Cea Mai Bună Canistră De Benzină

Cea mai bună canistră de benzină

Modificat la 31 decembrie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de o canistră de benzină / motorină?

Orice șofer a rămas măcar o dată în viață fără benzină sau motorină. De aceea nu ar fi rău ca în gospodăria ta să ai o canistră în care să ții în siguranță combustibilul salvator. Majoritatea sunt confecționate din metal și au în medie un volum de 5 l, ceea ce se dovedește a fi un ajutor de nădejde în drumețiile lungi și nu-ți va crea nici un fel de probleme, atunci când vei avea nevoie să o alimentezi la vreo benzinărie.

În plus, este prevăzută cu capac de închidere cu garnitură de cauciuc, un material fiabil și rezistent la ulei, ceea ce înseamnă și durabilitate mare în timp, indiferent de condițiile meteo în care o vei folosi. O astfel de canistră este prevăzută cu siguranță deci nu există riscul să torni carburant pe lângă dacă rezervorul este deja plin. Un alt avantaj al acesteia consta în aerisitorul de care dispune, așa că nu vei fi nevoit să tot desfaci dopul pentru a o lăsa să răsufle.

Prețul nu este mare, astfel că este destul de accesibilă oricărui șofer și extrem de utilă atunci când trebuie să pleci la un drum lung.

Cea mai bună canistră de benzină

Cel mai bun

Canistra otel Mannesmann M048-T, 10 litri

Canistra de oțel Mannesmann M048-T, verde are o capacitate de 10 litri și o greutate (goală) de 2 kg și vine însoțită de un accesoriu foarte important - un furtun flexibil de 300mm care îți va fi de un real ajutor în momentul în care vei dori să transvazezi conținutul canistrei. Mânerul de transport este masiv, iar corpul din oțel rezistent la 0. 9 mm puncție și accident va trece cu bine peste intemperii și șocuri. De notat faptul că această canistră respectă criteriile Uniunii Europene și este certificată pentru transport de produse periculoase.
Verifică prețul

la buget

Canistra combustibil METAL 10L, VALPRO

Această canistră are un volum total de 10 l. Chiar dacă această canistră este foarte ușor de folosit, trebuie să ai grijă când îi închizi capacul pentru a evita o posibilă scurgere de combustibil în timpul transportului. De asemenea, pentru un plus de siguranță, evită transportul și depozitarea în poziție orizontală.
Verifică prețul

Canistra pentru transportat combustibil VALPRO, este realizată conform standardelor de siguranță în vigoare cu privire la transportul de combustibili. Canistra are un design atrăgător și este foarte ușor de manevrat și transportat.

Premium

Canistra combustibil din metal Military - 20l

Acoperită la exterior cu un strat de vopsea de înaltă calitate, rezistentă la produse petroliere și temperaturi înalte și prevăzută cu un mecanism care ajută la descărcarea rapidă a combustibililor face ca acest model să fie o canistră foarte căutată, având un raport calitate preț bun. Canistra se închide etanș datorită garniturii de cauciuc și pinului de siguranță atașat.
Verifică prețul

Canistra pentru combustibil, model militar, este produsă din oțel de înaltă calitate. Ea este protejată la interior de un strat anticoroziv care îi conferă rezistentă crescută și în cele mai grele condiții climatice.

Canistra combustibil Bottari, cu prelungitor, 20L

Este fabricată din plastic de înaltă calitate ce face față oricărei provocări, are o capacitate de 20L, mai mult decât ai nevoie pentru a-ți continua activitatea. Este dotată cu prelungitor pentru a te ajuta să reduci pierderile de combustibil în timpul alimentării, chiar și în cele mai greu-accesibile spații posibile.
Verifică prețul

Fie că ai nevoie de combustibil pentru drujbă sau ai rămas cu mașina în până, iar benzinăria este departe, atunci canistra pentru combustibil de la Bottari este exact ceea ce ai nevoie.

Canistra Hecht K00100, 10l, pentru combustibil, din plastic

Marele avantaj în folosirea acestui tip de canistră este faptul că face ca cifra octanică să nu scadă considerabil iar utilizatorii casnici pot folosi acestă canistră pentru a transporta sau a depozita combustibilul necesar în condiții de maximă siguranță. În plus, aceste canistre au standardele necesare pentru transport și depozitare.
Verifică prețul

Canistra este un model din plastic, cu o formă ergonomică și cu o capacitate de 10 L. Aceasta poate fi folosită pentru transportul și depozitarea benzinei sau a motorinei.

Canistra combustibil din plastic - 20l

Astfel vei scăpa de bidoanele de plastic, obiecte foarte periculoase de folosit mai ales când au încărcătură de combustibil care arde foarte ușor. Această canistră de combustibil din plastic are o capacitate de 20 litri și un design modern, ceea ce o face foarte ușor de transportat pe distanțe mai lungi cu un minim de efort. Canistra este rezistentă.
Verifică prețul

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor și ai nevoie să alimentezi drujba sau mașina în cele mai dificile situații, ai nevoie de o canistră din plastic.

Canistra Hecht K00085, 6L+2.5L, din plastic

Canistra Hecht este ușor de folosit, fiabilă și încăpătoare, având un volum total de 8,5l. Un mare avantaj al acestei canistre este faptul ca are și un design ergonomic. Din momentul achiziționării acestei canistre, poți sta liniștit cu privire la un eventual refuz din partea angajaților benzinăriilor de a alimenta într-un recipient.
Verifică prețul

Canistra Hecht K00085 este perfectă pentru a transporta combustibili în condiții de maximă siguranță de la orice stație peco, fiind realizată dintr-un plastic de înaltă calitate.

Întrebări frecvente despre canistrele de benzină

De ce să îți cumperi o canistră de benzină?

Deși în prezent există benzinării pe majoritatea traseelor din țară, o canistră de benzină poate fi utilă la drumurile lungi, din afara țării, sau pentru situațiile în care pur si simplu nu ai posibilitatea să alimentezi din lipsă de bani, ori dacă e stricat indicatorul privind nivelul de combustibil al mașinii.

Cât de sigur este transportul combustibilului cu canistra?

Toate modelele de canistre sunt prevăzute cu capac de închidere și garnitură care previne scurgerea de vreun fel a conținutului, ceea ce le face foarte sigure pentru transportul cu mașina.

De ce să alegi o canistră de benzină metalică?

Pe piață vom regăsi o mulțime de modele de canistre, însă cea mai sigură ar fi modelul din metal. Asta pentru că riscul de a se sparge este aproape zero, față de cele dintr-un plastic mai rezistent, care oricum în timp și-ar putea modifica structura.

Ce volum are o canistră de benzină?

Canistrele de benzină pot avea un volum cuprins între 5 și 25 l, suficient pentru ca tu să ieși dintr-un impas sau să ajuți un prieten să ajungă la cea mai apropiată benzinărie.

Cât timp poți păstra comustibilul în canistra de benzină?

În funcție de specificul, cifra octanică dar și amestecul regăsit în combustibil putem păstra benzina chiar și câteva luni bune într-o canistră. Ideal ar fi să fie închisă bine ermetic, capacul să fie etanș și să nu o deschizi de prea multe ori.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Motosapă Electrică - Solarii și Mici Grădini
Motosape electrice pentru solarii și grădină

O motosapă electrică îți e de ajutor dacă nu îți place să faci efort fizic dar îți place grădinăritul. Fără fum și gaze de eșapament, poate fi folosită în locuri închise sau strâmte precum solariile sau grădinile din jurul casei.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v
Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cel Mai Bun Tocător de Frunze și Crengi
Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică Auto cu Încălzire
Cea mai bună ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire

Pleci des cu mașina în călătorii și ai nevoie de un mini frigider în care poți păstra reci alimente și băuturi? Alege unul și cu funcție de încălzire, nu se știe când vei avea nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe