De ce să-ți iei un cântar de bucătărie cu bol?

În bucătărie, să nu refuzi niciodată un ajutor! Așa este și un cântar cu bol, va deveni în scurt timp ajutorul tău de nădejde, grație preciziei cu care poți cântări ingredientele pentru rețetele preferate și cele noi, practic, ușor, fără a murdări zona de lucru. Nu va mai fi nevoie să te îngrijorezi nici în privința curățării veselei utilizate la cântărirea fiecărui tip de aliment - poți adăuga pe rând ingredientele, având opțiunea de a reseta după adăugarea unui ingredient. Bolul se detașează ușor de cântar pentru curățare, la fel de ușor se și atașează.

În ceea ce privește funcțiile cheie, acestea diferă de la un model la altul, însă majoritatea sunt realizate din materiale durabile, facil de întreținut (plastic, oțel inoxidabil). Acordă atenție la capacitatea de cântărire; de regulă, aceasta este de până la 5 kg, astfel că poți să pregătești ingredientele pentru cantități mai mari de preparate (pentru sărbători, aniversări, pentru familiile numeroase etc.).

În plus, un astfel de cântar te ajută să cântărești și să pregătești ingredientele pentru mesele zilnice, dacă tu și familia ați adoptat pregătirea meselor și porțiilor fixe, pentru o întreagă săptămână: poți cântări legumele, carnea, brânzeturile, pentru a le depozita la frigider/congelator, până la momentul în care le gătești. Alege un cântar cu bol cu design modern, pentru a se integra armonios în spațiul bucătăriei, astfel încât să îl ai întotdeauna la îndemână.
 

Cel mai bun cântar electronic cu bol

1. Cantar de bucatarie cu bol Beurer KS54, 5 kg, 1.5 l, functie Tara BEST CHOICE

Acest cântar electronic cu bol din inox de înaltă calitate este ajutorul de nădejde al fiecărei gospodine, având foarte multe funcții care îți vor ușura viața și te va ajuta să salvezi foarte mult timp. Acum vei putea cântări cu exactitate, fiecare cantitate necesara în parte, fără sa te mai chinui. Bolul de 1,5 l este ideal pentru alimentele vrac, având opțiunea specială TARA și are o capacitate de maxim 5 kg. Va fi o placere de acum să pregătești prajitura preferată, calculând cantitățile cu exactitate.

Opțiuni cheie
 • Funcție Tara
 • Capacitate 5 kg
 • Ușor de folosit
 • Ecran LCD
 • Buton On/Off

2. Casa Bugatti PREMIUM

Cântar de Bucătărie cu Timer, Casa Bugatti Uma Scale 2in1, Argintiu, cu display LED. Puteți alege între sistemul de cântărire g / kg sau lb / oz. Capacitatea maximă este de 3 KG. Sistemul de resetare a greutății permite mai multe ingrediente să fie introduse în același bol și apoi alte ingrediente să fie adăugate și cântărite individual. Vasul este demontabil, pentru a fi folosit ca un vas de amestec și pentru a ușura cântărirea, golirea și curățarea (în condiții de siguranță pentru mașina de spălat vase).

Opțiuni cheie
 • Oprire automată
 • Display LCD
 • Control electronic
 • Cântărire lichide
 • Cântărire solide

3. Heinner HKS-5SS LA BUGET

Cântar de bucătărie cu bol Heinner HKS-5SS, bol 5 KG, full inox, funcție tara, funcție cântărire lichide, 1G, display LCD. Rețetele preferate aproape că ating perfecțiunea. Cu ajutorul cântarului de bucătarie HEINNER HKS-5-SS ai parte de o cântărire cu gradare precisa de 1G. Cântarul are un indicator care va anunță atunci când bateria este descărcată și trebuie înlocuită sau atunci când greutatea pusă spre cântarire este mai mare decât capacitatea maximă admisă. Dacă cauți un cântar de bucătărie bun la toate, atunci, acest model ți se potrivește!

Opțiuni cheie
 • Funcție de cântărire lichide
 • Full inox
 • Prezintă display lcd
 • Indicator baterie descărcată
 • Oprire automată

4. Cantar electronic de bucatarie Laica BX9240, cu bol, 5 kg, Gri

Cântarul de bucătărie Laica KS1019 este prevăzut cu ecran LCD mare, iluminat și ușor de citit. Poate fi folosit cu sau fără vas. Dispune de o funcție care vă permite să cântăriți conținutul vasului fără a lua în calcul greutatea acestuia. Cântărește cu precizie ingredientele folosite în prepararea rețetelor preferate și impresionează-i pe toți cei dragi cu cele mai gustoase preparate. Cântarul de bucătărie te ajută să adaugi exact atât cât trebuie din fiecare ingredient. Cântarul are o capacitate maximă de cântărire de 5kg, astfel ca vei putea cântări ingredientele chiar și pentru compozițiile mai mari, dintr-o singură dată.

Opțiuni cheie
 • Ecran LCD
 • Ușor de citit
 • Iluminat
 • Ușor de folosit
 • Funcția Tara

5. Cantar de bucatarie cu bol Tefal Ovelys BC5220V0 (Rosu/Alb)

Tefal, cântar de bucătărie Ovelys BC5220V0. Beneficiază de mai mult confort cu noul cântar de bucătărie de la Tefal! De acum, nu mai ai nevoie de conversii! Cântarul de bucătărie Ovelys, este dotat cu multiple unități de măsură și bol integrat, fiind ajutorul perfect pentru a găti sau coace, ajutându-te să economiseşti timpul pe care l-ai fi pierdut prin spălările repetate ale bolului, datorită funcţiilor TARA şi UNITĂTI. Beneficează de o funcţie ultra convenabilă, care poate modifica cântărirea ingredientelor lichide cu cea a celor solide, precum şi un design de tip unități multiple care te ajută să nu mai converteşti cântăririle.

Opțiuni cheie
 • Capacitate 5 kg
 • Funcție tară: da
 • Tip baterie: baterii AAA
 • Oprire automată: da
 • Gradație: 1 gram

6. Cantar de bucatarie cu bol Heinner HKSB-TC5P, 5 Kg, 1 g, touch control, tara, functie cantarire lichide, display LCD, bol plastic

Cântărește cu precizie ingredientele folosite în prepararea rețetelor preferate și impresionează-i pe toți cei dragi cu cele mai gustoase preparate. Cântarul de bucătărie HKSB-TC5P te ajută să adaugi exact atât cât trebuie din fiecare ingredient. Cântarul are o capacitate maximă de cântărire de 5kg, astfel că vei putea cântări ingredientele chiar și pentru compozițiile mai mari, dintr-o singură data. De departe cea mai importantă funcție a cântarului, functia tara (zero), îți permite să cântărești orice ingredient, ignorand greutatea vasului în care acesta se află sau să cântărești ingredientele pe măsură ce le adaugi în bolul inclus.

Opțiuni cheie
 • Oprire automată
 • Display LCD
 • Indicator baterie descărcată
 • Cântărire lichide
 • Indicator suprasarcină

7. Cantar mecanic de bucatarie cu bol Laica, 3 kg

Unitățile clasice de măsurare (linguri, lingurițe, căni și ceșcuțe) sunt destul de greu de folosit, mai ales că rețetele de azi sunt foarte exacte. Laica îți oferă noul cântar mecanic special conceput pentru bucătărie. Cântarul de bucătărie Laica LC7107 este prevăzut cu cadran mare și ușor de citit. Dotat cu bol de dimensiuni generoase. Capacitatea de măsurare este de max 3 kg, diviziunea de măsurare de 20 g, dimensiunile cântarului 15,8 x 20,6 x 21.9 cm. Conținutul pachetului: cântar electronic de bucătărie Laica LC7107, certificat de garanție (2 ani), manual de utilizare în lb. română.

Opțiuni cheie
 • Fabricat din metal
 • Extrem de rezistent
 • Capacitate maximă 3 kg
 • Ușor de utilizat
 • Simplu de instalat

Întrebări frecvente despre cântarele cu bol

Ce capacitate de cântărire (minimă și maximă) are?

Cântarele cu bol sunt facil de utilizat, grație capacității mari de cântărire. De regulă, poți cântări de la 1/10 grame până la 5 kilograme, așa că este recomandat să achiziționezi un astfel de model. Bineînțeles, poți seta cântarul pentru a cântări kilograme, dar și lichide (ml, fl/oz).

Dispune de funcție de cântărire lichide?

Cântarele cu bol sunt destinate facilitării preparării meniului zilnic, prăjiturilor și altor rețete, astfel încât să te bucuri de precizie în momentul cântării. Pe lângă grame/kilograme, poți cântări și lichide (apă, lapte), astfel că trebuie doar să setezi modul cântarului la ml sau fl/oz, în funcție de ce cântărești.

Funcționează cu baterii?

Cântarele cu bol pentru bucătărie funcționează cu baterii, fiecare model având specificațiile proprii. Astfel, verifică acest aspect în descrierea cântarului, pentru a te asigura că ai mereu bateriile potrivită de rezervă, pentru a le schimba pe loc.

Bolul este detașabil?

Cântarul cu bol este stabil și te ajută să cântărești rapid ingredientele. În plus, aceste boluri sunt realizate din materiale rezistente, ce se curăță și întrețin facil. Bineînțeles că vei putea detașa bolul pentru a-l spăla după fiecare utilizare, la fel de ușor se și atașează.

Cu ce alte funcții este prevăzut?

Un cântar cu bol îți facilitează măsurarea ingredientelor, iar procesul de preparare va dura mai puțin. Pe lângă faptul că te ajută să cântărești fără dezordine pe suprafața de lucru, poți reseta greutatea măsurată după cântărirea fiecărui ingredient, pentru a le adăuga și pe restul în bol. De asemenea, poți cântări și lichidele (ml, fl/oz).


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe