedicată

Îți place gaming-ul dar iubești și portabilitatea pe care ți-o oferă un laptop? Poți alege un laptop de gaming cu SSD și placă video dedicată și ai toată tehnologia necesară pentru o experiență de gaming reușită.

Cel Mai Bun Gamepad pentru Telefon Android
Cel mai bun gamepad pentru telefoanele cu Android

Gamepad-ul pentru telefon îți transformă telefonul într-un joystick pe care-l poți folosi pentru a te juca pe telefon într-un mod mai captivant și distractiv.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe