Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ

Cel mai bun burghiu manual de pământ

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ilinca Matei
Ilinca Matei

Cum te poate ajuta un burghiu manual de pământ?

Burghiul manual de pământ este recomandat tuturor celor care petrec destul de mult timp în gradină, având grijă de flori sau de straturile cu zarzavat. Ca tipologie, este o foreză manuală, fiind constituită dintr-o tijă robustă, prevăzută cu mâner în formă de “T” și capăt cu burghiu fix.

Piesa este concepută după un model modern, adăugând șurubului de formă elicoidală niște lame detașabile, de dimensiuni variabile. Burghiul manual de pământ trebuie să fie realizat din materiale de calitate superioară, cum ar fi un oțel în aliaj cu bor, pentru rezistență optimă la uzură și în timp. Pământul dezlocuit se ridică deasupra lamelor, fără a curge înapoi în groapă.

Ca și avantaje, burghiele de pământ sunt ieftine și bune, pot fi manevrate cu ușurință, sunt durabile și foarte rezistente, realizează gropi foarte adânci și sunt ideale pentru grădinărit. De asemenea, un burghiu manual de pământ este recomandat și pentru realizarea găurilor, în vederea "plantării" stâlpilor de gard. Bineînțeles, dacă terenul permite.

Cel mai bun burghiu manual de pământ

Cel mai bun

Burghiu pamant manual 250mm GF-1389

Acest burghiu este confecționat dintr-un material rezistent, iar marginile sunt ascuțite pentru a intra mai ușor în pământ. Are mânerul acoperit cu cauciuc pentru o manevrare mai ușoară și este și detașabil cu prindere rotundă. Diametrul și lungimea burghiului sunt potrivite pentru efectuarea de găuri relativ mici. Se poate folosi pentru plantat pomi, fixat stâlpi sau aerat solul.
Verifică prețul

Vrei să îți renovezi gardul și te-ai săturat să sapi cu hârlețul? Nimic mai simplu! A sosit momentul să îți achiziționezi burghiul manual de pământ GF-1389.

la buget

Burghiu manual de pamant, 850 mm

Este confecționat dintr-un material solid, oțel carbon structurat și durabil care îți oferă o rezistență ridicată. Vârful său ascuțit te ajută să faci găuri rapid în mai multe tipuri de sol pe orice tip de vreme. De asemenea, îl poți folosi pentru a planta flori în curtea sau grădina ta. La final de utilizare, este bine să o cureți de pământ.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie să lucrezi în grădină, ai nevoie de fapt de echipamente care să îțî facă munca mai ușoară. Poate fi folosit la pregătirea gropilor pentru plantat pomii sau a șpalierelor de viță de vie.

Premium

Burghiu Manual Pamant Universal, Dimensiune 200 MM x 800 MM

Având un diametru al lamelor de 200mm, poți săpa cu ușurință gropi pentru arbuștii tineri. De asemenea reprezintă un real când vine vorba de săpatul gropilor pentru stâlpii de gard. Astfel dacă ai acest burghiu manual te poți apuca de treabă știind că vei termina mult mai repede și cu mai puțin efort. Burghiul are o lungime totală de 800mm și este realizat din oțel.
Verifică prețul

Acest burghiu manual de pământ universal poate fi folosit pentru o mulțime de treburi în gospodărie. Este ideal pentru a planta sau a reloca pomi fructiferi.

Burghiu Manual Pamant 120 x 800 mm

Dacă în timpul forării burghiul întâlnește o piatră sau o rădăcina de copac, cu siguranță nu se va distruge. Marginile burghiului sunt bine ascuțite pentru a intra cu ușurință în pământ chiar dacă acesta este uscat și tare. Un mare avantaj al acestui burghiu manual în reprezintă faptul că este ușor, putând fi folosit de o singură persoană.
Verifică prețul

Acest burghiu manual de pământ este perfect pentru realizarea găurilor cu diametru mai mare și adânci. Burghiul este confecționat dintr-un material foarte rezistent.

Burghiu manual de pamant 140mm, Geko G66512

Burghiul este unul robust, realizat din oțel de bună calitate, care te va deservi pentru o lungă perioadă de timp fără a avea nevoie de vreo mentenanță. Lamele acestui burghiu de pământ nu se pot schimba, ele fiind sudate de piciorul burghiului. În cazul în care se tocesc, lamele pot fi ascuțite folosindu-se o pilă. Mânerul burghiului este acoperit cu un strat protector de cauciuc pentru a-ți asigura o prindere mai bună.
Verifică prețul

Burghiul manual de pământ Geko G66512 este perfect pentru orice agricultor și nu numai.

Burghiu manual, gauri pamant, otel, 150 mm

Dacă îți achiziționezi un burghiu manual de pământ, găurile pentru pomi nu vor fi niciodată mai ușor de făcut. Acest burghiu este realizat dintr-un oțel de înaltă calitate, care poate tăia și cele mai rezistente rădăcini pe care le întâlnește și care va rezista în timp. Găurile date cu acest burghiu vor avea diametru de 150 mm.
Verifică prețul

Orice gospodar care se respectă are în curtea sa și o mică livadă. Când vine vorba despre a planta un nou pom sau a muta unul existent, există o variantă simplă care te poate ajuta să faci aceste lucruri.

Burghiu pamant manual 200mm GF-1153

Este confecționat din materiale de înaltă calitate, pentru a face față cu brio oricărui tip de sol. Mânerul este detașabil pentru a fi mai ușor de transportan și depozitat, iar faptul că are o greutate redusă îl face simplu de utilizat. Este ideal pentru a îngropa șpalierii pentru vie sau pentru a pregăti gropile pentru a planta pomi.
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de activitățile în propria gospodărie, atunci burghiul manual pentru pământ de la MICUL FERMIER este ideal pentru tine și pentru gospodăria ta.

Întrebări frecvente despre burghiile manuale de pământ

La ce poate fi folosit un burghiu manual de pământ?

Până nu demult, să deții o foreză nu constituia o condiție foarte des întâlnită. Orice groapă mai îngustă, specifică plantării pomilor sau fixării stâlpilor era efectuată prin metode “învechite”, fie utilizând clasicul hârleț, fie întrebuințând un burghiu de pământ manual.

Din ce este realizat un burghiu manual de pământ?

De obicei burghiele manuale de pământ sunt confecționate din oțel rezistent, acoperit cu un strat de vopsea. Când îți achiziționezi un astfel de burghiu, asigură-te că este realizat dintr-un oțel calitativ, altfel vei avea surpriza să se rupă la prima utilizare.

La ce adâncimi poți fora cu un burghiu manual de pământ?

Fiecare burghiu manual de pământ este destinat pentru o anume treabă. Așadar burghiele sunt de mai multe lungimi și au lamele de diferite diametre. Vei găsi disponibile burghie manuale de pământ care pot face găuri de până la 500mm în diametru. Ai în vedere că îți trebuie și forță pentru acest lucru.

Se pot schimba lamele unui burghiu manual de pământ?

Unele burghie manuale de pământ au lamele demontabile, altele nu - sunt sudate. Trebuie să decizi ce tip de burghiu îți dorești și ce buget ai alocat acestui tip de unealtă.

De ce mentenanță are nevoie un burghiu manual de pământ?

Ca orice altă unealtă din gospodăria ta, și burghiele manuale de pământ trebuie minim întreținute. Fiind realizate din oțel, în timp, vor fi atacate de rugină. Pentru a preveni acest lucru, le poți depozita în locuri ferite de umezeală, iar după fiecare folosire trebuie să te asiguri că le lași curate și uscate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cel Mai Bun Despicător de Lemne Electric
Cel mai bun despicător electric de lemne pentru uz casnic

Ai obosit să mai spargi lemnele sau e greu să găsești persoane în sat care să o facă în locul tău? Acum există aceste aparate numite despicătoare electrice de lemne cu ajutorul căruia poți fără efort să spargi buștenii în bucăți gata de pus în sobă.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe