Cea Mai Bună Stație de Călcat Haine

Cea mai bună stație de călcat pentru acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 98 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o stație de călcat?

Stațiile de călcat sunt niște aparate electrocasnice foarte utile, iar în ziua de astăzi a devenit greu să înveți care sunt temperaturile potrivite pentru fiecare material, întrucât formulele noi de material sintetic continuă să fie lansate pe piață. Deoarece călcatul a devenit o corvoadă, atunci când el este pe lista săptămânală e bine să apelăm la o stație de călcat deoarece astfel munca noastră se va ușura semnificativ, vom termina într-un timp mult mai scurt toată treaba și vom obține rezultate mai bune.

O haină fără cute cu un aspect curat face mereu o bună impresie. Fiind mai scumpă și având dimensiuni mai mari decât un fier de călcat obișnuit, stația de călcat reușește să iasă în evidență datorită performanțelor pe care le oferă, precum și pentru că ne ajută să călcăm hainele fără ca țesătura să fie afectată. Stație de călcat este perfectă pentru uz intensiv, chiar industrial, dar și pentru uz casnic, mai ales dacă ai o familie mare și de obicei trebuie să performezi sesiuni lungi de călcare a hainelor.

Cea mai bună stație de călcat

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Tefal X-Pert Care

 • Auto-curățare
 • Anti-calcar
 • Autoclean Durilium
 • Protect System
 • Orizontal
Verifică prețul

Talpa autoclean Tefal GV9080 alunecă perfect peste haine și are o durată lungă de viață. Această talpă asigură faptul că particulele de praf nu se lipesc de ea, astfel încât nu se murdărește și, prin urmare, rezistă mai mult. Talpa are, de asemenea, găuri de abur pe toată suprafața, astfel încât țesătura să fie umezită eficient și să poți călca rapid. Vârful tălpii este foarte subțire, încât să poți călca cu ușurință în jurul nasturilor și gulerelor. Spiral Protect este o tehnologie nouă, exclusivă, care previne petele de pe îmbrăcăminte. Urmele de murdărie sunt descompuse și colectate în fier.

Premium

* Prezentare video mai jos

Karcher 4 EasyFix

 • Supapă de siguranță
 • Reglarea debitului de abur
 • Pâlnie de umplere integrată
 • Sistem cu două rezervoare
 • Presiune abur 3 bar
Verifică prețul

Stația de călcat Karcher 4 EasyFix nu este un ajutor multiplu în casa ta deoarece funcția de aspirare face ca hainele să fie uscate, gata pentru a fi introduse în dulap și totodată, le fixează pe masa de călcat. Țesăturile delicate pot fi călcate ușor și convenabil pe suprafața de aer, fără cute, datorită funcției de suflare. Fierul de călcat nu lasă urme și este delicat cu țesăturile sensibile. Pe lângă aceste lucruri, este gândit cu supapă de siguranță, pâlnie cu umplere integrată și poate fi folosit atât cu mâna dreaptă cât și cu cea stângă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Tefal SV6040E0

 • Talpă ceramică
 • Setare "ECO"
 • Cartuş anti-calcar
 • Călcare pe vericală
 • Capacitate mare a rezorvorului de apă
Verifică prețul

Combinând viteza excepțională și confortul, stația de călcat Fasteo se adaptează perfect unui stil de viață rapid. Dispune de abur puternic și o capacitate mare a rezervorului de apă, ce face ca stația să livreze rezultate impecabile. Sistemul de blocare te ajută atunci când îl transporți. Talpa ceramică alunecă ușor pe toate tipurile de materiale, este gândită cu sistem și indicator anti calcar, se poate umple continuu, chiar și în timpul folosirii, și nu în ultimul rând, suport antialunecare. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1,6 metri.

Stația de călcat Philips dispune de un senzor inteligent care detectează mișcările fierului de călcat, eliberând automat abur atunci când ai nevoie și oprindu-l automat când fierul stă pe loc. Este ideală pentru călcatul pe verticală datorită jetului foarte puternic de abur și a greutății reduse a fierului. Rezervorul detașabil de dimensiuni mari ușurează procesul de calcare pentru sesiuni îndelungate. Este gândit să se oprească automat după câteva minute de nefolosire, pentru siguranță și pentru a economisi energie.


* Prezentare video mai jos

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7057/20, Talpa SteamGlide Plus, Tehnologie OptimalTemp, 2l, 2400 W (Albastru/Alb)

 • Presiune pompă 6 bar
 • Jet de abur de până la 340 g
 • Rezervor de apă de 2 l
 • Design compact
 • Detartrare inteligentă
Verifică prețul

Stația de călcat cu abur Philips PerfectCare Viva este ideală pentru orice tip de material deoarece reușește cu ușurință să îndrepte și în zonele cele mai grele. Aburul puternic și continuu elimină chiar și cele mai rezistente cute, iar materialele mai groase sunt călcate simplu și rapid. În plus, dacă este necesar, este disponibil și un jet de abur suplimentar, perfect mai ales pentru călcat vertical sau de ce nu, pentru cutele dificil de îndepărtat. Presiunea pompei este de 5 bar, capacitatea rezervorului de apă măsoară 2 l și dispune de indicator de sunet și lumină.

Statie de calcat Fakir Vivaldi, 2150 W, 2 l, 6,5 bari, Abur variabil 125 g/min, Functie auto-curatare, Boiler inox, Sistem antipicurare (Alb/Gri)

 • Talpă Smooth Glide cu înveliș ceramic
 • Mâner ergonomic
 • Oprire automată în 3 trepte
 • Funcție anti-calcar
 • Funcție anti-picurare
Verifică prețul

Stația de călcat Fakir Vivaldi este un adevărat ajutor în casa dumneavoastră deoarece impresionează prin funcțiile sale inovatoare și designul său modern. Datorită controlului temperaturii cu care este gândit, nu are loc deteriorarea materialelor hainelor, mai ales când vine vorba de cele preferate. Cablul de alimentare măsoară 1,5 metri iar cel de abur, 1,8. Învelișul ceramic al tălpii are un efect anti-aderent și, prin urmare, alunecă ușor peste orice tip de material fără ca acesta să se lipească.


* Prezentare video mai jos

Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0, 2600W, capacitate rezervor 1.9L, 7.8 bari, jet de abur 550g/min, abur variabil 160g/min, Alb/Visiniu

 • Boiler de înaltă presiune
 • Panou de control intuitiv
 • Sistem antipicurare
 • Abur variabil pentru un consum optim de apă
 • Jet de abur puternic
Verifică prețul

Cu această stație de călcat oferi hainelor tale cea mai bună îngrijire în materie de abur. Aburul de înaltă presiune penetrează cu ușurință țesăturile pentru sesiuni de călcat rapide, de o eficiență profesională și economisind energie electrică. Dispune de 4 programe de călcare presetate ce oferă combinația perfectă dintre abur și temperatură pentru fiecare tip de material. Rezervorul de apa detașabil, cu o capacitate de 1.9 L poate fi alimentat în orice moment, ba chiar și în timpul călcării de acest tip.

Întrebări despre stațiile de călcat

Care este puterea stației de călcat?

Puterea la care poate ajunge o stație de călcat depinde viteza de încălzire a tălpii, precum și constanța căldurii sau temperatura maximă la care va putea ajunge. E bine de știut că cu cât puterea este mai mare, cu atât mai bune rezultate vei obține, iar hainele își vor dobândi forma ideală în cel mai scurt timp. Stația de călcat trebuie să aibă o putere de cel puțin 2400 W.

Cât abur poate produce ?

Poate cel mai important criteriu de diferențiere în alegerea unei stații de călcat perfecte este puterea aburului care va determina eficiența și calitatea stației de călcat. Există modele cu o putere a aburilor ceva mai mică, de 100 sau 200 g și până la un jet de abur puternic de 500 g.

Care este capacitatea rezervorului de apă?

Cea mai evidentă diferență dintre o stație de călcare și un fier de călcat clasic este faptul că stația de călcat vine cu un rezervor pentru apă exterior care are un volum mai mare. Rezervorul de apă trebuie să aibă o capacitate suficient de mare ( 1L - 2L ) pentru o singură ședință de călcat.

Din ce material este realizată talpa?

Talpa stației de călcat se numără printre componentele importante ale acesteia. Până la urmă ea intră în contact direct cu țesatura. Materialul metalic trebuie să fie unul prietenos cu țesăturile, bun conductor termic, precum și să nu se lipească de țesături. Cea mai bună stație de călcat are o talpă din material ceramic sau dintr-o combinație de mai multe metale( aluminiu sau inox ).

Ce funcții suplimentare are ?

Stațiile de călcat ne pun la dispoziție destul de multe funcții, ele fiind însă diferite de la un producător la altul. Doar să enumerăm câteva, sau cele mai importante funcții, avem: funcția de autocurățare, funcția de oprire automată, sistemul anti-picurare și filtru anti-calcar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu
Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri
Aparate bune de făcut înghețată acasă

Iubești înghețata și vrei să-ți faci singur acasă combinațiile care îți plac cel mai mult? În doar câteva luni de folosire îți poți recupera investiția. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Espressor DeLonghi. Cafea Perfectă.
Cele mai bune Espressoare DeLonghi (8 modele testate)

Cafea boabe, cafea măcinată sau capsule, cu espressoarele DeLonghi îți poți alege exact felul în care să iasă cafeaua. Tehnologie modernă într-un design futurist.

Cel Mai Bun Aparat pentru Fructe Confiate Acasă
Aparate bune pentru fructe confiate acasă

Știai că îți poți face singur acasă fructe confiate? Aparatele de uscat fructele există pe piață de câțiva ani la prețuri accesibile.

Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă
Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Nici ție nu-ți face plăcere să tai ceapa manual? Nu ești singur/a. Cu câteva zeci de lei poți scăpa de această povară și poți cumpăra un tocător electric pentru ceapă și alte legume.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe