Cea Mai Bună Perie Interdentară

Cea mai bună perie interdentară

Modificat la 09 martie 2022
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să folosești o perie interdentară?

Igiena orală zilnică este foarte importantă pentru a avea dinții sănătoși și puternici. În orice rutină se recomandă includerea utilizării periilor interdentare, care au rolul semnificativ de a curăța spațiile dintre dinți, acolo unde periuța normală nu poate ajunge și nici ața dentară nu este suficientă. Periile interdentare au avantajele de a reduce apariția cariilor, a inflamațiilor gingivale și diminuarea riscului de apariție a bolilor parodontale.

Poate fi folosită cu succes de persoanele care au aparat dentar, implant, coroană sau proteză fixă, pentru a le curăța, acest lucru fiind chiar recomandat de specialiștii din domeniu. Dintre producătorii care au dezvoltat produse sustenabile, aprobate la nivel internațional, menționăm: TePe, Curaprox, G.U.M., Biorepair, Elgydium Clinic, Active Oral Care, Dentek, ș.a.

În principal, periile interdentare reprezintă o etapă adițională în îngrijirea zilnică, ceea ce face mai eficientă și mai comodă curățarea dinților, chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

Cea mai bună perie interdentară?

Cel mai bun

Perii Interdentare Interprox 4G Micro 6 Bucati Dentaid

Perii Interdentare Interprox 4G Micro 6 Bucțti Dentaid, sunt niște periuțe interdentare care te vor ajuta să înlături toate resturile de mâncare dintre dinți, și să le menții în curățenie și stare excelentă pentru a arăta bine și frumos. Ele sunt extrem de compacte, astfel le vei putea lua cu tine în cea mai mică poșetă pe care o ai, și mereu să fie la îndemână după fiecare masă pe care o vei lua, curîțind totul extrem de bine, O descoperire excelentă, care va fi soluția ta în mai multe situații.
Verifică prețul

la buget

5 Periute interdentare PlakKontrol 0,4 mm culoare Verde Flexi Brush made in Italy

Au mânere deosebit de practice și ergonomice realizate dintr-un silicon flexibil cu un sistem deosebit de sigur și confortabil în utilizarea de zi cu zi. Datorită capacului de protecție din plastic și a mânerului inovativ, compact și sigur, periuța interdentară poate fi oriunde alături de tine pentru igiena orală zilnică completă. Ai grijă să alegi corect dimensiunea periuței interdentare întrucât o periuța prea mică nu curăță în întregime.
Verifică prețul

Cele cinci periuțe interdentare PlakKontrol de 0,4mm sunt perfecte pentru igiena spațiilor interdentare, a aparatelor ortodontice sau a punților dentare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8261/01, 1 cap de periere, indicator baterie, Alb/Verde

  • Curățare eficientă
  • Indicator al capacității bateriei
  • Curățare rapidă în 30 secunde
  • Contribuie la prevenirea cariilor
  • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Acest aparat de curățare interdentară este destinat mai ales acelor persoane care nu folosesc sau le este greu să folosească ață dentară. AirFloss este o modalitate ușoară de a începe să îți cureți spațiul interdentar și poate fi utilizată cu apă de gură sau apă simplă. Dispune de o tehnologie unică cu jet de aer și micro-picături pentru a ajuta la îndepărtarea plăcii bacteriene în zonele greu accesibile. Elimini cu delicatețe placa bacteriană cu acest aparat. El vine la pachet cu încărcător, mâner și cap de curățare.

TePe Easypick XS/S Portocaliu 36 Bucati

Dacă ești o persoană care are grijă de sănătatea sa și a dinților, e bine să folosești astfel de periuțe interdentare pentru a înlătura toate rămășițele de mâncare și pentru a minimiza riscul creșterii cariilor și pietrelor dentare. Este o inovație excepțională care te va scăpa de probleme cu dinții în viitor, și îți va garanta un zâmbet extraordinar.
Verifică prețul

TePe Easypick XS/S Portocaliu 36 Bucăți, periuțe interdentare ce oferă cea mai ușoară și eficientă cale de igienizare a spațiilor dintre dinți, lăsând gura proaspătă și sănătosă.

TePe Angle perie interdentara

Pentru o mai bună îngrijire a dinților tăi, descoperă peria interdentară TePe, care ajunge în locurile cele mai inaccesibile și curăță gentil, fără a face iritații adiționale sau a răni gingiile sensibile. De-asemenea, această perie inovatoare previne apariția cariilor sau a inflamațiilor gingivale prin faptul că curată spațiile interdentare, fiind ușor de manipulat și de utilizat.
Verifică prețul

Igiena dinților devine inevitabil o prioritate în viață, datorită sănătății dinților, indispensabilă pentru orice persoană.

G.U.M Trav-Ler perie interdentaraati

În plus de asta, asigură prevenirea parodontozei, curăță perfect spațiul interdentar, nu irită și nu deteriorează dinții sau gingiile. Este simplu de utilizat, se introduce periuța în spațiul interdentar și se efectuează mișcări de curățire, înainte și înapoi. Acest set dispune de 6 astfel de periuțe benefice pentru îndepărtarea plăcii bacteriene.
Verifică prețul

Peria interdentară G. U. M Trav-Ler este un ajutor indispensabil în igiena dentară deoarece ajunge și în locurile greu accesibile, prevenind astfel apariția cariilor dentare.

Întrebări frecvente despre periile interdentare

Ce sunt periile interdentare?

Periile interdentare nu sunt un înlocuitor al periuței de dinți normale, clasice, ci un ajutor al acesteia în completarea ritualului de igienă orală. Periuța interdentară este mai mică decât o periuță de dinți normală și este de diferite forme și mărimi, cu peri mai moi sau mai tari în funcție de nevoile fiecărei persoane în parte. Totodată, periiile dentare au capul periuței înclinat sau se permite înclinarea acestuia astfel încât să ajungă și în locurile greu accesibile.

De ce să utilizezi o perie interdentară?

Periuța de dinți nu ajunge în mod normal peste tot și, din acest motiv, se folosește o perie interdentară, care este mică, special concepută pentru a curăța toate spațiile dintre dinți. Periajul zilnic cu o perie interdentară este o completare simplă și eficientă, la igiena ta orală, pentru a păstra gingiile și dinți curați și sănătoși, precum și o respirație proaspătă.

Ce beneficii are o perie interdentară?

Periile interdentare ajută la menținerea sănătății dinților, dar și a gingiilor, având rol eficient în prevenirea apariției cariilor, inflamațiilor gingivale, dar și a bolilor parodontale. În plus, pot fi folosite, cu succes, de persoanele care au aparat dentar, implant, coroană sau proteză fixă, pentru a le curăța.

Cum se folosește o perie interdentară?

Periile interdentare se folosesc asemenea unor scobitori. Nu trebuie forțată niciodată periuța între dinți pentru că se poate răni gingia. Se trage încet înainte și înapoi cât să se îndepărteze resturile alimentare și placa bacteriană și apoi se clătește. Nu este recomandat să forțezi spațiul dintre dinți cu periuța, motiv pentru care aceasta trebuie aleasă în funcție de distanța dintre dinți.

Cum îți alegi peria interdentară potrivită pentru tine?

Periile interdentare sunt de mai multe dimensiuni și întotdeauna trebuie aleasă cea care corespunde cu spațiul dintre dinți care necesită curățare. Este posibil ca în funcție de necesități, să fie nevoie de folosirea mai multor tipuri de perii în timpul aceluiași periaj. De asemenea, se pot alege perii interdentare drepte, dacă trebuie să cureți dinții frontali, și periuțe dentare curbate, dacă trebuie să cureți dinții laterali.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Placă De Creponat
Cea mai bună placă pentru creponat părul

Scapă de vizitele costisitoare la salon și cumpără-ți o placă de creponat părul pe care o poți folosi de oricâte ori din confortul propriei case.

Cel mai bun Cântar Corporal Inteligent. Ghid / Păreri
Cel mai bun cântar corporal inteligent

Te-ai decis să-ți analizezi greutatea corporală mai atent? Cu ajutorul unui cântar corporal inteligent poți face asta foarte rapid și ușor. Află ce opțiuni mai oferă aceste cântare smart.

Cea Mai Bună Perie de Demachiere și Curățare Facială
Perii de demachiere și curățare facială

Îți dorești un aparat modern care te poate ajuta la rutina ta de beauty respectiv îngrijirea feței? Află mai multe despre periile de demachere și curățare facială și cumpără cel mai bun model.

Cel Mai Bun Set Clasic Pentru Bărbierit
Cel mai bun set clasic pentru bărbierit

Bărbierește-te ca un gentleman adevărat. Alege un set clasic de bărbierit cu lamă și pămătuf și nu vei mai avea grija firelor rămase sau a iritațiilor aparatelor automate de ras.

Mașini Bune de Tuns pentru Bărbați Fără Fir (cu Acumulator)
Mașini de tuns părul cu acumulator, fără fir

Știai că în doar 2 luni îți poți recupera investiția într-o mașină de tuns? Vrei să te tunzi când vrei și cum vrei? O poți face dacă îți cumperi o mașină de tuns fără fir, pe acumulator.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe