Cea Mai Bună Pergolă Retractabilă

Cea mai bună pergolă retractabilă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de o pergolă retractabilă?

Fiecare casă este extensia personalității proprietarului. O pergolă retractabilă este una dintre modalitățile prin care poți reflecta stilul personal și lucrurile pe care le iubești. Principalul scop al acoperirii unei terase este protecția solară în zilele toride de vară, însă, față de o soluție clasică din lemn și tablă, pergolele retractabile oferă o rezistență și o durabilitate sporite atât în fața treceri timpului cât și împotriva elementelor naturale cum ar fi ploile torențiale, grindina, zăpada sau vântul puternic.

Pergolele retractabile sunt disponibile într-o multitudine de forme și culori pentru a se potrivi cerințelor fiecăruia. Indiferent că îți dorești o pergolă retractabilă pentru terasa locuinței sau ai nevoie de o pergolă elegantă și practică pentru a atrage clienții afacerii tale, poți găsi un stil care ți se potrivește. Înainte de a face achiziția care cu siguranță este o investiție, fii atent la specificațiile acesteia, măsoară locul înainte, compar-o cu alte produse la fel și cu siguranță nu vei da greș.

Cea mai bună pergolă retractabilă

Cel mai bun

Copertina retractabila cu actionare manuala, vidaXL, Tesatura cu invelis de PU, Gri deschis, 250 x 120 x (200-300) cm

 • Lățime: 250 cm
 • Extindere maximă: 120 cm
 • Înălțime de instalare flexibilă: 200-300 cm
 • Diametru bară de susținere: 16 mm
 • Lungime mâner cu manivelă: 125 cm
Verifică prețul

Copertina retractabilă cu acționare automată vidaXL este perfectă pentru terasa, veranda sau grădina casei tale, însă poate fi un accesoriu perfect și pentru afacerea ta. Acest produs poate fi folosit nu numai ca o copertină obișnuită, ci și pentru a acoperi complet fereastra. Datorită manivelei, copertina este retractabilă. Manivela pentru ridicarea și coborârea copertinei poate fi montată pe partea stângă sau pe cea dreaptă, după preferință și posibilitate. Măsoară 250 cm lățime și poate fi extinsă până la 120 cm.

la buget

vidaXL Copertină retractabilă manual, 250 cm, dungi albastru și alb

 • Rezistentă la apă, murdărie și raze UV
 • Poliester calitate superioară
 • Înălțime și lungime ajustabile
 • Expunere îndelungată la lumină
 • Foarte ușor de asamblat
Verifică prețul

Copertina retractabilă este perfectă pentru o zi petrecută în aer liber, chiar în curtea ta. Aceasta este rezistentă la factorii externi, precum murdărie, ploaie sau vânt, având, totodată, protecție contra razelor UV. Copertina este confecționată din materiale rezistente și inofensive, ceea ce redă o perioadă lungă de utilizare, fiind ușor de curățat și asamblat. De-asemenea, aceasta are înălțimea și unghiul ajustabil, pentru un confort mai mare, fiind ușor de depozitat, iar datorită manivele, aceasta este retractabilă.

Premium

Pantheon pergola

 • Minimalist
 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Rezistent
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Cu Blumfeldt Pantheon pergola vei transforma terasa sau șederea în grădină într-o zonă luminoasă de odihnă. Kit-ul complet include totul pentru ca printr-un minim efort să transformi suprafața de 3 metri pătrați într-un loc de relaxare. Construcția din stâlpi rectangulari de 10 cm, cu o grosime de 1,2 mm nu este stabilă numai pe exterior. Datorită aluminiului acoperit cu pulbere structura este și foarte ușoară. Pergola este perfectă pentru plăcerea pe termen lung de relaxare în natură. Iar cu baldachinul retractabil din poliester vei avea un control complet asupra umbrei sau soarelui.

Outsunny Perdea de Soare Rulanta Manuala de Perete Tesatura de Poliester 2.5 × 2m Verde

 • Perdea rulată
 • Sistem manual deschidere
 • Prindere pe perete
 • Țesătură din poliester
 • Dimensiuni bune 2.5 × 2m
Verifică prețul

Această perdea rulantă este un plus frumos pentru casa ta dar desigur, de ce nu și pentru afacerea ta. Ideal pentru balcon, terasă, sau verandă, asigură confortul în zilele pline de soare, cu vânt puternic, ploi și cu temperaturi mari. Este prevăzută cu o structură din aluminiu de înaltă calitate, robustă și stabilă iar țesătura este fabricată din poliester. Se montează extrem de ușor de către oricine și măsoară 2,5 metri lungime iar lățime este reglabilă. Deschiderea se realizează cu ajutorul unei manivele.

Outsunny Copertina cu Manivela, Cadru Telescopic si Unghi Reglabil

 • Dotat cu manivelă
 • Cadru telescopic
 • Unghi reglabil
 • Fabricat din poliester
 • Dotat cu stâlpi de susținere
Verifică prețul

Copertina Outsunny cu manivelă prin design-ul său unic și practic, oferă o protecție solară sporită pentru casa ta. Datorită sistemului de reglare devine simplă în utilizare și permite manevrarea acesteia într-o multitudine de poziții. Carcasa din aluminiu și copertina efectuată din materiale calitative și durabile, o clasifică fiind rezistentă la orice vreme și te va servi pentru o perioadă îndelungată. Copertina Outsunny este varianta perfectă pentru a proteja locuința ta de razele nedorite de lumină.

vidaXL Copertină cu senzor vânt & LED, albastru & alb, 450 x 300 cm

 • Senzor de vânt
 • Materiale rezistente
 • Protecție contra razelor UV
 • Becuri LED pentru iluminat
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Cu această copertină care dispune de senzor la vânt, creezi un loc plăcut și răcoros atât la terasa ta de acasă, verandă sau grădină, cât și, de ce nu, la afacerea ta pentru ca ai tăi clienți să beneficieze de confort maxim mai ales când mercurul din termometre crește semnificativ. Fiind construită cu un cadru din aluminiu vopsit electrostatic rezistent la rugină, cu un design ușor, dar cu o structură solidă, această copertină de exterior poate rezista la o anumită intensitate a vântului. Se deschide și închide ușor prin senzorul de vânt și include o bandă cu leduri pentru design. Măsoară 450 cm lungime și 300 cm lățime.

Întrebări frecvente despre pergolele retractabile

La ce trebuie să mă uit înainte să achiziționez o pergolă retractabilă?

Alegerea unei pergole retractabilă trebuie să se facă cu atenție deoarece este o investiție pe termen lung pentru casa ta. Cel mai bine este să studiezi cu atenție ofertele existente pe piață și apoi să iei o decizie informată alegând un produs de calitate care te va servi neobosit mulți ani de la achiziție.

Cum acționează pergolele retractabile?

Sistemul de pliere al pergolelor retractabile este acționat extrem de ușor printr-o simplă apăsare de buton. Sistemul automat de pliere nu necesită niciun fel de efort din partea utilizatorului, fiind complet automat și ușor de folosit de către oricine.

Ce este pergola retractabilă de tip Flat?

Pergola de tipul Flat este cea mai simplă și cea mai populară categorie de la acest produs. Acestea au căpriorii drepți și oferă în mod uzual o deschidere de 5-7 metri, însă pot fi montate cu o deschidere de până la 9 metri. Pot fi montate și în ansamblu de 2 pergole legate între ele cu o structură metalică pentru a mări suprafața de acoperire.

Din ce materiale sunt fabricate pergolele retractabile?

Pergolele cu acoperiș retractabil au structura realizată din sisteme din aluminiu extrudat alături de care se pot găsi și alte profiluri din oțel galvanizat a căror vopsire se realizează în câmp electrostatic. Membrana de acoperire a structurii de bază a pergolei, acoperișul propriu-zis este realizat din țesătură PVC rezistentă 100% la apă și la razele UV.

Ce accesorii pot îmbunătăți pergolele retractabile?

Accesoriile disponibile pentru pergolele retractabile sporesc și mai mult confortul utilizării. Se poate opta pentru sisteme de umbrire laterale, sisteme de iluminat sau sisteme de răcorire cu ceață, toate integrate perfect cu pergola retractabilă aleasă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe