Cea Mai Bună Cutie Poștala Pentru Casă

Cea mai bună cutie poștala pentru casă

Modificat la 03 august 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o cutie poștală la casă?

Dacă visai de multă vreme să te muți la casa ta, iar acum în sfârșit ai primit cheile și faci cumpărături pentru noua casă, atunci cu siguranță sentimentul e superb. Este foarte plăcut să cumperi chestii pentru acel loc care e numai al tău.

O cutie poștală reprezintă un obiect indispensabil oricărei locuințe, indiferent unde s-ar afla ea, în oraș sau la țară. Este esențial pentru tine să achiziționezi așa ceva, pentru a primi în siguranță corespondența.

Chiar dacă primești scrisori de la cei apropiați sau de la prieteni din străinătate, ori îți vin facturile de utilități sau de internet și telefonie mobilă, atunci este necesar să dispui de o cutie poștală, mare sau mică, cu fantă sau portiță, care să nu îți producă dureri de cap, indiferent unde o amplasezi, în exterior sau interior, acoperită sau nu, ori amplsată pe un stâlp la intrarea în aleia acasei sau doar pe perete. Aceasta trebuie să fie perfectă, cu un design modern, pentru un imobil nou, cu locatari moderni care vor să îmbine frumosul cu utilul.

Cea mai bună cutie poștala pentru casă

Cel mai bun

Cutie Postala Ivar Cu Suport Ziare Reviste Negru

Cutia poștală Ivar este din oțel zincat și este acoperită cu pulbere, având și un suport de ziare. Pe lângă designul frumos, aceasta păstrează în siguranță corespondența ta. Cutia poștală Ivar este rezistentă la intemperii, poate fi montată atât la interior, cât și la exterior, și are 2 ferestre decorative. Aceasta vine în set cu 2 chei și un kit de montare.
Verifică prețul

Cutia poștală este soluția perfectă pentru corespondența ta și coletele de dimensiuni mici, de aceea trebuie sa fii sigur că nimeni nu o să îți caute în ea.

la buget

Cutie postala exterior Technomax PRI/N, neagru,300 x 215 x 70 mm

Aceasta are dimensiuni perfecte, fiind comodă de montat oriunde se permite și este nevoie. Cutia poștală este confecționată din oțel galvanizat, fiind anticoroziv și rezistent la orice temperatură. De asemenea, aceasta deține o închidere cu cheie (având două chei) și dibluri de prindere incluse, ce îți vor ușura montarea.
Verifică prețul

Descoperă cutia poștală pentru exterior Technomax PRI/N, de culoare neagrăc cu un design modern și atrăgător, care îți va depozita în siguranță și cu ușurință mesageria și corespondența.

Premium

Cutie postala stalp, aluminiu, stil vintage, inoxidabil, rosu

Cutia de scrisori este prevăzută cu o fantă mare, pentru introducerea scrisorilor și o clapă, care are rolul de a proteja interiorul de condițiile meteo nefavorabile. De asemenea, cutia include 2 uși ce se pot încuia (sunt incluse și 2 chei pentru fiecare ușă), pentru a scoate cu ușurință scrisorile. Cutia poștală este fabricată din aluminiu turnat, rezistent la intemperii și inoxidabil, fiind ideală pentru folosirea în aer liber.
Verifică prețul

Această cutie poștală frumoasă, în stil antic, va deveni un accesoriu practic și decorativ în gradină, la intrarea în casă sau la sediul companiei tale.

Cutie postala exterioara Antracit Negru 410x260x90 mm

Aceasta este confecționată din aluminiu în stilul tradițional Vintage. Tipul de închidere este unul interesant, dar sigur, fiind pe bază de cilindru cu cheie în duplicat. Dimenisunile sale exterioare sunt 410x260x90 cm, iar greutatea de 1,7 kg. Aceasta vine însoțită de kitul de montaj și se fixează pe perete.
Verifică prețul

Cutia poștală este soluția ideală pentru depozitarea corespondenței, dar și a coletelor de dimensiuni mici. Cutia poștala Antracit negru are un design plăcut și se potrivește oricărui tip de design a casei.

Cutie Postala 37x36x11 Din Otel Zincat Antracit Mat, Spatiu Ziare, Capac Rabatabil, Ferestre Din Sticla Mata

Cutie poștală are un design modern și este totodată utilă datorită compartimentării practice, cu trei ferestre decorative. Are loc suficient pentru ziare și corespondență mare. Ușița de deasupra protejează conținutul cutiei de eventualele averse meteorologice, în plus, construcția cutiei are deschideri de ventilație care permit circularea aerului și evaporarea automată a aerului.
Verifică prețul

Corespodența livrată corect înseamnă nu numai liniștea sufletească legată de calitatea expedierii, dar și menținerea în siguranță a corespondenței.

Cutie postala Design Neagra Inox 380x370x120 mm T05535

Aceasta are o deschidere comodă în partea superioară cu închidere cilindrică cu cheia. De asemenea, cutia poștală poate fi amplasată oriunde, fiind facil de mutat, de asamblat, dar și de utilizat. Aceasta va depozita, cu grijă și în siguranță, toată corespondența, fiind confecționată din inox.
Verifică prețul

Descoperă cutia poștală, de culoare neagră, cu un design modern și atrăgător. Aceasta are dimensiunile perfecte de 380 X 370 X 120 mm, o greutate normală, fiind ușor de manevrat și depozitat, dar și un panou transparent decorativ.

Cutie postala aluminiu anodizat 290x205x65 mm S-252G-270

Este extrem de rezistentă și cu siguranță te vei bucura de beneficiile și caracteristicile sale o viață. Se întreține ușor și nu se deteriorează cu trecerea timpului. Nu este accesibilă curioșilor și nu poate fi deschisă decât de către tine, oferind astfel siguranță sporită.
Verifică prețul

Cutia poștală fabricată din aluminiu anodizat este alegerea ideală pentru casa ta. Este suficient de spațioasă, iar în același timp compactă și discretă. Designul său elegant și modern o face potrivită pentru orice tip de casă.

Cutie postala exterior, retro,410x290x130mm, Planet Safe PT26

Se încuie cu un set minuscul de chei pentru maximă protecție și siguranță. Este fabricată dintr-un material rezistent, o combinație de aluminium și oțel galvanizat. Este de culoare neagră și are mai mult, un desen colorat, iar greutatea sa este de 2. 80 kg pentru a fi cât mai ușor de manevrat și mutat.
Verifică prețul

Dacă până acum ai căutat o cutie poștală care să iasă în evidență, tocmai ce ți-o oferim. Cu un design modern, este aici să te atragă ca un magnet. Arată elegantă și clasică, fapt pentru care o vei adora.

Întrebări frecvente despre cutiile poștale pentru casă

Unde se montează cutia poștală pentru casă ?

Există cutii poștale pentru interior și pentru exterior. Dacă locuiești la casă o montezi în fața ușii de la intrare, având un acoperiș sau neacoperită, pe un stâlp,sau perete, expusă la intemperii.

Cum se realizează prinderea unei cutii poștale pentru casă ?

Cutia poștală cu sistem de prindere trebuie montată pe zidul casei, dar cele mai multe poti fi prinse și pe gard.

Ce fantă sau ușiță au cutiile poștale pentru casă ?

Cutie poștală montată pe poartă sau pe gard va avea fanta de introducere a corespondentei către exterior, în timp ce ușița de acces se va afla pe partea opusă.

Cutia poștală se poate încorpora în ușă ?

Există uși care pot fi echipate cu fante speciale prin care să fie introdusă corespondența și atunci cutia se poate monta pe interior, în curtea ta.

Ce dimensiuni pot avea cutiile poștale pentru casă ?

Dacă primești adesea plicuri mari pentru corespondență, sau chiar colete mici, o cutie poștală de dimensiuni ceva mai mari poate fi de folos, scutindu-te de nenumărate telefoane la și de la curier.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Măsuță De Cafea Extensibilă
Cea mai bună măsuță de cafea extensibilă

Îți dorești o măsuță de cafea în living dar totuși stai pe gânduri din cauza spațiului limitat? Alege o măsuță de cafea extensibilă și ai rezolvat problema.

Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Cea Mai Bună Umbrelă De Grădină
Cea mai bună umbrelă de grădină

Tuturor ne place soarele dar câteodată ce e prea mult strică. Montează-ți o umbrela în grădină sau pe terasă și te poți bucura de statul în aer liber chiar dacă soarele bate puternic.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe