Cea Mai Bună Lesă Pentru Câini de Talie Medie

Cea mai bună lesă pentru câini de talie medie

Modificat la 10 august 2021
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Elisa Bercu
Elisa Bercu

Cum să alegi lesa potrivită pentru câinele tău?

Estre bine cunoscut faptul că atât lesa cât și zgarda sunt accesoriile cele mai importante implicate în relația stabilită între deținător și câinele său. Rolul esențial al acesteia este de a menține animalul de companie în siguranță și sub control, în perioadele când acesta se află în spațiile publice, mai mult sau mai puțin aglomerate.

De asemenea, este un instrument extrem de util în timpul orelor de dresaj și a antrenamentelor. Alege lesa după greutatea pe care o cântărește animalul tău de companie pentru a nu risca să se rupă funia iar cât despre model, alege ceva ce îl caracterizează pe el. În condițiile unei oferte extrem de generoase de astfel de accesorii, din partea magazinelor specializate, alegerea unei lese doar pe criterii estetice și de preț poate fi însă înșelătoare.

Cea mai folosită lesă este cea din nylon însă sunt și altele precum cele din piele, bumbac sau din cauciuc natural. Nylonul este folosit pe scară largă în producerea acestor accesorii. Lesa din nylon nu suferă modificări dacă este expusă la intemperii și poate fi găsită într-o gamă variată de modele.

Cea mai bună lesă pentru câini de talie medie

Cel mai bun

TRIXIE Lesă pentru bicicletă și jogging

Pentru o parte din stăpânii de câini, mai ales câinii de talie mare, pare îngrozitor și înfricoșător să ieși din casă fără lesă. Această lesă este perfectă pentru câinii de talie medie și mare, atât de plimbat ușor prin parc, cât și la o utlizare mai energică, pentru plimbările cu bicicleta sau skateboardul. Zgarda este formată dintr-o bandă care înconjoară gâtul la spate și alta ce se așază în jurul botului câinelui, ceea ce o face perfectă pentru jogging.
Verifică prețul

Tu probabil deja știi că lesa câinelui este importantă, mai ales că este obligatorie prin lege, dar și că poți controla câinele și manifestările acestuia.

la buget

Caini

Este ușoară și suficient de subțire pentru a nu îl incomoda în vreun fel pe cățelul tău. Are o lungime de 1. 2m, ceea ce o face potrivită pentru plimbări lejere prin parc sau prin oraș. Sistemul de prindere este sigur și nu există riscul ca patrupedul să iasă din ea, smulgând-o de la gât. Întreținerea este ușoară, pur și simplu curățați cu o lavetă și lăsați lesa să se usuce.
Verifică prețul

Lesa pentru câini Macleather Rosie este alegerea perfectă pentru animalul tău de companie, fiind extrem de rezistentă și având un design plăcut.

Premium

Lesa retractabila Flexi, Giant Professional, Neon, 10m, pana la 50 kg

Cu acest model de lesă pentru câini, flexi Giant Professional, le oferi animalelor tale indepedența să circule liber pe o lungime de până la 10 metri și dacă este nevoie, poți oricând să-l aduci înapoi pe o anumită rază, doar apăsând un buton de la nivelul mânerului. Lesa este realizată din materiale rezistente și este potrivită pentru câini de talie mare, puternici, de până la maximum 50 kg. Este ideală pentru plimbările în aer liber, pe un teren deschis, mânerul fiind stabil, moale si confortabil, potrivându-se în orice mână. Datorită sistemului practic de rulare automată, nu întâmpini niciun fel de dificultate în timpul mersului.
Verifică prețul

Lesa hands free de caini pentru alergare si plimbari, Aexya, Gri cu rosu, 2 m lungime

Lesa hands free se prinde foarte ușor cu o cataramă în jurul taliei astfel că tu vei avea mâinile libere pentru a putea alerga sau ca să folosești telefonul sau să citesti un ziar făra a fi deranjat de mișcările cățelului tău. Are o lungime extensibilă până la 2 m. Lesa este făcută din material sintetic (Nylon) de calitate superioară, rezistent la uzură și la șocuri. Ea este prevazută cu ață reflectorizantă cusută pe întreaga lungime a lesei astfel că vei avea asigurată o vizibilitate sporită și la alergările de noapte.
Verifică prețul

AEXYA este soluția unei plimbări mai plăcute cu animalul tău de companie.

Lesa din piele, cu 2 manere, inalta calitate, carabina de cupru, lesa de lux

Această lesă are cusătură dublă, ceea ce îi oferă o rezistență bună, deci nu vei fi nevoit să cumperi câte una nouă foarte des. În plus, aceasta are rezistență sporită la apa, este moale, catifelată la atingere și rezistentă. Lesa, care face parte din gama LUX, este ușoară și finuță, cu un aspect elegant și vă vor face plimbările lipsite de disconfort și pline de plăcere.
Verifică prețul

Prietenii noștri necuvântători merită tot ce este mai bun, de accea îți recomandăm o lesă de lux din piele naturală prevăzută cu carabină din cupru ce ar oferi patrupezilor plimbări plăcute.

Lesa reflectorizanta pentru caini Flexi New Neon cu banda M 5m

Mai mult decât atât, asigură o libertate mare de mișcare câinilor și o siguranță sporită în timpul plimbărilor nocturne din nou datorită faptului că banda este reflectorizantă. Măsoară 5 metri lungime și are o greutate de numai 330 g. Este prevăzută cu mâner ergonomic, sistem de frânare rapid și cârlig de prindere cromat.
Verifică prețul

Această lesă este destinată câinilor care au o greutate ce nu depășește 50 kg. Este reflectorizantă iar în caz de pierdere, poate fi găsită imediat doar acționând cu o lumină asupra ei.

Întrebări frecvente despre lesele pentru câini

Din ce material să aleg lesa pentru câini?

Fiind un material ușor, rezistent (chiar și la grosimi mici), durabil și relativ ieftin, nylonul este folosit pe scară largă în producerea acestor accesorii. Lesa din nylon nu suferă modificări dacă este expusă la intemperii și vine într-o paletă largă de culori și texturi.

Ce dimensiune ar trebui să aleg la lesele pentru câini?

Lesa standard și cea potrivită are între 1,2 și 2,5 metri. Lungimea lesei influențează nemijlocit posibilitatea de a vă exercita controlul asupra animalului de companie: cu cât lesa este mai lungă, libertatea de mișcare a câinelui crește, dar posibilitatea de control asupra acestuia scade, și invers.

Ce sistem de prindere au lesele pentru câini?

Caracteristicile sistemului de prindere sunt esențiale la cumpărare. O carabinieră este cea mai întâlnită iar una de calitate trebuie sa fie din metal rezistent la tracțiuni intense și șocuri, să se închidă/deschidă ușor, pentru a permite prinderea/eliberarea rapidă a câinelui, să dispună de un sistem de protecție împotriva deschiderii accidentale.

Ce design să aleg pentru lesa de câini?

Un rol important în alegerea unei lese pentru patruped îl are, desigur, și designul. Însă acest criteriu este subiectiv, deoarece doar tu știi ce model și ce nuanță s-ar potrivi mai bine animalului tău de companie, așadar, alege ce îți place și ce îl definește pe al tău animăluț.

Lesele de câini din piele sunt de calitate?

Lesele din piele, deși nu sunt la fel de populare și des întâlnite precum cele din nailon sau cele de tip lanț metalic, sunt la fel de durabile și deosebite din punct de vedere vizual, iar proprietarii de câini de mari dimensiuni le apreciază în mod special pentru aceste caracteristici.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini
Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Ai un cățel care încă nu e obișnuit să ceară afară? Covoarele cu iarbă artificială au și rol igienic dar și rol de dresare. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Aruncător De Mingi Pentru Câini
Cel mai bun aruncător de mingi pentru câini

Oferă-i o jucărie modernă cățelului tău: un aruncător automat de mingi pe care-l poți folosi în casă, în grădină sau la locul de joaca al animalelor.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Câini
Cele mai bune mașini electrice de tuns pentru câini

Îți dorești să economisești banii pe care-i dai pe tunsul câinelui? Află care sunt cele mai bune mașini de tuns pentru câini pe care le poți folosi chiar tu acasă.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe