Cei Mai Buni Ochelari de Ski

Cei mai buni ochelari de ski

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi ochelari de ski de calitate?

Ski-ul este un sport incitant, pe care multe persoane îl practică în timpul liber pentru că le oferă relaxarea totală de care au nevoie. Pe cât de frumos și distractiv este, pe atât de periculos este. Oricând pot avea loc avalanșe care să se soldeze cu incidente neplăcute pe care nu și le dorește nimeni.

De aceea, ai nevoie de cât mai multă protecție în timpul practicării acestui sport. În special dacă ai copii mici care practică acest sport, ar trebui să fii foarte atent la modul în care schiază.

De regulă, pe lângă clăpari, echipament de ski și mănuși, ai nevoie de o pereche de ochelari. Ochelarii nu trebuie să fie de orice fel, ci ochelari de ski. Ochelarii de ski ar trebui să fie de calitate pentru a te proteja cât mai bine de soarele care se reflecta în zăpadă. Dacă nu mai vezi în fața ta datorită zăpezii care reflectă lumina solară, riscul de accident este extrem de ridicat.

Ochelarii de ski nu sunt o fiță, ci o necesită. Oferă-le importanța de care au nevoie pentru ca tu să te bucuri de acest sport în siguranță.

Cei mai buni ochelari de ski

Cel mai bun

Ochelari schi Superdry Reference, lentila S2 Matt Dusty Olive Grey Ultra Black

 • Anti-ceață
 • Anti-zgârieturi
 • Lentile ventilate
 • Lentilă dublă sferică
 • Lentilă mată
Verifică prețul

Vacanța ta de iarnă și sporturile de zăpadă parcă merg mână în mână. Cine nu și-ar dori să se poată relaxa la schi? Nu doar că ai nevoie de aptitudini, dar îți trebuie și un echipament serios. Din echipament nu trebuie să îți lipsească clăparii, costumul de ski și ochelarii de ski. Ochelarii de ski sunt extrem de importanți. De aceea, îți oferim o variantă de o calitate superioară, o pereche de ochelari atât de mați că vei vedea doar ce trebuie fără ca lumina reflectată să îți supere ochii. Te vei bucura de o experiență de ski incredibilă!

la buget

Ochelari Schi/Snowboard G 900 S3 Vreme Frumoasă Negru Copii/ Adulți WEDZE

 • Fabricați din plastic rezistent
 • Protecție solară
 • Fixare bună
 • Simplu de utilizat
 • Design modern
Verifică prețul

Ochelarii sunt concepuți pentru pentru schi și snowboard pe vreme frumoasă. Au câmpul vizual larg și lentilă sferică dar beneficiază și de tratament anti-aburire. În plus sunt compatibili cu ochelarii de vedere. Lentila sferică a ochelarilor G 900 este închisă la culoare pentru a facilita schiul pe vreme frumoasă. Ochelarii primesc puncte inclusiv la capitolele confort și stabilitate datorită densității duble și a spumei ergonomice cât şi a materialului textil dar și a elasticului lat de 40 mm, cu bandă dublă din silicon antiderapant.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bolle Northstar Black Panthom

 • Design atrăgător
 • Preț accesibil
 • Versatili
 • Fixare bună
 • Câmp larg vizual
Verifică prețul

Ochelari schi pentru adulți Bolle Northstar Black Panthom Negru sunt realizați cu lentile Carbo-sticlă, speciale pentru sporturile de iarnă și cu bandă elastică, ajustabilă. Câmpul vizual larg garantează o viziune periferică maximă pentru a putea admira peisajul din toate unghiurile. Acești ochelari au un sistem de ventilație performant, acesta reglează presiunea aerului între ecrane, eliminând umiditatea și orice urmă de condens, pentru ca tu să te concetrezi asupra sportului perferat, fără a face alte compromisuri.

Ochelari de ski NERV NOMAD SILVER MIRROR

 • Fabricat din materiale rezistente
 • Fixare bună
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Reflectă lumina
Verifică prețul

Ochelarii de ski de la Nerv sunt ideali pentru acele persoane care practică sporturile de iarnă extreme și care au nevoie de o experiența vizuală aparte, în vederea atingerii performanței. Iubitorii de ski și snowboard se vor bucura de o pereche de ochelari menită să le ușureze și înfrumusețeze orele petrecute pe pârtie. Cu un sistem magnetic de prindere a lentilei și rama flexibilă, modelul este perfect pentru împătimiții sporturilor de iarnă, care doresc să se bucure de o aventură în zăpadă, plină de adrenalină, indiferent de condițiile de vizibilitate.

Blast Ochelari adulti Blast

 • Sistem de fixare ajustabil
 • Bandă elastică
 • Lentile polarizate
 • Material de calitate
 • Formă ergonomică
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de sporturile de iarnă, ar trebui să știi că pe lângă echipamentului de protecție, un rol extrem de important îl joacă ochelarii de protecție. Sunt fabricați din poliuretan, iar lentilele au pe exterior policarbonat, isr la interior material acrilic, ce împiedică lumina zilei, ori cea solară să te orbească, reducând riscul unei accidentări. Sistemul inteligent de fixare pe cap, format din banda elastică din poliester și cleme de prindere, asigură o bună fixare și împiedică căderea acestora.

Ochelari schi Uvex Downhill 2000 S CV , Black/Yellow

 • Ramă și lentile de înaltă calitate
 • Design modern
 • Rezistență sporită
 • Anti-ceață
 • Este dotat cu o curea elastică
Verifică prețul

Acești ochelri de sky sau snowboard uvex sunt varianta actualizată a colorvision-ului acestor ochelari de schi clasici. Noul Uvex Downhill 2000 CV are un câmp vizual mai mare cu 15% și o acoperire anti-ceață supravision îmbunătățită cu 400%. O lentilă de calitate, simplă, sferică, oglindită, descentrată, cu o calitate optica 1+ oferă un confort maxim de vizualizare fără distorsiuni, pentru ca tu să te bucuri de acele momente de arenalină maximă, pe orice tip de vreme și indiferent de stilul practicat.

Ochelari Schi/ Snowboard G500 Orice Vreme Negru Copii/Adulți WEDZE

 • Fabricați din plastic de înaltă calitate
 • Oferă protecție solară
 • Dotat cu lentile duble
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Schiatul este un sport extrem de provocator și relaxant, dar în același timp este unul dintre cele mai periculoase din câte există. Pentru a te bucura de frumusețea și adrenalina pe care acest sport ți-o poate oferi, ai nevoie de echipamentul potrivit. De aceea, în afară de clăpari și costum de ski, un alt element extrem de important îl reprezintă ochelarii de ski. Ochelarii de ski sunt de fapt utili nu doar pentru că te protejează de lumina excesiva pe care zăpada o reflectă, dar țin zăpada departe de ochii tăi.

Criterii de alegere a ochelarilor de ski

Preț

Ca în cazul oricărui produs de pe piață, prețul joacă un rol extrem de important în alegerea unui produs în detrimentul altuia. De cele mai multe ori, prețul este de fapt singurul criteriu de selecție a unui produs. Nu uita că de multe ori prețul este un indicator clar al calității pe care o cumperi.

Material

Materialul din care sunt confecționați ochelarii de ski este la fel de important ca prețul deoarece este un indicator al rezistenței ochelarilor de ski. Cu cât materialul este mai calitativ, cu atât șansele ca ochelarii să se rupă sau fisureze sunt mai mici și te vei putea bucura mai mult timp de ei în sesiunile tale de schiat preferate.

Design

Dat fiind că ochelarii sunt o parte a echipamentului de ski care se folosește pe propria față, designul este un criteriu important. Cine ar vrea să arate ca un clovn cu unii ochelari de ski? Este important să te simți bine în pielea ta purtând acei ochelari.

Mod de prindere

Skiatul este un sport pe cât de provocator, pe atât de periculos datorită faptului că te poți accidenta foarte ușor doar printr-o clipă de neatenție. Este foarte important ca sistemul de prindere să fie eficient, să nu îți pierzi ochelarii la mișcări mai bruște.

Opacitate

Ochelarii de ski nu numai că țin departe de ochii tăi zăpada nedorită, ci ei te ajută să reflecte lumina solară reflectată de zăpadă.

Întrebări frecvente despre ochelarii de ski

Cum se curăță ochelarii de ski?

Dacă ai o pereche de ochelari de ski la care ții, de calitate sau de care ai nevoie te vei gândi neapărat la metode să îi cureți cât mai rapid și mai eficient. La fel ca ochelarii obișnuiți, ochelarii de ski au nevoie de o curățare atentă cu ajutorul unei soluții speciale, nu a oricărei substanțe care pare că ar curăța orice lentilă.

Dacă nu știai lentilele de ochelari au nevoie de o soluție specială de curățare care să nu îi afecteze cu nimic.

Ce preț au ochelarii de ski?

În funcție de brand, material și alte caracteristici ochelarii de ski au prețuri cuprinse între 30 - 400 RON. Poți alege perechea care ți se potrivește cel mai bine, ție și portofelului tău.

De ce ai nevoie de ochelari de ski?

Ochelarii de ski îți protejează ochii pe timp de iarnă de soarele care se reflectă în proporție de 90% pe zăpadă. Ei te ajută să te protejezi în timp ce schiezi și să nu faci niciun accident nedorit.

Ochelarii de ski sunt și pentru copii?

Da, ochelarii de ski sunt realizați și pentru copii.

Se aburesc ochelarii de ski?

Ochelarii de ski se aburesc atunci când intri în încăperi unde temperatura este mai mare decât afară. Este normal atunci când experimentezi diferențe în plus de temperatură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cea Mai Bună Placă Standup Paddle (Plăcă SUP)
Cea mai bună placă de stand-up paddle pentru amatori (SUP)

Îți place apa și vrei să faci o activitate relaxantă în aer liber? Folosirea unei plăci de standup paddle se poate învăța în câteva minute și poate fi folosită pe râuri lente, lacuri și la mare.

Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă
Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe