Cel Mai Bun Aparat de Curățat cu Abur

Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Modificat la 10 august 2021
Articol evaluat de 13 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să alegi un aparat de curățat cu abur?

Tehnologia a avansat astfel încât toate sarcinile să nu mai necesite un volum de muncă atât de mare și costisitor ca înainte. Deoarece curățirea cu aburi folosește apa, aparatul de curățat cu aburi este prietenos cu mediul și mai ales sănătos pentru copii și animalele de lângă casă. În momentul în care dorești să îndepărtezi murdăria de pe diferite suprafețe din gospodărie, cauți cele mai practice soluții și sfaturi utile pentru curățenie, care speri să-ți ușureze munca.

Dacă îți dorești un stil de viață sănătos atunci igiena trebuie să fie pe primul loc, astfel locuința ta trebuie împrospătată și curățată aproape zilnic. De aici apare și nevoia unui aparat care nu ocupă mult spațiu, cu o greutate rezonabilă, care poate fi manevrat ușor, astfel cel mai bun produs fiind aparatul de curățat cu aburi, el devenind treptat o prioritate și o metodă eficientă de a curăța și dezinfecta, de a îndepărta cutele, putând fi folosit pe orice suprafață. Aburul dezodorizează, igienizează și ucide bacteriile și microbii fără a fi nevoie de ajutorul soluțiilor chimice de curățenie.

Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aparat de curatat cu abur

 • Ușor de asamblat
 • Facil de utilizat și depozitat
 • Elimină 99,99% din bacteriile din casă
 • Curățare eficientă
 • Dimensiune compactă
Verifică prețul

SC1 EasyFix ucide 99,99% din germeni, eliminând în același timp murdăria încăpățânată, calcarul și depunerile grase. SC1 EasyFix beneficiază, de asemenea, de noul instrument de podea EasyFix, asigurând o manipulare ușoară și curățarea eficientă a pardoselilor dure. Mopul din microfibră atașabil oferă o performanță de curățare cu cel puțin 20% mai bună în comparație cu mopurile standard pentru o curățare excelentă, fără efort. Este ușor de îndepărtat prin călcarea pedalei, ceea ce înseamnă că nu intri în contact direct cu murdăria colectată atunci când il scoți.

la buget

Un aparat de curățat cu aburi reprezintă soluția ideală pentru a curăța întreaga casă fără detergenți și alte substanțe chimice care pot afecta persoanele alergice și chiar suprafețele pe care acționezi. Cu un singur aparat vei avea o locuință perfect igienizată în cel mai simplu și ecologic mod. Se alimentează la rețeaua electrică, are putere de acționare ce măsoară 1200 W, presiune abur de 3 bar iar capacitatea rezervorului de apă este de 0,25 litri. Pe lângă toate aceste, dispune de sistem de siguranță și indicator luminos. Aparatul vine la pachet cu 6 accesorii.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat de curatare cu aburi Karcher SC 2 EasyFix Deluxe, 1500 W, rezervor 1 L, duza de mana, pardoseala, laveta din microfibra sac pentru accesorii, Galben

 • Afișaj LED de pe dispozitiv
 • Curățare eficientă, ergonomică
 • Ușor de folosit și de depozitat
 • Facil de asamblat
 • Elimină aproape absolut toate bacteriile de pe suprafețe
Verifică prețul

Pentru a avea o pardoseală imaculată și cu mai puține bacterii folosește aparatul de curățare cu aburi Karcher SC 2 EasyFix Deluxe. Vei obține rezultate optime de curățare a tuturor tipurilor de podele datorită tehnologiei duzei lamelare. Acest aparat are un sistem de îndepărtare a lavetei fără a intra în contact cu aceasta. Un avantaj major îl constituie faptul că toate accesoriile, inclusiv tuburile de prelungire, pot fi stocate într-un sac de accesorii sau direct pe dispozitiv, economisind spațiu.

Aparat de curățat cu aburi Steam Cleaner, 1000W PRODUSE

 • Eficiență 99% împotriva virusurilor și bacteriilor
 • Multiple accesorii în pachet
 • Ideal pentru o mulțime de suprafețe
 • Curăță și în cele mai înguste locuri
 • Ocupă puțin spațiu
Verifică prețul

Steam Cleaner te ajută să îndepărtezi minuțios urmele de murdărie și grăsime de pe toate suprafețele! Aparatul de curățat cu aburi omoară 99.9% dintre germenii și bacteriile aflate în casa ta, fără substanțe chimice, ci doar cu apă. Aburul eliberat dizolvă ușor grăsimea și murdăria de pe geamuri, covoare și perdele, haine, mobilă, pardoseli sau electrocasnice de bucătărie. Steam Cleaner poate fi folosit inclusiv pentru curățarea și întreținerea canapelelor, saltelelor sau fotoliilor, fără să le afecteze țesăturile.

Aparat de curatat cu aburi Taurus SCL1050 Rapidissimo Clean Pro, 1050 W (Albastru/Negru)

 • Ușor de manevrat
 • Rezervor încăpător
 • Motor puternic 1050 W
 • Rezistent
 • Silențios
Verifică prețul

Dacă ești procupat să îți faci curățenie cât mai eficient și practic, cu o bună igienizare, atunci poți să te îndrepți spre modele de aparate de curățat ce folosesc aburii. Un astfel de aparat de curățat cu aburi este și Taurus SCL1050 Rapidissimo Clean Pro. Având o putere de 1050 W și o capacitate de 0,35 l te vei putea bucura de beneficiile curățării la un nivel înalt cu ușurință. Cu siguranță acest aparat te va ajuta să faci curățenie mult mai simplu și mai eficient, fiind foarte facil de utilizat.

Aparat de curățat cu abur 350 ml 900W/230V

 • Mult abur
 • Cântărește puțin
 • Accesorii incluse
 • Curăță 99%
 • Îndepărtează grăsimea
Verifică prețul

În momentul în care dorești să îndepărtezi murdăria de pe diferite suprafețe din gospodărie, cauți cele mai practice soluții și sfaturi utile pentru curățenie, care speri să-ți ușureze munca. Aparatul de curățat cu abur de 350 ml te va ajuta să realizezi acest lucru. Acest aparat curăță în profunzime, îndepărtează grăsimea și dezinfectează suprafețele duri (plăci ceramice, sticlă, metal etc), eliminând și până la 99,99% dintre alergenii casnici. Aparatul nu folosește agenți chimici, prin urmare folosirea lui este sigură pentru sănătate și pentru obiectele din locuință.

Aparat de curatat cu abur H.Koenig NV60 1000 W presiune 4.2 bari rezervor apa 350 ml galben/negru nv60

 • Presiune bună 4.2 bari
 • Rezervor apă mare 350 ml
 • Eficiență ridicată
 • Mâner ergonomic
 • 3 duze diferite incluse
Verifică prețul

Dacă vă doriți o casă perfect igienizată, cu siguranță aparatul de curățat cu abur de la H.Koenig vă sare în ajutor. Puterea sa este de 1000 W, iar presiunea de 4.2 bari, astfel că își va dovedi cu brio eficiența. Un alt avantaj o constituie faptul că are dimensiuni mici, fiind ușor de depozitat sau transportat oriunde. Aparatul curăță toate tipurile de suprafețe și ajunge cu ușurință chiar și în locurile greu accesibile. Aburul îndepărtează într-un mod ecologic bacteriile, nefiind necesare chimicale folosite la curățarea casei.

Întrebări frecvente despre aparatele de curățat cu abur

Ce design sau formă au aparatele de curățat cu aburi ?

Deoarece aparatele de curățat cu aburi sunt foarte versatile, acestea au dimensiuni și forme diferite. Unele modele sunt mici și ușor de ținut în mână, iar altele sunt manevrabile din picioare, pentru că sunt mai mari și au roți.

Ce putere de absorbție au aparatele de curățat cu abur ?

Este important să verifici puterea motorului aparatului tău de curățat cu aburi. Valoarea în Watti specifică puterea motorului și cu cât aceasta este mai mare cu atât mai eficient și fără efort va curăța.

Ce reglaje au aparatele de curățat cu abur ?

Aparatele au un buton care poate regla cantitatea de abur difuzată. Cel mai bine este să alegi un model care îți permite selectarea tipului de suprafață curățată și care reglează automat aburul.

Ce accesorii au aparatele de curățat cu abur ?

O perie pentru covoare, o racletă pentru oglinzi și diverse duze pentru aburi sunt accesoriile esențiale pentru curățarea perfectă a locurilor strâmte unde se ajunge greu.

Aparatele de curățat cu abur sunt ușor de întreținut ?

Pe lângă întreținerea normală a unui aparat de curățat, mai avem și costurile legate de înlocuirea filtrelor de apă, dar în unele cazuri, filtre pot fi curățate plin clătire cu apă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Sterilizator Pentru Telefon cu Lumină UV
Cel mai bun sterilizator pentru telefon cu lumină UV

Petreci mult timp cu telefonul în mână și vrei să te asiguri că atunci când ajungi acasă acesta nu are viruși și bacterii? Un sterilizator cu lumină UV este soluția.

Cel Mai Bun Aspirator Antibacterian
Cel mai bun aspirator antibacterian

Majoritatea aspiratoarelor doar împraștie praful prin casă. Însă nu și cele antibacteriene cu filtre speciale care opresc majoritatea bacteriilor dăunătoare unui copil mic de exemplu.

Cel Mai Bun Detergent Pentru Lână Și Cașmir
Cel mai bun detergent pentru lână și cașmir

Află care este detergentul potrivit pentru hainele de lână sau cașmir și de ce nu e bine să le speli cu un detergent clasic.

Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe