Cea Mai Bună Comodă cu Masă de Înfășat

Cea mai bună comodă cu masă de înfășat

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 85 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi o comodă pentru bebe cu masă de înfășat

Pentru cei care locuiesc într-un apartament, patul pentru bebeluși și masa de schimb pot fi tot spațiul pentru care au loc. Când vine vorba de maximizarea spațiului, majoritatea părinților ar fi de acord că o masă de înfășat este excelentă atunci când ai un nou-născut, dar pe măsură ce bebelușul tău crește peste un an, aceasta își pierde utilitatea. Comodele cu masă de înfășat vor dura mult timp. Acestea nu au o dată de expirare si oferă un spațiu de depozitare ordonat, ascuns față de raftul deschis pe care îl are masa de schimb clasică.

Selectarea tipului de comodă ajunge să fie o alegere foarte personală și ceea ce funcționează pentru o persoană poate funcționa sau nu pentru alta. Construcția mesei în sine este crucială. Caută comodele de schimb pentru bebeluși care sunt realizate din lemn de esență tare, de preferință cu suporturi metalice pentru o securitate sporită. Alegerea unei mese de schimbare care are atașate curele solide și o bară de protecție pentru a împiedica bebelușul să se rostogolească, creează un mediu sigur în care să-l schimbi și să-l îmbraci. Alte elemente de construcție de luat în considerare: fără cuie expuse și fără margini ascuțite.

Comode copii cu masă de infășat

Cel mai bun

Comoda Nido

Comoda pentru bebeluși de la Nido vine în ajutorul vostru cu o măsuță specială de înfășat din PVC și o cădiță ergonomică pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă intre 0 și 6 luni. După această perioadă se pot detasa atât masuța cât și cădița pentru a ramâne o piesa de mobilier practică și modernă. Comoda are 4 roți (2 prevăzute cu blocatori) și 3 sertare spațioase extrem de utile pentru hăinuțele bebelușului.
Verifică prețul

Dacă v-ați decis că a venit momentul să adăugați un nou membru familiei voastre atunci trebuie să vă orientați și către cele necesare camerei copilului.

la buget

Safari Giraffe

Culoarea din care este confecționată este venghe și alb, astfel fiind ușor de asortat în oricare gospodărie . Fabricat în UE și de dimensiuni medii: 85 (L) x 86 (h) x 73 ( lățime cu suport înfășat ) x 49 ( lățime fără suport înfășat ) cm, are o greutate de 42 de kg și garanție de 24 de luni. Vă recomandăm să cumpărați cu acest produs o salteluța de înfășat pentru suprafețe solide, salteluța de înfășat nu este inclusă în preț.
Verifică prețul

Comoda pentru înfășat cu trei sertare Safari Giraffe, se transformă într -o comodă obișnuită prin demontarea modulului pentru înfășat bebeluși .

Premium

Comoda de infasat pentru copii DacEnergy©, din pal, practica si spatioasa, o masa de infasat, 3 sertare spatioase, alb-natur, 84x 55x 89 cm

Sertarele oferă spațiu suficient pentru depozitarea lucrurilor esențiale bebelușilor și copiilor, cum ar fi loțiuni, uleiuri, hainuțe, scutece sau ser fiziologic și comprese sterile. Este confecționată din lemn de pin și pal, iar masa de înfășat poate fi demontată după cel mic crește. Culoarea alb-natur se încadrează cu ușurință în orice decor ai fi ales în camera copilului.
Verifică prețul

Comoda pentru înfășat copii este foarte utilă în camera nou-născutului, fiind confortabilă pentru spatele tău, dar și pentru cel mic.

Klups - Comoda infasat Paula alb

După ce bebelușul crește și nu îți mai este necesar suportul de schimbare, aceasta se poate transforma într-o comodă obișnuită. Conține trei sertare suficient de încăpătoare pentru a pune lucrușoarele cele mai des folosite de către cel mic. Deși nu ocupă mult spațiu, masa de schimbat este suficient de lată cât să ii asigure tot confortul micuțului tău. .
Verifică prețul

Extrem de utilă în casele proaspeților părinți, comoda de înfășat Paula de la Klups va fi apreciată chiar și de către bebelușul tău. Materialele utilizate sunt înalt calitative, astfel că vei putea să o folosești timp îndelungat.

Comoda de infasat cu masa Dalia Grey

Lemnul de pin este un material natural care este asociat cu durabilitatea, fiabilitatea, căldura și, mai presus de toate, natura. Comoda este stabilă și a fost concepută pentru a păstra în siguranță toate articolele bebelușului în cele 3 sertare. Comoda are aprobările necesare care atestă conformitatea acesteia cu standardele în vigoare în Uniunea Europeană. .
Verifică prețul

Comoda Dalia Grey este fabricată din materiale antialergice, lemn de pin și PAL de furnir, folosind lacuri ecologice, complet sigure pentru copii.

Comoda cu blat de infasat Kombo alb cappuccino D102

Este prevăzută cu o masă de înfășat și 4 spații voluminoase (3 sertare + o ușă cu 3 polițe interioare) care îți vor oferi suficient spațiu pentru jucăriile copilului, scutece și haine. Masa de înfășat bebeluși poate fi demontată cu ușurință. Culoarea este simplă pentru a fi asortată cu ușurință în orice locuință și are 80 cm înălțime.
Verifică prețul

Comoda cu blat de înfășat Kombo va fi cu ușurință asortată în camera copilului tău. Comoda este confecționata din materiale de calitate și este modernă, practică și spațioasă.

Cadita cu masa de infasat Chicco Dots, de la nastere, Alb

Cădița vine în set cu măsuța de înfășat și este pliabilă, ce o face practică în folosire și compactă în depozitare. Datorită efectuării acesteia conform unor standarte de calitate ridicate, dispune de reductor anatomic încorporat și are dimensiuni ergonomice. Aceasta mai conține și o saltea detașabilă pentru o comoditate sporită.
Verifică prețul

Cădița cu masă de înfășat Chicco Dots devine instrumentul indispensabil oricărei proaspete mămici. Aceasta oferă confort și practicabilitate pentru igiena copilului tău.

Întrebări despre comodele cu masă de înfășat

Ce ar trebui să păstrez în comoda cu masă de înfășat a bebelușului?

Acum ești gata să îți stochezi în comoda cu masă de înfășat aceste elemente esențiale de zi cu zi: scutece, șervețele, creme, suzete și alte suzete, body-uri cu închidere rapidă, dezinfectant pentru mâini, un coș de gunoi așezat lângă pentru scutecele murdare.

Ce ar trebui să iau în caulcul înainte de a achiziționa o comodă cu masă de înfășat?

Mobilierul trebuie fixat pe perete, astfel încât să nu se răstoarne pe bebeluș, iar pentru a te descurca rapid cu scuteul bebelușului, vei dori să păstrezi la îndemână și ușor accesibile scutecele și șervețelele de unică folosință. Curele, vopseaua nontoxică și greutatea bebelușului sunt de asemenea importante.

Cât de înaltă trebuie să fie o comodă cu masă de înfășat?

O înălțime a mesei de schimb de la 70 cm la 81 cm (înălțimea standard a mesei) plus o barieră de 15 cm va reduce tensiunea la spate asupra părintelui și va oferi o barieră sigură pentru a preveni căderea copiilor de pe masa de schimb și evitând accidentările.

De ce comodele cu masă de înfășat necesită schimbarea bebelușului în lateral?

Masa de înfășat este o metodă practică pentru a-ți schimba copilul într-un fel confortabil, atât pentru tine, cât și pentru acesta. Micuțul tău poate fi astfel schimbat, îmbrăcat sau învelit cu ajutorul mesei de înfășat, chiar și după ce copilul a crescut.

Sunt sigure comodele cu masă de înfășat?

Lăsarea copiilor nesupravegheați pe masa de schimb este periculoasă. Comodele cu masă de înfășat sunt rezistente si sunt menite să ofere siguranță mult timp. Când te pregătești pentru schimbarea scutecului, asigură-te că tot ce ai nevoie se află într-o întindere a brațului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Cea Mai Bună Cană De Apă Pentru Bebeluși La Diversificare
Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Învață bebelușul să bea apă cu ajutorul unei căni speciale care îl va ajuta să bea fără să se înece sau să verse apa pe el. Află care sunt cele mai bune căni pentru diversificare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe