Cel Mai Bun Covor Pentru Camera Copilului

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Modificat la 07 iulie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

Cum să alegi covorul pentru camera copilului?

Camera copilului și lucrurile din ea sunt foarte importante și trebuie pregătite și alese cu multă grijă și interes. Modul în care aceasta este amenajată influențează mult starea de spirit și comportamentul copilului tău. De aceea, chiar și covoarele trebuie alese cu o atenție sporită, acestea deosebindu-se de covoarele din living, hol, sufragerie și baie.

Criteriile de selecție a covoarelor pentru camera copiilor sunt diferite față de cele a covoarelor din living, hol sau dormitor. Materialul din care este țesut covorul pentru camera copiilor este printre cele mai importante criterii de alegere. Camera copiilor este o camera unde sunt cele mai multe jucării, unde vin și copiii oaspeților, de aceea trebuie să fie din materiale rezistente. În plus, acestea trebuie să fie ușor de curățat, copiii pot desena sau vărsa ceva pe el. Încă un aspect foarte important este coloristica și imprimeul covorului.

Culorile nu trebuie să fie obositoare sau enervante, iar imprimeul sa îi placă și să fie ales în conformitate cu ce povești, animale sau desene animate îi plac. De asemenea, poți să optezi și pentru covorașele interactive, acestea vor distra copilul și vor fi și pe post de jucărie. Nu trebuie să uiți că dimensiunea covorului trebuie să coincidă cu spațiul pe care îl ai în cameră, să poată fi aranjat cu ușurință, iar în caz că trebuie spălat să îl poți scoate rapid.

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Cel mai bun

Covor pentru copii Universal Kinder Blanco, 120 x 170 cm

Astfel am hotărât să te invităm să descoperi covorul pentru copii “Universal Kinder Blanco”, moale și plăcut la atingere, cu print atrăgător, care, cu siguranță, îl va face interesat pentru a descoperi mai multe lucruri noi si a învață noi tipuri de animale. Acesta se întreține ușor și se poate curăța cu ajutorul unui aspirator, fără a fi necesar, cel puțin nu frecvent, spălarea cu apă. De asemenea, acest covor este confecționat din materiale rezistente.
Verifică prețul

Copilul tău merită lucruri calitative și durabile.

la buget

Covor MERINOS, Diamond kids 772 17, 120 x 170 cm, densitate covor 2.9 KG/m², inaltime covor 13 mm, Numar noduri pe m² 290000

Covorul de la MERINOS este exact ceea ce ai nevoie pentru proteja picioruțele copiilor tăi. Covorul are un design plăcut și este extrem de rezistent chiar și la trafic mai intens. Este foarte pufos și se curăță destul de ușor, fără a fi nevoie de spălare. Acesta este anti-derapant, oferindu-i celui mic mai multă siguranță chiar și atunci când aleargă prin casă.
Verifică prețul

Fiecare dintre noi știm că este important să avem grijă de cei mici și de sănătatea lor. Parchetul și gresia pot fi destul de reci și pot afecta starea de sănătate a celor mici.

Premium

Covor pentru copii 115x175 cm

Mai mult, întreținerea este ușoară și rapidă, fără să presupună prea mari eforturi în ceea ce te privește. Este o piesă confecționată din polipropilenă, ceea ce înseamnă o bună rezistență la trafic intens și diverse solicitări, cu proprietăți antistatice importante și destul de imun la diverse pete. Dimensiunile de 115 x 175 cm sunt destul de generoase chiar și pentru o cameră de mărime medie.
Verifică prețul

În special potrivit pentru camera unei fetițe, din cauza coloritului, acest model îț va atrage imediat atenția pentru calitatea, dar și adaptabilitatea pe care le oferă.

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Mergi direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro emag.ro bonami.ro cel.ro nichiduta.ro

Covor Copii & Tineret Polipropilena Decorino Kids Colectia Skida C-032206 100x150 cm

Aceste imprimeu îl vor purta pe micuțul tău într-o aventură palpitantă, în timp ce acesta este în deplină siguranță, pe un substrat moale și călduros. Covorul măsoară 100 x 150 cm, ceea ce îl face potrivit pentru camere de dimensiuni medii, sau pentru camere mari, care sunt împărțte în mai multe zone de joacă. Fiind confectțonat din polipropilenă, nu numai că are o textură placută și durabilă în timp, oferă și o rezistență aparte, inclusiv la pătare.
Verifică prețul

Covorul are un desene cu fețe zâmbitoare, astffel fiind compatibil cu un numar mare de copii, atât fete cât și băieți.

Covor Kids Lila 80x150 cm

Noi te ajutăm cu un covor colorat cât mai viu și cât mai drăgălaș pe care să îl folosești cât mai mult timp. La un preț accesibil este aici să îți facă ziua mai bună doar când te uiți la el. Cei mici o să fie încântați de noul covor și se vor juca cu drag pe el. Este ușor de instalat și întreținut pe termen lung.
Verifică prețul

Cei mici sunt încântați de culori și tot ce aduce a desenele la care privesc toată ziua. De aceea, este indicat să le faci o cameră cât mai colorată. Poți alege mobilă de copii, dar și obiecte decorative colorate.

Covor copii & tineret Eugene albastru 120x170

Acesta va completa și complimenta decorul întregii camere, datorită dimensiunilor și culorilor vii, ușor de integrat în orice stil de amenajare interioară. Firele scurte din polipropilenă asigura simultan practicalitate, prin posibilitățile multiple de întreținere și curățare, și tehnologie, fiind compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală.
Verifică prețul

Dacă îți dorești un decor care să ofere intimitate și stare de bine dar în același timp să emane veselie, covorul Eugene pentru copii și tineret, este alegerea ideală.

Covor copii Cats, 140 x 190 cm

Este plăcut la atingere, cu o înălțime a firului de 10 mm, ușor de întreținut, iar copiii îi vor adora pentru modelul său creativ cu pisicuțe. În plus, partea verso a acestui covor este prevăzută cu un strat antiderapant din latex pentru a nu aluneca prin cameră și poate fi spălat la mașină, astfel încât va avea un aspect ca nou pentru o perioadă lungă de timp.
Verifică prețul

Acest covor realizat 100% din catifea, este ideal pentru camera copilului pentru momentele în care se joacă sau umblă cu picioarele goale prin cameră.

Întrebări frecvente despre covoarele pentru camera copiilor

Un covor pentru pentru camera copiilor este ușor de curățat?

Lungimea firelor și culoarea sau culorile covorului pentru camera copilului sunt principalele criterii la care trebuie să te uiți atunci când vrei să alegi un covor care să fie ușor de curățat. Pentru camera copiilor trebuie să alegi un covor cu fir foarte scurt.

Ce material este potrivit pentru covoarele pentru camera copiilor?

Există mai multe variante, care nu sunt neapărat potrivite pentru toată lumea. Prima alegere atunci când vine vorba despre calitate, e lâna, aceasta fiind o fibră naturală, călduroasă, rezistentă și durabilă. Petele se curăță ușor, aspirarea prafului este de asemenea o operațiune rapidă, dar lichidele vărsate trebuie absorbite cât se poate de repede.

Ce textură este potrivită pentru covoarele pentru camera copiilor?

Există două tipuri principale de covoare: cu bucle sau cu fire. Cele cu fire sunt adesea mai bogate și mai moi, dar păstrează amprenta pașilor și adesea și a periei aspiratorului. Sunt totuși preferate când vine vorba de camera copiilor.

Ce dimensiune să aibă covoarele pentru camera copiilor?

Depinde de suprafața încăperii. În cazul copiilor, care petrec mult timp jucând-se pe jos, mulți părinți preferă să opteze pentru covoare care să acopere cât mai bine parchetul, de teamă că micuțul să nu răcească. Este o inițiativă bună, cu mențiunea că un covor de dimensiuni mari este mai dificil de scuturat și de transportat.

Ce caracteristici ar trebui să aibă un covor pentru camera copiilor?

Covorul ar trebui să fie hipoalergenic, pentru a se evita declanșarea unor probleme respiratorii la copii, care sunt atât de sensibili. Modelul ar trebui să mascheze ușor eventualele pete care pot apărea, având în vedere că micuții iubesc să picteze, de exemplu, dar nu sunt mereu foarte îndemânateci.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro emag.ro bonami.ro cel.ro nichiduta.ro