Cel Mai Bun Balansoar Cumpănă Pentru Copii

Cel mai bun balansoar cumpănă pentru copii

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 27 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să instalezi în curte un balansoar pentru copii

Pentru copii nu există lucru mai frumos decât acela de a petrece cât mai mult timp posibil la joacă, afară în aer liber, înconjurați de mult verde și de natură. Dacă locuiești împreună cu familia la casă, cu siguranță vei dori să le oferi copiilor tot confortul. Un balansoar pentru copii va contribui la acest lucru, cât și la bunăstarea ta, văzându-i pe ei fericiți.

Mai mult decât atât, copiii se vor dezvolta armonios atunci când își vor folosi energia pentru a se juca, uneori la întâmplare alteori direcționat. Balansoarul este unul dintre echipamentele de joacă dintr-un spațiu dedicat copiilor, care este iubit de aceștia, reprezentând un cadou potrivit pentru orice copil sau nepot. Îi va permite micuțului să se balanseze dintr-o parte în alta.

Un alt avantaj pe care îl aduce un balansoar, este faptul că prin joacă cu acesta se pot pune bazele cunoștințelor despre fizică ale copilului, chiar dacă este încă mic. Este genul de echipament care îl va ajuta pe copil să înțeleagă mai bine cum funcționează lumea din care face parte.

Cel mai bun balansoar cumpănă pentru copii

Cel mai bun

Balansoar pentru copii Pilsan Funny Seesaw

 • Potrivit pentru interior și exterior
 • Poate fi fixat pe sol
 • Mânere de susținere
 • Plastic rezistent la UV
 • Ușor de întreținut
Verifică prețul

Balansoarul pentru copii Pilsan Funny Seesaw este un balansoar robust cu 2 locuri care poate fi utilizat atât în interior cât și în exterior. De asemenea pentru o siguranță sporită, acesta poate fi fixat pe sol cu ajutorul a 4 șuruburi, în plus este prevăzut cu mânere de susținere pentru a oferi siguranță în utilizare. Ușor de întreținut, din plastic durabil, rezisten la UV, balansoarul reprezintă un mod distractiv și sigur de a petrece timpul. Bineînțeles, asamblarea trebuie realizată doar de către un adult iar înainte de utilizare, trebuie să te asiguri că este asamblat corect.

la buget

Balansoar rotativ pentru copii Homcom, Metal/Polipropilena, 180x67x53cm, Verde/Gri

 • Balansoar rotativ
 • Utilizare la exterior
 • Metal/Polipropilenă
 • Dimensiuni 180x67x53
 • Ușor de asamblat
Verifică prețul

Acest leagăn tip balansoar este jucăria perfectă pentru copiii tăi. Construcția metalică durabilă este special concepută pentru utilizarea lui pe termen lung. Baza largă a trepiedului asigua stabilitate maximă, iar balansoarul se poate roti la 360 grade. Beneficiile majore sunt cadrul metalic rezistent acoperit cu pulbere, manerele moi, scaunele confortabile, și trepiedul robust la bază, pivotant la 360 de grade. Balansoarul este gândit pentru a fi utilizat de persoane cu vârstele între 3 și 10 ani, fiind ideal pentru ditractie în aer liber. Bineînțeles, nu trebuie să îți faci griji cu privire la instalare, aceasta se face foarte ușor și în scurt timp!

Premium

vidaXL Balansoar rotativ 360 grade, portocaliu

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Confortabil
 • Simplu de instalat
 • Dotat cu mânere
Verifică prețul

Cu acest balansoar rotativ îți vei transforma curtea interioară într-un loc de joacă spectaculos, iar copiii tăi vor fi încântați. Cei mici voi iubi mișcarea amețitoare, în timp ce se vor bucura de adierea vântului dintr-o zi însorită. Balansoarul este solid și rezistent la intemperii, fiind realizat dintr-un oțel dur și din plastic rezistent. Scaunele au un design ergonomic, iar mânerele sunt antialunecare, astfel încât copiii se pot bucura de joacă în siguranță și confortabil. Balansoarul trebuie asamblat înainte de folosire.

Balansoar Twist

 • Util
 • Practic
 • Ușor de folosit
 • Rezistent
 • Durabil
Verifică prețul

Balansoarul rotativ pentru copii are un cadru metalic, solid, rezistent în timp, prevăzut cu mânere de susținere. Garanția anticoroziune pentru structura de bază este de 10 ani, iar scaunele sunt stabile din plastic, cu o suprafață antialunecare, pentru o protecție sportiă. Acest produs este perfect pentru un spațiu de joacă aflat în curtea ta, deci se poate monta doar în exterior, fiind rcomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani. Având dimensiunile de 100 cm lățime, lungime de 185 cm și o greutate de 10 kg odată montat el va rămâne acolo mult timp.

Cumpana balansoar Bebeking Funny Bouncer

 • Utilizare în interior/exterior
 • Perne moi
 • Montare ușoară
 • Frumos colorat
 • Materiale rezistente
Verifică prețul

Balansoarul prezintă o structura robustă și durabilă, suficient de rezistentă pentru utilizarea sa pe termen lung. Scaunul are mânere ce asigură o aderența bună, moale, astfel încât copiii să nu-și piardă echilibrul și să cadă. De asemenea, balansoarul este echipat cu două perne moi pentru a reduce șocul și a maximiza săritura. Este un mijloc de joacă ce le oferă copiilor relaxare și siguranță în același timp. Balansoarul poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. Greutatea maximă a fiecărui copil nu poate depăși 25 kg pentru echilibrul acestora.

Întrebări frecvente despre balansoarele pentru copii

Cum alegi un balansoar pentru copii?

Alegerea unui balansoar nu poate fi una foarte ușoară, mai ales cu atât de multe modele disponibile pe piață. Pentru a te asigura că ai făcut alegerea perfectă asigură-te că balansoarul respectă normele de siguranță și că cel mic nu va fi pus în pericol când se dă pe el.

Câte tipuri de balansoar există?

Există trei tipuri principale de balansoare: cel clasic, care este destinat a fi folosit de două sau mai multe persoane, balansoarul cu arcuri, care este de obicei în forma unui animal sau a unui mijloc de transport și balansoarul cu baza curbată care îi permit copilului să facă mișcări înainte-înapoi.

Sunt sigure balansoarele pentru copii?

Pentru orice părinte, siguranța copilului este cel mai important aspect. Pentru a te asigura că balansoarul pe care și-l dorește cel mic este sigur, trebuie să ai în vedere reglementările de siguranță impuse de experți, de regulă de Uniunea Europeană.

Din ce este realizat un balansoar pentru copii?

Balansoarele pentru copii pot fi fabricate din mai multe materiale. Ai grijă când vă alegeți balansoarul, deoarece în funcție de tipul de material ales, acestea sunt destinate fie pentru uz în interior, fie pentru exterior. Vei găsi disponibile balansoare din metal, din plastic sau din lemn.

Balansoarele pentru copii au nevoie de întreținere?

În principiu toate balansoarele au nevoie de o întreținere minimală. Modele pentru exterior, din metal, va trebui să le speli doar cu furtunul la nevoie, să verifici urmele de rugină și să ungi cu ulei sau vaselină dacă balansoarul începe să scârțâie. Cele din lemn sunt cel mai dificil de întreținut, iar plasticul, este de departe, cel mai ușor material de întreținut.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspersor Tip Oscilant
Cel mai bun aspersor tip oscilant

Te gândești să-ți instalezi un sistem de irigare pe bază de aspersoare? Alege unul oscilant pentru a acoperi o suprafață mai mare de gazon.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe