Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină

Cea mai bună motosapă pe benzină

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 66 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o motosapă pe benzină?

Motosapele ajută extrem de mult oamenii și nu ar trebui să lipsească din gospodăria ta. Se folosesc pentru efectuarea de lucrări agricole de calitate pe suprafețe mici și medii. Atuurile motosapei sunt asigurate de caracteristici tehnice care o fac puternică, ușor de manevrat și fiabilă. Permit atașarea de accesorii precum: plug cu o brazdă, rarița sau dispozitivul de scos cartofi, roți metalice sau de cauciuc, ori o remorcă ce suportă o sarcină de până la 500 kg.

Motosapele, au ca și caracteristică sistemul de transmisie, tracțiune, pe care sunt fixate cu ajutorul șuruburilor, roțile de transport sau frezele săpătoare, în funcție de utilizare. Pe acestea nu se pot monta scule ce pot fi acționate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acționate de o priză de putere așa cum este în cazul unui motocultor. Însă pe orice tip de motosape se pot monta accesorii ce funcționează exclusiv prin tractare și nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora. Ușurează-ți munca în grădină achiziționând o astfel de mașinărie.

Cea mai bună motosapă pe benzină

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ruris DAC 7000ACC2

 • Tip de lucrare semiprofesional
 • Capacitate rezervor ulei 0,6 l
 • Număr viteze 2 + marșarier
 • Lățime de lucru maximă 53 cm
 • Adâncime de lucru maximă 29 cm
Verifică prețul

Motosapa DAC cu cutie de viteze în doua trepte înainte și una înapoi. Ruris pune la dispoziția clienților o motosapa puternică și eficientă pentru mărunțirea solului din solarii sau grădini. În mai puțin de 30 minute o suprafață de 500 mp este gata de însămânțat sau pregătită pentru plantat. Pentru zonele înguste la capătul de rand din solarii, grădini, motosapa se poate întoarce prin acționarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. Astfel motosapa DAC face față în orice condiții de exploatare a sa.

Premium

* Prezentare video mai jos

PROGARDEN Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12,

 • Ușor de folosit
 • Greutate mică
 • Alimentare pe benzină
 • Performanță deosebită
 • Ușor de deplasat pe teren accidentat
Verifică prețul

Dacă vrei să scapi de stresul de a-ți săpa grădina în fiecare an, îți cumperi o motosapă de la ProGarden pentru pământul tău arabil. Este ideală deoarece te scapă de efort. Funcționează pe benzină și îți va săpa pământul mult mai bine decât ai face-o tu într-un timp mult mai scurt și fără să transpiri vreun pic. Dispune de freze diferite și roți de cauciuc pentru aderență și siguranță chiar și pe teren accidentat. O poți echipa cu diverse accesorii pentru a fi utilă și la aratul de toamnă sau la scoaterea cartofilor.

la buget

* Prezentare video mai jos

Ruris DAC 6000K

 • Cutie de viteze cu 3 trepte
 • Pornire manuală
 • Capacitate rezervor 3 l
 • Tip motor 4 timpi
 • Alimentare benzină
Verifică prețul

Cu modelul de motosapa semiprofesionala DAC 6000K, RURIS își propune să ofere gospodarilor și fermierilor un utilaj performant și ușor de folosit, pentru efectuarea de lucrări agricole de calitate pe suprafețe mici și medii. Atuurile motosapei sunt asigurate de caracteristici tehnice care o fac puternică, ușor de manevrat și fiabilă, precum motorul General Engine în 4 timpi, cutia de viteze cu 3 trepte (2 înainte și 1 înapoi), posibilitatea de a atașa diferite accesorii pentru alte tipuri de lucrări.

Motosapa Ruris 701KS 7CP roti cauc plug reversibil Rev1 roti met 400 fara manicot

 • 7 cai putere
 • Adâncime de lucru 29 cm
 • Motor în 4 timpi
 • Sistem de aprindere electronic
 • Capacitate rezervor 3,6 litri
Verifică prețul

Carcasa transmisiei este din Fontă Nodulară, rezistentă la şocuri şi uzură mecanică. Spre deosebire de o motosăpătoare clasică, Motosăpătoarea RURIS 701KS poate fi accesorizată cu plug reversibil, datorită robusteţii cutiei de viteze. Design-ul inovativ RURIS pentru capota de protecţie a motorului se remarcă în categoria motosăpătoarelor. Transmisia de la motor la cutia de viteze este făcută cu ajutorul a două curele cu întinzător. Nu necesită întreţinere specială şi poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Permite utilizarea unui plug profesional de arat la adâncime de 20 cm - pentru arătura de toamna sau alte tipuri de arături. Se remarcă prin robusteţe şi design exterior inovativ.

Motosapa Villager VTB 842 Prime, motor 4 T, 5.6 CP, 208 CC, 3 viteze, euro 5

 • Oferă servicii sigure și fiabile.
 • Puterea motorului este una mare.
 • Se folosește foarte ușor.
 • Se poate folosi și pentru zonele înguste.
 • Motosapa este puternică și eficientă.
Verifică prețul

Are două trepte de viteze înainte și una pentru mers înapoi. Motosapa Villager VTB 842 Prime, este puternică și eficientă pentru mărunțirea solului din solarii sau grădini. În mai puțin de 30 minute o suprafață de 500 mp este gata de însămânțat pentru plantat. Pentru zonele înguste la capătul de rând din solarii și grădini, motosapa se poate întoarce prin acționarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. Dispune de motor 4 timpi, răcire aer și prezintă șase discuri laterale. Un utilaj ușor de manevrat și deloc zgomotos.

Dacă ești un fermier care are nevoie de ajutor în gospodăria sa, apelează la uneltele și sculele de calitate. Nu ezita să îți iei un pachet motocultor profesional de 7 CP cu o transmisie de fontă pe care te poți baza ani la rândul. Freza are 90 cm, iar roțile de cauciuc te vor ajuta să ai aderență chiar și în cele mai accidentate terenuri. Ai la dispoziție și roți de metal sau o rariță fixă pentru alte tipuri de lucrări. Mai mult, ai cadou 1 litru de ulei de motor și 2 litri de ulei de transmisie.

Întrebări despre motosapele pe benzină

Ce fel de pornire are?

Motosapele pe benzină diferă din punct de vedere funcțional, dar și de la un producător la altul. Cele mai multe modele de astfel de aparate implică o pornire manuală. De obicei, mecanismul de funcționare este foarte bine explicat în manualul de utilizare.

Care este adâncimea de lucru?

Motosapele pe benzină diferă în funcție de producător, dar și de caracteristicile pe care le prezintă, respectiv, aceasta implică și adâncimea de lucru a acestui aparat. Așadar, puteți găsi motosape cu o adâncime de lucru de la 29 cm până la 34 cm sau mai mult, în funcție de preferințe.

Ce sistem de aprindere are?

Motosapele pe benzină prezintă un sistem de aprindere electronic cu pornire prin demaror cu recul. Pe langă performanțele tehnice, aceste utilaje sunt și foarte ușor de folosit. Consumul de combustibil este redus. Acestea sunt puternice și eficiente, cu adevărat ideale pentru tine.

Câte viteze are?

Aportul adus de deținerea și utilizarea unei motosape este remarcat în eficiență și rezultate (lucrările sunt realizate corect și rapid). Criteriile de selecție includ tipul accesoriilor incluse, număr de viteze și alte funcții cheie (design, facilitatea operării). Numărul de viteze variază de la un brand la altul, pentru fiecare model în parte: unele motosape pe benzină sunt prevăzute cu 2 viteze (și marșarier), altele cu 3 viteze.

Care este capacitatea rezervorului de benzină?

De la un model la altul, motosapele pe benzină diferă în funcție de caracteristici și proprietăți. Astfel, cel mai des veți întâlni motosape pe benzină cu un rezervor de aproximativ 3 l, care vă va ajunge practic pe 3 ore, aceasta consumând în medie 1 l/oră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus
Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Cu acest utilaj poți toca lucernă, coceni, fân și multe altele rapid și fără efort. Unele modele pot fi folosite drept și moară pentru cereale. Află mai multe detalii.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Cea Mai Bună Foarfecă de Tăiat Via
Cea mai bună foarfecă de tăiat via

Te-ai săturat să faci bătături atunci când plivești via? O foarfecă specială de tăiat via te va ajuta să fii mai eficient și să faci munca mai plăcută.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe