Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii

Cea mai bună trotinetă pentru copii

Modificat la 05 aprilie 2022
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i cumperi copilului tău o trotinetă?

În primul rând, trotineta îl ajuta pe cel mic să-și dezvolte mobilitatea, să petreacă timp în aer liber, face mișcare și evită sedentarismul. O trotineta pentru copilul tău înseamnă mai puține ore petrecute în fața telefonului, tabletei, televizorului sau calculatorului. Cu siguranță el se va întâlni și cu alți copii și va lega relații strânse de prietenie. La vârsta lui distracția este pe primul loc, iar cumpărarea unei trotinete este o mare oportunitate.

Știai că foarte mulți copii din România suferă de obezitate? Statul în fața gadget-urilor îl va face sa mănânce mult mai mult decât îi este foame, o trotinetă îl va motiva să-și consume eficient energia.

Pe lângă toate aceste avantaje, plimbatul pe trotinetă sporește și dezvoltarea mușchilor, dar și o bună viziune și coordonare a celui mic deoarece învață anumite reguli pe care trebuie să le respecte în societate: să fie atent pe unde merge, să păstreze o distanță față de cei din jur, să adapteze viteza la condițiile din jur. Astfel îl pregătește pentru etapele ce vor urma.

Cea mai bună trotinetă pentru copii

Cel mai bun

Trotinetă Mid 9 Roz OXELO

 • Cadru rezistent
 • Pentru începători
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Roți rezistente
Verifică prețul

Perfectă pentru călătorii și ieșiri urbane scurte, MID9 roz OXELO a fost proiectată de echipele noastre pentru a oferi un confort mai mare și distracție adolescenților (1,25-1,75m). Mai rapidă, te duce mai departe și este mai confortabilă pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani! Trotineta MID9 roz OXELO are suspensie față și roți mari. Mai mult, frâna de pe ghidon te ajută să îți controlezi mai bine viteza, în timp ce admiri priveliștea. Bucură-te de briza vântului în părul tău!

la buget

Trotineta, Tricicleta Action One, 2 in 1 Biker, albastru

 • Design modern
 • Uşoară ca greutate
 • 2 în 1
 • Facil de folosit
 • Facil de depozitat
Verifică prețul

Dacă ai un copil care adoră să facă mișcare trotineta este motivul ideal să îl lași să iasă afară din casă. Se poate juca alături de alți copii cu trotinetele prin parc mai ales dacă îl poți supraveghea. Designul modern sigur îl va atrage și va dori să iasă afară tot mai des. Această trotinetă seamănă cu o bicicletă și este de fapt un produs 2 în 1: trotinetă și tricicletă. Cel mic poate alege cum vrea să o folosească. Produsul este disponibil atât pe culoarea albastru în general pentru băieței și roz pentru fetițe.

Premium

Trotineta electrica pentru copii 8+ ani Razor Power Core E90 Negru

 • Cadru și furcă oțel;
 • Roată fără uretan;
 • Cric retractabil;
 • Ușor de întreținut;
 • Viteză maxim 16km/h.
Verifică prețul

Power Core E90 ridică ștafeta pentru trotinetele electrice, destinate copiilor, cu un timp de folosire continuă de 80 de minute și cu 50% mai multă putere. Motorul inovator asigură plimbări mai eficiente și mentenanță redusă, în timp ce cadrul de oțel și greutatea diminuată, duc performanța la un nivel superior. Datorita motorului puternic ajunge la viteze de 16 kmh foarte repede, control pentru accelerație făcându-se prin buton. Frâna față este operată manual, iar cricul este unul manual, retractabil.

Trotineta Action One Kinder XS 3 in 1 cu roti luminoase, Albastra

 • 3 în 1
 • Roți luminoase
 • Design modern și atractiv
 • Preț accesibili
 • Versatilă
Verifică prețul

Trotineta ACTION Kinder XS 3 în este special realizată pentru copii începând cu vârsta de 2 ani, fiind astfel foarte versatilă. Ca și dotări, coșulețul si scăunelul detașabile sunt un mare plus în general după vârsta de 3-4 ani când copilul o poate folosi ca pe o trotinetă propriu-zisă. Platforma pentru picioare este foarte solidă, prevăzută cu striații anti-alunecare, lată și cu design special conceput pentru stabilitate în mers. Roata din spate de grosime mai mare (100 x 50 mm), conferă o stabilitate maximă pentru copil.

Trotineta Chipolino X-Press 2 in 1 white

 • Cadru rezistent
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
 • Greutate redusă
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Trotineta pentru copii de la Chipolino este un produs multifuncțional, ce se poate folosi drept trotinetă normală sau ca trotinetă cu șezut, în cazul copiilor mai mici. Este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 1 an și cu o greutate de maxim 20kg , ca trotinetă cu șezut și maxim 50kg ca trotinetă fără șezut. Este dotată pe față cu roți late, pentru o bună stabilitate, iar cea din spate este dotată cu sistem eficient de frânare. Are o greutate redusă, ceea ce o face ușor de transportat și depozitat.

Structură Trotinetă B1 Copii OXELO

 • Polivalent
 • Destinat dezvoltării psihomotorii
 • Sistem de direcție unic
 • Sigur
 • Confortabil
Verifică prețul

Această trotinetă este ideală pentru copii cu vârstă cuprinsă între 2 și 4 ani, are cadru metalic extrem de rezistent, este pliabilă, ceea ce o face ușor de transportat, având și o greutate de numai 1,5 kg. Roțile duble din față sunt înclinate spre interior, ceea ce împiedică dezechilibrarea laterală a celui mic, în timp ce avansează în față sau în părți. Poate susține cu ușurință o greutate de maxim 20 kg, iar ghidonul curbat a fost creat special pentru o bună poziționare a copilului tău, oferindu-i siguranță.

Trotineta pliabila cu roti din cauciuc Kruzzel Hyperion Black

 • Roți de cauciuc cu profil plat;
 • Ghidon din carbon;
 • Confortabilă;
 • Rezistentă și utilă;
 • Pentru copii și adulți.
Verifică prețul

Acest model este o trotinetă perfectă, pentru orice persoană urbană, dar nu numai, mai ales atunci când vrei să te deplasezi într-o locație rapid și evitând traficul. Datorită faptului caăscuterul are roți de cauciuc cu profil plat și dimensiune mare, 20 cm, la care se adaugă rulmenții de foarte bună calitate, ABEC 9, conducerea este foarte ușoară și confortabilă. În plus, ghidonul din carbon permite rotirea la 360 de grade. Scuterul este extrem de rezistent, ceea ce îl face potrivit atât pentru copii, cât și pentru cei mari, dar fără să se depășească greutatea maximî admisă de 100 kg.

Criterii de alegere a unei trotinete pentru copii

Material

Materialul din care este confecționată trotineta este extrem de important pentru durabilitate și rezistența în timp. Cu cât materialul este de o mai joasă calitate, cu atât există un risc mai mare ca la o mică accidentare cadrul trotinetei să se îndoaie și să îl accidenteze pe cel mic. Este bine să alegi un material cât mai greu de contorsionat pentru siguranța celui mic și liniștea sufletească a ta, ca părinte.

Brand

Ca în cazul oricărui tip de produs, brandul este un criteriu important în selecția unui produs în detrimentul altuia. Unele branduri sunt mai cunoscute și mai îndrăgite de către utilizatori pe când altele se află la început și nu au o așa mare popularitate.

Rezistență

În ceea ce privește rezistența, este bine să fii atent la materialul din care sunt confecționate roțile deoarece acestea vor fi cele mai solicitate în timp. Este important să fie cât mai rezistente pentru a nu fi nevoit să le schimbi sau să cumperi altă trotinetă pentru cel mic.

Design

Designul contează și el. Cel mic poate prefera o culoare în detrimentul alteia. Este important să îi achiziționezi modelul de trotinetă pe care o place și pe care o vrea.

Preț

Prețul este și el un criteriu important de selecție a unei trotinete electrice. Este bine să îți stabilești un buget și să te ții de el.

Întrebări frecvente despre trotinetele pentru copii

Care sunt ​beneficiile trotinetelor pentru copii ?

Trotinetele pentru copii va face din copilul tău o persoană activă, o persoană care își va petrece mai puțin timp în fața gadget-urilor. Folosirea acestora are un efect pozitiv asupra calității vieții unei persoane, mai ales a unui copil

Care sunt ​dezavantajele trotinetelor pentru copii ?

Există și dezavantaje ale acestora, dar care se pot evita. Cel mai mare dezavantaj este că se poate accidenta copilul tău sau poate accidenta alte persoane. Recomandarea noastră este să fie vegheat la început și să i se explice regulile de utilizare

Cum se alege o trotinetă potrivită?

În primul rând trebuie să alegi un model compatibil cu înălțimea copilului tău. Cel mai bine e să fie însoțit atunci când și-o alege pentru a verifica să nu fie prea mică sau prea mare.

La ce să fiu atent atunci când aleg o trotinetă pentru copilul meu?

În primul rând ar trebui să fii atent la calitatea materialelor, dar și la greutatea pe care o suportă. La prima vedere iți vei da seama dacă materialele folosite la fabricarea ei sunt de calitate sau te poți ghida după recenziile cumpărătorilor.

Cum aleg modelul potrivit?

Fiecare trotinetă este recomandată pentru o anumită grupă de vârstă, dacă copilul tău este mic ar trebui să-i cumperi o trotinetă cu 3 roți pentru a fi mai stabilă, cu timpul va avansa la cea cu 2 roți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)
Placă senzorială pentru copii (busy board)

Vrei să-ți inveți copilul despre diverse materiale și forme? Plăcile senzoriale pentru copii (numite și busy board) sunt un bun cadou educativ și distractiv în același timp.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Turn De Învățare Pentru Copii
Cel mai bun turn de învățare pentru copii

Ai un copil curios de tot ce faci prin casă? Turnul de învățare poate fi folosit în bucătărie, grădină, garaj și ține copilul într-un loc sigur în timp ce se uită cum îți faci treaba.

Cel Mai Bun Balansoar Cumpănă Pentru Copii
Cel mai bun balansoar cumpănă pentru copii

Surprinde-ți copii cu un balansoar chiar în curtea casei. Uite care sunt cele mai bune modele din lemn sau plastic rezistent bune de pus în grădină.

Cea Mai Bună Carte Senzorială Pentru Bebeluși
Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

O carte senzorială este jucăria ideală pentru un bebeluș de +6 luni. Distractivă și educativă în același timp, poate ține copilul ocupat ore întregi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe