Cea Mai Bună Pergolă Retractabilă

Cea mai bună pergolă retractabilă

Modificat la 11 aprilie 2021
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de o pergolă retractabilă?

Fiecare casă este extensia personalității proprietarului. O pergolă retractabilă este una dintre modalitățile prin care poți reflecta stilul personal și lucrurile pe care le iubești. Principalul scop al acoperirii unei terase este protecția solară în zilele toride de vară, însă, față de o soluție clasică din lemn și tablă, pergolele retractabile oferă o rezistență și o durabilitate sporite atât în fața treceri timpului cât și împotriva elementelor naturale cum ar fi ploile torențiale, grindina, zăpada sau vântul puternic.

Pergolele retractabile sunt disponibile într-o multitudine de forme și culori pentru a se potrivi cerințelor fiecăruia. Indiferent că îți dorești o pergolă retractabilă pentru terasa locuinței sau ai nevoie de o pergolă elegantă și practică pentru a atrage clienții afacerii tale, poți găsi un stil care ți se potrivește. Înainte de a face achiziția care cu siguranță este o investiție, fii atent la specificațiile acesteia, măsoară locul înainte, compar-o cu alte produse la fel și cu siguranță nu vei da greș.

Cea mai bună pergolă retractabilă

Cel mai bun

Copertina retractabila cu actionare manuala, vidaXL, Tesatura cu invelis de PU, Gri deschis, 250 x 120 x (200-300) cm

 • Lățime: 250 cm
 • Extindere maximă: 120 cm
 • Înălțime de instalare flexibilă: 200-300 cm
 • Diametru bară de susținere: 16 mm
 • Lungime mâner cu manivelă: 125 cm
Verifică prețul

Copertina retractabilă cu acționare automată vidaXL este perfectă pentru terasa, veranda sau grădina casei tale, însă poate fi un accesoriu perfect și pentru afacerea ta. Acest produs poate fi folosit nu numai ca o copertină obișnuită, ci și pentru a acoperi complet fereastra. Datorită manivelei, copertina este retractabilă. Manivela pentru ridicarea și coborârea copertinei poate fi montată pe partea stângă sau pe cea dreaptă, după preferință și posibilitate. Măsoară 250 cm lățime și poate fi extinsă până la 120 cm.

la buget

vidaXL Copertină retractabilă manual, 250 cm, dungi albastru și alb

 • Rezistentă la apă, murdărie și raze UV
 • Poliester calitate superioară
 • Înălțime și lungime ajustabile
 • Expunere îndelungată la lumină
 • Foarte ușor de asamblat
Verifică prețul

Copertina retractabilă este perfectă pentru o zi petrecută în aer liber, chiar în curtea ta. Aceasta este rezistentă la factorii externi, precum murdărie, ploaie sau vânt, având, totodată, protecție contra razelor UV. Copertina este confecționată din materiale rezistente și inofensive, ceea ce redă o perioadă lungă de utilizare, fiind ușor de curățat și asamblat. De-asemenea, aceasta are înălțimea și unghiul ajustabil, pentru un confort mai mare, fiind ușor de depozitat, iar datorită manivele, aceasta este retractabilă.

Premium

Outsunny Perdea de Soare Copertina retractabila Manuala de Perete in Poliester Impermeabila, Bej, 4x2.5m

 • Perdea gen copertină
 • Retractabilă manual
 • Suport de perete inclus
 • Poliester Impermeabilă
 • Perfectă pentru grădină 4x2.5m
Verifică prețul

Această perdea de soare tip copertină este retractabilă, cu cadru metalic și țesătură din poliester, fiind perfectă pentru utilizare în exterior. Fabricată din țesătură de poliester de lungă durată cu acoperire PU, este rezistentă la apă și protejează împotriva razelor UV cât și a vântului. Este prevăzută cu un design compact ce îți permite să profiți la maxim de spațiu. Este un accesoriu indispensabil casei tale sau chiar și a afacerii tale, astfel încât clienții se pot bucura de priveliștea de afară în confort.

Outsunny Perdea de Soare Rulanta Manuala de Perete Tesatura de Poliester 2.5 × 2m Verde

 • Perdea rulată
 • Sistem manual deschidere
 • Prindere pe perete
 • Țesătură din poliester
 • Dimensiuni bune 2.5 × 2m
Verifică prețul

Această perdea rulantă este un plus frumos pentru casa ta dar desigur, de ce nu și pentru afacerea ta. Ideal pentru balcon, terasă, sau verandă, asigură confortul în zilele pline de soare, cu vânt puternic, ploi și cu temperaturi mari. Este prevăzută cu o structură din aluminiu de înaltă calitate, robustă și stabilă iar țesătura este fabricată din poliester. Se montează extrem de ușor de către oricine și măsoară 2,5 metri lungime iar lățime este reglabilă. Deschiderea se realizează cu ajutorul unei manivele.

vidaXL Copertină cu senzor vânt & LED, albastru & alb, 450 x 300 cm

 • Senzor de vânt
 • Materiale rezistente
 • Protecție contra razelor UV
 • Becuri LED pentru iluminat
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Cu această copertină care dispune de senzor la vânt, creezi un loc plăcut și răcoros atât la terasa ta de acasă, verandă sau grădină, cât și, de ce nu, la afacerea ta pentru ca ai tăi clienți să beneficieze de confort maxim mai ales când mercurul din termometre crește semnificativ. Fiind construită cu un cadru din aluminiu vopsit electrostatic rezistent la rugină, cu un design ușor, dar cu o structură solidă, această copertină de exterior poate rezista la o anumită intensitate a vântului. Se deschide și închide ușor prin senzorul de vânt și include o bandă cu leduri pentru design. Măsoară 450 cm lungime și 300 cm lățime.

Întrebări frecvente despre pergolele retractabile

La ce trebuie să mă uit înainte să achiziționez o pergolă retractabilă?

Alegerea unei pergole retractabilă trebuie să se facă cu atenție deoarece este o investiție pe termen lung pentru casa ta. Cel mai bine este să studiezi cu atenție ofertele existente pe piață și apoi să iei o decizie informată alegând un produs de calitate care te va servi neobosit mulți ani de la achiziție.

Cum acționează pergolele retractabile?

Sistemul de pliere al pergolelor retractabile este acționat extrem de ușor printr-o simplă apăsare de buton. Sistemul automat de pliere nu necesită niciun fel de efort din partea utilizatorului, fiind complet automat și ușor de folosit de către oricine.

Ce este pergola retractabilă de tip Flat?

Pergola de tipul Flat este cea mai simplă și cea mai populară categorie de la acest produs. Acestea au căpriorii drepți și oferă în mod uzual o deschidere de 5-7 metri, însă pot fi montate cu o deschidere de până la 9 metri. Pot fi montate și în ansamblu de 2 pergole legate între ele cu o structură metalică pentru a mări suprafața de acoperire.

Din ce materiale sunt fabricate pergolele retractabile?

Pergolele cu acoperiș retractabil au structura realizată din sisteme din aluminiu extrudat alături de care se pot găsi și alte profiluri din oțel galvanizat a căror vopsire se realizează în câmp electrostatic. Membrana de acoperire a structurii de bază a pergolei, acoperișul propriu-zis este realizat din țesătură PVC rezistentă 100% la apă și la razele UV.

Ce accesorii pot îmbunătăți pergolele retractabile?

Accesoriile disponibile pentru pergolele retractabile sporesc și mai mult confortul utilizării. Se poate opta pentru sisteme de umbrire laterale, sisteme de iluminat sau sisteme de răcorire cu ceață, toate integrate perfect cu pergola retractabilă aleasă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari
Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Vrei să-ți petreci serile de vară pe terasă fără să fii deranjat de țânțari și de mirosurile specifice substanțelor anti-țânțari? Alege o lampă de terasă împotriva țânțarilor.

Cel Mai Bun Fotoliu Recliner
Cel mai bun fotoliu recliner

Un fotoliu recliner nu trebuie să lipsească din living-ul casei tale. Un astfel de fotoliu îl poți folosi pentru citit, somn sau doar relaxare.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe