Cea Mai Bună Comodă cu Masă de Înfășat

Cea mai bună comodă cu masă de înfășat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 85 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi o comodă pentru bebe cu masă de înfășat

Pentru cei care locuiesc într-un apartament, patul pentru bebeluși și masa de schimb pot fi tot spațiul pentru care au loc. Când vine vorba de maximizarea spațiului, majoritatea părinților ar fi de acord că o masă de înfășat este excelentă atunci când ai un nou-născut, dar pe măsură ce bebelușul tău crește peste un an, aceasta își pierde utilitatea. Comodele cu masă de înfășat vor dura mult timp. Acestea nu au o dată de expirare si oferă un spațiu de depozitare ordonat, ascuns față de raftul deschis pe care îl are masa de schimb clasică.

Selectarea tipului de comodă ajunge să fie o alegere foarte personală și ceea ce funcționează pentru o persoană poate funcționa sau nu pentru alta. Construcția mesei în sine este crucială. Caută comodele de schimb pentru bebeluși care sunt realizate din lemn de esență tare, de preferință cu suporturi metalice pentru o securitate sporită. Alegerea unei mese de schimbare care are atașate curele solide și o bară de protecție pentru a împiedica bebelușul să se rostogolească, creează un mediu sigur în care să-l schimbi și să-l îmbraci. Alte elemente de construcție de luat în considerare: fără cuie expuse și fără margini ascuțite.

Comode copii cu masă de infășat

Premium

Comoda Orso

Cădița este foarte spațioasă cu 2 scaune anatomice, sistem non-alunecare (un loc înclinat pentru copii de la 0-6 luni, iar celălalt pentru copii de la 6-12 luni) cu mânere în formă de cap de ursuleț. Prezintă savonieră și furtun pentru evacuarea apei. Iar, materialul utilizat este lemnul. .
Verifică prețul

Comoda are un design modern, iar salteaua moale de înfășat este prevăzută cu înălțătoare laterale ce previn căderea accidentală. Recomandarea pentru utilizarea saltelei pentru înfășat este pentru copii între 0-15 kg.

Cel mai bun

Comoda Nido

Comoda pentru bebeluși de la Nido vine în ajutorul vostru cu o măsuță specială de înfășat din PVC și o cădiță ergonomică pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă intre 0 și 6 luni. După această perioadă se pot detasa atât masuța cât și cădița pentru a ramâne o piesa de mobilier practică și modernă. Comoda are 4 roți (2 prevăzute cu blocatori) și 3 sertare spațioase extrem de utile pentru hăinuțele bebelușului.
Verifică prețul

Dacă v-ați decis că a venit momentul să adăugați un nou membru familiei voastre atunci trebuie să vă orientați și către cele necesare camerei copilului.

la buget

Safari Giraffe

Culoarea din care este confecționată este venghe și alb, astfel fiind ușor de asortat în oricare gospodărie . Fabricat în UE și de dimensiuni medii: 85 (L) x 86 (h) x 73 ( lățime cu suport înfășat ) x 49 ( lățime fără suport înfășat ) cm, are o greutate de 42 de kg și garanție de 24 de luni. Vă recomandăm să cumpărați cu acest produs o salteluța de înfășat pentru suprafețe solide, salteluța de înfășat nu este inclusă în preț.
Verifică prețul

Comoda pentru înfășat cu trei sertare Safari Giraffe, se transformă într -o comodă obișnuită prin demontarea modulului pentru înfășat bebeluși .

Klups - Comoda infasat Paula alb

După ce bebelușul crește și nu îți mai este necesar suportul de schimbare, aceasta se poate transforma într-o comodă obișnuită. Conține trei sertare suficient de încăpătoare pentru a pune lucrușoarele cele mai des folosite de către cel mic. Deși nu ocupă mult spațiu, masa de schimbat este suficient de lată cât să ii asigure tot confortul micuțului tău. .
Verifică prețul

Extrem de utilă în casele proaspeților părinți, comoda de înfășat Paula de la Klups va fi apreciată chiar și de către bebelușul tău. Materialele utilizate sunt înalt calitative, astfel că vei putea să o folosești timp îndelungat.

Comoda de infasat cu cadita inclusa Ariel Plebani, Alb

Comoda include o cădiță cu o formă anatomică, fiind echipată cu un furtun de scurgere. Cu un design inovativ, comoda este prevăzută cu un blat de înfășat impermeabil, dintr-un material de burete special non-toxic și cu margini ce asigură protecție. Roțile de care dispune sunt echipate cu un dispozitiv de blocare, asigurând garantat siguranța celui mic. .
Verifică prețul

Comoda de înfășat Ariel Plebania este ideală pentru a-ți schimba eficient copilul într-un mod confortabil, atât pentru tine, cât și pentru acesta.

Comoda de infasat cu masa Dalia Grey

Lemnul de pin este un material natural care este asociat cu durabilitatea, fiabilitatea, căldura și, mai presus de toate, natura. Comoda este stabilă și a fost concepută pentru a păstra în siguranță toate articolele bebelușului în cele 3 sertare. Comoda are aprobările necesare care atestă conformitatea acesteia cu standardele în vigoare în Uniunea Europeană. .
Verifică prețul

Comoda Dalia Grey este fabricată din materiale antialergice, lemn de pin și PAL de furnir, folosind lacuri ecologice, complet sigure pentru copii.

Comoda pentru copii Bear Silver

Alături de pătuț, dulap sau alte accesorii pentru cameră, veți avea nevoie și de o comodă de înfășat. Având sertare încăpătoare pentru hăinuțele și accesoriile copilului, acest tip de mobilier este foarte util. Comoda va putea fi folosită mult timp după ce s-a încheiat perioada înfășarii bebelușului, detasând extensia comodei. Comoda de înfășat are 3 sertare, ușor de manevrat și cu un design simplu și modern.
Verifică prețul

Gata?! A venit momentul mult așteptat? Ca să fiți pregătiți pentru intâmpinarea noului membru al familiei, o importantă activitate de cuplu este utilarea camerei copilului.

Întrebări despre comodele cu masă de înfășat

Ce ar trebui să păstrez în comoda cu masă de înfășat a bebelușului?

Acum ești gata să îți stochezi în comoda cu masă de înfășat aceste elemente esențiale de zi cu zi: scutece, șervețele, creme, suzete și alte suzete, body-uri cu închidere rapidă, dezinfectant pentru mâini, un coș de gunoi așezat lângă pentru scutecele murdare.

Ce ar trebui să iau în caulcul înainte de a achiziționa o comodă cu masă de înfășat?

Mobilierul trebuie fixat pe perete, astfel încât să nu se răstoarne pe bebeluș, iar pentru a te descurca rapid cu scuteul bebelușului, vei dori să păstrezi la îndemână și ușor accesibile scutecele și șervețelele de unică folosință. Curele, vopseaua nontoxică și greutatea bebelușului sunt de asemenea importante.

Cât de înaltă trebuie să fie o comodă cu masă de înfășat?

O înălțime a mesei de schimb de la 70 cm la 81 cm (înălțimea standard a mesei) plus o barieră de 15 cm va reduce tensiunea la spate asupra părintelui și va oferi o barieră sigură pentru a preveni căderea copiilor de pe masa de schimb și evitând accidentările.

De ce comodele cu masă de înfășat necesită schimbarea bebelușului în lateral?

Masa de înfășat este o metodă practică pentru a-ți schimba copilul într-un fel confortabil, atât pentru tine, cât și pentru acesta. Micuțul tău poate fi astfel schimbat, îmbrăcat sau învelit cu ajutorul mesei de înfășat, chiar și după ce copilul a crescut.

Sunt sigure comodele cu masă de înfășat?

Lăsarea copiilor nesupravegheați pe masa de schimb este periculoasă. Comodele cu masă de înfășat sunt rezistente si sunt menite să ofere siguranță mult timp. Când te pregătești pentru schimbarea scutecului, asigură-te că tot ce ai nevoie se află într-o întindere a brațului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Cumpără-i copilului tău un loc de joacă sigur, educativ și modern. Țarcul gonflabil poate fi montat rapid în living sau chiar în camera copilului și îl poate proteja de propria neatenție.

Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Fotolii confortabile bune pentru citit

Îți dorești colțul tău de relaxare și citit? Aceste fotolii de citit te pot ajuta să te scufunzi (la propriu) în lectură. Vezi ce modele sunt cele mai recomandate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe