Cel Mai Bun Deschizător De Conserve

Cel mai bun deschizător de conserve

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de un deschizător de conserve?

Asigură-te că ai mereu în casă, la îndemână un deschizător de conserve, pentru că sigur, la un moment dat, îți va fi util. Cu toții am trecut prin acel moment deranjant în care am rămas cu cheița în mână, în încercarea de a deschide o conservă și era necesar să continuăm desfacerea acesteia cu ajutorul unui cuțit, iar întreg procedeul se vedea a fi de durată, ineficient și frustrant.

Acest tip de dispozitiv este extrem de util, foarte ușor de folosit, nu necesită un efort mare în manevrare și, în plus, îl poți lua cu tine chiar și în vacanță, pentru că ocupă puțin spațiu. De regulă sunt confecționate din materiale de calitate, iar durata de viață este destul de lungă. De asemenea, pot fi spălate în mașina de spălat vase, deci nu vei pierde timp cu această operație.

Un alt avantaj este faptul că deschizătoarele de conserve sunt accesibile oricărui buzunar și sunt chiar și un cadou bun și inspirat de oferit, dacă îți vizitezi vreodată un prieten și observi că acesta nu deține un astfel de instrument practic.

Cel mai bun deschizător de conserve

Cel mai bun

Deschizator pentru conserve Tefal Ingenio

Astfel, ea îți va prinde bine la bucătărie, cu ajutorul lui nu vei mai întâlni nici o problemă în deschiderea conservelor. Deschizătorul pentru conserve Tefal Ingenio este foarte practic, având un mâner robust și elegant, cu aderanță ridicată. Este unul extrem de calitativ și trainic, care va putea fi folosit extrem de mult timp, fiind un produs care practic nu poate fi stricat.
Verifică prețul

Deschizător pentru conserve Tefal Ingenio, este o unealtă de care la sigur ai nevoie sau îți amintești atunci când trebuie să deschizi o conservă.

la buget

Deschizator manual pentru conserve sau doze de bauturi

Este suficient de plat pentru a-l putea lua cu tine oriunde, încăpând foarte ușor chiar și în buzunarul de la spate al pantalonilor. Prind eliminarea întregului capac, te vei putea bucura cu ușurință de aroma băuturii preferate. Îți va permite să utilizezi doza de aluminiu ca pe un pahar normal.
Verifică prețul

Acest deschizător de conserve schimbă în întregime modul în care ai desfăcut până acum vreo conservă. Deși este foarte compact și subțire, deschizătorul manual pentru conserve este capabil să desfacă capacul în întregime.

Premium

Deschizator de conserve multifunctional Caso 2775 D10, 68 W, Accesoriu pentru sticle si ascutirea cutitelor, Inox/Negru

Datorită deschizătorului suplimentar de sticle și ascuțitorului de cuțite, nu ai nevoie de mai multe ustensile și economisești spațiu în sertar. În plus aparatul Caso multifuncțional vine echipat cu un motor de 68 W pentru o deschidere rapidă și fără efot, iar datorită elevatorului de capac magnetic, mâncarea sau băutura este gata de consumat.
Verifică prețul

Deschizatorul de conserve a fost proiectat și realizat din din oțel inoxidabil, de cea mai bună calitate, de acea are o viață lungă, iar curățarea este rapidă și bătai de cap.

Desfacator conserve Fissler, Seria Magic, 22.9 cm, manevrare usoara, inox, Negru

Spre deosebire de ustensilele clasice pentru desfăcut conserve, aceasta taie capacul conservei pe marginea laterală, lăsând marginea netedă și posibilitatea de a refolosi capacul. Acest desfăcător de conserve este realizat dintr-un oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, fapt pentru care se și poate curăța în mașina de spălat vase. Forma sau economică îi permite să fie utilizat de oricine.
Verifică prețul

Desfăcătorul de conserve Fissler, face parte din Seria Magic și este o ustensilă de bucătărie foarte ușor de folosit.

Deschizator pentru conserve Excelsa, Sarol, inox, 18x6 cm

Acest deschizător pentru conserve îți va sluji un timp îndelungat, fiind sigur și nemaipomenit de profesional în lucrul său. Cu ajutorul deschizătorului poți deschide orice conserve ai nevoie oricând ai vrea, spălarea acestuia se poate face chiar și în mașina de spălat vase, astfel îngrijirea lui nu necesită mult efort. Calitatea înseamnă foarte mult, poți să-ți economisești o groază de timp.
Verifică prețul

Deschizător pentru conserve Excelsa, Sarol, inox, 18x6 cm este unul performant și calitativ, realizat din material de inox și silicon.

Deschizator conserve Brabantia, Brabantia Profile, inox de inalta calitate, 6x5x20 cm

Chiar de la început, în 1919, Brabantia a adunat toate cunoștințele, expertiza și experiența disponibilă în dezvoltarea de produse solide, de încredere, care pot dura toată viața. Astăzi totul, de la selecția noastră de materii prime până la designul ambalajului nostru, trebuie să aibă ca rezultat atitudinea și valoarea de bază a durabilității Brabantia.
Verifică prețul

Te-ai săturat de acele margini zimțate când deschizi o cutie de conservă? Încercat și testat cu tehnologia Brabantia, deschizătorul poate desface toate cutiile standard fără a lăsa margini zimțate.

Deschizator conserve Leifheit Sterling

Mânerele sale cu formă ovală sunt foarte confortabile, iar sistemul de agățare constituie un mare avantaj, întrucât îl poți avea mereu la îndemână. Deși acest deschizător de conserve poate fi spălat în mașina de spălat vase, poți foarte ușor să îl cureți manual, sub jet de apă caldă, folosind un burete de vase. În acest mod îi vei prelungi durata de viață.
Verifică prețul

Deschizătorul de conserve Leifheit Sterling este foarte rapid și eficient. Fiind confecționat din inox cu inserții de plastic negru deschizătorul este aspectuos și calitativ.

Deschizător din inox pentru conserve Westmark

Și pentru că tehnologia modernă câștigă teren din ce în ce mai mult în bucătărie, la ora actuală există o mulțime de produse utile, cum ar fi și deschizătorul de conserve de la Westmark. Acest deschizător are un grad de funcționalitate extrem de ridicat, remarcându-se printr-un design fresh și un material durabil. Deși este realizat din oțel inoxidabil, deschizătorul nu este adecvat pentru mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Bucătăria este locul în care petreci cel mai mult timp, iar instrumentele care sunt destinate să îți ușureze munca sunt extrem de importante.

Deschizător conserve Metaltex, lungime 20 cm

Acest deschizător este realizat din cele mai calitative și sigure materiale, oțelul inoxidabil va fi merue într-o stare perfectă, el este rezistent la apă, la căldură, la rugină. Acest deschizător este unul impecabil, un design modern și frumos, iar pentru spălarea lui poți folosi chiar și mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Deschizător conserve Metaltex, lungime 20 cm este o unealtă utilă și calitativă la bucătărie. Deschizătorul elvețian te va ajuta oricând ai nevoie să deschizi orice conserve sau borcane cu conservații.

Întrebări frecvente despre deschizătoarele de conserve

Deschizătoarele de conserve pot fi spălate în mașina de spălat vase?

Vei găsi pe piață mai multe modele de deschizătoare de conserve disponibile. Unele dintre acestea sunt realizate în întregime din oțel inoxidabil și pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Deschizătoarele de conserve pot fi folosite și în alt scop?

Există diferite modele de deschizătoare de conserve, fiecare dintre ele putând să aibă și funcții extra. De exemplu sunt modele care au mânerul construită astfel încât să poți deschide capace de sticlă cu el. Altele pot fi folosite și pe post de tirbușon.

Deschizătoarele de conserve au nevoie de mentenanță?

Este foarte important să nu rămână cu resturi alimentare pe el. Dacă ai grijă ca după fiecare folosire să cureți bine deschizătorul de conserve, acesta te va deservi pentru o bună perioadă de timp fără să aibă nevoie de vreo mentenanță.

Câte tipuri de deschizătoare de conserve există?

Vei găsi disponibile pe piață două tipuri de deschizătoare de conserve: manual sau electric. Ideal ar fi să te orientezi către un deschizător electric deoarece are și multe alte funcții suplimentare cum ar fi deschizător de sticle sau fantă pentru ascuțirea cuțitelor.

Deschizătoarele de conserve pot fi folosite de către copii?

Deschizătoare de conserve fac parte din categoria ustensilelor de bucătărie și nu sunt recomandate copiilor. Rolele sau lamele deschizătoarelor sunt foarte ascuțite, iar cei mici se pot tăia destul de ușor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Cea Mai Bună Cană Filtrantă Brita
Cele mai bune căni Brita pentru filtrarea apei din apartament

Cănile de filtrare a apei marca Brita sunt cea mai eficientă soluție pentru a transforma apa de la robinet din apartament încât să fie potabilă și bună pentru gătit.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe