Cel Mai Bun Covor Pentru Camera Copilului

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

Cum să alegi covorul pentru camera copilului?

Camera copilului și lucrurile din ea sunt foarte importante și trebuie pregătite și alese cu multă grijă și interes. Modul în care aceasta este amenajată influențează mult starea de spirit și comportamentul copilului tău. De aceea, chiar și covoarele trebuie alese cu o atenție sporită, acestea deosebindu-se de covoarele din living, hol, sufragerie și baie.

Criteriile de selecție a covoarelor pentru camera copiilor sunt diferite față de cele a covoarelor din living, hol sau dormitor. Materialul din care este țesut covorul pentru camera copiilor este printre cele mai importante criterii de alegere. Camera copiilor este o camera unde sunt cele mai multe jucării, unde vin și copiii oaspeților, de aceea trebuie să fie din materiale rezistente. În plus, acestea trebuie să fie ușor de curățat, copiii pot desena sau vărsa ceva pe el. Încă un aspect foarte important este coloristica și imprimeul covorului.

Culorile nu trebuie să fie obositoare sau enervante, iar imprimeul sa îi placă și să fie ales în conformitate cu ce povești, animale sau desene animate îi plac. De asemenea, poți să optezi și pentru covorașele interactive, acestea vor distra copilul și vor fi și pe post de jucărie. Nu trebuie să uiți că dimensiunea covorului trebuie să coincidă cu spațiul pe care îl ai în cameră, să poată fi aranjat cu ușurință, iar în caz că trebuie spălat să îl poți scoate rapid.

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Cel mai bun

Covor copii Safari, 140 x 190 cm

În plus, partea verso a acestui covor este prevăzută cu un strat antiderapant și poate fi spălat la mașină, astfel încât va avea un aspect ca nou pentru o perioadă lungă de timp. Covorul este un accesoriu frumos și practic, el este frumos colorat, vesel, unifică optic întreaga încăpere.
Verifică prețul

Acest covor este ideal pentru camera copilului pentru momentele în care se joacă sau umblă cu picioarele goale prin cameră. Este plăcut la atingere, ușor de întreținut, iar copilul îl va adora pentru modelul său creativ.

la buget

Covor copii antiderapant, 133x190cm, inaltime fir 6 mm, 100% poliamida, greutate 1350g /mp, model Game sotron

Deși mulți consideră că nu este necesar un covor în dormitorul copiilor, deoarece aceștia nu fac decât să-l murdărească, însă un covor care are desene cu numere sau animale îi va stimula imaginatia și îl va face să petreacă mai mult timp la joacă. Totuși, ar fi de preferat să nu alegi o cromatică foarte stridentă, încât aceasta îi poate obosi ochii și îl poate suprastimula. Mai mult, acest covorul va aduce un plus de culoare întregului dormitor, dar și confort micuțului, întrucât el petrece ore în șir jucându-se pe jos cu jucăriile lui preferate.
Verifică prețul

Premium

Covor pentru copii 115x175 cm

Mai mult, întreținerea este ușoară și rapidă, fără să presupună prea mari eforturi în ceea ce te privește. Este o piesă confecționată din polipropilenă, ceea ce înseamnă o bună rezistență la trafic intens și diverse solicitări, cu proprietăți antistatice importante și destul de imun la diverse pete. Dimensiunile de 115 x 175 cm sunt destul de generoase chiar și pentru o cameră de mărime medie.
Verifică prețul

În special potrivit pentru camera unei fetițe, din cauza coloritului, acest model îț va atrage imediat atenția pentru calitatea, dar și adaptabilitatea pe care le oferă.

Cel mai bun covor pentru camera copilului

Mergi direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro emag.ro bonami.ro cel.ro nichiduta.ro

Covor Kids Lila 80x150 cm

Noi te ajutăm cu un covor colorat cât mai viu și cât mai drăgălaș pe care să îl folosești cât mai mult timp. La un preț accesibil este aici să îți facă ziua mai bună doar când te uiți la el. Cei mici o să fie încântați de noul covor și se vor juca cu drag pe el. Este ușor de instalat și întreținut pe termen lung.
Verifică prețul

Cei mici sunt încântați de culori și tot ce aduce a desenele la care privesc toată ziua. De aceea, este indicat să le faci o cameră cât mai colorată. Poți alege mobilă de copii, dar și obiecte decorative colorate.

Covoras pliabil Giraffe Alfabet Babykit 200x180 cm

Este confecționat din polipropilenă, ceea ce înseamnă că este perfect sigur chiar și pentru copiii care suferă de astm. Lungimea firelor este de 8 mm, astfel că produsul este destul de moale și de gros încât să fie confortabil pentru joacă și să ofere căldură. Densitatea de 1650 g / mp este una bună, situată în jumătatea superioară a gamei, iar dimensiunea 200x180 cm, îl face perfect în orice cămin.
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui covor vesel, optimist și luminos, atunci acest covor pliabil Giraffe Alfabet Babykit este exact ce cauți.

Covor Copii & Tineret Polipropilena Decorino Kids Colectia Skida C-032201 100x150 cm

Mai mult, întreținerea este ușoară și rapidă, fără să presupună prea mari eforturi în ceea ce te privește. Piesa este confecționată din polipropilenă, ceea ce înseamnă o bună rezistentă la trafic intens și diverse solicitări, cu proprietati antistatice importante și destul de imun la diverse pete.
Verifică prețul

Covorul este potrivit pentru camera unei fetițe, sau băiețel datorită culorilor neutre și a desenului cu girafă. Acest model îți va atrage imediat atenția pentru calitatea, dar și îmbinarea pe care o oferă cu orice tip de design.

Covor copii Cats, 140 x 190 cm

Este plăcut la atingere, cu o înălțime a firului de 10 mm, ușor de întreținut, iar copiii îi vor adora pentru modelul său creativ cu pisicuțe. În plus, partea verso a acestui covor este prevăzută cu un strat antiderapant din latex pentru a nu aluneca prin cameră și poate fi spălat la mașină, astfel încât va avea un aspect ca nou pentru o perioadă lungă de timp.
Verifică prețul

Acest covor realizat 100% din catifea, este ideal pentru camera copilului pentru momentele în care se joacă sau umblă cu picioarele goale prin cameră.

Întrebări frecvente despre covoarele pentru camera copiilor

Un covor pentru pentru camera copiilor este ușor de curățat?

Lungimea firelor și culoarea sau culorile covorului pentru camera copilului sunt principalele criterii la care trebuie să te uiți atunci când vrei să alegi un covor care să fie ușor de curățat. Pentru camera copiilor trebuie să alegi un covor cu fir foarte scurt.

Ce material este potrivit pentru covoarele pentru camera copiilor?

Există mai multe variante, care nu sunt neapărat potrivite pentru toată lumea. Prima alegere atunci când vine vorba despre calitate, e lâna, aceasta fiind o fibră naturală, călduroasă, rezistentă și durabilă. Petele se curăță ușor, aspirarea prafului este de asemenea o operațiune rapidă, dar lichidele vărsate trebuie absorbite cât se poate de repede.

Ce textură este potrivită pentru covoarele pentru camera copiilor?

Există două tipuri principale de covoare: cu bucle sau cu fire. Cele cu fire sunt adesea mai bogate și mai moi, dar păstrează amprenta pașilor și adesea și a periei aspiratorului. Sunt totuși preferate când vine vorba de camera copiilor.

Ce dimensiune să aibă covoarele pentru camera copiilor?

Depinde de suprafața încăperii. În cazul copiilor, care petrec mult timp jucând-se pe jos, mulți părinți preferă să opteze pentru covoare care să acopere cât mai bine parchetul, de teamă că micuțul să nu răcească. Este o inițiativă bună, cu mențiunea că un covor de dimensiuni mari este mai dificil de scuturat și de transportat.

Ce caracteristici ar trebui să aibă un covor pentru camera copiilor?

Covorul ar trebui să fie hipoalergenic, pentru a se evita declanșarea unor probleme respiratorii la copii, care sunt atât de sensibili. Modelul ar trebui să mascheze ușor eventualele pete care pot apărea, având în vedere că micuții iubesc să picteze, de exemplu, dar nu sunt mereu foarte îndemânateci.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro emag.ro bonami.ro cel.ro nichiduta.ro