Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii

Cel mai bun ATV electric pentru copii

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i cumperi copilului tău un ATV electric?

Copiii tăi merită tot ce e mai bun, de aceea surprizele sunt mereu binevenite. Fii sigură că, copilul tău se va bucura atunci când va primi o nouă jucărie, cum ar fi un ATV electric. Acest ATV electric este ideal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 7 ani. Cu acest design modern, această jucărie este foarte ușor de folosit chiar și de către copiii mai puțin experimentați.

Dat fiind că este electric este foarte confortabil pentru utilizatorul său, indiferent de greutatea sau înălțimea acestuia. Scuterul electric va ține copilul ocupat întreaga zi, acesta fiind în deplină siguranță datorită sistemului de fixare în scaun ce nu permite căderea acestuia și datorită faptului că circulă cu viteză redusă, eliminând orice pericol.

Materialele utilizate sunt de înaltă calitate, făcând scuterul să susțină o greutate chiar și până la 30kg. Acumulatorul său de 12V se încarcă în câteva ore și are o autonomie destul de mare, pentru a face față tuturor provocărilor. Comenzile sunt foarte simple, ce nu va pune copilul în dificultate.

Cel mai bun ATV electric pentru copii

Cel mai bun

Atv electric 6V Nichiduta Racer 1 Blue

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
 • Confortabil
Verifică prețul

Un ATV electric este visul oricărui copil, iar Nichiduta Racer 1 este soluția perfectă pentru a îndeplini visul copilului tău. Este potrivit pentru vîrsta de 3-6 ani și greutatea maximă de 20 kg. Această mașinuță este foarte ușoară și motorul de 25 W ca oferi senzații de neuitat, iar roțile mari din plastic și suportul larg pentru picioare vor permite copilului să se simtă stabil și sigur în timpul mersului. Nu ezita să bucuri copilul cu un cadou ce oferă senzații tari, petrecând timpul în aer liber.

la buget

ATV electric pentru copii Injusa, 12V - The Beast, rosu

 • Viteză maximă de 4-5 km/h
 • Baterie reîncărcabilă
 • Include roți late
 • Roțile au benzi antiaderente
 • Are pedală de frână
Verifică prețul

ATV-ul de la Injusa este un vehicul electric destinat copiilor între 2 si 6 ani, al cărui design unic îl fac deopotrivă remarcat și versatil. Viteza maximă este de 5 km/h, dar roțile înalte compensează viteza relativ redusă de deplasare, permițând copilului să iasă de pe asfalt. Caroseria este extrem de realista, cu bara de protecție din față, care protejează împotriva ciocnirilor accidentale, iar apărătorile de noroi vor contribui la păstrarea hainelor relativ curate. Suportul pentru picioare este mult mai lat decât la majoritatea jucăriilor din aceasta gamă, oferind stabilitate.

Premium

ATV electric pentru copii ECO Bigfoot 800W 36V cu 3 trepte de viteza culoare Roz nitro00224_eu47oe_iz8jdi_rd9xdw

 • Viteză maximă de 20 km/h
 • Greutatea de doar 64 kg
 • Încărcare rapidă 6-8 ore
 • Garanție
 • Perfect pentru copii >65 kg
Verifică prețul

Cred că a venit timpul să bucuri copilul tău, oferindu-i un cadou cu adevărat deosebit. Un ATV electric este probabil visul tuturor copiilor și la sigur îi va lăsa doar emoții pozitive. Acesta poate atinge o viteză de pînă la 20 km/h, are o baterie detașabilă care se încarcă în 6-8 ore, faruri LED și 3 trepte de viteză. ATV-ul electric Bigfoot va antrena atenția, abilitățile de conducere și manevrare ale copilului tău și va permite să petreceți timpul plăcut, la aer liber, într-o atmosferă distractivă.

ATV electric Buggy JS318 Dark Blue js318_darkblue_0

 • Este echipat cu roți mari
 • Motor puternic de 25W
 • Viteza maximă de 6km/h
 • Este echipat cu 2 motoare
 • Autonomie de 1,5 ore
Verifică prețul

Buggy oferă momente distractive copiiilor energetici dornici de aventuri. Vehiculul are un motor puternic de 25W, care permite deplasarea în ambele sensuri la o viteză maximă de 6 km/h. ATV-ul este echipat cu roți mari, cu bandă de cauciuc, si cu două motoare. Vehiculul este propulsat de două motoare puternice și de acumulatori de calitate, care oferă până la 1,5 ore de distracție. ATV-ul a fost proiectat pentru frații și surorile mai mici, cu vârsta de aproximativ 3 ani.pentru că rezistă la o încărcătură de maxim 30 Kg.

ATV electric pentru copii HomCom, negru/alb, 103 × 68 × 73cm

 • Ușor de folosit
 • Rezistent
 • Facil de depozitat
 • Modern
 • Comfortabil
Verifică prețul

Unul dintre cel mai bun atv electric pentru copii este acest model disponibil cu 4 roți din plastic cauciucat. Un produs utilizabil începând de la 3 ani, care nu necesită nici un fel de acțiune din partea părintelui, în afară de supravegherea strictă, care este oricum obligatorie la această vârstă. Este din plastic, cu o greutate de doar 8 kg, ceea ce înseamnă că o vei putea transporta cu ușurință pe scări. Deoarece este echipata cu 4 roți, oferă o bună stabilitate chiar și pentru copiii cei mai mici. Suporta o greutate de până la 30 kg, iar viteza maximă de deplasare este de 5 km / h. Bateria se încarcă complet într-un ciclu de 8 ore și oferă o autonomie de până la 2 ore.

ATV pentru copii cu sunet si lumina rosu 10070

 • Design modern
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Durată de viață crescută a bateriei
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Mașinuțele și ATV-urile sunt visul oricărui copil care își dorește să se simtă un adevărat șofer. Este atât de ușor să oferi copilului tău emoții de neuitat și posibilitatea de a antrena abilitățile de manevrare, atenția și ca acesta să aibă, ca un adevărat automobilist, propriul vehicul. Acest ATV este destinat copiilor sub 27 de kg, cu vârsta cuprinsă între 12 și 36 luni. Este o jucărie sigură, cu claxon și lumini roșii, scaun confortabil cu spațiu de depozitare care va fi pe placul oricărui copil.

Atv electric copii Nichiduta Quad Pro Red

 • Design plăcut
 • Modern
 • Calitate ridicată
 • Ușor de folosit
 • Rezistent
Verifică prețul

Acest model de ATV este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, cu o greutate maximă de 20 kg. Bara de protecție din fața acestuia protejează împotriva loviturilor accidentale, apărătorile de noroi protejează împotriva stropilor iar aripioarele din spate oferă un plus de protecție împotriva murdăriei, făcând caroseria dinamică. În plus, este prevăzut cu lumini led față și spate, dar și cu spațiu de depozitare în spate pentru jucării. Suporturile pentru picioare sunt late și oferă sprijin chiar și în curbe.

Întrebări frecvente despre ATV-urile electrice pentru copii

Cât de sigur este ATV-ul electric pentru copii?

Datorită sistemului acestuia de așezare fixă în scaun, aceste prezintă o siguranță sporită. În plus, acesta rulează cu viteză redusă, deci riscul riscul de accidentare este redus.

Cât de dificil este de utilizat ATV-ul electric pentru copii?

Este dotat cu buton pentru direcția de mers, simplu de comutat și coarne pentru stânga-dreapta, comenzi ce îl ajută pe micuțul tău să-și îmbunătățească echilibrul și coordonarea.

Ce autonomie are bateria ATV-ului electric pentru copii?

Pentru o încărcare completă sunt necesare între 8 și 12ore și are o autonomie de până la 4-5ore de utilizare continuă.

Ce greutate are ATV-ul electric pentru copii?

În funcție de producător, acesta poate cântări în jur de 20-30 kg, pentru o stabilitate sporită și poate susține chiar și până la 30kg.

Ce viteză atinge ATV-ul electric pentru copii?

În general au o viteză destul de mică de cel mult 6km/oră, pentru o siguranță cât mai mare a micuțului tău, având în vedere că este recomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 7ani.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe