Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor

Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 95 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un dozator de apă cu compresor?

Apa este extrem de importantă pentru sănătatea corpului nostru, așa că hidratarea trebuie să fie printre preocupările noastre zilnice. Iar dacă te ții de acest principiu atunci poate că n-ar fi rău să investești într-un dozator de apă pe care să îl ai la tine acasă, mereu la dispoziție. În topul beneficiilor de a avea la îndemână un dozator este în primul rând faptul că acesta filtrează apa, folosind tehnologia de ultrafiltrare, ceea ce înseamnă că elimină eficient clorul, ierbicidele, pesticidele, gustul și mirosul neplăcut al apei, în timp ce mineralele benefice organismului uman sunt păstrate.

În plus, la unele modele apa poate fi racită și încalzită deopotrivă, în funcție de nevoile oricărui utilizator, așa că te poți delecta oricând, simplu și rapid, cu un pahar de apă rece sau cu o cafea. Acestea se pot alimenta cu bidoane mari de 20l sau mai mici în funcție de câtă apă consumi frecvent. Sunt însă și modele ce se conectează la rețeaua de apă. Chiar dacă investiția inițială este mai mare, ele sunt mai economice, pe termen lung, deoarece nu trebuie să mai cumperi apa.

Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Cel mai bun

Zass ZWD 08 WF

 • Tip funcționare: apă caldă, apă rece
 • Tip montare: de sine stătător
 • Sursa de apa: rețeau de apă curentă
 • Tip dozator: cu compresor
 • Număr robinete: 2
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui dozator de apă, atunci noi suntem aici pentru a te ajuta. Descoperă produsul nostru cu conexiune la rețea, sistem de filtrare a apei și răcite cu compresor, care îți va oferi calitate și stabilitate. Știm cât de important este ca apa pe care o consumi să fie cât mai curată și la temperatura dorită, așa că produsul nostru îți va oferi comoditate, te va scapa de achiziționarea permanentă a apei îmbuteliate și te va predispune la costuri mai reduse prin conectarea sa la rețeaua generală.

Premium

Dozator apa cu sistem de filtrare INFINITE-20S Negru by Waco

 • Dotat cu 4 filtre cu ultrafiltrare;
 • Răcire cu compresor și freon pentru apa rece;
 • Apă caldă cu protecție pentru copii;
 • Design modern cu lumină ambientală;
 • Ușor de montat, cu accesorii incluse.
Verifică prețul

Dozatorul de apă cu sistem de filtrare este minunat pentru casa ta, pentru birou și pentru orice locație în care ai nevoie de apă curată la cele mai înalte standarde. Cu un design modern, se încadrează perfect oriunde. Ai apă rece în permanență, apa este filtrată pentru a găti, a spăla legume, sau pentru a fi băută. La micul dejun ai instant apă fierbinte pe care o poți folosi pentru cafea sau ceai. Apa este proaspătă și mineralizată, perfectă pentru hidratare. E minunat să ai un astfel de dozator cu ajutorul căruia vei bea mai multă apă, lucru esențial pentru sănătate.

la buget

Zass ZWD 02 CR

 • Dozator facil de utilizat, potrivit pentru birouri, recepții și chiar acasă
 • Este silențios, operează cu zgomot redus
 • Asigură atât apă rece (6 - 8°C, 2,5L/oră), cât și apă caldă (90°C, 5L/oră)
 • Prevăzut cu siguranță pentru copii la robinetul pentru apă fierbinte
 • Minifrigiderul îți permite depozitarea alimentelor și băuturilor (conform dimensiunilor)
Verifică prețul

Zass ZWD 02 CR este un dozator de sine stătător cu mai multe funcționalități incluse: apă rece, apă caldă și minifrigider cu capacitate de 12 litri. Cu ajutorul acestui dozator vei avea instant apă rece și apă caldă. Apa este încălzită la 90ºC (5 litri/oră) cu ajutorul boiler-ului de putere mare. Apa rece este obținută cu ajutorul compresorului la temperaturi cuprinse între 6-8ºC (2,5 litri/oră). Dispune de indicatoare LED pentru a arăta când aparatul răcește sau încălzește și indicatoare LED pentru apă rece/apă caldă. Pentru economisirea energiei, dozatorul este prevăzut cu buton oprire/pornire pentru funcțiile de apă caldă/rece, ce pot fi acționate individual. Minifrigiderul este poziționat la baza dozatorului, are greutatea de 15,6 kg și are următoarele dimensiuni: lungime - 33 cm; lățime - 35 cm; înălțime - 100 cm.

Dozator apa de birou cu sistem de filtrare, Zass ZTWD 04 WF

 • Fiabil
 • Compact
 • Practic în utilizare
 • Simplu de conectat
 • Termostat automat
Verifică prețul

Alege pentru muncă dozatorul de apă cu sistem de filtrare încorporat de la Zass și vei știi îndată că ai făcut alegerea corectă. Acesta se atașează direct la rețeaua de apă și este prevăzut atât cu indicatoare LED pentru apă caldă/rece, cât și cu butoane pornire/oprire, pentru a economisi energia. Rezervoarele de apă sunt din inox. Sistemul de filtrare al dozatorului conține filtre, iar acestea se schimbă la 6/12 luni. Are un design super modern, fiind potrivit oriunde, iar răcirea se realizează cu ajutorul compresorului.

Dozator apa de podea Finlux FWD-1955 Aqua racire electronica WD-1955

 • Design plăcurt;
 • Simplu de folosit;
 • Eficient;
 • Tip de alimentare la rețea;
 • Simplu de instalat.
Verifică prețul

Acest dozator de apă de podea, beneficiază de tehnologie cu răcire electronică. poate răci până la 1 l pe oră și, totodată poate răci până la 5 litri de apă pe oră. Temperatura apei reci este cuprinsă între 10-15 ° C, iar cea a apei calde între 85-90 ° C. Dozatorul poate fi folosit numai cu bidoane pentru apă, cu o capacitate de 5, 10 și 20 litri. Atenție, acest model nu se poate racorda la rețeua de apă curentă. Cântărește puțin peste 10 kg și beneficiază de o putere de încălzire de 500W, precum și o putere la răcire de 65W.

Dozator apa de podea Zass ZWD 09 CS cu compresor si spatiu de depozitare

 • Zgomot redus
 • Rezistent
 • Confortabil
 • Ușor de utilizat
 • Stabil
Verifică prețul

Dozator de apă de podea Zass ZWD 09 CS cu compresor și spațiu de depozitare este un model de sine stătător, cu nivel de zgomot redus. Astfel, este ideal pentru a fi utilizat la birou sau acasă. Compresorul pentru răcire operează silențios și este puternic, temperatura pentru apa rece este cuprinsă între 8 si 10 °C (2,5L pe oră), iar temperatura pentru apa fierbinte este de peste 90 °C (5L pe oră). Dozatorul este prevăzut cu indicatoare LED pentru apă rece/caldă și butoane de pornire/oprire pentru a economisi energie. În ceea ce privește compartimentul de depozitare, acesta are capacitate de 14 litri. Temperatura ambientală recomandată este de la10°C la 38 °C.

Întrebări despre dozatoarele de apă cu compresor

Cum se alimentează cu apă?

Dozatoarele de apă cu compresor sunt de diferite modele, astfel că, unele se pot alimenta de la bidoanele puse și conectate la aparat sau sunt alte modele, care se conectează direct la rețeaua de apă existentă, având în interior un sistem de filtrare.

Poți încălzi apa?

Dozatoarele de apă cu compresor asigură atât apa rece, cât și apa încălzită, fiind unul dintre beneficiile extrem de apreciate. Pentru cele mai multe modele dozatoare, apa încălzită are 90 °C, astfel că poți să prepari un ceai rapid și simplu, prin simpla apăsare a unui buton.

Filtrează apa?

Dozatoarele de apă sunt de 2 feluri, respectiv cele care se pot alimenta direct de la rețea, cât și cele cu bidoane cu rezerve de apă. Cele care se conectează la rețea au filtre speciale care filtrează dar și tratează apa îmbunătățind-o, păstrându-i totușinproprietățile.

Au sistem de siguranță pentru copii?

Dozatoarele de apă cu compresor care pot încălzi dar și răci apa, vin cu sistem de siguranță pentru copii. În felul acesta te asiguri că cei mici nu se vor arde ajungând din greșeală la apa fierbinte, dar tu te poți bucura rapid de un ceai aromat ori o cafea instant.

Este nevoie de mentenanță?

Aceste modele de dozatoare de apă au nevoie de foarte puțină mentenanță, unele îți permit să speli tava pentru scurgeri în mașina de spălat vase, iar filtrele de apă se pot schimba imediat, prin rotire. În mod evident, această opțiune facilitează enorm procesul de întreținere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Lampă Dimabilă de Birou
Cea mai bună lampă dimabilă de birou

Ai nevoie de o lampă de birou căreia îi poți regla intensitatea luminii după bunul plac? Atunci ai nevoie de o lampă dimabilă de birou. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste
Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Adori pastele și îți dorești să le poți pregăti precum un chef italian? Alege cea mai bună oala cu capac dedicată pastelor și ești cu un pas mai aproape de pastele perfecte.

Cel Mai Bun Tocător De Bucătărie De Calitate
Cel mai bun tocător de bucătărie de calitate

Te-ai săturat de tocătoare care se înnegresc sau care se rup? Alege un tocător din lemn de calitate care rezistă ani întregi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe