De ce să-ți iei un coș de picnic pentru 2-4 persoane?

Indiferent de anotimp o masă sau o gustare în aer liber este binevenită oricui. Fie că ești iubitor de natură sau doar îndrăgostit și vrei să faci o surpriză romantică, un coș de picnic este un accesoriu versatil de care te-ai putea atașa. Acesta este echipat cu compartimente speciale, cu curele și elastice, care vor fixa tacâmurile, sticla de băutură, pătura și alte ustensile necesare. În felul acesta, conținutul va fi transportat în siguranță, fără riscul ca farfuriile sau paharele să se ciocnească, să se ciobească sau să se spargă. Mai mult, pe piață există o varietate mare de modele.

Așadar poți alege coșuri clasice, izoterme dar și unele cu compartimente speciale, izolate termic, care sunt ideale pentru păstrarea anumitor tipuri de băuturi și alimente. Materialul cel mai utilizat în confecționarea acestora este răchita, însă, ea poate fi combinată și cu bambus sau ratan, acesta din urmă fiind folosit la mâner sau la bază, intrucât este mai dur. Un alt avantaj este portabilitatea dar și accesoriile cu care coșurile vin gata dotate. De aceea ele pot fi și un cadou potrivit oricărei ocazii.

Modele bune de coșuri de picnic

1. Summertime BEST CHOICE

Coșul pentru picnic Summertime este conceput pentru zile însorite petrecute afară, la aer curat, împreună cu cei dragi. Este confecționat din bambus și piele ecologică, fiind echipat cu tot ce este nevoie pentru 4 persoane: pahare pentru șampanie și suport pentru ele, 4 farfurii din ceramică, tacâmuri. Coșul este ușor de transportat, fie pe umăr, având baretă pentru umăr, fie de mânerele laterale. Designul este rustic, dar modelul este elegant, grație materialelor din care este confecționat, coșul este o investiție pe termen lung.

Opțiuni cheie
 • Echipat complet pentru 4 persoane: tacâmuri, farfurii, pahare
 • Poate fi transportat pe umăr sau clasic, în mână (baretă pentru umăr, mânere laterale)
 • Dispune de încuietoare, pentru transport sigur
 • Design rustic, model solid, potrivit pentru ieșirile la iarbă verde
 • Culoare practică, întreținere și curățare facilă, la interior și exterior

2. Navigate Basket PREMIUM

Zilele călduroase te alungă de acasă, undeva la iarbă verde, la umbră, acolo unde poți lua inclusiv o gustare de dimineață sau de prânz. Alături de prietenii tăi poți organiza inclusiv un picnic săptămânal, pentru a socializa și a petrece timp împreună. Vei avea nevoie de un coș solid - cum este prezentul model, echipat cu tot ce este nevoie pentru 4 persoane: 4 pahare de vin, 4 farfurii ceramice, 4 tacâmuri complete (linguri, cuțite, furculițe), 4 șervețele din bumbac. În plus coșul este prevăzut cu geantă termos și o husă decorativă pentru tacâmuri, pentru a le putea așeza ordonat după utilizare și curățare. Un design deosebit, cu interior dintr-un materiale textil cu imprimeu aparte, coșul este confecționat din plastic și poliester, fiind ușor de curățat (cu o cârpă umedă).

Opțiuni cheie
 • Design modern, imprimeu vesele - perfect pentru zilele de vară la iarbă verde
 • Dimensiuni practice - coșul este încăpător
 • Echipat complet pentru 4 persoane (tacâmuri, veselă)
 • Include și geantă termos, perfectă pentru depozitarea corectă timp prelungit
 • Interior ușor de întreținut și curățat

3. Cos picnic 2 pers. LA BUGET

Creează-ți un obicei din mersul la picnic cu partenerul sau cei dragi, nu e nevoie decât să faci o mică investiție - achiziționarea unui coș pentru picnic. Acest coș este echipat complet pentru 2 persoane, fie că alegi să ieșiți la picnic dimineața, la prânz sau spre seară. Coșul conține 2 farfurii, 2 pahare și tacâmuri, este încăpător, poți depozita și transporta atât alimente, cât și o sticlă de vin, apă, limonadă. Cu un design clasic, este confecționat din nuia, iar căptușeala este din textil.

Opțiuni cheie
 • Coșul de picnic este echipat cu tacâmuri și veselă pentru 2 persoane
 • Realizat din nuia și căptușit cu material textil cu imprimeu deosebit
 • Dimensiuni optime pentru depozitare și transportare alimente și sticle
 • Ușor de operat și de aranjat accesoriile, după fiecare utilizare
 • Facil de transportat, grație bretelei cu care este prevăzut

4. Cos echipat pentru picnic 4 persoane Larkyn

Una dintre cele mai plăcute activități este mersul la iarbă verde: te relaxezi și ai ocazia să petreci timp cu cei dragi. Pregătirea unei gustări pentru picnic este extrem de relaxantă, însă transportul poate deveni problematic dacă nu dispui de un coș special conceput pentru zilele în care iei masa la aer curat. Coșul de picnic Larkyn este creat pentru 4 persoane, însemnând că este echipat cu tot ce este nevoie: 4 cuțite, 4 furculițe, 4 linguri, 4 farfurii, 4 pahare pentru vin, 1 tirbușon, 1 solniță, 1 piperniță, 1 tocător, 1 cuțit pentru cașcaval și șervete. Coșul este facil de transportat, designul este modern și ergonomic, capacitatea compartimentului principal fiind de 23 litri.

Opțiuni cheie
 • Spațios
 • Estetic
 • Atent echipat
 • Mâner rezistent
 • Poate beneficia de garanție

5. Cos de picnic Family 4 persoane, 24 piese, multicolor, 40 cm x 30 cm x 20 cm

Coșul pentru picnic Family conține accesorii pentru 4 persoane, respectiv 4 farfurii, 4 cuțite, 4 furculițe, 4 lingurițe, 4 pahare, accesorii pentru sare și piper, tirbuson. Toate acestea sunt bine prinse în interiorul coșului, evitându-se astfel deteriorarea în timpul transportului. În total cele 24 de piese asigură necesarul pentru un picnic sățios, adăpostit în coșul generos cu dimensiunile 40 cm x 30 cm x 20 cm. Coșul este conceput din materiale prietenoase ca salcie, poliester și bumbac. Accesul la merinde se face cu ajutorul capacului superior.

Opțiuni cheie
 • Mâner rezistent
 • Culori diverse
 • Conține diverse tipuri de tacâmuri
 • Produsul vine însoțit de garanție
 • Estetic

6. Cos pentru picnic Diny

Coșul pentru picnic Diny este un model clasic, conceput din răchită ce poate fi folosit la picnicurile cu familia sau poate adăposti cumpărăturile zilnice din piață. Coșul este suficient de încăpător, având dimensiunile lungime 38 cm/lățime 30 cm/înălțime 19 cm. Cu mâner coșul are o înălțime de 40 cm. Acesta este prevăzut cu capac format din două părți, pentru a ușura accesul la conținut, iar interiorul este căptușit cu poliester, material ce nu este detașabil pentru spălare. Coșul cântărește puțin peste 300 grame.

Opțiuni cheie
 • Spațios
 • Estetic
 • Greutate redusă
 • Material calitativ
 • Preț avantajos

7. Cos Picnic Luxury Tip Troler 4 persoane Vivo 50x40 cm zqi-2560

Ieșitul la picnic rămâne una dintre activitățile cele mai relaxante și mai romantice la care pot apela cei care doresc să petreacă o după-amiază în natură. Dacă te regășești printre aceștia și vrei să ai parte de o experientță cât mai autentică, atunci e musai să ai și un coș pe măsură în arsenalul tău de produse pentru clipele în care dorești să ieși în natură. Unul dintre cele mai potrivite în acest sens este produsul acesta având o formă dreptunghiulară și dimensiuni suficient de mari: înălțimea este de 18 cm, baza de jos are 32 x 28 cm, în timp ce cea de sus e de 30 x 35 cm. De asemenea, este confecționat din răchită, așa ca îți poți da seama că va face față la greutatea încărcăturii. Capacul se prinde cu ajutorul a doua curelușe, rămânând fixat, așa că accesoriile nu vor pica din el. De asemenea, îl vei putea căra ținând de mănerul prevazut la suprafața capacului, fiind ușor de transportat, mai ales dacă nu te vei deplasa pe distanțe prea mari.

Opțiuni cheie
 • Mâner telescopic
 • Roți pentru transportare eficientă
 • Compartiment termoizolant
 • Cablu de conectare la bricheta auto
 • Preț rezonabil

8. Cos echipat pentru picnic 2 persoane Sol

Coș echipat pentru picnic 2 persoane Sol - este un produs ideal pentru atunci când doriți să faceți un picnic. Coșul este realizat din lemn de salcie și poliester, ceea ce-l face să fie foarte rezistent în timp, având un look and feed ca de poveste. Are o greutate de 3.2 KG (deoarece include și toate accesoriile pentru o masă-n 2 persoane), oferă dimensiuni încăpătoare (30 cm lungime x 30 cm lățime x 17 cm înălțime) și include veselă pentru 2 persoane (farfurii și tacâmuri), pentru a vă bucura de un prânz perfect sau o gustare delicioasă!

Opțiuni cheie
 • Realizat din lemn de salcie și poliester, pentru detalii și sistemele de prindere
 • Echipat cu tacâmuri pentru 2 persoane (linguri, cuțite, furculițe, farfurii, pahare)
 • Dispune de tirbușon, solniță și piperniță
 • Închidere practică pentru siguranța transportului și protejarea conținutului
 • Facil de transportat - mâner confortabil

Întrebări despre coșurile de picnic pentru 2-4 persoane

Din ce material sunt confecționate?

Materialul utilizat pentru confecționarea coșurilor pentru picnic diferă de la un producător la altul, respectiv de la un model la altul. De fapt, pentru realizarea unui coș pentru picnic, vor fi folosite mai multe feluri de materiale - materiale de bază și materiale auxiliare (pentru confecționarea detaliilor, sistemelor de prindere, a mânerelor): răchită, bambus, poliester, material textil.

Vin cu toate tacâmurile?

Coșurile pentru picnic sunt concepute special pentru a merge la iarbă verde fără grijă. Acestea sunt echipate cu toate tacâmurile - vei putea achiziționa modelul potrivit - pentru o gustare în doi, cu copiii, cu părinții sau cu amicii. Orice model dispune de tacâmuri pentru 2-4 persoane, de regulă: cuțite, linguri, furculițe, pahare (pentru vin), tocător, cuțit pentru cașcaval, șervete, solniță, piperniță. Este important să acorzi atenție descrierii conținutului, pentru a corespunde necesităților tale de utilizare.

Au spații izolate termic?

Coșurile de picnic clasice, comercializate cel mai frecvent, nu dispun de spații izolate termic, în special cele confecționate din bambus sau răchită (simple, cu capac). Aceste coșuri sunt eficiente, iar conținutul este menținut optim până la consum. Totuși, dacă ești interesat de un astfel de produs, cercetează cu atenție în magazinele online - este posibil să găsești un model proiectat corespunzător pentru a putea depozita alimente și băuturi, cu posibilitatea de izolare termică.

Interiorul poate fi curățat?

Având în vedere că vei transporta alimente și băuturi în coșul pentru picnic, este posibil ca acesta să trebuiască să fie curățat periodic. Nu ai de ce să te îngrijorezi, atât cele confecționate din răchită, textil, cât și cele din poliester, respectiv cele realizate din materiale diverse, se curăță facil și rapid, fie că este vorba despre exterior sau interior.

Ce greutate poate căra un astfel de coș?

Coșurile pentru picnic sunt prevăzute cu tacâmuri și vesela necesară pentru o gustare la aer curat, astfel că nu va mai fi nevoie să le adaugi tu. Fiecare articol este așezat într-un loc special, așa că poți adăuga alimentele și băuturile pregătite pentru fi savurate. În ceea ce privește greutate ce poate fi transportată, nu va trebui să îți faci griji - sunt proiectate pentru a purta fără probleme cele necesare unui picnic. Cu toate acestea, verifică mențiunile producătorului/furnizorului și nu adăuga mai mult decât este necesar - coșul devine greu de transportat, mai ales dacă alegi să mergi pe jos sau cu bicicleta.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe