Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri

Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un electrostimulator pentru fesieri?

Societatea trebuie să ia în considerare problema sedentarismului, în special persoanele care nu acordă atenție rutinei lor și persoanele care petrec prea mult timp așezat făcând sarcini cognitive. Așa cum nu se putea altfel, acest lucru ne afectează sănătatea.

Dacă ești unul dintre acei norocoși care a ales să rupă stilul de viață sedentar, acordă atenție acestor detalii. Alege un electrostimulator pentru fesieri de calitate. Acesta include o serie de niveluri diferite de intensitate care te vor ajuta sa îți tonifiezi partea posterioară, să diminuezi efectul de coajă de portocală și să îți recapeți încrederea în tine.

Înainte să alegi un toner bun pentru fesieri, răspunde următoarelor întrebări. Cum functioneazã? Care sunt diferitele opțiuni disponibile? De asemenea, materialele utilizate trebuie să fie confortabile și de înaltă calitate. În concluzie, nu te poți aștepta ca aceste aparate să facă minuni. Însă, dacă vei combina acest lucru cu un stil de viață sănătos și exerciții, vei fi uimit de rezultate.

Cel mai bun electrostimulator de fesieri

Cel mai bun

Electrostimulator Abs Master

 • Design modern portabil
 • Mod ușor de utilizare
 • Zgomot silențios
 • Accesorii incluse
 • Eficiență în antrenament
Verifică prețul

Electrostimulatorul ABS MASTER este perfect pentru a obține fese ferme și lucrate, fără prea mult efort. Acesta deține 6 moduri de funcționare și 20 de niveluri de intensitate, create special pentru nevoile fiecăruia. Poate fi utilizat în orice perioadă din zi, chiar și în timpul antrenamentelor clasice, fără să te deranjeze în vreun fel, datorită greutății sale reduse de numai 35g. Poate fi încărcat cu cablu USB și este recomandată utilizarea la o temperatură cuprinsă între 15-35 de grade celsius.

la buget

Aparat de electrostimulare a mai multor grupe de mușchi, 5 în 1 , pentru că poate sa-ți antreneze fesieri abdomenul, brațele, coapsele, picioarele. Aparatul are atât efect anticelulitic, cât și efect de tonifiere a mușchilor. Prin microprocesor, electrozii stimulează mușchii doriți, impulsurile musculare sunt extrem de rapide iar efectul este cel dorit. Tehnologia EMS a fost dovedită științific, astfel că mușchii abdominali devin mai puternici în cel mai scurt timp. Stimulează mușchii abdominali, treptat, și îi aduce la ce mai bună formă.

Premium

Aparat de electrostimulare musculara Beurer EM49 2 canale 4 electrozi Alb

 • Design modern portabil
 • Încărcare rapidă
 • Utilizare ușoară
 • Zgomot silențios
 • Intensitate reglabilă
Verifică prețul

Aparatul de electrostimulare de la BEUER are 3 funcții de bază, stimulează electric nervii, stimulează electric țesutul muscular și produce efect de masaj prin semnale electrice. Este un produs medical de stimulare electrică ce include 4 electrozi cu gel autoadeziv. Este utilizat pentru picioare și include exerciții pentru masa musculară ce ajută la mărirea rezistenței și pentru susținerea tonifierii anumitor mușchi sau grupuri de mușchi pentru a obține schimbarea dorită a proporțiilor mușchilor.

Aparat electrostimulare EMS tonifiere muschi fesieri

 • Trei nivele de pregătire
 • Tehnologie EMS
 • Flexibil
 • Portabil
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Dispozitivul pentru tonifiere musculara dispune de tehnologia EMS, cunoscută și sub denumirea de stimulare electrică neuromusculara (NMES), este stimularea contracției musculare utilizând impulsuri electrice. Acestea imită potențialul de acțiune provenit din sistemul nervos central, determinând mușchii să se contracte. Aparatul de electrostimulare a mușchilor fesieri prezintă următoarele avantaje și beneficii: susține tonifierea musculară, întreține musculatura, previne apariția unor afecțiuni musculare și stimulează circulația sanguină.

Set dispozitive de electrostimulare BUM BUM

 • Tehnologie nouă de electrostimulare
 • Intensitate reglabilă
 • Mod ușor de utilizare
 • Zgomot silențios
 • Durată lungă de funcționare
Verifică prețul

Setul conține dispozitivul pentru antrenarea și tonifierea mușchilor fesieri, dispozitivul pentru lucrarea și definirea mușchilor abdominali dar și programul de dietă și exerciții pentru 30 de zile. Bum Bum folosește cea mai nouă tehnologie de electrostimulare musculară 4.0. Funcționează mai rapid, fără cabluri sau fire, este portabil și poate fi pre-programat. EMS înseamnă electrostimulare musculară și este o terapie medicală care ajută la întărirea și reabilitarea mușchilor, iar 4.0 este ultima generație aparținând acestei tehnologii proiectată în mod științific pentru a fi extrem de eficientă.

Dispozitiv Techstar® VMF102, Roz, Tehnologie 4in1 EMS, Microcurent, Foton, RF si Vibratii, Terapie Piele, Antirid

 • Este potrivit pentru pielea întunecată
 • Calmează pielea și previne alergiile
 • Activează producția de melanină
 • Are efect antiinflamator
 • Previne acneea
Verifică prețul

Acest aparat este utilizat pentru a activa celula pielii, stimulând întinerirea colagenului, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, a înmuia ridurile și a lăsa pielea să pară netedă și sănătoasă. Cu ajutorul lui poți realiza o curățare profundă și hidratarea completă de care are nevoie tenul tău, reduce aspectul ridurilor cât și a depunerilor de grăsime pentru pielea ta dar are și rol anti-inflamatoar, de activare a circulației dar și de masaj facial. Aparatul poate fi controlat cu ușurință datorită afișajului intuitiv, dar și a a formei ergonomice.

Întrebări frecvente despre aparatele de electrostimulare pentru fesieri

Cum funcționează un aparat de electrostimulare pentru fesieri?

Majoritatea aparatelor pentru fesieri vor folosi tehnologia de stimulare musculară electronică (EMS) pentru a contracta și relaxa fundul într-un mod confortabil, dar profund. Sunt concepute pentru a imita contracțiile care apar în mușchii tăi în timp ce te antrenezi.

Un aparat de electrostimulare pentru fesieri chiar funcționează?

Aparatul nu este un înlocuitor pentru sala de sport, dar poate ajuta la tonifierea și ameliorarea durerilor musculare. Este recomandat să îți regândești dieta, să faci mișcare și să adopți un stil de viață sănătos. Dacă faci acest lucru, vei obține toate avantajele unui aparat de tonifiere.

Care sunt efectele secundare ale stimulării electrice?

Nu există riscuri asociate cunoscute în acest moment. Efectele secundare includ înroșirea și iritarea pielii, care dispare de obicei cu o cremă hidratantă în 24 până la 48 de ore. Curentul electric poate începe ca o ușoară senzație de furnicături și se poate transforma într-o senzație de tracțiune.

Cât de des pot utiliza un aparat de electrostimulare pentru fesieri?

Pentru a vedea rezultate optime, EMS ar trebui să fie utilizat o dată pe săptămână, în plus față de una sau două activități sportive convenționale, sau de două ori pe săptămână, dacă în prezent ești prea ocupat pentru a te antrena. Primele schimbări pot fi observate de obicei după patru ședințe, în funcție de stilul de viață.

Este dureroasă folosirea unui aparat de electrostimulare pentru fesieri?

Răspunsul scurt este nu. La niveluri superioare poate deveni incomod, dar nu dureros. Este foarte rar ca cineva să-l numească dureros, dar există posibilitatea dacă intensitatea aparatului de electrostimulare pentru fesieri este crescută.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oglindă Cosmetică cu LED
Cea mai bună oglindă cosmetică cu LED

Un machiaj perfect în lumina oglinzii va fi impecabil în lumina naturală a zilei. Vezi ce modele de oglinzi de make-up cu LED poți cumpăra la prețuri accesibile.

Cea Mai Bună Saltea de Yoga
Cea mai bună saltea de yoga

Dacă vrei să ai un corp și o minte sănătoasă, o saltea de yoga te va ajuta să practici în mod corect această activitate.

Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cea Mai Bună Bancă Fitness Multifuncțională
Cea mai bună bancă fitness multifuncțională pentru acasă

Faci sport acasă? Alege o bancă fitness multifuncțională cu ajutorul căreia poți lucra mai multe grupe de mușchi.

Cea Mai Bună Coardă De Sărit Digitală
Cea mai bună coardă de sărit digitală

Știai că săritul corzii este printre cele mai solicitante exerciții tip cardio? Cumpără o coardă de sărit inteligentă pentru a-ți putea măsura antrenamentele și a te motiva.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe