Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii

Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi copilului o periuță electrică?

Să-ți convingi copiii să-și perieze dinții poate fi o sarcină extrem de dificilă. De aceea o periuță de dinți electrică (reîncărcabilă) și cât mai colorată te poate ajuta să-i motivezi să își perieze dinții, pentru a dobândi obiceiuri sănătoase de viață. Ideal este să cauți periuțe de dinți care au primit aprobarea Fundației pentru Sănătate Orală, cum ar fi periuțele electrice Oral-B Junior care vin împreună cu un ghid de periaj pentru a te ajuta să îi educi pe micuți cum să își curețe bine dinții în fiecare zi. Astfel, periajul dentar va fi o adevarată plăcere!

O altă variantă foarte apreciată de către cei mici o reprezintă și modelul de la Philips. Copiii se vor peria mai eficient, mai mult și mai regulat cu Philips Sonicare Kids. Vei găsi pe piață o gamă variată de produse, unele mai atrăgătoare decât celelalte, trebuie doar să te orientezi în funcție de preferințele micuțului - culori preferate, personaje din desene animate preferate sau chiar variante cu muzică în timpul periajului (pentru micii mofturoși :) ).

Periuțe electrice pentru copii

Premium

* Prezentare video mai jos

Oral-B Junior Smart

 • Periuță de dinți electrică destinată copiilor
 • Brand Oral-B
 • Categoria Junior Smart
 • Categoria de vârstă este de 6+ ani
 • Periuța funcționează cu 45000 pulsații/min
Verifică prețul

Dacă copilul tău periază prea tare, o lumină de pe mâner va clipi roșu și viteza de periere se va reduce automat. Acest lucru va încuraja copilul să învețe tehnica adecvată de periere, protejând în același timp gingiile. Aplicația Oral-B FunZone este o modalitate jucăușă de a ajuta copiii să-și îmbunătățească obiceiurile zilnice de îngrijire orală. Aceștia își pot urmări progresul cu periajul cu feedback în timp real și pot debloca filtre foto distractive ca recompensă pentru periajul recomandat de medicul dentist timp de două minute.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Lanbeibei 360°

 • Duritatea mică a perilor;
 • Tip de mișcare ultrasonică;
 • Are 3 trepte de intensitate;
 • Greutate redusă, doar 300 gr;
 • Rezistență la apă.
Verifică prețul

Ca părinți, știm că cei mici au gura mică și gingii delicate. Este dificil pentru un copil să prindă periuța de dinți în direcția corectă pentru periaj. Părul rigid al periuțelor de dinți obișnuite pot deteriora cu ușurință gingiile moi ale copiilor, pot provoca dureri și îi poate face să urască periajul. Periuța de dinți Lanbeibei 360°, rezolvă bine problema de mai sus, astfel încât copiii să poată spăla dinții în siguranță și eficient și să nu mai reziste la periaj. Întregul corp al periuței de dinți este acoperit cu material moale din silicon pentru o atingere prietenoasă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Philips Sonicare

 • Spălare comodă, rapidă și distractivă
 • Curăță dinții și în locurile greu accesibile
 • Design vesel
 • Fiabilă
 • Mâner anti-alunecare
Verifică prețul

Păstrează copiii implicați în timp ce învață să se perie. Periuța de dinți Philips Sonicare For Kids interacționează cu o aplicație distractivă care îi ajută pe copii să se spele mai bine și mai mult timp. Copiii se distrează în timp ce învață tehnici care vor dura toată viața. Aplicația Philips Sonicare For Kids se sincronizează cu periuța sonică a copilului pentru a-l ajuta să învețe despre îngrijirea orală prin joc. Fiecare sesiune începe cu instrucțiuni vizuale clare despre tehnicile corecte de periere.

Periuta de dinti pentru copii, FOREO ISSA mini Wild Strawberry

 • Dezvoltă obiceiuri de periere pozitivă
 • Capătul de periuță flexibil 3D
 • Produs compact, ușor, ideal pentru călătorii
 • Poate fi încărcat prin USB
 • Tehnologia Sonic Pulse
Verifică prețul

ISSA mini nu numai că îți luminează, albeste și lustruiește zâmbetul, dar vine și într-un design compact, potrivit pentru copii, care va atrage atenția entuziaștilor de periaj de toate vârstele - de la copiii care doresc o periuță de dinți electrică distractivă până la adulții care preferă capete mai mici de perie. Cu o nouă abordare a îngrijirii dentare, mini-periuța de dinți electrică ISSA combină tehnologia Sonic Pulse cu peri moi de silicon, rezultând un mod extrem de blând, dar eficient de spălat dinții.

Set periuta de dinti electrica copii Travel case Oral-B Vitality D100, Star Wars, 1 capat, 2 programe

 • Setul contine o periuță electrică de dinți și travel case
 • Tema este Star Wars
 • Periuța conține un capăt
 • Culoarea este roșie
 • Periuța are 2 programe
Verifică prețul

Datorită periuței electrice Oral B cu eroii preferați ai copilului tău din filmele francizei Star Wars, periajul zilnic al dinților nu a fost niciodată mai ușor. Cu două programe de periaj, periuța include și o carcasă pentru depozitarea pe timpul unei călătorii. Dinții micuțului tău se vor păstra sănătoși, aceasta fiind ideală și pentru dinții sensibili. Periajul electric facilizează o igienă orală corectă, iar încărcarea periuței se realizează prin utilizarea unui acumulator, astfel că nu este necesară schimbarea bateriilor.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare pentru copii HX6311/02, 62000 miscari de curatare/minut, 2 programe, 2 capete

 • Periuță de dinți electrică destinată copiilor
 • 62000 mișcări de curățare/minut
 • Periuță cu 2 programe
 • 2 capete
 • Brand Philips Sonicare
Verifică prețul

Acțiunea dinamică unică a periuței de dinți electrice Philips Sonicare ajunge ușor și eficient adânc între dinți și de-a lungul liniei gingivale. Are 2 moduri de alimentare adaptate copiilor, care se potrivesc la vârste diferite, oferind o curățare ușoară. Există un mod redus pentru vârstele de la 4 la 6 ani și un mod ridicat pentru vârstele de 7 și peste. KidPacer îi încurajează pe copii să își spele întreaga gură în mod eficient, timp de 2 minute, exact cum a recomandat medicul dentist specialist.

Periuta electrica, Oral-B, Junior Green, 1 capat de periaj, 1 program, Verde

 • Alimentare prin acumulator
 • Număr de programe: 1
 • Include un capăt de periaj
 • Este conceput pentru folosirea zilnică
 • Destinat copiilor
Verifică prețul

Această periuță de dinți electrică reîncărcabilă are peri extra-moi, care s-au dovedit clinic a fi blânzi pentru dinții și gingiile copiilor, în timp ce îndepărtează mai multă placă decât o periuță de dinți manuală. Cronometrul încorporat îi învață pe copii să perie 2 minute recomandat de medicul dentist, alertându-i la fiecare 30 de secunde să se schimbe într-o zonă diferită a gurii. Periuța de dinți electrică reîncărcabilă Oral-B Junior este aprobată de Fundația pentru Sănătate Orală și vine cu un ghid de periaj.

Întrebări despre periuțele electrice pentru copii

Monitorizează timpul de periaj?

Majoritatea periutelor de dinți electrice pentru copii nu au posibilitatea monitorizării timpului de periaj. În schimb se găsesc pe piață, periuțele Oral-B Junior, care pot fi conectate la aplicația Disney Magic Timer, sau la aplicația Oral-B Funzone, acestea fiind o alternativă bună la această problema.

Ce autonomie are acumulatorul?

În funcție de modelul ales, ar trebui să treacă între 14 și 22 de ore pentru a încărca complet peria, iar apoi acumulatorul ar trebui să dureze între 5 și 12 zile de perieri (atunci când perirea se face de două ori pe zi, timp de 2 minute de fiecare dată).

Are capete interschimbabile?

Prinderea capetelor interschimbabile sunt compatibile cu majoritatea mânerelor de periuțe de dinți. Răsucirea sau înșurubarea capetelor de perie se poate face fie cu capete originale sau standard și sunt compatibile cu vechile modele de periuțe de dinți.

Ce tipuri de periuțe sunt recomandate pentru copiii cu vârsta până la 4 ani?

Când vine vorba de tipul de periuță de dinți pe care părinții ar trebui să o folosească pentru bebeluși și copii mici, se recomandă modele cu un cap de perie mic și peri moi (care sunt mai buni pentru gurile mici și gingiile sensibile), împreună cu o pastă de dinți fără fluor.

Ajută la calmarea durerilor gingivale datorate erupției dentare?

În general medicii stomatologi dar și producătorii de periuțe de dinți recomandă folosirea periuțelor electrice la copiii mai mari de 3 ani. De altfel, pe piață regăsim astfel de periuțe cu capete speciale pentru cei mici cu aceleași recomandări, de a fi folosite după 3 ani. La această vârstă nu mai vorbim de dureri cauzate de erupțiile dentare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cel Mai Bun Cort Indian Pentru Copii (Corturi Teepee)
Corturi indiene pentru copii (corturi teepee)

Fă-i o surpriză copilului tău și amenajează-i un loc de joacă interesant: un cort indian. Corturile teepee se pretează atât pentru fete cât și pentru băieți.

Cea Mai Bună Tabletă pentru Școala Online (teleșcoală)
Tablete pentru copii bune pentru școala de la distanță (teleșcoală)

Copilul tău încă se chinuie cu telefonul să urmărească lecțiile online? Poate are nevoie de o tabletă cu ecran mai mare potrivită pentru teleșcolă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe