Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor

Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Modificat la 08 martie 2022
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o poartă de blocat accesul copiilor?

Din momentul în care micuțul tău explorator începe să meargă de-a bușilea vei observa că interesul principal va fi reprezentat de urcatul sau coborâtul scărilor. Pentru a-l proteja de eventualele accidentări va fi necesar să blochezi accesul la acestea. De cele mai multe ori îți vor trebui două astfel de porți și trebuie să măsori cu atenție lungimea treptei pe care se montează poarta astfel încât să îți achiziționezi și extensii, dacă sunt necesare.

Porțile sunt perfect sigure pentru cei mici, fiind realizate din materiale de înaltă calitate, fără colțuri sau muchii ascuțite pe suprafața lor și dețin un sistem de siguranță secundar astfel încât să nu poată fi deschise cu ușurință de către aceștia. Un alt avantaj este faptul că se montează ușor, nu necesită ajutor specializat, iar demontarea de asemenea este facilă, poarta neafectând zonele de prindere. Prețul este extrem de accesibil, iar faptul că îți vei ști copilul în siguranță în secundele în care îți iei privirea de la el este neprețuit.

Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Cel mai bun

Poarta de siguranta prin presiune Gange 97-103 cm

 • Fără găurire și alte unelte;
 • Poate fi deschisă în ambele sensuri;
 • Manevrarea se poate face cu o singură mână;
 • Metal durabil pentru maximă siguranță;
 • Prevăzută cu capace de ancorare.
Verifică prețul

Pune pe primul loc siguranța micuțului tău încă de când acesta începe să meargă de-a bușilea și descoperă treptele și locurile care reprezintă un potențial pericol pentru el și achiziționează poarta de siguranță Gange cu extindere între 97 și 103 cm. Poarta se montează prin presiure, nu necesită găurire sau alte ustensile speciale. Oferă siguranță sporită copilului tău prin sistemul de blocare automată atunci când este împinsă, în cazul în care ai mâinile ocupate. De asemenea, poarta poate fi deschisă și manevrată în ambele direcții.

la buget

Poarta de Siguranta Extensibila Metal Alb, 62-102 cm

 • Sistem de montare cu fixare fermă pe perete
 • Deschidere în ambele direcții
 • Include opritor pentru limitarea deschiderii într-o anumită direcție
 • Ușor de deschis pentru adulți, cu o singură mână
 • Sistem de închidere silențioasă
Verifică prețul

Pentru a securiza ușile, scările și pasajele de trecere cu trepte, această poartă de siguranță extensibilă este exact ceea ce tu ai nevoie. Este destinată folosirii și pentru familiile care dețin animale de companie și care doresc să restricționeze accesul în anumite încăperi. Se închide și se deschide manual, măsoară înălțimea de 73 cm și se deschide în ambele sensuri. Fabricată din metal, este ușor de folosit și de întreținut. Cele 4 puncte independente de ajustare oferă posibilitatea fixări porții și în situația unor suprafețe de montaj neuniforme.

Premium

Poarta siguranta Truus Slim Led White Lionelo

 • Are lumină led
 • Are senzor crepuscular
 • Are sistem de protecție în două trepte
 • Are funcție de închidere automată
 • Se poate deschide în două direcții
Verifică prețul

Bariera Truus Slim se poate instala la baza scărilor și a ușilor pentru a proteja copiii de căderile periculoase și alte eventuale accidentări. Poarta Truus Slim LED are o lumină LED cu senzor - detectează când în cameră se întunecă și aprinde automat lumina pentru a se face vizibilă. Lumina poate funcționa până la 240 de ore cu o baterie AAA. Un avantaj important al aceste porți este faptul că are un sistem de protecție împotriva deschiderii în două trepte, astfel este nevoie de un adult pentru a o deschide.

Poarta de Siguranta Brevi, 75-79 cm

 • Cadru solid
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Dotată cu siguranțe de blocare
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Poarta de siguranță de la Brevi este ideală pentru perioada când ai copil mic, ajutându-te să îl împiedici pe acesta să pătrundă în locurile periculoase, pentru a evita accidentarea acestuia. Este fabricată din metal și este foarte rezistentă, se instalaează destul de simplu, fără a fi nevoie să dai găuri în pereți, putând fi montată chiar și pe cadrul ușilor. Portița este prevăzută cu mâner, se poate deschide în ambele direcții și este dotată cu siguranță pentru blocare, pentru a fi mai greu de deschis.

Poarta de siguranta extensibila Noma 62 - 102 cm metal negru N93330

 • Utilitate și pentru proprietarii de animale
 • Sistem ferm de montare pe perete
 • 4 puncte independente de ajustare
 • Zonă largă de trecere când este deschisă poarta
 • Înlocuirea porții se face rapid fără demontarea suporților
Verifică prețul

Poarta de siguranță special proiectată pentru a securiza ușile, scările și pasajele de trecere cu trepte, oferă o soluție excelentă pentru a -ți proteja copiii și a-i ține în zone sigure. Poate fi utilă și pentru familiile cu animale de companie. Porțile se montează prin fixare în perete, la capatul de jos sau de sus al scărilor, asigurând o bună securizare. Poarta se deschide pe toată lățimea ei, în ambele direcții, asigurând trecerea fără pericol de împiedicare. Dimensiunea este ajustabilă continuu, fără a necesita extensii, pentru spații de trecere între 62 – 102 cm.

Poarta de siguranta Safety 1st Easy Close Wood, 73-81 cm

 • Siguranță și ușurință în folosire
 • Opțiune keep open
 • Se fixează prin presiune în 4 puncte
 • Deschidere în ambele sensuri
 • Finisaj de lemn, prietenos din punct de vedere integrare în design
Verifică prețul

Această poartă de siguranță garantează siguranță și ușurință în utilizare, iar aspectul natural al lemnului se potrivește cu cele mai multe interioare. Acest model de poartă, beneficiază de o opțiune convenabilă \"keep open\", lucru ce o face să rămână deschisă atunci când copiii nu sunt prin preajmă sau animalele de companie. Este ușor de instalat, se fixează prin presiune în 4 puncte, se deschide în ambele sensuri astfel încât tu să depui mai puțin efort. Se pot adăuga extensii de 8 sau 16 cm dacă este nevoie.

Întrebări frecvente despre porțile de blocat accesul copiilor

Este nevoie de ajutor profesional pentru instalare?

Porțile pentru copii montate sub presiune sunt proiectate pentru a se potrivi scărilor și ușilor diferite și nu necesită găuri. O altă alegere de porți include fixare ​​sau montare pe perete. Ele reprezintă o alegere bună pentru utilizarea pe termen lung și necesită găuri în perete.

Au sistem de siguranță?

Toate porțile din această categorie sunt proiectate astfel încât să asigure siguranța copiilor tăi. Marea majoritate au câte două sisteme de siguranță astfel încât este nevoie de un adult pentru a le deschide sau de un copil mai mare.

De când ar trebui utilizată o poartă pentru blocarea accesului bebelușilor?

Momentul potrivit pentru instalarea porților de siguranță pentru bebeluși este chiar înainte ca bebelușul să înceapă să se târască sau să treacă. De obicei, copilul împlinește cinci luni și începe să se deplaseze pentru a explora. Din acel moment va fi foarte atras, în principal de trepte.

Ce dimensiuni trebuie să aibă poarta?

Cele mai multe modele de porți de siguranță pentru copii, la prețuri bune, includ în sistemul de fixare elemente care permit o adaptare minimală la spațiul în care se fixează. Pentru a fi sigur că poți să o montezi cum trebuie este însă recomandat să măsori cu atenție distanța dintre laturile pe care le vei folosi ca zone de susținere.

Ce sistem de închidere au porțile?

Opțiunile de închidere includ variante automate, a căror portiță se blochează singură după ce ai trecut. Dacă nu ai încredere în tehnică și vrei să blochezi de fiecare dată portița cu mâna ta, poți opta pentru versiuni manuale, indiferent că vorbim despre sisteme moderne care implică ridicare și apăsare sau versiuni clasice, din lemn, cu ivor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Cărucior Ușor pentru Copii. Sport. Ultracompacte.
Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Vrei un cărucior pentru copii pe care-l poți manevra ușor pe scări, în mașină? Cărucioarele ultracompacte sport sunt secretul. Au o greutate de maxim 10kg.

Cea Mai Bună Alarmă Antiefracție pentru Locuință
Alarme antiefracție pentru casă sau apartament

Alarma antiefracție este cea mai accesibilă metodă dpdv. financiar pentru a-ți proteja bunurile din locuință. Află care sunt cele mai bune alarrme antiefracție.

Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)
Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să împingi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți batante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe