Cea Mai Bună Lampă Dimabilă de Birou

Cea mai bună lampă dimabilă de birou

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să alegi o lampă de birou dimabilă?

Pentru că știm cât de important este să nu îți întrerupi munca îți prezentăm soluția ideală a unui iluminat inteligent: lampa dimabilă.
Iluminarea este personalizabilă, în funcție de nevoile tale și poți fi liniștit știind că în timpul unei sesiuni târzii de lucru, ochii îți vor fi protejați și nu vei adormi cu dureri de cap, în ciuda faptului că la momentul actual lămpile dimabile sunt cele mai luminoase de pe piață. În același timp, pe lângă avantajul oferit de eficiența energetică, vei găsi și foarte plăcută estetic multitudinea de modele existente, adaptabile oricărui stil al casei.

Dacă încă nu te-ai convins trebuie să mai ști că lămpile dimabile se curăță foarte ușor și au o durată de viață extrem de mare. Fie că vei dori să o montezi pe birou sau pe noptieră, se va încadra perfect atât ca aspect cât și ca dimensiuni, fiind concepută simplu, compact și elegant.

În funcție de dotări, accesorii și opțiuni disponibile intervalul de preț pornește de la puțin peste 100 RON, oprindu-se în jurul sumei de 600 RON. Putem spune, ținând cont de rezistența în timp, că achiziționându-ți o astfel de lampă vei face o investiție profitabilă și durabilă.

Cea mai bună lampă de birou dimabilă

Cel mai bun

Xiaomi Mi LED Desk Lamp

 • Prezintă 4 moduri iluminare
 • Are compatibilitate atât cu iOS, cât și cu Android
 • Prezintă control vocal Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit
 • Echipată cu Wi-Fi
 • Oferă o sursă stabilă și uniformă de lumină, fără emisii de raze UV
Verifică prețul

Această lampă cu led, este una inteligentă, poate fi folosită în 4 moduri diferite ale intensității și temperaturii culorii luminii, în funcție de nevoile tale, prin conectarea simplă și ușoară la aplicația Mi Home de pe telefonul mobil. Utilizarea lămpii în modul focus permite setarea alternării timpilor de lucru cu cei de odihnă, prin modificarea intensității și culorii luminii difuzate. Prin setarea acesteia pe modul computer, aceasta asigură protecție ochilor, lucru foarte important. Se recomandă utilizarea acesteia în living, birou sau dormitor.

la buget

Immax

 • Braț flexibil
 • Posibilitatea opririi complete LCD
 • Panou de informare
 • Controlul luminozității cu touch
 • Cablu micro USB 120 cm adaptor
Verifică prețul

Această lampă este dotată cu braț flexibil care poate fi poziționat după preferințe, panou de informare al temperaturii, data și ora. Culoarea lumii pe care o emite este rece iar temperatura de culoare măsoară 6000 K. Se alimentează cu ajutorul unui cablu USB de 1,2 metri lungime. Este confecționată din plastic îmbrăcat cu piele pentru un aspect plăcut. Măsoară înălțimea de 40 cm, 6,5 cm lățime și 9 cm lungime. Este perfectă pentru lucrul la birou atunci când lumina nu este suficientă sau pentru noptieră.

Premium

Top Light OFFICE LED C - LED Lampa de masa 1xLED/9W/230V

 • Material: metal, plastic
 • Culoare: negru
 • Bec inclus
 • Culoarea luminii: alb natural
 • Temperatură de culoare: 4500 K
Verifică prețul

Unul din aspectele care influențează mult calitatea muncii de birou este iluminatul. Această lampă oferă condițiile optime de muncă, iar atunci când la birou ai suficientă lumină, poți lucra cu mai multă energie, mai multă concentrare, și poți termina treaba în timp optim. Aceasta este fabricată cu design negru, dispune de protecție împotriva șocurilor, are o putere de 9 W și o temperatură a culorii ce măsoară 4500 K. Înălțimea sa maximă este de 70 centimetri și economisește destul de multă energie electrică datorită clasei sale energetice A+.

Lampă LED de masă reîncărcabilă tactilă LED/5W/5V 2400 mAh

 • Simplu de folosit
 • Design modern
 • Ocupă puțin spațiu
 • Consum mic
 • Practică
Verifică prețul

Această lampă LED are un acumulator încorporat,cu o capacitate de 2400 mAh, ce îi permite utilizarea în orice loc, pentru o perioadă de până la 3 ore. Acumulatorul se încarcă prin intermediul unui conector microUSB standard, iar durata de încărcare poate ajunge până la 5 ore. Un mare avantaj al acestei lămpi îl reprezintă faptul că luminozitatea poate fi reglată, bineînțeles acest lucru reflectându-se și asupra duratei de iluminare. Lampă are o putere de 5 W, fiind echivalentă unui bec clasic de 15 W.

Lampa LED de birou TaoTronics TT-DL19, control touch, USB, 9W, 400 lm, A , 42 cm, Negru

 • Protecție ochi
 • Funcție de memorie
 • Design modern
 • 5 moduri de lumină
 • Intensitate ajustabilă
Verifică prețul

Lampa de birou de la Taotronics are 6 niveluri de luminozitate. Se potrivește în mod natural cu toate tipurile de decor, inclusiv birou sau dormitor. Bratul rotativ și capul lămpii sunt realizate din plastic rezistent și din aliaj de aluminiu. Cu ajutorul clasei de energie A+++ reduceți factura de energie electrică cu până la 75%. Pentru a seta nivelul luminozității, glisați degetele de-a lungul touch pad-ului incorporat. Se recomandă pentru utilizare în dormitor, living, camera copilului sau birou.

LED lampa de masa dimmabila cu display LED/6W/230V

 • Display cu funcția timpului, calendar, deșteptător și termometru
 • Trei grade de luminozitate reglate prin control prin touch
 • Posibilitatea selectării din 3 culori de lumină: lumină albă caldă, neutră și rece
 • Bec inclus
 • Tehnologie LED
Verifică prețul

Lampa LED este un corp de iluminat ideal pentru un birou sau o noptieră asigurând o lumină concentrată în zona de amplasare și o lumină discretă în restul încăperii. Lumina asigurată de becul LED inclus poate fi setată atât din punct de vedere al culorii cât și al intensității. Utilizatorul are posibilitatea de a alege din cele trei culori de lumină - alb cald, neutru sau rece - precum și din cele trei grade de luminozitate controlate prin funcție touch. Lampa include și un display cu funcție de timp, calendar, deșteptător și termometru.

Întrebări despre lămpile de birou dimabile

Funcționează și pe acumulatori?

Există toate tipodimensiunile și modelele de lămpi de birou dimabile. Și printre acestea se numără și cele portabile. Acestea funcționează cu acumulatori (reîncărcabili sau de unică folosință). Aici trebuie să verifici autonomia de care beneficiezi având un acumulator încărcat.

Sunt eficiente energetic?

Dat fiind că, în prezent, marea majoritate a sistemelor de iluminat funcționează cu tehnologie LED - acesta fiind cazul și lămpilor dimabile - consumul de energie va fi unul minimal. În funcție de becul pe care îl poți monta în soclul lămpii, aceasta poate consuma de la 2-3 W/h până la 30-35 W/h.

Este eficientă pentru citit?

În funcție de modelul ales, lampa de birou dimabilă poate fi un companion de nădejde și în serile în care nu poți adormi așa ușor și mai vrei să răsfoiești câteva capitole din cartea preferată. Astfel, tu poți citi liniștită, iar partenerul tău poate dormi nestingherit.

Sunt potrivite pentru camera copiilor?

Lămpile de birou dimabile pot fi foarte utile și pentru a crea un ambient difuz în camera copilului. Și dacă mai are și posibilitatea schimbării culorii sau a programării orelor de funcționare - și mai bine! Cel mic va fi foarte încântat știind că nu va mai dormi în întuneric.

Se poate schimba culoarea?

Lămpile de birou dimabile sunt de mai multe tipuri și modele. În funcție de necesitățile tale îți poți achiziționa lampa ideală. Unele dintre lămpi au mai multe funcții decât altele, cum ar fi: schimbarea culorilor sau posibilitatea conectării la o rețea WIFI.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă UV-C Pentru Dezinfecție (Birouri & Locuințe)
Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj Pentru Birou
Fotolii de masaj pentru spațiile de birou

Vrei să-ți impresionezi angajații cu beneficii pe care cu greu le pot găsi în altă parte? Ce zici de un fotoliu de masaj profesional pe care-l pot folosi ori de câte ori simt nevoia? Vezi ce fotolii de masaj îți recomandăm!

Cel mai bun Suport Reglabil de Picioare pentru Birou
Suport de picioare reglabil pentru statul la birou

Ai un scaun de birou bun dar tot ai dureri de spate și stai inconfortabil? Cu siguranță ai nevoie de un suport de picioare pe care îl poți regla fix pentru înălțimea ta.

Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou
Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Știai că în medie într-o locuință cu 2 copii se întâmplă cel puțin 10 accidente minore de-a lungul unui an? O trusă de prim ajutor păstrată în locuință te poate scăpa de multe lacrimi și durere.

Cea Mai Bună Măsuță de Pat Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță de pat pentru laptop

Îți place să lucrezi pe laptop stând în pat? O măsuță de laptop te va ajută pe tine să ai o poziție corectă și va ajuta laptopul să nu se mai încălzească așa tare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe