Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament

Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Modificat la 06 mai 2021
Articol evaluat de 113 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de un aspirator robot?

Una din principalele caracteristici ale unui aspirator robot este faptul că acesta este automat. O dată ce aspiratorul este încărcat, se setează ciclul / modul de curățenie și durata, acesta va face singur toată treaba ”murdară” din casă. Astfel, o sa aveți timp pentru a putea face lucruri mai plăcute sau mai productive cu timpul liber câștigat. Mai mult, acest produs este foarte silențios și ușor de programat. Se poate seta să funcționeze atunci când nu este nimeni acasă, tocmai pentru a putea ajunge de la birou, într-o casă curată.

Mai mult, făcând acest lucru, veți reuși să aveți o casă mult mai curată. Dacă în mod normal, din cauza unui program de muncă agitat, casa se putea curăța doar în weekend sau chiar și mai rar, scopul aspiratorului robot este definit prin versatilitatea lui de a putea fi folosit chiar și zilnic. Persoanele alergice la praf, acarieni, fungi, păr de animal ori alte particule care pot provoca discomfort, vor beneficia de o calitate a vieții și un confort crescut.

Cele mai bune aspiratoare robot disponibile în România

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Roborock Cleaner S5 MAX

 • Mod inteligent/sistematic folosind navigare cu laser.
 • Aspiratorul automat vine la pachet cu o aplicație pentru telefonul mobil.
 • Include o pompă pentru a controla cantitatea de apă care poate fi schimbată.
 • Panoul mopului poate fi instalat și îndepărtat rapid și ușor, fără a scoate rezervorul.
 • Se oprește decât după ce a terminat curățenia și se întoarce numai în locul de unde a plecat.
Verifică prețul

Cel mai bun aspirator robot cu abilități navigaționale. Sistemele de cartografiere cu laser scanează casa în timp ce S5 Max curăță, oferindu-i informațiile de care are nevoie pentru a parcurge fiecare cameră cât mai repede și mai eficient posibil. Aspirație puternică și 2 moduri de curățare: Turbo și Max. Aplicația Mi Home cu Roborock S5 este special concepută pentru a programa curățări, pentru a vizualiza progresul și informațiile despre curățare, pentru a prelua controlul manual, pentru a verifica starea accesoriilor. Este compatibil cu Android, iOS și Alexa.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Conectivitate WiFi
 • Preț accesibil
 • Eficient
Verifică prețul

Aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO deține 6 moduri de curățare și beneficiază de navigare inteligentă Smart GYRO. Se pretează la diferite tipuri de pardoseli și aspiră cu succes chiar și covoarele joase. Are putere mare de aspriare și curăță eficient părul lăsat de animale. Bateria are o autonomie de până la 100 de minute. Înălțimea sa este de 79 de mm, iar pentru aspirarea în colțuri deține perii lungi laterale. Are funcția de ștergere cu apă, pompa de apă fiind controlată electronic. Controlul prin Wifi este de asemenea de un real ajutor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Xiaomi Mi Robot

 • Greutate: 3.6 Kg
 • Autonomie acumulator 110 min
 • Nivel zgomot: 77 dB
 • Sistem de mapare cu laser
 • Reîncărcare automată
Verifică prețul

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro functioneaza cu 3 moduri de curatarea pardoselilor si covoarelor: modul aspirare si spalare in acelasi timp, modul aspirare si modul spalare. Este inzestrat cu 12 seturi de senzori de inalta precizie, navigare asistata si detectarea mediului inconjurator. Poti planifica curatenia de la distanta, cu ajutorul telefonului mobil; te conectezi la aplicatie si poti seta ora de curatenie, tarseul, modul de curatenie de la distanta; ai controlul ''la varful degetelor''.

Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Mergi direct în magazinul tău preferat.

robotworld.ro emag.ro evomag.ro flanco.ro cel.ro pcgarage.ro

* Prezentare video mai jos

Robot aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum, 50 W, 5200 mAh, 14.4 V, App, Smart Vision Mapping, Alb

 • Tehnologie smart vision mapping
 • Fără perii
 • Autonomie de 2,5 ore
 • Conectivitate suport wireless
 • 12 tipuri de senzori
Verifică prețul

Robotul aspirator de la Xiaomi are o baterie de 5200 mAh și motor brusheless (fără perii pentru durată de viață foarte mare și eficiență energetică maximă). Autonomia este de 2.5H per ciclu, iar o dată ce bateria se descarcă, se încarcă automat. Funcționează în baza a 12 tipuri de senzori, cu funcții precum activare/oprire automată de la distanță și tehnologii Smart Vision Mapping & Smart Tech Sensors. Este indicat pentru utilizare rezidențială, funcționează pe multiple suprafețe, tip aspirare uscată.


* Prezentare video mai jos

Aspirator robot Miele RX2 BLACK, Home Vision, Mobile Control, Li-Ion, 4400mAh, 120 min, Negru

 • Orificiu de aspirație și în spate pentru un rezultat mai bun
 • Navigare inteligentă 3D
 • Cu 2 camere frontale pentru o scanare mai precisă
 • Cu perii laterale pivotante
 • Pentru orice tip de podea
Verifică prețul

Aspiratorul robot Miele RX2 BLACK oferă o curățare sistematică prin navigarea inteligentă 3D. Acest robot se auto-încarcă, atunci când bateria este pe terminate, se reîntoarce la stație, se încarcă, iar apoi își rezumă ciclul de curățenie. Sistemul de curățenie funcționează prin perii laterale pivotante care adună praful grosier sub unitate + rolă cu perii care mută praful în deschiderea de aspirație din față + orificiul de aspirație spate care asigură absorbția murdăriei fine dar și alte sisteme inteligente!


* Prezentare video mai jos

Aspirator robot iRobot Roomba 980

 • Calitate ridicată
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Când nu mai vrei să dai cu aspiratorul cu mâna ta, ai la dispoziție robotul aspirator care să facă treaba pentru tine. Raportul calitate-preț este unul excelent datorită performanțelor oferite. Ai parte de navigație iAdapt 2.0 cu o excelentă localizare vizuală. De asemenea, ai parte de aplicația iRobot Home pentru a-ți controla robotul și de funcția Carpet Boost pentru o curățare de până la 185 mp/încărcare. Se reîncarcă în timp ce curăță prin locuința ta. Curăță fără probleme parchet, covoare și pardoseli dure.


* Prezentare video mai jos

Robot de aspirare iRobot Roomba 605, AeroVac Wall Follow, Program Spot, Senzor detectare scari, Baterie Ni-MH, Alb/Negru

 • Sistem inteligent de navigație iAdapt
 • Sistem de curățenie în trei etape
 • Sistem de curățare a colțurilor
 • Senzori ce previn căderea pe scări
 • Coș colector de mare capacitate
Verifică prețul

Robot de curățenie inteligent, cu aspirare uscată și încărcare automată. Deține zeci de senzori, prin care monitorizează spațiul în încăpere de 67 de ori pe secundă, iar în combinație cu 40 de mișcări predefinite, se adaptează și acționează singur la condițiile curente din încăpere. În plus, prezintă o periuță laterală rotativă care ajută la curățarea în locurile din jurul mobilei și a pereților ori altor zone greu accesibile. Este indicat pentru spații rezidențiale, podele dure și multi-suprafețe.

Aspirator robot amXea E30 Negru, Wi-Fi app, smart memory, navigare giroscopica, multi-suprafete, curatare umeda si uscata, perie centrala, robot de aspirare

 • Mod de navigare simplu și modern
 • Cu dimensiuni reduse
 • Eficient pe orice tip de podea
 • Scanarea încăperii în timpul programului de aspirare
 • Curățare wet and dry
Verifică prețul

Acest aspirator robot oferă curățare umedă dar și uscată, pe suprafețe multiple! Este destinat pentru uz rezidențial și oferă moduri multiple de curățare pentru lemn, marmură, gresie, parchet, linoleum, mochete sau covoare (fir scurt). Are senzori anti-cădere și anti-coliziune, flitru HEPA, putere ajustabilă, încărcare automată, se poate conecta la telefon prin wi-fi, oferă voice guidance și vine cu telecomandă cu afișaj LCD pentru a putea fi folosit cât mai ușor! Eficiența energetică este Clasa A.

Întrebări frecvente despre aspiratoarele robot

Pot comanda un aspirator robot de la distanță prin telefon?

Dacă aspiratorul robot are funcție de wi-fi, atunci, da, acesta poate fi comandat de la distanță. Avantajele sunt că poți să-l setezi când ești la birou, de pe telefon sau tabletă, iar până ajungi acasă, acesta a curățat toată casa. Simplu și eficient!

Ce se întâmpla dacă rămâne fără baterie la jumătatea curățeniei?

Este posibil ca unele modele să aibă o baterie ”de rezervă” care să asigure un ciclu de curățare complet. Sau robotul să fie programat pentru o serie de cicluri setate. În caz contrar, acesta se va oprit și o dată încărcat, își va relua treaba și ciclul de curățare.

Cât de des se schimbă filtrele la un aspirator robot?

Filtrele se schimbă în funcție de cât de des este folosit aspiratorul robot. Cu cât este utilizat mai intens, cu atât filtrul se va deteriora. Unele modele pot funcționa chiar și timp de câteva luni, doar după această perioadă fiind nevoie de a se schimba filtrele.

Poate aspira și pe la colțuri?

Teoretic da, contează foarte mult cum este construit aspiratorul robot și dacă acesta este capabil de așa ceva. În procesul de achiziție, vizionarea review-urilor / unboxing-urilor de pe YouTube, îți pot spune dacă modelul dorit poate sau nu să facă acest lucru.

Pe ce tip de suprafețe funcționează aspiratorul robot?

În funcție de model, preț, complexitatea robotului și cum este acesta construit / cu ce accesorii vine, el poate funcționa pe diverse suprafețe. Pot fi toate supravețele următoare sau doar o parte din ele: gresie, parchet, linoleum, covor, beton sau podea cauciucată.

Criterii pentru alegerea unui aspirator robot

Tipul suprafeței

Un aspirator robot este foarte versatil și poate să curețe aproape orice tip de suprafață. Fie că setezi curățare uscată sau umedă, acesta nu dă greș. Suprafețele pe care poate funcționa sunt cele găsite în apartamente și case: covor, parchet, gresie sau linoleum.

Autonomia

Autonomia unui aspirator robot nu este ceva de neglijat. Ea se măsoară în cicluri și ore. Un ciclu de funcționare poate dura 1-2H, iar în funcție de model, robotul poate avea 1 ciclu de curățenie sau mai multe. Există modele inteligente care chiar se încarcă automat.

Nivelul de zgomot

Majoritatea aspiratoarelor robot sunt destul de silențioase. Este indicat să alegi un model cât mai silențios, dacă îl folosești cât ești acasă. În același timp, îl poți programa să funcționeze cât timp ești la birou, nivelul de zgomot devenind un factor neglijabil.

Mărimea

Mărimea este un factor important atunci când vrei să îți cumperi un aspirator robot. De ce? În primul rând, depinde de mobila din casă, dacă este micuț, se poate strecura prin mai multe colțuri. Dacă este mai mare, poate aspira mai mult și are o capacitate mai mare.

Tipul de aspirare

Tipul de aspirare este extrem de important atunci când alegi un aspirator robot. Există 2 tipuride aspirare, umedă și/sau uscată. În funcție de suprafețele pe care vei folosi robotul dar și ce dorești ca acesta să curețe, trebuie aleasă varianta în concordanță.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitate Aer
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

robotworld.ro emag.ro evomag.ro flanco.ro cel.ro pcgarage.ro