Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane

Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți montezi un balansoar în grădină?

Indiferent de cât de mult îți place interiorul tău, vei fi întotdeauna atras să petreci timpul afară. Suntem inspirați de natură și de aerul proaspăt, așa că a avea o curte este pe lista priorităților principale a multor oameni atunci când caută o casă. Este un mod de a avea o mică bucată de natură pentru tine. Poți găzdui petreceri în grădină, te poți relaxa la soare, poți crește o grădină vegetală, etc.

Crearea unui colț desemnat în grădina ta doar pentru leagăn este o idee strălucită. Acest lucru îl introduce ca un spațiu foarte sacru și poți chiar merge până la a face o mică potecă ce duce chiar până la el. Un leagăn rustic este cu siguranță una dintre acele piese care ies în evidență în orice grădină și oferă o vizualizare actualizată a leagănului tradițional de țară. Punerea unui leagăn în curte îl face special, dar dacă dorești ca leagănul să fie centrul suprem al atenției și să creezi într-adevăr un spațiu încântător care să se simtă absolut magic, va trebui să aduci și niște flori.

Balansoare de grădină de 3 persoane

Cel mai bun

Vivre

 • Capacitate de 3 locuri;
 • Dotat cu copertină;
 • Confortabil;
 • Rezistent;
 • Instalare ușoară.
Verifică prețul

Acest balansoar prezintă un cadru metalic ce îl face rezistent și care îi lungește perioada de viață la câțiva ani buni. Vă puteți relaxa în el oricând aveți nevoie și fiind micuț, iarna îl puteți ține chiar și în casă fără a fi nevoie să îl dezasamblați. Husele acestuia sunt detașabile pentru o curățare ușoară. Suportă greutatea maximă de 250 kg și poate fi utilizat de 3 persoane în același timp. Măsoară 167 cm lungime, 130 cm adâncime și 178 cm înălțime. Are un design plăcut care va atrage privirile tuturor.

Marabella balansoar Hollywood

 • Confortabil, dotat cu perne moi înalte de 8 cm;
 • Stabil și rezistent;
 • Instalare ușoară;
 • Simplu și rapid de spălat;
 • Impermeabil.
Verifică prețul

Dimensiunea acestuia, greutatea lui și cea pe care o poate suporta, design-ul și confortul, toate sunt aspecte care îți pot influența alegerea. Ei bine acest balansoar Hollywood are o capacitate de 3 locuri, construcție din oțel stabilă ce-l face să stea întotdeauna stabil și ferm pe sol și datorită celor 36 de kg din greutatea proprie. Se instalează ușor venind la pachet cu un kit de montare, scaunele oferă un confort excelent iar cadrul realizat din oțel solid acoperi cu pulbere dă un maxim de siguranță.

Premium

Blumfeldt

 • Construcție stabilă din oțel masiv;
 • Impermeabilitate;
 • Rezistent la căldură;
 • Cotiere pentru brațe;
 • Echipat cu perdele în față pentru un plus de intimitate.
Verifică prețul

Cu acest accesoriu, Blumfeldt Eremitage, vei avea în grădină un leagăn de lux masiv și delicat, care îți v-a schimba cu totul designul ți feelingul grădinii tale. Construcția stabilă din oțel masiv cu forme acoperite cu vopsea pulbere reprezintă corpul leagănului. În timp ce rama este acoperită cu materiale impermeabile, care sunt de asemenea rezistente la intemperii și care dau leagănului Blumfeldt Eremitage nu numai finețea optică, dar în același timp îi oferă și protecție. Poți să adormi pe salteaua fină a leagănului, cu o grosime de 5 cm, parasolarul reține razele de soare, vântul de seară rece sau o ploaie de vară ușoară nu vă va întrerupe somnul

la buget

Leagan metal

 • Ideal pentru terasă, gradină sau chiar balcon;
 • Tonuri plăcute;
 • Capacitate de 3 locuri;
 • Curățare ușoară;
 • Rezistent.
Verifică prețul

Balansoarul metalic oferă senzația unei oaze de relaxare binevenită și poate fi amplasat cu succes pe balcon, terasă sau în grădină. Capacitatea sa este de 3 locuri și poate susține până la 240 de kg. Barele sunt construite din țeavă de oțel și este prevăzut și cu acoperiș fabricat din poliester, care cântărește 18 kg. Husa învelitoare este colorată în armonie cu natura și este extrem de simplu de spălat și întreținut. Are următoarele dimensiuni - 170x153x110 și este rezistent la temperaturi ridicate.

Balansoar de gradina LENOX, 194x119x170 cm, negru, Strend Pro

 • Rezistent
 • Culoare negru
 • Brand Lenox
 • Copertină de mari dimensiuni
 • Capacitate 3 persoane
Verifică prețul

Balansoarul de grădină Lenox măsoară o lungime de 194 cm, o lățime de 119 cm și o înălțime ce atinge 170 cm. Dacă ai grădină, poți achiziționa acest produs oricând îți dorești tu. În plus, poți invita și prietenii pentru a se bucura împreună cu tine deoarece dispune de 3 locuri și suportă greutatea maximă de 250 kg, ce permite acest lucru. Este stabil și structurat din oțel, vine la pachet cu o copertină și cântărește o greutate de numai 38 kg, fiind ușor de mutat oricând de către două persoane.

Leagan balansoar gradina RAKI 200x110x162cm 3 persoane

 • Brand Raki
 • Capacitate 3 persoane
 • Ideal pentru grădină
 • Rezistent
 • Realizat din metal
Verifică prețul

Leagănul pentru grădină RAKI este potrivit pentru zilele de vară însorite în care te poți relaxa balansându-te sub copertina acestuia. Dimensiunile leagănului măsoară 200 cm lungime, 110 cm lățime și nu mai puțin de 162 cm înălțime. Este realizat din metal, lucru ce îl face stabil și permite utilizarea acestuia de către 3 persoane în același timp. Greutatea maximă suportată este de 250 kg. Este ușor de întreținut iar manualul de instrucțiuni cu care vine la pachet, ajută la montarea rapidă a leagănului.

Întrebări despre balansoarele de grădină

Ce reprezintă balansoarele de grădină?

Balansoarele de grădină sunt niște construcții din oțel vopsit sau lemn, cu picioare cu cauciuc antiderapant, care garantează stabilitatea și siguranța necesară la utilizarea acestuia. Totodată, acesta este ca un leagăn pentru maturi, având proprietatea de a se balansa, putând fi amplasat oriunde.

Ce funcții au balansoarele de grădină?

Balansoarele de grădină au principala funcție de balansare, urmând, totodată, a se comporta și ca un scaun obișnuit, prin funcția de blocaj pe care o au majoritatea balansoarelor. De asemenea, cele mai multe balansoare au un material ce conține protecție solară.

Ce tipuri de balansoare de grădină există?

Dintre tipurile de balansoare de grădină ce există pe piață menționăm: balansoarele confecționate din oțel și cele confecționate din lemn. De asemenea, poți regăsi balansoare de gradină cu două, trei sau mai multe locuri, pe care-l vei putea alege în dependență de necesitate și comoditate. Totodată, există balansoare de grădină care pot avea copertină și care nu au, fiind deschise către cerul liber.

Unde se pot amplasa balansoarele de grădină?

Așa cum rezultă și din denumirea principală, aceste balansoare se pot amplasa în grădină, pe iarna verde proaspătă. De asemenea, acestea se pot potrivi perfect oriunde în curte, la terasă, pe balcoane sau chiar pe plajă. Majoritatea balansoarelor sunt cu două sau trei locuri, ceea ce face ca să-ți poți petrece timpul atât cu prietenii, cât și cu familia.

Cum se întrețin balansoarele de grădină?

Balansoarul este foarte ușor de întreținut, materialul copertinei este, de-obicei, detașabil și se poate spăla sau curăța la mașina de spălat, fără a fi nevoie de curățire manuală. Copertina și materialul trebuiesc la majoritatea balansoarelor protejate de ploaie, îngheț, zăpadă și razele solare pentru o durată mai lungă de utilizare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Canapea Cu Recliner Și Trepte De Confort
Cea mai bună canapea cu recliner și trepte de confort

Alege o canapea care-ți permite schimbarea rapidă nivelului de șezut, putând în acest fel să o folosești ca loc de citit sau de lucru.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Prelungitor cu Tambur și Termosiguranță
Cel mai bun prelungitor cu tambur și protecție

Ai nevoie de un prelungitor lung dar care să fie ușor de manevrat și păstrat? Prelungitorul cu tambur și termosiguranță îți oferă toate aceste lucruri.

Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină
Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe