Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor

Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o poartă de blocat accesul copiilor?

Din momentul în care micuțul tău explorator începe să meargă de-a bușilea vei observa că interesul principal va fi reprezentat de urcatul sau coborâtul scărilor. Pentru a-l proteja de eventualele accidentări va fi necesar să blochezi accesul la acestea. De cele mai multe ori îți vor trebui două astfel de porți și trebuie să măsori cu atenție lungimea treptei pe care se montează poarta astfel încât să îți achiziționezi și extensii, dacă sunt necesare.

Porțile sunt perfect sigure pentru cei mici, fiind realizate din materiale de înaltă calitate, fără colțuri sau muchii ascuțite pe suprafața lor și dețin un sistem de siguranță secundar astfel încât să nu poată fi deschise cu ușurință de către aceștia. Un alt avantaj este faptul că se montează ușor, nu necesită ajutor specializat, iar demontarea de asemenea este facilă, poarta neafectând zonele de prindere. Prețul este extrem de accesibil, iar faptul că îți vei ști copilul în siguranță în secundele în care îți iei privirea de la el este neprețuit.

Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Cel mai bun

Poarta de siguranta prin presiune Gange 97-103 cm

 • Fără găurire și alte unelte;
 • Poate fi deschisă în ambele sensuri;
 • Manevrarea se poate face cu o singură mână;
 • Metal durabil pentru maximă siguranță;
 • Prevăzută cu capace de ancorare.
Verifică prețul

Pune pe primul loc siguranța micuțului tău încă de când acesta începe să meargă de-a bușilea și descoperă treptele și locurile care reprezintă un potențial pericol pentru el și achiziționează poarta de siguranță Gange cu extindere între 97 și 103 cm. Poarta se montează prin presiure, nu necesită găurire sau alte ustensile speciale. Oferă siguranță sporită copilului tău prin sistemul de blocare automată atunci când este împinsă, în cazul în care ai mâinile ocupate. De asemenea, poarta poate fi deschisă și manevrată în ambele direcții.

la buget

Poarta de Siguranta Extensibila Metal Alb, 62-102 cm

 • Sistem de montare cu fixare fermă pe perete
 • Deschidere în ambele direcții
 • Include opritor pentru limitarea deschiderii într-o anumită direcție
 • Ușor de deschis pentru adulți, cu o singură mână
 • Sistem de închidere silențioasă
Verifică prețul

Pentru a securiza ușile, scările și pasajele de trecere cu trepte, această poartă de siguranță extensibilă este exact ceea ce tu ai nevoie. Este destinată folosirii și pentru familiile care dețin animale de companie și care doresc să restricționeze accesul în anumite încăperi. Se închide și se deschide manual, măsoară înălțimea de 73 cm și se deschide în ambele sensuri. Fabricată din metal, este ușor de folosit și de întreținut. Cele 4 puncte independente de ajustare oferă posibilitatea fixări porții și în situația unor suprafețe de montaj neuniforme.

Premium

Poarta siguranta Truus Slim Led White Lionelo

 • Are lumină led
 • Are senzor crepuscular
 • Are sistem de protecție în două trepte
 • Are funcție de închidere automată
 • Se poate deschide în două direcții
Verifică prețul

Bariera Truus Slim se poate instala la baza scărilor și a ușilor pentru a proteja copiii de căderile periculoase și alte eventuale accidentări. Poarta Truus Slim LED are o lumină LED cu senzor - detectează când în cameră se întunecă și aprinde automat lumina pentru a se face vizibilă. Lumina poate funcționa până la 240 de ore cu o baterie AAA. Un avantaj important al aceste porți este faptul că are un sistem de protecție împotriva deschiderii în două trepte, astfel este nevoie de un adult pentru a o deschide.

Poarta de siguranta extensibila Noma 62 - 102 cm metal negru N93330

 • Utilitate și pentru proprietarii de animale
 • Sistem ferm de montare pe perete
 • 4 puncte independente de ajustare
 • Zonă largă de trecere când este deschisă poarta
 • Înlocuirea porții se face rapid fără demontarea suporților
Verifică prețul

Poarta de siguranță special proiectată pentru a securiza ușile, scările și pasajele de trecere cu trepte, oferă o soluție excelentă pentru a -ți proteja copiii și a-i ține în zone sigure. Poate fi utilă și pentru familiile cu animale de companie. Porțile se montează prin fixare în perete, la capatul de jos sau de sus al scărilor, asigurând o bună securizare. Poarta se deschide pe toată lățimea ei, în ambele direcții, asigurând trecerea fără pericol de împiedicare. Dimensiunea este ajustabilă continuu, fără a necesita extensii, pentru spații de trecere între 62 – 102 cm.

Poarta de Siguranta Extensibila Lemn Alb, 64-100 cm

 • Utilă și pentru animale de companie
 • Montare prin fixare fermă pe perete, cu decuplare rapidă
 • Dimensiune ajustabilă continuu
 • Zonă largă de trecere
 • Deschidere în ambele direcții
Verifică prețul

Poarta de siguranță este fabricată special pentru a restricționa accesul celor mici în zone nesigure pentru aceștia. De asemenea, poate fi utilă și pentru familiile care dețin animale de companie. Poarta este extensibilă, fabricată din lemn de culoare albă, măsoară înălțime de 73 cm și dispune de deschidere în ambele direcții pentru a te ajuta dacă ești în grabă și totodată este concepută fără prag de trecere. Sistemul inovator de fixare permite montarea și reglarea rapidă iar cele 4 puncte independente de ajustare oferă posibilitatea fixării porții chiar și în situația unor suprafețe de montaj neuniforme.

Poarta de siguranta Safety 1st Easy Close Wood, 73-81 cm

 • Siguranță și ușurință în folosire
 • Opțiune keep open
 • Se fixează prin presiune în 4 puncte
 • Deschidere în ambele sensuri
 • Finisaj de lemn, prietenos din punct de vedere integrare în design
Verifică prețul

Această poartă de siguranță garantează siguranță și ușurință în utilizare, iar aspectul natural al lemnului se potrivește cu cele mai multe interioare. Acest model de poartă, beneficiază de o opțiune convenabilă \"keep open\", lucru ce o face să rămână deschisă atunci când copiii nu sunt prin preajmă sau animalele de companie. Este ușor de instalat, se fixează prin presiune în 4 puncte, se deschide în ambele sensuri astfel încât tu să depui mai puțin efort. Se pot adăuga extensii de 8 sau 16 cm dacă este nevoie.

Întrebări frecvente despre porțile de blocat accesul copiilor

Este nevoie de ajutor profesional pentru instalare?

Porțile pentru copii montate sub presiune sunt proiectate pentru a se potrivi scărilor și ușilor diferite și nu necesită găuri. O altă alegere de porți include fixare ​​sau montare pe perete. Ele reprezintă o alegere bună pentru utilizarea pe termen lung și necesită găuri în perete.

Au sistem de siguranță?

Toate porțile din această categorie sunt proiectate astfel încât să asigure siguranța copiilor tăi. Marea majoritate au câte două sisteme de siguranță astfel încât este nevoie de un adult pentru a le deschide sau de un copil mai mare.

De când ar trebui utilizată o poartă pentru blocarea accesului bebelușilor?

Momentul potrivit pentru instalarea porților de siguranță pentru bebeluși este chiar înainte ca bebelușul să înceapă să se târască sau să treacă. De obicei, copilul împlinește cinci luni și începe să se deplaseze pentru a explora. Din acel moment va fi foarte atras, în principal de trepte.

Ce dimensiuni trebuie să aibă poarta?

Cele mai multe modele de porți de siguranță pentru copii, la prețuri bune, includ în sistemul de fixare elemente care permit o adaptare minimală la spațiul în care se fixează. Pentru a fi sigur că poți să o montezi cum trebuie este însă recomandat să măsori cu atenție distanța dintre laturile pe care le vei folosi ca zone de susținere.

Ce sistem de închidere au porțile?

Opțiunile de închidere includ variante automate, a căror portiță se blochează singură după ce ai trecut. Dacă nu ai încredere în tehnică și vrei să blochezi de fiecare dată portița cu mâna ta, poți opta pentru versiuni manuale, indiferent că vorbim despre sisteme moderne care implică ridicare și apăsare sau versiuni clasice, din lemn, cu ivor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Cameră Wireless de Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe