Cea Mai Bună Strecurătoare Din Inox

Cea mai bună strecurătoare din inox

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi o strecurătoare de inox

Strecurătoarele de inox sunt necesare oricărei bucătării deoarece le poți folosi atât la strecurarea pastelor, cât și la spălarea unor anumite legume în chiuvetă mai ușor și mai rapid. Acestea te ajută să scapi de apa în exces care are tendința de a se îmbiba în paste fără să vrea să mai iasă de acolo. Pentru a găti paste delicioase, ai nevoie de cât mai puțină apă în acestea pentru a nu părea apătoase.

Aceste ustensile sunt utile când vrei să scapi de apă fără să te frigi cu pastele și să termini scurgerea lor cât mai rapid. Sunt moderne, au un design atractiv și sunt foarte ușor de folosit. Datorită designului lor, nu îți trebuie o diplomă în gastronomie pentru a le putea folosi, ci pot fi utilizate de orice utilizator care vrea să gătească paste ca la mama lor acasă, în Italia.

Ai nevoie doar de puțină creativitate și dorința de a experimenta lucruri noi în bucătărie. Cele mai moderne ustensile de bucătărie fac gătitul o plăcere și viața ta mult mai ușoară, mai distractivă ca de obicei.

Cea mai bună strecurătoare din inox

Cel mai bun

Set 4 strecurători Metaltex

Datorită designului simplu și al procesării de calitate, și pentru că sunt de diferite mărimi sunt perfecte în orice bucătărie, tradițională sau modernă. Ele se pot utiliza pentru decorat cu zahăr, scorțișoară sau cacao. Sunt foarte ușor de spălat și de depozitat în bucătărie, datorită dimensiunilor reduse.
Verifică prețul

Metaltex este un brand campion în crearea ajutoarelor inteligente pentru bucătărie. Ei bine, la fel sunt și aceste strecurătoare pentruc că au o utilizare ușoară, versatilitatea este o caracteristică de bază.

la buget

Strecuratoare Zokura, 18 cm

Este perfectă pentru turnarea facilă a ceaiului, întrucât prezintă două urechiușe ce permit sprijinirea acesteia de marginea vaselor sau a cănilor. Ai grijă să speli această strecurătoare înainte de a o folosi pentru prima dată, cât și după fiecare utilizare. Strecurătoarea nu este compatibilă cu mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Pentru a putea consumă ceaiurile preferate fără griji, strecurătoarea Zokura nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Această strecurătoare cu mâner este realizată din inox și are un diametru de 18 cm.

Premium

Strecuratoare plasa inox Pujadas 18 cm

Strecurătoarea Pujadas este robustă și ușor de manevrat, având un diametru de 18 cm. Când îți achiziționezi această strecurătoare, ține cont de faptul că înainte de prima utilizare a produsului, acesta trebuie să fie spălat cu apă caldă și detergent lichid. De asemenea, nu trebuie să folosești bureți sau lavete abrazive.
Verifică prețul

Strecurătoarea Pujadas este indispensabilă din orice bucătărie. Această strecurătoare este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, făcând parte din categoria celor profesionale.

Sita Hendi, cu plasa fina, otel inoxidabil, 10.25 x 45.5 cm, 638903, Gri

De altfel compania producătoare este renumită în industria de catering și HoReCa, datorită produselor cu grad înalt de calitate. Sita are un design plăcut, poate fi așezată la vedere în bucătărie fiind chiar o alegere inspirată și nici nu va ocupa mult loc, întrucât dimensiunile acesteia sunt 10. 25 x 45. 5 cm, adică mai mult decât rezonabile. Se spală manual, cu detergent normal de vase.
Verifică prețul

Sita Hendi cu plasă fină este un ajutor de nădejde în bucătărie, fiind din oțel inoxidabil de bună calitate și care rezistă foarte bine în timp.

Strecurătoare Metaltex, ⌀ 10 cm

Strecurătoarea este grozavă pentru gătit sau pentru decorat cu zahăr, scorțișoară sau cacao. Este foarte ușor de spălat după utilizare, plus că o poți curăța în mașina de spălat vase. Nu este nici mare, dar nici mică, deci perfectă pentru a o agăța pe suportul magnetic din bucătăria ta modernă, cu toate tacâmurile și vasele la vedere.
Verifică prețul

Metaltex este un brand campion în crearea ustensilelor pentru bucătărie. Datorită designului simplu și al materialelor de calitate, folosite, poți avea rezultate de masterchef în bucătărie.

Sită din oțel inoxidabil Westmark Traditionell, ø 20 cm

Cu un grad de funcționalitate extrem de ridicat, produsele sale se remarcă printr-un design fresh, materiale durabile și soluții inovatoare. La fel este și sita din oțel inoxidabil Westmark Traditionell, diametru 20 cm. Aceasta este rezistentă, are o construcție simplă, un design plăcut, care va completa orice interiorși se poate spăla chiar și la mașina de spălat vase. În plus, raportul calitate preț este excelent.
Verifică prețul

Brandul Westmark este unul dintre acele branduri care nu face rabat când vine vorba de calitatea produselor sale.

Sita Hendi, otel inoxidabil 18/10, Ø24x41 cm

De la un capăt la altul sita este realizată din materile de calitate cu o rezistentă ridicată. Fiind produsă din oțel Inoxidabil, sita se poate spăla la mașina de spălat vase. Are agățătorile curbate fiind de mare ajutor în clipa când dorești să o ascunzi. Sita metalică e mult mai deasă față de celelalte modele ce se pot găsi în magazine.
Verifică prețul

Această sită de la Hendi Food Service Equipment este un model premium pentru că firma este producător și distribuitor de echipamente de bufet, articole de bucătărie și veselă pentru industria de catering și horeca.

Paleta strecuratoare 18 cm, SUNLUX, inox

Ai nevoie de ea pentru a scurge apa sau laptele din anumite preparate și a nu te frige sau murdări. Îți oferim o paletă strecurătoare de 18 cm, cu un design modern și rezistență îndelungată datorită materialului de inox din care a fost realizată. Are un preț mai mult decât accesibil și abia așteaptă să ajungă în bucătăria ta pentru a-ți face zilele mai ușoare.
Verifică prețul

În orice bucătărie ai nevoie de mai multe ustensile, în general care sunt esențiale pentru prepararea anumitor preparate și printre ele se află paleta strecurătoare.

Strecuratoare Bergner, Gizmo, inox 18.0, 10x10x33 cm

Dimensiunile iei de 10x10x33 cm sunt perfecte pentru a fi depozitată în orice seratar sau suport magnetic modern. Calitate germană, își spune din nou cuvântul, prin precizie, inovație și versatilitate, pentru că firma producătoare nu face rabat de la standardele de calitate. Acestea sunt principiile pe baza cărora brand-ul creează fiecare produs din vastul său portofoliu.
Verifică prețul

Strecuratoare Bergner, Gizmo este realizată din inox 18. 0, adică se spală rapid și se usucă la fel de rapid, fără pete urâte.

Întrebări frecvente despre strecurătoarele din inox

La ce se folosesc strecurătoarele de inox?

Strecurătoarele de inox sunt de obicei folosite la strecurarea pastelor făinoase pentru a scurge apa, dar și pentru a spăla legumele la jet de apă în chiuvetă.

De ce ai nevoie de strecurătoarele de inox?

Strecurătoarele de inox sunt utile atunci când vrei să scurgi apa din paste și vrei să o faci cu minim de efort, fără să te frigi și murdărești pe mâini. Sunt extrem de utile atunci când vrei să faci paste rapid și nu știi cum să le scurgi mai repede de apa în exces pentru a continua procesul de gătire.

Cât de rezistente sunt strecurătoarele de inox?

Strecurătoarele de inox sunt extrem de rezistente și materialul din care au fost confecționate le oferă o viață lungă pentru a te ajuta în bucătărie ani și ani fără investiții noi.

Ce capacitate au strecurătoarele de inox?

Strecurătoarele de inox sunt de obicei de diverse mărimi, dar cele mai răspândite au o capacitate de 1 kilogram de paste, de exemplu. Poți alege și strecurătoarele de inox de capacități mai mici dacă gătești mai puțin sau nu ai suficient spațiu pentru a le depozita.

Cât de ușor se curăță strecurătoarele de inox?

Strecurătoarele de inox se curăță extrem de ușor sub jet de apă caldă și cu ajutorul unei burete de vase și a unei soluții de curățare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set De Vase De Fontă
Cel mai bun set de vase de fontă

Alege un set de vase de calitate. Fonta este unul din cele mai durabile materiale și care își păstrează calitățile de-a lungul timpului.

Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou
Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Știai că în medie într-o locuință cu 2 copii se întâmplă cel puțin 10 accidente minore de-a lungul unui an? O trusă de prim ajutor păstrată în locuință te poate scăpa de multe lacrimi și durere.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe