Cea Mai Bună Stație de Călcat Haine

Cea mai bună stație de călcat pentru acasă

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 98 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o stație de călcat?

Stațiile de călcat sunt niște aparate electrocasnice foarte utile, iar în ziua de astăzi a devenit greu să înveți care sunt temperaturile potrivite pentru fiecare material, întrucât formulele noi de material sintetic continuă să fie lansate pe piață. Deoarece călcatul a devenit o corvoadă, atunci când el este pe lista săptămânală e bine să apelăm la o stație de călcat deoarece astfel munca noastră se va ușura semnificativ, vom termina într-un timp mult mai scurt toată treaba și vom obține rezultate mai bune.

O haină fără cute cu un aspect curat face mereu o bună impresie. Fiind mai scumpă și având dimensiuni mai mari decât un fier de călcat obișnuit, stația de călcat reușește să iasă în evidență datorită performanțelor pe care le oferă, precum și pentru că ne ajută să călcăm hainele fără ca țesătura să fie afectată. Stație de călcat este perfectă pentru uz intensiv, chiar industrial, dar și pentru uz casnic, mai ales dacă ai o familie mare și de obicei trebuie să performezi sesiuni lungi de călcare a hainelor.

Cea mai bună stație de călcat

Cel mai bun

Călcarea hainelor niciodată nu a fost mai simplă ca acum! Descoperă noua stație de călcat Tefal Pro Express care, prin puterea sa de 2200W reușește să îți ofere haine perfect călcate, fără cute, cu un aspect îngrijit. Capacitatea rezervorului de apă este de 1.6l și este dotată cu un sistem performant anti-calcar. Printre cele mai importante funcții descoperim: auto-curățarea, funcția de pulverizare, oprirea automată, setarea ECO și sistemul de stocare a cablului. Fierul de călcat cântărește mai puțin de 7 kg și este extrem de practic și simplu de folosit.

la buget

Statie de calcat

 • Performantă;
 • Eficientă;
 • Utilă și practică;
 • Rezervor detașabil;
 • Termostat reglabil.
Verifică prețul

Această stație de călcat va transforma călcatul rufelor într-o joacă de copil. Deține un rezervor detașabil cu o capacitate de 1.1l, și presiunea sa este de 3.5 bari. Ți se indică atât momentul în care rezervorul este gata de utilizare, cît și momentul în care acesta se golește. Debitul de abur este până la 90 gr/min, ceea ce ajută la călcarea eficientă, fără cute a hainelor. Termostatul este reglabil în funcție de țesătura pe care îți dorești să o calci. Această activitate va fi plăcută și confortabilă de acum.

Premium

Stația de călcat Philips dispune de un senzor inteligent care detectează mișcările fierului de călcat, eliberând automat abur atunci când ai nevoie și oprindu-l automat când fierul stă pe loc. Este ideală pentru călcatul pe verticală datorită jetului foarte puternic de abur și a greutății reduse a fierului. Rezervorul detașabil de dimensiuni mari ușurează procesul de calcare pentru sesiuni îndelungate. Este gândit să se oprească automat după câteva minute de nefolosire, pentru siguranță și pentru a economisi energie.

Statie de calcat Fakir Vivaldi, 2150 W, 2 l, 6,5 bari, Abur variabil 125 g/min, Functie auto-curatare, Boiler inox, Sistem antipicurare (Alb/Gri)

 • Talpă Smooth Glide cu înveliș ceramic
 • Mâner ergonomic
 • Oprire automată în 3 trepte
 • Funcție anti-calcar
 • Funcție anti-picurare
Verifică prețul

Stația de călcat Fakir Vivaldi este un adevărat ajutor în casa dumneavoastră deoarece impresionează prin funcțiile sale inovatoare și designul său modern. Datorită controlului temperaturii cu care este gândit, nu are loc deteriorarea materialelor hainelor, mai ales când vine vorba de cele preferate. Cablul de alimentare măsoară 1,5 metri iar cel de abur, 1,8. Învelișul ceramic al tălpii are un efect anti-aderent și, prin urmare, alunecă ușor peste orice tip de material fără ca acesta să se lipească.


* Prezentare video mai jos

Statie de calcat Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0, 2600W, capacitate rezervor 1.9L, 7.8 bari, jet de abur 550g/min, abur variabil 160g/min, Alb/Visiniu

 • Boiler de înaltă presiune
 • Panou de control intuitiv
 • Sistem antipicurare
 • Abur variabil pentru un consum optim de apă
 • Jet de abur puternic
Verifică prețul

Cu această stație de călcat oferi hainelor tale cea mai bună îngrijire în materie de abur. Aburul de înaltă presiune penetrează cu ușurință țesăturile pentru sesiuni de călcat rapide, de o eficiență profesională și economisind energie electrică. Dispune de 4 programe de călcare presetate ce oferă combinația perfectă dintre abur și temperatură pentru fiecare tip de material. Rezervorul de apa detașabil, cu o capacitate de 1.9 L poate fi alimentat în orice moment, ba chiar și în timpul călcării de acest tip.

Stația de călcat cu aburi Daewoo este reprezentată de un raport foarte bun calitate-preț, îmbinând multiple avantaje și fiind accesibilă oricărui buget. Călcarea este rapidă și eficientă, folosindu-se puterea aburilor pentru a înmuia și umezi țesăturile înainte. Puterea sa este de 2400W. Presiunea maximă ajunge până la 4 bari, ceea ce înseamnă că va pătrunde cu ușurință chiar și materialele groase pe care le ai de călcat. Mai mult, această stație este dotată cu funcția de oprire automată. Hainele vor avea un aspect neted și îngrijit.

Statie de calcat fara fir Pagen, 1600-1800W, verde

 • Putere mare;
 • Consum mic;
 • Simplu de folosit;
 • Performantă;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Transformă călcatul hainelor într-o activitate plăcută și ușoară cu această stație de călcat performantă și eficientă. Dispune de un jet de abur vertical care ajută la îndreptarea tuturor cutelor, chiar și de pe cele așezate în dulap pe umerașe. Puterea maximă a fierului de călcat este de 1800W și prin construcția sa se asigură un debit constant de aburi. Pentru o călcare optimă, folosește cu încredere pulverizatorul de apă. Talpa fierului de călcat este confecționată din ceramică, acest material fiind rezistent la zgârieturi și uzură îndelungată.

Statie de calcat Zass Sg 02a

 • Eficientă;
 • Performantă;
 • Utilă;
 • Putere mare;
 • Consum mic.
Verifică prețul

Această stație de călcat te va impresiona prin eficiența și performanța sa. Dispune de o presiune puternică a aburului de 3.5 bari, atât în poziție verticală, dar și în poziție orizontală și de un sistem anti-calcar inclus. Rezervorul de apă are o capacitate de 0,7 litri, ceea va fi suficient pentru aproximativ 2 ore de călcat. Mânerul confecționat din plută este confortabil și stabil de ținut. Talpa profesională este din aluminu. Butonul de abur deține inclusiv funcția de abur continuu. Puterea fierului de călcat este de 800W.

Statie de calcat Albatros ROYAL STEAM CARE BLUE, 3000 W, 1.5 L (Albastru)

 • Eficientă;
 • Consum mic de energie;
 • Design plăcut;
 • Putere mare;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Stația de călcat Albatros Royal Steam Care se remarcă prin performanță și eficacitate. Are un design modern și compact, fiind extrem de ușor de depozitat, iar rezervorul de apă inclus are o capacitate de 1.5 l, asigurându-se netezirea unei cantități mare de haine fără întrerupere, rapid. Temperatura se setează automat în funcție de tipul țesăturii, astfel vei obține rezultatele perfecte fără nici un fel de efort. Fierul de călcat este realizat din materiale de calitate care asigură buna funcționare de-a lungul timpului.

Întrebări despre stațiile de călcat

Care este puterea stației de călcat?

Puterea la care poate ajunge o stație de călcat depinde viteza de încălzire a tălpii, precum și constanța căldurii sau temperatura maximă la care va putea ajunge. E bine de știut că cu cât puterea este mai mare, cu atât mai bune rezultate vei obține, iar hainele își vor dobândi forma ideală în cel mai scurt timp. Stația de călcat trebuie să aibă o putere de cel puțin 2400 W.

Cât abur poate produce ?

Poate cel mai important criteriu de diferențiere în alegerea unei stații de călcat perfecte este puterea aburului care va determina eficiența și calitatea stației de călcat. Există modele cu o putere a aburilor ceva mai mică, de 100 sau 200 g și până la un jet de abur puternic de 500 g.

Care este capacitatea rezervorului de apă?

Cea mai evidentă diferență dintre o stație de călcare și un fier de călcat clasic este faptul că stația de călcat vine cu un rezervor pentru apă exterior care are un volum mai mare. Rezervorul de apă trebuie să aibă o capacitate suficient de mare ( 1L - 2L ) pentru o singură ședință de călcat.

Din ce material este realizată talpa?

Talpa stației de călcat se numără printre componentele importante ale acesteia. Până la urmă ea intră în contact direct cu țesatura. Materialul metalic trebuie să fie unul prietenos cu țesăturile, bun conductor termic, precum și să nu se lipească de țesături. Cea mai bună stație de călcat are o talpă din material ceramic sau dintr-o combinație de mai multe metale( aluminiu sau inox ).

Ce funcții suplimentare are ?

Stațiile de călcat ne pun la dispoziție destul de multe funcții, ele fiind însă diferite de la un producător la altul. Doar să enumerăm câteva, sau cele mai importante funcții, avem: funcția de autocurățare, funcția de oprire automată, sistemul anti-picurare și filtru anti-calcar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe