Cea Mai Bună Dronă - Calitate Video 4K

Cea mai bună dronă cu înregistrare video 4K

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi o dronă cu înregistrare video 4K?

Alegerea unei drone poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse și prețuri. Indiferent de motivul pentru care îți dorești o dronă, aceste dispozitive au cunoscut o dezvoltare tot mai mare, fiind utilizate în tot mai multe domenii. Deoarece sunt ușor de controlat și pot călcători pe calea aerului, acestea pot facilita multe operațiuni care în trecut necesitau eforturi mult mai mari.

În momentul de față, dronele sunt departe de a fi o simplă jucărie. Bineînțeles, poți cumpăra o dronă pentru divertisment, poate chiar să i-o oferi copilului cadou. Totuși, trebuie să știi că învățând să o controleze, copilul tău poate deprinde abilități care i-ar putea prinde bine atunci când își va lua un job în viitor. Dacă ești un fotograf, un cameraman sau vlogger, o dronă îți va permite să filmezi imagini incredibile la o calitate 4K, pentru care acum câțiva ani ai fi avut nevoie de un avion.

Există mai multe tipuri de drone pe piață și este foarte ușor să alegi una care nu este practică pentru tine sau care nu este suficient de bună pentru așteptările pe care le ai de la un astfel de dispozitiv. Ușurința în asamblare și utilizare, viteza de zbor, autonomia bateriei precum și funcțiile speciale, sunt toate aspecte ce trebuie verificate.

Drone 4K

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

DJI Mavic Air 2

 • Culoare gri
 • Produs compact
 • Funcție de fotografiere inteligentă
 • Imagini de calitate ridicată
 • Autonomie de zbor 34 min
Verifică prețul

Alegerea unei drone poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, pentru că există o varietate uriașă de produse și prețuri. Mavic Air 2 preia puterea și portabilitatea la nivelul următor, oferind funcții avansate într-un factor de formă compactă. Funcțiile de fotografiere inteligente și calitatea excelentă a imaginii pun crearea de capodopere aeriene la îndemană. Un zbor mai sigur și mai inteligent va permite să îți îmbunătățești jocul, bucurându-te pe deplin de procesul creativ. Profilul de culoare flat D-Cinelike păstrează mai multe informații pentru post-procesare.

la buget

* Prezentare video mai jos

DJI Mini 2

 • Are 4 elice
 • Are GPS
 • Altitudine maximă 4000m
 • Senzori de coliziune
 • Distanță maximă de operare telecomandă 6km
Verifică prețul

Drona DJI Mini 2 Fly More Combo este un aparat profesional ce ajunge la o altitudine maximă de 4000m, distanța de zbor fiind cuprinsă între 2000 și 4000m. Dotată cu 4 elice și putând decola cu o greutate maximă de 500g, drona dispune de numeroase accesorii, dintre care fac parte o telecomandă, o protecție Gimbal și un suport pentru elice. Ultra-ușoară și pliabilă, aceasta are o automie a bateriei de până la 31 de minute și calitatea video ajunge la o rezoluție 4k. De asemenea, aparatul poate fi depozitat într-o geantă de umăr ce este inclusă.

Premium

* Prezentare video mai jos

DJI Mavic 2 Zoom Drona

 • Autonomie zbor 31 minute
 • Viteză de zbor de maxim 44.7mph
 • Dotat cu GPS
 • Altitudine maximă 6.000 m
 • Greutate sub 1 kg
Verifică prețul

Când cumperi pentru prima dată o dronă, îți vor fi de folos niște informații privitoare la acest tip de produs, pentru a nu te alege cu un dispozitiv care nu face exact ce ți-ai dorit. Așadar drona DJI Mavic 2 Zoom este chipată cu un senzor 1/2.3" de 12 MP cu zoom de până la 4x, inclusiv zoom optic 2x. Efectul este unul cinematic, în comparație cu un obiectiv de 24mm. Drona îmbină focalizarea de tip phase detection cu cea de tip contrast detection pentru o focalizare mai precisă și mai rapidă. Un alt avantaj îl reprezintă sistemul de urmarire care menține subiecții clari în timp ce mărești sau micșorezi imaginea.

Această dronă este dotată cu o cameră frontală 4k, care are un unghi larg de filmare și o cameră în partea de jos de 480p, care are 2 funcții, una de menținere a poziției dronei și cea de-a doua pentru a face poze sau filmulețe. Este dotată cu un barometru pentru a-și menține altitudinea automat, fiind mult mai ușor de controlat și mult mai stabilă. Drona poate fi controlată și prin gesturi, astfel dacă întinzi mâna către ea poate începe să filmeze sau poate face poze. Timpul maxim de zbor este de 17 minute.


* Prezentare video mai jos

Parrot Anafi Drona 4K 21 MP cu Ochelari FPV Telecomanda si Rucsac

 • Număr elice: 4
 • Altitudine maximă de 4345m
 • Unghi maxim de înclinare: 180°
 • Distanță zbor: 2000-4000m
 • Dotat cu GPS
Verifică prețul

Drona Parrot Anafi captează toate escapadele tale la rezoluție ultra-înaltă, astfel încât să poți relua momentele cele mai magice din nou și din nou. Are o cameră integrată care oferă videoclipuri uimitoare 4K HDR cu rate de redare de 100Mbps și fotografii clare de 21MP. Dispune și de un obiectiv asferic cu unghi larg. Optica lentilelor a fost proiectată pentru a reduce efectul de flare și aberațiile cromatice în toate situațiile, ducând la imagini sublime. Un mare avantaj este greutatea. Fibrele de carbon ale structurii sunt încărcate cu microbile de sticlă care sunt umplute cu aer și rezistă loviturilor. Fiind construită din acest material inovator, drona cântărește doar 320g.

Drona pliabilă Zino PRO PLUS este un nou model de înaltă calitate, ce face parte din segmentul de prețuri accesibile, de la producătorul Hubsan. Drona este una foarte compactă, așadar ușor de depozitat sau transportat. Este echipată cu o camera cu procesor de imagine Ambarella Sports Image care are o rezoluție maximă 4K UHD – 3840x2160 cu 60 de cadre pe secundă. Cu ajutorul aplicației poți vedea pe telefon imagini în timp real, dar și informații legate de dronă cum ar fi acumulatorul, distanța între tine și dronă, acumulatorul radiocomenzii sau funcția de găsire.

Întrebări despre dronele 4K

Se pot folosi pentru evaluări de teren?

Modelele pentru profesioniști sunt modele ce ar trebui folosite de piloți profesioniști cu experiență, cu toate că unele tehnologii incluse, fac pilotarea dronei incredibil de ușoară. Acestea sunt concepute special pentru fotografi, cameramani sau evaluatori de teren.

Ce funcții speciale au?

Printre funcțiile pe care trebuie să le aibă o dronă bună se numără: GPS-ul, modul de urmărire sau senzorul pentru obstacole. De asemenea în pachet ar trebui să mai găsești și piese de schimb, un acumulator extra cât și o cutie sau un rucsac de transport.

Evită obstacole?

Dronele cu senzori de detectare a obstacolelor și de evitare a coliziunilor devin din ce în ce mai răspândite atât în sectoarele consumatorului, cât și în cel profesional. Această tehnologie de detectare și evitare a obstacolelor se datorează senzorilor care sunt situați în fața dronei.

Au stabilizator de imagine?

Pentru a păstra camera stabilă, acestea sunt adesea dotate cu un sistem de înclinare și rotire al camerei, absorbind astfel din tremuratul dronei în mișcare. Acesta poate fi un sistem mecanic format dintr-un motor sau un sistem electronic integrat în cameră.

Au GPS?

Dronele 4K au devenit din ce în ce mai populare în rândul tuturor categoriilor de oameni. Majoritatea sunt dotate cu GPS, astfel controlul acestora este facilitat. De asemenea, în cazul dispariției din raza de acțiune, GPS-ul este cel care conduce la găsirea acesteia în cel mai scurt timp posibil.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)
Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Ai nevoie de un set de tobe electronice. Acestea nu fac zgomot și pot fi folosite în încăperi mici precum apartamentele. Sunetele sunt foarte realiste și se aud doar în căști.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cea Mai Bună Trusă De Poker Profesionist Pentru Acasă
Truse de poker profesionale (cărți de plastic și piese ceramică)

Ești parte dintr-o gașcă jucătoare de poker acasă? Cumpără-ți o trusă de poker profesională și vă puteți simți ca la casino în mijlocul living-ului tău.

Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cauți o cameră foto bună pentru călătorii? Ușoară, versatilă și rezistentă?
Cea mai bună cameră foto video pentru călătorii

Vezi cele mai bune recomandări de camere foto video pentru călătorii reușite. Modele rezistente la apă, cu obiectiv fix sau schimbabil. Alege modelul potrivit pentru stilul tău de a călători.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe