Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii

Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Modificat la 18 octombrie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi copilului o periuță electrică?

Să-ți convingi copiii să-și perieze dinții poate fi o sarcină extrem de dificilă. De aceea o periuță de dinți electrică (reîncărcabilă) și cât mai colorată te poate ajuta să-i motivezi să își perieze dinții, pentru a dobândi obiceiuri sănătoase de viață. Ideal este să cauți periuțe de dinți care au primit aprobarea Fundației pentru Sănătate Orală, cum ar fi periuțele electrice Oral-B Junior care vin împreună cu un ghid de periaj pentru a te ajuta să îi educi pe micuți cum să își curețe bine dinții în fiecare zi. Astfel, periajul dentar va fi o adevarată plăcere!

O altă variantă foarte apreciată de către cei mici o reprezintă și modelul de la Philips. Copiii se vor peria mai eficient, mai mult și mai regulat cu Philips Sonicare Kids. Vei găsi pe piață o gamă variată de produse, unele mai atrăgătoare decât celelalte, trebuie doar să te orientezi în funcție de preferințele micuțului - culori preferate, personaje din desene animate preferate sau chiar variante cu muzică în timpul periajului (pentru micii mofturoși :) ).

Periuțe electrice pentru copii

Cel mai bun

Periuta de dinti electrica Alinty AT22, 40000 oscilatii, 3 rezerve, 5 moduri, TUV Germania, USB reincarcare, etui transport, Timer, Neagra

 • Funcție de Timer;
 • Curăță dinții în profunzime;
 • Utilă și recomandată de dentiști;
 • Rapidă și practică;
 • Ușor de transportat.
Verifică prețul

Periuța de dinți sonică Alinty AT22 deține 40000 de mișcări oscilante în verticală, potrivite pentru o curățare eficientă a dinților, așa cum recomandă și medicii dentiști. Nu mai puțin de 5 funcții și moduri de utilizare sunt incluse: Curățare, Lustruire, Albire, Sensitive și Masaj. Se închide automat după un periaj de 2 minute și îndepărtează mult mai multă placă bacteriană decât periuța de dinți clasică. Este delicată cu dantura ta, dar și cu gingiile. Se transportă ușor, iar bateria sa se poate încărca prin cablu USB.

Premium

* Prezentare video mai jos

Oral-B Junior Smart

 • Periuță de dinți electrică destinată copiilor
 • Brand Oral-B
 • Categoria Junior Smart
 • Categoria de vârstă este de 6+ ani
 • Periuța funcționează cu 45000 pulsații/min
Verifică prețul

Dacă copilul tău periază prea tare, o lumină de pe mâner va clipi roșu și viteza de periere se va reduce automat. Acest lucru va încuraja copilul să învețe tehnica adecvată de periere, protejând în același timp gingiile. Aplicația Oral-B FunZone este o modalitate jucăușă de a ajuta copiii să-și îmbunătățească obiceiurile zilnice de îngrijire orală. Aceștia își pot urmări progresul cu periajul cu feedback în timp real și pot debloca filtre foto distractive ca recompensă pentru periajul recomandat de medicul dentist timp de două minute.

la buget

* Prezentare video mai jos

Philips Sonicare

 • Spălare comodă, rapidă și distractivă
 • Curăță dinții și în locurile greu accesibile
 • Design vesel
 • Fiabilă
 • Mâner anti-alunecare
Verifică prețul

Păstrează copiii implicați în timp ce învață să se perie. Periuța de dinți Philips Sonicare For Kids interacționează cu o aplicație distractivă care îi ajută pe copii să se spele mai bine și mai mult timp. Copiii se distrează în timp ce învață tehnici care vor dura toată viața. Aplicația Philips Sonicare For Kids se sincronizează cu periuța sonică a copilului pentru a-l ajuta să învețe despre îngrijirea orală prin joc. Fiecare sesiune începe cu instrucțiuni vizuale clare despre tehnicile corecte de periere.

Periuta de dinti pentru copii, FOREO ISSA mini Wild Strawberry

 • Dezvoltă obiceiuri de periere pozitivă
 • Capătul de periuță flexibil 3D
 • Produs compact, ușor, ideal pentru călătorii
 • Poate fi încărcat prin USB
 • Tehnologia Sonic Pulse
Verifică prețul

ISSA mini nu numai că îți luminează, albeste și lustruiește zâmbetul, dar vine și într-un design compact, potrivit pentru copii, care va atrage atenția entuziaștilor de periaj de toate vârstele - de la copiii care doresc o periuță de dinți electrică distractivă până la adulții care preferă capete mai mici de perie. Cu o nouă abordare a îngrijirii dentare, mini-periuța de dinți electrică ISSA combină tehnologia Sonic Pulse cu peri moi de silicon, rezultând un mod extrem de blând, dar eficient de spălat dinții.

Periuța de dinți electrică Philips Sonicare va fi alegerea perfectă pentru copilul tău pentru că îl va atrage și îl va obișnui pe acesta cu rutina și sănătosul obicei al spălării dințișorilor. Cel mai mare plus pentru cei mici este faptul că emite tonuri muzicale acaparante și amuzante. Funcția KidTimer ajută la creșterea duratei de periere, până la 2 minute, cât este recomandat de medicul dentist. În funcție de vârstă, există două moduri de periere cu intensități diferite. Vine la pachet cu etichete interschimbabile pentru personalizare și varietate.

Periuta electrica Dr Mayer, GTS1050PK, 2 programe, 2 capete incluse, Roz

 • 2 capete incluse;
 • Design plăcut;
 • Ușor de transportat;
 • Eficientă și rapidă;
 • Utilă și practică.
Verifică prețul

Periuța electrică Dr Mayer este alegerea perfectă pentru o dantură sănătoasă și impecabilă! Dotat cu un sistem tehnologic inovativ și design-ul ergonomic al periuței, asigură o acoperire completă a danturii și curățarea în profunzime a plăcii bacteriene. Periuța electrică este mai practică și comodă decât cea clasică prin reducerea efortului depus și ajungerea chiar și în cele mai greu accesibile zone din cavitatea bucală. Timerul inclus ajută la monitorizarea și respectarea timpului procesului.

Întrebări despre periuțele electrice pentru copii

Monitorizează timpul de periaj?

Majoritatea periutelor de dinți electrice pentru copii nu au posibilitatea monitorizării timpului de periaj. În schimb se găsesc pe piață, periuțele Oral-B Junior, care pot fi conectate la aplicația Disney Magic Timer, sau la aplicația Oral-B Funzone, acestea fiind o alternativă bună la această problema.

Ce autonomie are acumulatorul?

În funcție de modelul ales, ar trebui să treacă între 14 și 22 de ore pentru a încărca complet peria, iar apoi acumulatorul ar trebui să dureze între 5 și 12 zile de perieri (atunci când perirea se face de două ori pe zi, timp de 2 minute de fiecare dată).

Are capete interschimbabile?

Prinderea capetelor interschimbabile sunt compatibile cu majoritatea mânerelor de periuțe de dinți. Răsucirea sau înșurubarea capetelor de perie se poate face fie cu capete originale sau standard și sunt compatibile cu vechile modele de periuțe de dinți.

Ce tipuri de periuțe sunt recomandate pentru copiii cu vârsta până la 4 ani?

Când vine vorba de tipul de periuță de dinți pe care părinții ar trebui să o folosească pentru bebeluși și copii mici, se recomandă modele cu un cap de perie mic și peri moi (care sunt mai buni pentru gurile mici și gingiile sensibile), împreună cu o pastă de dinți fără fluor.

Ajută la calmarea durerilor gingivale datorate erupției dentare?

În general medicii stomatologi dar și producătorii de periuțe de dinți recomandă folosirea periuțelor electrice la copiii mai mari de 3 ani. De altfel, pe piață regăsim astfel de periuțe cu capete speciale pentru cei mici cu aceleași recomandări, de a fi folosite după 3 ani. La această vârstă nu mai vorbim de dureri cauzate de erupțiile dentare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)
Placă senzorială pentru copii (busy board)

Vrei să-ți inveți copilul despre diverse materiale și forme? Plăcile senzoriale pentru copii (numite și busy board) sunt un bun cadou educativ și distractiv în același timp.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Cort Indian Pentru Copii (Corturi Teepee)
Corturi indiene pentru copii (corturi teepee)

Fă-i o surpriză copilului tău și amenajează-i un loc de joacă interesant: un cort indian. Corturile teepee se pretează atât pentru fete cât și pentru băieți.

Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii
Role reglabile de calitate pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să facă mai multă mișcare? Cumpără-i o pereche de role de calitate reglabile pe care le poate folosi câțiva ani și cu ajutorul cărora se poate dezvolta sănătos.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe