Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon

Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Modificat la 09 iunie 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți instalezi cutie portbagaj cu prindere pe plafon?

Cu fiecare concediu pe care îl faci realizezi că ai impachetat parcă jumătate din lucrurile de acasă și tot ai uitat ceva, ori nu ai suficient spațiu. Iar dacă în concediu pleci cu mașina, cu atât mai mult vei fi tentat să împachetezi o mulțime de lucruri. Situația devine din ce în ce mai grea dacă familia ta e numeroasă, include copii și e musai să iei cu tine și ceva jucării.

Soluția salvatoare poate fi o cutie portbagaj cu prindere pe plafon. Ai fi uimit cât spațiu în plus poți obține, cât de ușor se gestionează dar și ce eficientă este. Mai mult, montajul acesteia este extrem de ușor, ceea ce înseamnă că nu va trebui să ceri ajutor specializat.

Majoritatea au sistem de bare transversale, care te vor ajuta să montezi cutia rapid și în siguranță. În plus, vei putea avea acces la bagaje foarte ușor din orice parte ai nevoie, majoritatea modelelor având deschidere laterală dublă. Această cutie nu îți va crea probleme la drum lung întrucât forma aerodinamică face ca viteza de deplasare să nu fie afectată.

Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Cel mai bun

Cutie portbagaj Fabbri Nova 6503139 , 430L, 12.4 KG, 175x80x44 cm, gri lucios

 • Volum încăpător
 • Design plăcut
 • Sistem U de prindere
 • Antifurt
 • Calitate a materialelor
Verifică prețul

Cutia portbagaj Fabbri Nova 6503139 excelează la toate aspectele: design, calitate, funcționalitate. În ciuda dimensiunilor sale de gabarit și a volumului de 430 de litri, aceasta cutie dispune de o bună aerodinamică, un design modern, iar deschiderea se face pe partea dreaptă. Sistemul de prindere al cutiei este tip U de 80 mm și este protejată antifurt. Această cutie este compatibilă cu mai multe tipuri de bare transversale printre care se numără Menabo Tema, Menabo Delta, Menabo Brio, Menabo Sherman sau K39 - K1.

la buget

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj Menabo Quasar Dark 320, 120x90x36cm

 • Design ergonomic
 • Capacitate mare
 • Ușor de instalat
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Noua cutie Menabo Quasar îți oferă mai mult spațiu de transport pentru bagaje fiind cea mai lată cutie din gama Menabo. Quasar are implementat un nou sistem de securizare amplasat în partea din față a cutiei. Cutia portbagaj Menabo Quasar este fabricată din material plastic ABS flexibil și se atașează de barele transversale ale autoturismului cu ajutorul prinderii de profil U. Are o capacitate volumetrică de 320 de litri și o capacitate maximă de încărcare de 50 de kilograme fiind privită drept varianta ,,de buget” a cutiei Marathon Dark.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj Thule Force XT S TH635100,deschidere dubla, 300L, Negru

 • Rezistență crescută
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Greutate redusă
 • Capacitate mare
 • Design plăcut
Verifică prețul

Eficientizare maxima a spatiului, cu această cutie portbagaj, de la Thule Force XT, fiind proiectată să se potrivească pentru o gama largă de vehicule. Este ușor de montat datorită sistemului unic de montare rapidă PowerClick, cu ajutorul căruia se fixează în câteva secunde pe barele transversale. Deschiderea și închiderea este comodă, datorită dispozitivului LockKnob care ajută la prevenirea deteriorării cheii. însă piesa de rezistență este caracteristica Dual-Side a cutiilor portbagaj Thule, astfel permite ca aceasta să se poată deschide din ambele părți laterale.

Cutie portbagaj Modula Travel Goss Grey 370L Cutie portbagaj Modula Travel Goss Grey 370L

 • Încăpător
 • Rezistent
 • Ușor de montat
 • Design plăcut
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Orice călătorie pe care o vei face va fi mai ușoară de acum încolo, datorită spațiului oferit de această cutie de portbagaj de la Modula. Dacă alegi să folosești cutia vei câștiga mai mult spațiu pentru bagajele tale. Plănuiește orice vacanță acum pentru că cutia este ușor de montat datorită sistemului de montare rapidă, iar capacul ranforsat asigură o deschidere și închidere dublă rapidă. Marele plus îl reprezintă existența unei lumini led care îți va lumina interior pe timp de noapte astefel facilitând descărcarea.

Cutie portbagaj Fabbri Travel Easy 6503131 , 460L ,15.6 KG,194x71x50 cm, gri mat

 • Design modern
 • Preț bun
 • Calitate ridicată
 • Eficient
 • Rezistent
Verifică prețul

Pentru plimbări mai lungi sau vacanțe împreună cu familia ori prietenii, cutia portbagaj Fabbri Travel Easy 6503131 nu trebuie sa îți lipsească de pe mașină. Cutie Fabbri Travel Easy excelează la toate aspectele: design, calitate și funcționalitate. În ciuda dimensiunii și a volumului de 460 de litri, aceasta cutie portbagaj dispune de o bună aerodinamică, un design modern, iar deschiderea se face pe partea dreaptă. Cutia are un sistem de prindere U de 80 mm și este protejată și antifurt. Are marele avantaj de a fi compatibilă cu mai multe bare transversale.

Cutie portbagaj Farad Marlin deschidere dubla Gri 400 l 160 x 80 x 40 cm 92531n/8

 • Cadru rezistent
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Spațioasă
Verifică prețul

Farad, producătorul de accesorii auto din anul 1974, cu sediul la Torino, provincia Carmagnola, Italia produce peste 50 de modele de portbagaje destinate a se monta pe plafonul autovehiculului printre care și acesta. Portbagajele de plafon cu volume între 320 și 680 litri și capacitate de încărcare de până la 75 kg reprezintă soluția ideală pentru transportul obiectelor personale în orice voiaj. Acest model de 400 de litri are o înălțime de numai 40 cm, păstrând astfel aerodinamica mașinii minim afectată.

Întrebări frecvente despre cutiile portbagaj cu prindere pe plafon

Cum se montează cutia portbagaj cu prindere pe plafon?

Majoritatea modelelor de cutie portbagaj cu prindere pe plafon se montează pe bare transversale și, nu e nevoie de montaj specializat întrucât vin cu toate explicațiile și elementele necesare.

Ce capacitate de depozitare oferă o cutie portbagaj cu prindere pe plafon?

În general, pe piață vei găsi modele destul de spațioase, cu un volum de 200-700l gata să ofere susținere de la 50 kg până la chiar 80 kg. Verifică cu atenție oferta disponibilă în funcție de nevoile tale.

Cutia portbagaj cu prindere pe plafon este rezistentă?

În general orice cutie este fabricată din materiale solide, de calitate, ceea ce o va face foarte rezistentă la regim de utilizare intensă și la condiții meteo nefavorabile.

Pot monta cutie portbagaj pe orice mașină?

Sistemul de montare asigură o prindere ușoară și rapidă a portbagajului pe barele transversale, iar lungimea mai mică îți va permite montarea cutiei și pe mașini de dimensiuni mai mici. Așadar verifică dacă mașina pe care o ai este compatibilă cu modelul de cutie pe care ți-l dorești.

Cutia portbagaj cu montare pe plafon va încetini mașina?

Un astfel de sistem de depozitare este gândit de producători astfel încât să poată oferi suficient spațiu de stocare, să fie ușor de montat dar mai ales să fie aerodinamic pentru ca tu să nu ai dificultăți la condus ori parcat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)
Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Parfum De Mașină
Cel mai bun parfum de mașină

Primul lucru care este observat intr-o mașină este mirosul. Nu mai arunca banii pe brăduleți de 1 leu care se consumă în 1-2 zile și investește într-un parfum profesional penru mașină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe