Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie

Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Modificat la 03 august 2021
Articol evaluat de 29 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi o chiuvetă dublă de bucătărie?

Chiuvetele de bucătarie cu două cuve sunt mult mai practice și utile decât cele simple. De ce? Pentru că o chiuvetă dublă te poate scuti de mult efort, cheltuieli și energie astfel încât să îți faci munca mai ușoară.
mai ales dacă nu ai o mașină de spălat vase, dar îți place să inviți prietenii la masă.

Imagineză-ți ce ar însemna să cureți vesela pentru 12 persoane. De exemplu, o cuvă poate fi umplută cu apă cu detergent și cealaltă poate fi folosită pentru clătirea vaselor. Un alt mod în care poate fi utilizată este plasarea vaselor murdare într-o cuvă și spălarea lor în partea rămasă liberă. Indiferent de cum vrei să o folosești, chiuveta dublă este practică și utilă!

În afara faptului că este utilă la spălarea vaselor, chiuveta de bucătărie cu două cuve poate fi folosită și pentru alimente. De exemplu, deasupra unei cuve se poate așeza o sită în care poți lăsa legumele să se scurgă, în timp ce cealaltă cuvă va rămâne liberă putând fi folosită în alte scopuri atunci când gătești sau speli vasele.

Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Cel mai bun

Pachet chiuveta granit cu doua cuve si baterie Kring, compozit granit, 780x435mm, adancime 165mm, montare pe blat, bej

Aceasta este formată din compozit granit, fapt ce îi aduce un plus de eleganță și modernism. Are o adâncime de 165 mm pentru a te ajuta să speli rapid și ușor vasele murdare. Se montează pe blat destul de ușor și mai ales, are o greutate mică, deci o poți manevra cât mai ușor. O vei adora pe termen lung și spălatul vaselor va ajunge o plăcere!.
Verifică prețul

Bucătăria ta are nevoie de cele mai bune produse și de aceea, chiuveta este un element esențial. Poți alege o chiuvetă de granit cu două cuve și baterie pentru o bucătărie extrem de elegantă.

la buget

Chiuveta reversibila Ferro Mezzo II granit 48x78 gri

Chiuveta are un design curat, elegant și va aduce un plus de eleganță și confort oricărei bucătării. Chiuveta reversibilă permite schimbarea poziției de montaj, are un sifon cu racord pentru mașina de spălat inclus în set și vine la set cu ventilul de scurgere automat. Materialul din care este realizată ajută la menținerea curată a suprafeței chiuvetei și oferă o protecție de lungă durată.
Verifică prețul

Chiuvetele sunt parte importantă a vieții de zi cu zi, sunt ușor de curățat și întreținut, deoarece sunt fabricate din materiale de calitate superioară.

Premium

* Prezentare video mai jos

Chiuveta bucatarie Hansgrohe S510-F770 SilicaTec 370/370, cu 2 cuve, 51x88x19cm, stone grey

Aceasta are un design minimalist și este de o bună calitate de care te vei bucura pe termen lung. Are culoarea neagră și se potrivește perfect oricărei bucătării și oricărui design pe care l-ai ales! Prețul este unul corelat cu calitatea și te vei bucura de alegerea făcută! Alege cu cap și bucură-te de produsul tău!.
Verifică prețul

Dacă acum îți faci o bucătărie modernă, ai nevoie de o chiuvetă care să îmbine perfect utilul și designul. Acum noi îți oferim o chiuvetă care să atragă priviri admirative, dar pe care o vei iubi și tu.

Chiuveta Franke CIN 620, inox, satinat, 2 cuve, adancime 14.5 cm, 78 x 43.5 cm

Aceasta are un design minimalist, are 2 cuve, o adâncime de 14. 5 cm și o suprafață de 78 x 43. 5 cm. Chiuveta Franke este ușor de integrat în blatul bucătăriei, este ușor de curățat și prezintă proprietăți antifungice și antiseptice. Aceasta prezintă o mască cu finisaj satinat, are o garanție de 15 ani și vine la pachet cu ventil și mastic.
Verifică prețul

Chiuveta Franke CIN 620 este realizată din oțel inoxidabil, rezistent la diverse temperaturi extreme și este potrivită atât pentru bucătăriile profesionale, cât și pentru bucătăria ta.

Chiuveta bucatarie doua cuve inox cu picurator crom Deante, Techno

Aceste două elemente din material, LEINEN și MICROLEINEN, sunt materiale de o textură mată, care este mai puțin sensibilă la zgârieturi, dar care necesită o curățare mai atentă, astfel chiuveta capătă o strălucire premium. Caracteristicile tehnice ale chiuvetei sunt apropare perfecte, astfel că se potrivește în orice stil de bucătărie, ori că este modernă, ori cu efect vintage, sau minimalistă.
Verifică prețul

Chiuveta de bucătărie cu două cuve din inox cu picurătoare cu finisaj SATIN, este realizată dintrun material lucios și ușor de curățat.

Set Franke Grafite: Chiuveta fragranite Urban UBG 620-78 cu doua cuve, 780x500mm + Baterie bucatarie Sirius cu dus extractibil

Chiuveta de bucătărie Franke este confecționată dintr-un amestec de granit natural și o rășină acrilică, supusă la o temperatură și presiune înaltă, obținându-se o structură omogenă, rezistentă la o temperatură de până la 280ºC și la utilizare intensă. Are o formă specială, două cuve generoase, potrivite pentru spălarea vaselor de dimensiuni mari.
Verifică prețul

Chiuveta pentru bucătărie cu design modern din fragranite este realizată din două părți, două cuve și picurător, fiind totodată reversibilă și având tehnologia Sanitized.

vidaXL Chiuvetă bucătărie cu două cuve, negru, oțel inoxidabil

Aceasta chiuvetă este este realizată manual din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu vopsea anticondens, antimucegai, fără plumb și rezistentă la coroziune. Chiuveta vidaXL are 2 cuve cu dimensiuni totale de 86,5 x 44 x 20 cm, are o sită pentru a separa resturile, iar canalul de scurgere este în formă de X. Aceasta poate fi montată sub blat, la nivelul blatului și integrată în blat.
Verifică prețul

Chiuveta vidaXL cucerește prin designul său contemporan și simplu cu un finisaj satinat, oferind un stil sofisticat bucătăriei.

Întrebări frecvente despre chiuvetele duble de bucătărie

Din ce materiale pot cumpăra o chiuvetă dublă pentru bucătărie?

În funcție de bugetul disponibil, designul pe care îl vrei în bucătărie dar și de cât timp vrei să o păstrezi, pe piață găsești chiuvete din inox, compozit sau granit.

Ce formă pot avea cuvele unei chiuvete duble de bucătărie?

În funcție de partiție poate varia și adâncimea cuvelor chiuvetei duble de bucătărie. Astfel, în cele mai multe cazuri, dacă cuvele chiuvetei au o proporție de 50:50 și adâncimea acestora va fi egală. Pe de cealaltă parte, în cazul chiuvetelor duble care au cuve de dimensiuni diferite, în general cuva care ocupă mai mult loc are și o adâncime mai mare.

Cât costă o chiuvetă dublă pentru bucătărie?

Prețul chiuvetelor duble de bucătărie variază în funcție de producător și de model și este stabilit în funcție de calitate, materiale, dimensiuni și design. În general poți cheltui între 200 și peste 1000 lei.

Cum se curăță o chiuvetă dublă pentru bucătărie?

În funcție de materialul din care este confecționată, o chiuvetă se poate spăla folosind detergenți obișnuiți pentru curățarea multiplelor suprafețe. Cel mai bine însă verifici care sunt indicațiile producătorului.

Chiuveta dublă pentru bucătărie vine cu baterie sau alte accesorii?

În general chiuvetele vin fără baterie sau alte furtunuri, deoarece poți atașa orice model preferi sau se potrivește designului ales. De aceea verifică exact compatibilitatea și conținutul pachetului pentru modelul de chiuvetă dublă de bucătărie ales.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Cea Mai Bună Tigaie Adâncă
Cea mai bună tigaie adâncă

Scapă de uleiul care sare pe blat cu ajutorul unei tigăi adânci. Pe lângă prăjeli, aceasta te poate ajuta și la prepararea altor tipuri de mâncăruri gătite.

Cel Mai Bun Tocător de Resturi Alimentare de Chiuvetă
Tocător de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă

Vrei să scapi de mirosul mâncării aruncate în coșul de gunoi? Tocătorul de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă este soluția modernă și eficientă pe care o cauți.

Cea Mai Bună Priză Încorporabilă în Blatul de Bucătărie
Cea mai bună priză încorporabilă de blat

Te-ai săturat să tot vezi prelungitoare prin bucătărie? O priză încorporabilă în blat te ajută să ai curent pentru toate electrocasnicele necesare în bucătărie într-un mod elegant.

Cel Mai Bun Senzor De Gaz
Cel mai bun senzor de gaz

Protejează-ți bunurile și viața alegând să instalezi un senzor de gaz care te poate anunța în timp real atunci când există o scurgere de gaze în încăpere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe