Cea Mai Bună Umbrelă De Grădină

Cea mai bună umbrelă de grădină

Modificat la 03 august 2021
Articol evaluat de 12 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți pui o umbrelă în grădină?

Odată cu venirea verii cu toții ne dorim să petrecem cât mai mult timp afară, iar dacă avem la dispoziție o curte sau o terasă de dimensiuni generoase, plăcerea e cu atât mai mare. Totuși în sezonul cald suntem expuși radiațiilor solare, de aceea e important să ne protejăm chiar dacă preferăm să stăm mai mult timp în aer liber. Totuși, cu o ofertă atât de bogată pe piață, poate fi destul de dificil să iei o decizie având certitudinea că ai ales bine.

Uneori pare că nu îți poți explica diferența de preț dintre două umbrele care sunt foarte asemănătoare. Pe scurt poți alege fie o umbrelă centrală sau laterală. În general, umbrela de grădină trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 2 metri. Desigur, poți opta pentru o umbrelă cu înălțime ajustabilă, astfel îți va fi ușor să o deschizi și să o închizi, precum și să o adaptezi la o înălțime potrivită pentru cei din jur.

Există umbrele cu bază fixă, dar și mobilă așa încât poți să elimini o grămadă de riscuri mai ales când vorbim de vreme rea. Așadar, e foarte simplu să te bucuri de statul afară fără să te expui riscurilor.

Cea mai bună umbrelă de grădină

Cel mai bun

Umbrela De Gradina Terasa Tip Banana Gri 3M Cu Structura Metalica

Plierea și deschiderea umberelei este ușoară datorită mânerului și a sistemului foarte ușor de acționat. Echipată cu un suport mare și solid din oțel acoperit cu pulbere, are în plus un suport frontal alungit, care oferă și mai multă stabilitate umbrelei. Datorită manoperei de înaltă calitate, această umbrelă va oferi protecție împotriva soarelui și ploii.
Verifică prețul

Această umbrelă de grădină, terasa, tip banană, este realizată dintr-un material de înaltă calitate rezistent la apă și la condiții meteorologice nefavorabile, având un picior metalic solid.

la buget

Umbrela de soare suspendata Timeless Tools, diametru 2,7 m, Khaki

Umbrela creează o atmosfera mediteraneană și oferă o umbră plăcută, relaxantă. Poate fi folosită în grădină, pe terasă, pe balcon, pe țărmul mării. Cadrul și piciorul metalic au fost în așa fel concepute încât să aibă o stabilitate maximă, iar umbrela în sine protejează împotriva radiațiilor UV.
Verifică prețul

Descoperă umbrela de soare suspendată Timeless Tools, de culoare Khaki și cu dimensiuni normale, atât pentru manevrare, cât și pentru asamblare. Aceasta se montează ușor, iar dacă se necesită mutarea, se realizează facil.

Premium

vidaXL Umbrelă de soare suspendată 300 x 400 cm, alb

Calota, care are 12 m², este suspendată deasupra suportului, care este fabricat din lemn de esență tare foarte rezistent. Având piciorul poziționat pe laterală, se poate trece pe dedesubt. Umbrela este realizată din poliester de 250g/m², impermeabil. Umbrela are o manivelă pentru a o putea strânge și desface ușor.
Verifică prețul

Dacă vrei să ai propiul tău colț de umbră într-o vară toridă, atunci această umbrelă nu trebuie să îți lipsească. Această umbrelă de soare suspendată este aspuectuoasă și este suspendată pe un suport din lemn.

Umbrela de exterior cu baza portabila, gri taupe

Se instalează ușor pe orice suprafață dreaptă și include contragreutățile care să o țină dreaptă. Este suficient de mare să acopere o masă de 4 persoane cel puțin și te vei bucura de umbra binefăcătoare pe care ți-ai dorit-o în curtea sau grădina ta. Este rezistentă și de înaltă calitate.
Verifică prețul

Dacă vrei să petreci timp în aer liber fără să te omoare căldura, ai nevoie de o umbrelă de exterior de mari dimensiuni. De aceea, îți oferim o umbrelă de exterior cu o baza portabilă de culoare gri taupe pe care te poți baza.

Umbrela de gradina, Koopman, 300(diam.)x h245cm, poliester, Gri

Umbrela de grădină de la Koopman este gri și este confecționată din poliester. Aceasta are o greutate de aproape 11 kg, diametrul de 300 cm și o înălțime de 245 cm. Aceasta este ușor de instalat și reglat, poate fi ușor mutată în orice colț al curții sau grădinii tale și te salvează rapid sau razele toride ale soarelui, putând sa te relaxezi liniștit.
Verifică prețul

În zilele toride sau ploioase de vară, atunci când vrei să te bucuri de confortul grădinii tale fără a fi udat sau deranjat de soare, umbrela de grădină este salvarea ta.

Umbrela terasa/balcon Kring semirotunda, diam.260 cm, poliester 160g/m2, crem

Este foarte ușor de instalat și mai ales de transportat dintr-o parte într-alta a curții sau terasei tale. Are un design simplu și te poate ajuta să te răcorești chiar și pe timp de caniculă intensă. O vei adora pentru că te va ajuta să te relaxezi chiar și în cele mai toride zile ale verii acesteia care pare că nu se mai termină.
Verifică prețul

Ai nevoie de o umbrelă pentru terasa sau balconul tău? Noi venim către tine cu o umbrelă semirotundă cu un diametru de 260 cm realizată din poliester de 160g/m2 de culoare crem.

Umbrela Gradina Protectie Solara, Suspendata ISP Sun Chill, 2.55 m

De aceea, o umbrelă instalată în curte sau grădină este mai mult decât o dorință, este o nevoie. Noi îți oferim o umbrelă de grădină de protecție solară care stă suspendată. Are un design modern și simplist care te va ajuta să o folosești cât mai ușor. Se reglează cu ajutorul unui sistem de tip pârghie și o poți ridica mai sus sau o poți lăsa mai jos.
Verifică prețul

Vremea de afară ne face să ne dorim să facem orice pentru a ne răcori. Este esențial să ne creăm umbră în orice loc dorim să ne petrecem timpul.

Întrebări frecvente despre umbrelele de grădină

Cât de mare este o umbrelă de grădină?

Umbrela ar trebui să se extindă, în mod normal, peste masa din grădină cu aproximativ 60 cm pe fiecare parte. Dacă ai o masă rotundă cu un diametru de 1,2 m, ai nevoie de o umbrelă cu diametrul de 2,4 m sau una cu un diametru de 4 m.

Din ce material sunt umbrelele de grădină?

De calitatea materialului va depinde protecția pe care ți-o poate oferi împotriva strălucirii soarelui, astfel că pe oiață vei găsi umbrele din acrilic, poliester sau polietilenă.

Ce tip de bază ar trebui să aibă o umbrelă de grădină?

O bază fixă este utilizată atunci când diametrul umbrelei este mare, vânturile tind să fie puternice și precipitațiile mai însemnate. Chiar dacă sunt grele, bazele mobile pot fi mutate dintr-un loc în altul destul de ușor, unele fiind dotate chiar cu roți pentru a înlesni acest proces.

Care sunt cele mai bune sisteme de închidere pentru umbrelele de grădină?

Cele mai bune umbrele de grădină sunt cele care se manipulează prin manivelă. Acestea sunt foarte ușor de folosit, nu necesită mult efort și poți controla nivelul deschiderii umbrelei. În schimb, cele cu buton au mai multe șanse de defectare, și nu sunt la fel de eficiente.

Care este cea mai potrivită formă pentru umbrelele de grădină?

Alegerea formei umbrelei de grădină trebuie făcută în funcție de: forma mesei și spațiul pe care vrei să îl umbrești, limite ale spațiului exterior și preferințele personale. Dacă masa sau zona pe care vrei să o umbrești este simetrică, o umbrelă rotundă este o alegere bună. Umbrelele pătrate sunt o altă alegere evidentă pentru spațiile simetrice, iar pentru mesele ovale sau mai lungi, cele mai bune umbrele sunt cele dreptunghiulare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat De Masaj Facial
Cel mai bun aparat de masaj facial

Tenul ferm și sănătos nu se păstrează doar cu ajutorul cremelor. Masajul facial ajuta la circulația sângelui și implicit stimularea naturală a mușchilor feței și a epidermei.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Jacuzzi Gonflabil De Exterior
Jacuzzi-uri gonflabile pentru exterior

Vrei să-ți petreci zilele relaxându-te în propria grădină într-un jacuzzi? Jacuzzi-urile gonflabile sunt soluția cea mai economică, ușor de instalat și întreținut.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe