Cea Mai Bună Ladă Frigorifică Auto cu Încălzire

Cea mai bună ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire

Modificat la 11 martie 2021
Articol evaluat de 66 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi o ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire?

O lada frigorifică auto bună se va dovedi o alegere extrem de importantă pentru momentul în care întreagă familie pleacă în călătorii sau în vacanțe. Lada frigorifică trebuie, însă, aleasă țînând cont de mai multe aspecte, astfel încât să fie potrivită nevoilor întregii familii și să poată fi montată în mașină.

O ladă frigorifică este un mini frigider pentru mașină. Acestea poate fi folosită în mai multe moduri și cu scopuri diferite. Poate fi utilizată pentru a menține un prânz rece sau cald, pentru pauză de la job, pentru a merge in vizită la un amic cu prăjitură lui preferată sau pentru a transporta mâncare pentru excursii și picnic-uri. Pot fi utilizate aceste aparate oriunde, indiferent de mașină.

Lada se va dovedi companionul perfect al conducătorilor auto și pasagerilor care ies la picnic, la grătar, care merg în vizită la rude cu mâncare caldă, dar și al celor care preferă să își păstreze băuturile reci în perioada verii. Așadar, lada frigorifică auto este o alegere foarte bună, un dispozitiv util, încăpător, care răcește foarte bine pe de o parte, dar poate păstra mâncarea la temperaturi înalte pe de altă parte, fiind ideală pentru cei care trimit hrana copiilor la facultate.

Lăzi frigorifice auto cu încălzire

Cel mai bun

Lada frigorifica auto cu functie de incalzire si racire ECG AC 3020 HC Dual, 12V/230V, 30 L, 52 W, A++

 • Material plastic
 • Material izolație poliester
 • Încălzire
 • Capac blocabil și detașabil
 • Clasă energetică A++
Verifică prețul

Lada frigorifică auto este una mai mult decât necesară atât pentru călătoriile mai lungi cu mașina, cât și pentru deplasările între un magazin și acasă, deoarece prezintă atât funcția de încălzire, cât și de răcire. Izolarea de calitate cu care este dotată, structura solidă și capacul detașabil, fac ca această ladă să poată fi utilizată oricând, având, de asemenea, o capacitate de 30 de litri. Astfel, temperatura de încălzire este de sub 65 ° C, iar lada răcește cu până la 20 ° C sub temperatura ambiantă.

la buget

Lada frigorifica Teesa LADA FRIGORIFICA 32L 12V / 220V-Functie racire si incalzire

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de transportat
 • Eficiență crescută
 • Dotată cu cap pentru bricheta auto
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Lăzile frigorifice cu funcție de încălzire sunt îndrăgite de șoferi și de familiile acestora, pentru că păstrează băuturile reci în timpul verii și mâncarea caldă pe timp de iarnă. Având dimensiuni și greutate reduse, lada frigorifică Teesa poate fi transportată în mană și depozitată aproape oriunde în interiorul masinii sau în portbagaj. Datorită transformatorului AC/DC din dotare, frigiderul termoelectric Teesa de o capacite mare, de 32L, poate fi alimentat atât la 12v cât și la 220v, făcându-l un obiect indispensabil în excursii.

Premium

Cutie Termoelectrica Dometic TC 21 DC/AC TropiCool, 21L, 12/24/230V, rece/cald (Gri)

 • Un cooler compact, eficient si usor de luat oriunde mergeti!
 • Ofera posibilitatea de racire sau incalzire.
 • Mod racire: de la 0°C la 16°C ( pana la 30°C sub temperatura ambientala )
 • Mod incalzire: +48°C pana la +65°C
 • 7 trepte de reglare a temperaturii pentru racire si incalzire;
 • Comutator inteligent de economisire a energiei
Verifică prețul

Un cooler compact, eficient și ușor de luat, manevrat, oriunde dorești să mergi, singur sau cu familia. Oferă atât posibilitatea de răcire a băuturilor, vara, cât și incalzire pentru alimente, oriunde ai merge. Modul de răcire este variabil de la 0°C la 16°C ( până la 30°C sub temperatura ambientală ), pe când modul de încălzire se poate seta în șapte trepte de la +48°C până la +65°C. Lada este dotată cu un comutator inteligent de economisire a energiei și cu micro-switch pentru a dezactiva ventilatorul din interior atunci când capacul este deschis.

BeerPacker ladă frigorifică termoelectrică cu funcția de reținere a căldurii

 • Cutie spațiosă de 50L
 • Răcire și încălzire
 • Funcționare cu AC și DC
 • Mânere pliabile
 • Economică și ecologică
Verifică prețul

Fie vara sau iarna poți pune în ea gustări calde și reci, băuturi și mese întregi care transformă orice din excursie la festivaluri, picnicuri sau plajă, într-un restaurant de calitate cât ai clipii. Căptușeala detașabilă asigură ordine în interiorul de 50 de litri și permite, de exemplu, depozitarea separată a gustărilor și băuturilor. Prin înlăturarea căptușelii detașabile, este posibilă și transportul întregii lăzi de bere în cutia frigorifică pentru a vă menține prietenii răcoroși oricând și oriunde.

Cutie frigorifica auto First Austria FA-5170, 32 litri, 12/230V, racire/incalzire

 • Răcire
 • Încălzire
 • Încărcare auto
 • Clasă energetică A++
 • Capacitate 32 l
Verifică prețul

Cutia frigorifică este dotată cu funcții precum răcire, încălzire și răcire rapidă. În cazul în care nu există sursă de energie, cutia are o durată de menținere a temperaturii de 24 de ore. Puterea de funcționare măsoară 58 de W iar tensiunea de alimentare necesită 230 V. Achiziționând acest produs și folosind modul ECO, limitați capacitatea de răcire și creșteți eficiența energetică. Când se utilizează alimentarea de la mașină prin mufa de 12V, eficiența aparatului FA-5170 diferă în funcție de tipul mașinii dar și de cel al bateriei.

Fie că vrei să faci o ieșire în aer liber sau să îți scoți persoana iubită la picnic, lada frigorifică de la COMPASS este ideală pentru astfel de evadări în aer liber! Este dotată cu alimentare pentru 220V, cât și 12V fiind ideală de luat cu tine în mașină. Are o greutate de numai 4.1 kg şi o capacitate de 32L și o putere de 48W. Are display digital inteligent, un meniu ușor accesibil şi asigură o răcire de până la 16°C. Dimensiunile sale reduse asigură o bună fixare în partea de jos a banchetei din spate a automobilului sau chiar în portbagaj.

Întrebări despre lăzile frigorifice auto cu încălzire

Prezintă funcție de economisire a energiei?

Majoritatea lăzilor frigorifice auto cu încălzire au un consum redus de energie, ce nu afectează instalația electrică sau bateria mașinii.
Se conectează extrem de ușor la brichetă și se alimentează cu 12V. Sunt usoare și compacte, ce pot fi luate oriunde în aer liber.

Ce fel de structură au?

Structura poate să difere de la un producător la altul, însă în general sunt fabricate dintr-un material plastic extrem de rezistent, cu o formă dreptunghiulară, fiind ușor de instalat între scaunul din față şi bancheta din spate a automobilului, ori în portbagaj.

Ce capacitate au?

Dacă nu știai lăzile frigorifice auto cu încălzire au capacități diferite. Vei găsi din cele mai mici care pot fi mutate și depozitate cu ușurință, dar și mari pentru a include cât mai multe sticle de sub/bere/ etc. În general ai la dispoziție lăzi frigorifice cu o capacitate de 30 L.

Au sistem eficient de blocare a capacului?

Dacă vrei să iei lăzile frigorifice cu încălzire cu tine pe munte sau la mare, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni.
Vei găsi cu siguranță lada frigorifică potrivită nevoilor tale. Sistemul de închidere este atât de calitativ încât te poți baza pe el în orice situație.

Ce fel de conector auto au?

Această ladă frigorifică este ideală dacă dorești o ladă în care să ții mâncarea sau băutura caldă în mașină.
O poți conecta atât la bricheta mașinii, cât și la priza de 220 V.
Se conectează la mașină în acest fel: prin conector auto compatibil cu 12 V DC.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Hamac cu Suport Inclus
Cele mai bune hamace cu suport pentru casă și grădină

Vrei să ai un loc de relaxare în aer liber? Hamacele cu suport pot fi instalate foarte rapid în living, grădină sau pe terasă. Vezi care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Cort de Camping de 4 persoane - Montaj Ușor
Corturi de camping de 4 persoane cu montaj ușor

Pleci la munte sau la mare și ai nevoie de un cort de calitate pe care să-l poți monta ușor și rapid? Uite cele mai bune modele disponibile online.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Prindere Pe Cârlig
Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Mărește-ți capacitatea portbagajului cu o cutie care se montează pe cârligul de remorcare. Practică și ușor de montat, această cutie nu îți blochează accesul la portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe