Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii

Cel mai bun ATV electric pentru copii

Modificat la 24 mai 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i cumperi copilului tău un ATV electric?

Copiii tăi merită tot ce e mai bun, de aceea surprizele sunt mereu binevenite. Fii sigură că, copilul tău se va bucura atunci când va primi o nouă jucărie, cum ar fi un ATV electric. Acest ATV electric este ideal pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 7 ani. Cu acest design modern, această jucărie este foarte ușor de folosit chiar și de către copiii mai puțin experimentați.

Dat fiind că este electric este foarte confortabil pentru utilizatorul său, indiferent de greutatea sau înălțimea acestuia. Scuterul electric va ține copilul ocupat întreaga zi, acesta fiind în deplină siguranță datorită sistemului de fixare în scaun ce nu permite căderea acestuia și datorită faptului că circulă cu viteză redusă, eliminând orice pericol.

Materialele utilizate sunt de înaltă calitate, făcând scuterul să susțină o greutate chiar și până la 30kg. Acumulatorul său de 12V se încarcă în câteva ore și are o autonomie destul de mare, pentru a face față tuturor provocărilor. Comenzile sunt foarte simple, ce nu va pune copilul în dificultate.

Cel mai bun ATV electric pentru copii

Cel mai bun

Atv electric Nichiduta Desert cu suspensii si pornire la cheie 12V blue

 • Design plăcut
 • Ușor de folosit
 • Calitate ridicată
 • Rezistent
 • Modern
Verifică prețul

Acest ATV electric este destinat băoeților cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Roțile înalte îi permit copilului să călătorească off-road, bara de protecție din față protejează împotriva loviturilor accidentale, apărătorile de noroi protejează împotriva stropilor iar aripioarele din spate oferă un plus de protecție împotriva murdăriei, făcând caroseria dinamică. Suporturile pentru picioare sunt late și oferă sprijin chiar și în curbe. Are două motoare în spate, puternice, de 12V 7Ah, iar anvelopele sunt realizate dintr-un plastic rezistent ce nu fac zgomot.

la buget

ATV electric pentru copii Injusa, 12V - The Beast, rosu

 • Viteză maximă de 4-5 km/h
 • Baterie reîncărcabilă
 • Include roți late
 • Roțile au benzi antiaderente
 • Are pedală de frână
Verifică prețul

ATV-ul de la Injusa este un vehicul electric destinat copiilor între 2 si 6 ani, al cărui design unic îl fac deopotrivă remarcat și versatil. Viteza maximă este de 5 km/h, dar roțile înalte compensează viteza relativ redusă de deplasare, permițând copilului să iasă de pe asfalt. Caroseria este extrem de realista, cu bara de protecție din față, care protejează împotriva ciocnirilor accidentale, iar apărătorile de noroi vor contribui la păstrarea hainelor relativ curate. Suportul pentru picioare este mult mai lat decât la majoritatea jucăriilor din aceasta gamă, oferind stabilitate.

Premium

ATV electric NITRO ECO Python 800W 36V cu 3 Viteze

 • 3 trepte de viteză
 • Transmisie pe lanț
 • 3 baterii de 12V
 • Indicator de stare a bateriei
 • Garda la sol 170 mm
Verifică prețul

Acest model de ATV electric are un motor puternic de 800 W și 36V, 3 trepte de viteză și poate atinge până la 25km pe oră. E foarte ușor de utilizat ed către cei mici, schimbarea direcției de mers înainte sau înapoi se face din comutator. Are sistem de frânare cu disc față și spate, anvelope din cauciuc cu cameră 6 inch și cântărește 44 kg. Este un model de ATV ideal pentru copiii pasionați de off road care vor să petreacă timp de calitate în aer liber alături de ceilalți membri ai familiei sau de prieteni.

ATV Honda Quad 12 V - Injusa 66017/000

 • Are detalii realiste
 • Este foarte sigur și rezistent
 • Are roțile late
 • Atinge o viteză de 5-6 km/h
 • Include acumulator 12V și încărcător
Verifică prețul

Acest ATV Honda 12v quad licențiat de la injusa este special conceput pentru copiii pasionați de motor. Are detalii realiste, este foarte sigur și rezistent. Rotile sale late îi conferă o stabilitate deosebită și datorită benzilor de cauciuc din centrul roților, prinderea pe drum este totală, are trecere inversă și atinge o viteză de 5-6 km/h. Suportă o greutate maximă de 30 kg, se încarcă complet în 10-12 ore și are o autonomie de 2 ore. Îl pornești prin simpla apăsare a pedalei și merge numai înainte.

Atv electric copii Nichiduta Quad Pro Red

 • Design plăcut
 • Modern
 • Calitate ridicată
 • Ușor de folosit
 • Rezistent
Verifică prețul

Acest model de ATV este potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, cu o greutate maximă de 20 kg. Bara de protecție din fața acestuia protejează împotriva loviturilor accidentale, apărătorile de noroi protejează împotriva stropilor iar aripioarele din spate oferă un plus de protecție împotriva murdăriei, făcând caroseria dinamică. În plus, este prevăzut cu lumini led față și spate, dar și cu spațiu de depozitare în spate pentru jucării. Suporturile pentru picioare sunt late și oferă sprijin chiar și în curbe.

ATV electric Buggy JS318 Dark Blue js318_darkblue_0

 • Este echipat cu roți mari
 • Motor puternic de 25W
 • Viteza maximă de 6km/h
 • Este echipat cu 2 motoare
 • Autonomie de 1,5 ore
Verifică prețul

Buggy oferă momente distractive copiiilor energetici dornici de aventuri. Vehiculul are un motor puternic de 25W, care permite deplasarea în ambele sensuri la o viteză maximă de 6 km/h. ATV-ul este echipat cu roți mari, cu bandă de cauciuc, si cu două motoare. Vehiculul este propulsat de două motoare puternice și de acumulatori de calitate, care oferă până la 1,5 ore de distracție. ATV-ul a fost proiectat pentru frații și surorile mai mici, cu vârsta de aproximativ 3 ani.pentru că rezistă la o încărcătură de maxim 30 Kg.

ATV electric pentru copii HomCom, negru/alb, 103 × 68 × 73cm

 • Ușor de folosit
 • Rezistent
 • Facil de depozitat
 • Modern
 • Comfortabil
Verifică prețul

Unul dintre cel mai bun atv electric pentru copii este acest model disponibil cu 4 roți din plastic cauciucat. Un produs utilizabil începând de la 3 ani, care nu necesită nici un fel de acțiune din partea părintelui, în afară de supravegherea strictă, care este oricum obligatorie la această vârstă. Este din plastic, cu o greutate de doar 8 kg, ceea ce înseamnă că o vei putea transporta cu ușurință pe scări. Deoarece este echipata cu 4 roți, oferă o bună stabilitate chiar și pentru copiii cei mai mici. Suporta o greutate de până la 30 kg, iar viteza maximă de deplasare este de 5 km / h. Bateria se încarcă complet într-un ciclu de 8 ore și oferă o autonomie de până la 2 ore.

Întrebări frecvente despre ATV-urile electrice pentru copii

Cât de sigur este ATV-ul electric pentru copii?

Datorită sistemului acestuia de așezare fixă în scaun, aceste prezintă o siguranță sporită. În plus, acesta rulează cu viteză redusă, deci riscul riscul de accidentare este redus.

Cât de dificil este de utilizat ATV-ul electric pentru copii?

Este dotat cu buton pentru direcția de mers, simplu de comutat și coarne pentru stânga-dreapta, comenzi ce îl ajută pe micuțul tău să-și îmbunătățească echilibrul și coordonarea.

Ce autonomie are bateria ATV-ului electric pentru copii?

Pentru o încărcare completă sunt necesare între 8 și 12ore și are o autonomie de până la 4-5ore de utilizare continuă.

Ce greutate are ATV-ul electric pentru copii?

În funcție de producător, acesta poate cântări în jur de 20-30 kg, pentru o stabilitate sporită și poate susține chiar și până la 30kg.

Ce viteză atinge ATV-ul electric pentru copii?

În general au o viteză destul de mică de cel mult 6km/oră, pentru o siguranță cât mai mare a micuțului tău, având în vedere că este recomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 7ani.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tabletă pentru Școala Online (teleșcoală)
Tablete pentru copii bune pentru școala de la distanță (teleșcoală)

Copilul tău încă se chinuie cu telefonul să urmărească lecțiile online? Poate are nevoie de o tabletă cu ecran mai mare potrivită pentru teleșcolă.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe