Cel Mai Bun Capac De WC Cu Soft Close (Închidere Lentă)

Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

Modificat la 24 mai 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să alegi un capac de WC cu soft close?

Puțină lume își pune problema cum ar putea să aleagă cel mai bun capac de WC, în general aceste cumpărături fiind făcute la repezeală, atunci când sunt necesare. Totuși, dacă îți place să investești în produse de cea mai bună calitate, trebuie să iei în calcul elementele de bază privind funcționalitatea.

Orice familie are nevoie să înlocuiască, periodic, unele dintre obiectele sanitare din locuință, astfel că, la un moment dat, îți va veni rândul să alegi și un capac de WC. Astfel, unele capace au amortizor, pentru a se coborî și ridica în liniște, fără a se trânti și fără riscul de a-ți prinde degetele, adică soft close. Aceste modele sunt pentru cei care își doresc un model rezistent și nezgomotos, mulțumită balamalelor metalice și funcției de amortizare la închidere, soft close, dar totodată și modern, compatibil nu doar cu vasele de toaletă de formă rotundă, ci cu toate modele, datorită designului special și datorită materialului rezistent din care este confecționat. Este un produs cu un foarte bun raport între preț și calitate.

Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

Cel mai bun

Capac WC Novaservis, soft-close, plastic, Alb

Acesta este fabricat din plastic extrem de rezistent ce face față tuturor provocărilor, iar datorită sistemului cu amortizor, acesta se va inchide lent, fără a face prea mult zgomot la impact. Este compatibil cu orice tip de vas de wc, are o greutate redusă și este simplu de instalat, fără a avea prea multe cunoștințe în acest domeniu.
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat să te așezi pe capacul vasului se wc și să ai neplăcuta surpriză ca acesta să se fisureze sau chiar să se spargă, acum nu mai este cazul datorită capacului de wc de la NOVASERVIS.

la buget

Capac WC Wirquin, Soft Close, polipropilena, alb, 36.5 x 42.5 cm

5 cm. Forma sa este ovală și datorită acesteia are o aplicabilitate ușoară. Având un design clasic, este potrivit pentru amenajarea în orice spațiu sanitar, fie cel personal, fie cel din restaurante. Întreținerea sa nu necesită mult efort, curățându-se cu lavete moi de unică folosință.
Verifică prețul

Capacul PP Soft Close este utilizat pentru protejarea vasului WC de pete și murdărie. Acesta te ajută să păstrezi o igienă adecvată în baie. Este realizat din polipropilenă, de culoare albă, având dimensiuni normale de 36. 5 x 42.

Premium

Capac wc Gala Street Square subtire cu inchidere lenta

Dacă te-ai uita mai de departe, nici nu ți-ai da seama că este un capac de WC. Seamănă foarte mult cu un laptop foarte subțire cu o formă puțin curbată. La prețul său sigur își merită banii și te vei bucura că l-ai comandat pentru a-l folosi în casa ta. Raportul calitate - preț este unul foarte bun.
Verifică prețul

Acest capac de WC are un design modern pe care îl vei adora. Nu numai că este subțire, ușor și foarte ușor de folosit, dar îl vei adora pentru că se închide lent și nu te sperie căzând după ce ai folosit vasul de WC.

Capac WC cu închidere lentă Wenko Astera, 45 x 37,5 cm

Este rezistent la impact, iar cu ajutorul sistemului de închidere Easy-Close, capacul pentru toaletă nu se trântește în momentul în care ai terminat de folosit toaleta. Se montează și se demontează foarte ușor, ceea ce înseamnă că nu e nevoie de ajutor specializat, facilitând totodată curățarea vasului WC.
Verifică prețul

Acest model de capac este ideal într-o amenajare în stil scandinav. Cu un design atractiv și funcționalități extrem de utile acest model fabricat din duroplast va desăvârși stilul ales și îndeplinește toate nevoile.

Capac WC Cersanit Facile Duroplast Soft Close K98-0118

Proprietățile sale anti-bacteriene garantează igiena și siguranța utilizării pe termen lung, iar funcția Easy-Off facilitează curățarea, asta înseamnă că nu va trebui să freci prea mult pentru îndepărtarea murdăriei. Totodată beneficiază de închidere lentă (Soft-Close) și demontare rapidă, are balamale metalice, cântărește doar 2. 5 kg și are forma rotunjită, ceea ce înseamnă că se integrează rapid oricărei necesități de design.
Verifică prețul

Capacul pentru toaletă Facile este fabricat din duroplast rezistent și este compatibil cu vasul de wc din aceeași colecție.

Capac toaleta softclose Gala Street

Este compatibil cu majoritatea vasurilor de toaletă și este dotat cu sistem de închidere lentă, ce te ajută să eviți caderea bruscă a acestuia și eventual deteriorarea vasului de toaletă. Are un design plăcut, cu forme curbate și linii conturate subtil, ce ajută spațiul din baie să pară mai mare și să fie mai ușor de utilizat. Adaugă un plus de farmec băii tale.
Verifică prețul

Capacul de toaletă de la Gala este fabricat din plastic extrem de rezistent, pentru a evita evenimentele neplăcute, cum ar fi spargerea acestuia.

Capac WC cu închidere lentă Wenko Pop Art, 45 x 37,5 cm

Dacă îți place stilul pop-art, tocmai l-ai găsit desenat pe acest capac. Prețul său este unul accesibil pentru calitatea oferită. Nu te vei mai trezi cu capacul căzut după ce te ridici de pe wc, ceea ce era destul de frustrant atât pentru tine, cât și pentru cei care aud acel sunet inconfundabil.
Verifică prețul

Dacă voiai un capac de wc care să-ți atragă atenția de la prima vedere, tocmai l-ai găsit. Este viu colorat și atrăgător, dar mai ales este eficient și o să-ți placă pentru că are o închidere lentă.

Întrebări frecvente despre capacele de WC cu închidere lentă

De ce aleg oamenii capacul de WC cu o închidere lentă?

Oamenii aleg un astfel de capac cu o închidere lentă pentru că nu te mai sperie când cad rapid după folosirea WC-ului, nu fac atât de mult zgomot și nu sunt periculoase pentru cei mici care își pot prinde mânuța sub ele.

De ce să cumperi un astfel de capac de WC?

Acest capac de WC cu închidere lentă este ideal pentru copii, dar este adorat și de adulți. Este ușor ca greutate și se montează la fel de ușor. Cei care l-au încercat până acum îl adoră.

Cum funcționează un capac de WC cu închidere lentă?

Capacul de WC cu o închidere lentă este funcțional și eficient datorită balamalelor cu închidere lentă care fac totul posibil.

Care este distanța de montare ideală pentru un astfel de capac cu închidere lentă?

Dacă nu știai, distanța de montare este reglabilă între 90-190 mm pentru a se potrivi majorității vaselor de WC din comerț și implicit celui din casa ta.

Din ce material este confecționat capacul de WC cu închidere lentă?

Capacul de WC cu închidere lentă este confecționat din materialul numit polipropilenă și este rezistent pe termen lung.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș Pentru Rufe
Cel mai bun coș pentru rufe

Organizează-ți spațiul în baie cumpărând un coș de rufe. Poți alege modele cu mai multe compartimente, pentru albe, negre sau pentru hainele bebelușului.

Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Cel Mai Bun Robinet Electric Pentru Apă Caldă Instant
Cel mai bun robinet electric pentru apă caldă instant

Ai nevoie de apă caldă la robinet într-un loc unde nu ai centrală termică sau altă soluție? Robinetul electric este soluția perfectă, se instalează rapid și ai apă caldă dupa doar 5 secunde.

Cea Mai Bună Baterie de Duș cu Termostat
Cea mai bună baterie de duș cu termostat

Nu nimerești niciodată temperatura potrivită la duș? Cu ajutorul acestei baterii inteligente poți seta la nivel de grad, temperatura dorită.

Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED
Oglindă de baie cu ramă LED

Oglinzile cu ramă LED te ajută să ai o lumină de calitate în baie și în același timp sunt și un element de decor cool și inedit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe