Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor

Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 95 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un dozator de apă cu compresor?

Apa este extrem de importantă pentru sănătatea corpului nostru, așa că hidratarea trebuie să fie printre preocupările noastre zilnice. Iar dacă te ții de acest principiu atunci poate că n-ar fi rău să investești într-un dozator de apă pe care să îl ai la tine acasă, mereu la dispoziție. În topul beneficiilor de a avea la îndemână un dozator este în primul rând faptul că acesta filtrează apa, folosind tehnologia de ultrafiltrare, ceea ce înseamnă că elimină eficient clorul, ierbicidele, pesticidele, gustul și mirosul neplăcut al apei, în timp ce mineralele benefice organismului uman sunt păstrate.

În plus, la unele modele apa poate fi racită și încalzită deopotrivă, în funcție de nevoile oricărui utilizator, așa că te poți delecta oricând, simplu și rapid, cu un pahar de apă rece sau cu o cafea. Acestea se pot alimenta cu bidoane mari de 20l sau mai mici în funcție de câtă apă consumi frecvent. Sunt însă și modele ce se conectează la rețeaua de apă. Chiar dacă investiția inițială este mai mare, ele sunt mai economice, pe termen lung, deoarece nu trebuie să mai cumperi apa.

Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Cel mai bun

Zass ZWD 08 WF

 • Tip funcționare: apă caldă, apă rece
 • Tip montare: de sine stătător
 • Sursa de apa: rețeau de apă curentă
 • Tip dozator: cu compresor
 • Număr robinete: 2
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui dozator de apă, atunci noi suntem aici pentru a te ajuta. Descoperă produsul nostru cu conexiune la rețea, sistem de filtrare a apei și răcite cu compresor, care îți va oferi calitate și stabilitate. Știm cât de important este ca apa pe care o consumi să fie cât mai curată și la temperatura dorită, așa că produsul nostru îți va oferi comoditate, te va scapa de achiziționarea permanentă a apei îmbuteliate și te va predispune la costuri mai reduse prin conectarea sa la rețeaua generală.

Premium

Dozator apa cu sistem de filtrare BIOLUX JL-1746T UF + UV Negru

 • Design modern
 • Ecran touchscreen
 • Consum redus de energie
 • Ușor de folosit
 • Dotat cu 4 filtre cu ultrafiltrare
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de un dozator de apă pe care să te bazezi la orice pas atât în sezonul rece, cât și în cel cald, ai găsit produsul favorit. Acest dozator de apă cu un sistem avansat de filtrare este produsul care te poate scăpa de griji. Are un design modern bazat pe butoane cu touchscreen și este extrem de ușor de folosit. Te vei bucura de un sistem bazat pe 4 filtre cu ultrafiltrare pentru cea mai curată și sănătoasă apă. De asemenea, te vei bucura să afli că are o lampă UV care elimină bacteriile și virușii.

la buget

Zass ZWD 02 CR

 • Dozator facil de utilizat, potrivit pentru birouri, recepții și chiar acasă
 • Este silențios, operează cu zgomot redus
 • Asigură atât apă rece (6 - 8°C, 2,5L/oră), cât și apă caldă (90°C, 5L/oră)
 • Prevăzut cu siguranță pentru copii la robinetul pentru apă fierbinte
 • Minifrigiderul îți permite depozitarea alimentelor și băuturilor (conform dimensiunilor)
Verifică prețul

Zass ZWD 02 CR este un dozator de sine stătător cu mai multe funcționalități incluse: apă rece, apă caldă și minifrigider cu capacitate de 12 litri. Cu ajutorul acestui dozator vei avea instant apă rece și apă caldă. Apa este încălzită la 90ºC (5 litri/oră) cu ajutorul boiler-ului de putere mare. Apa rece este obținută cu ajutorul compresorului la temperaturi cuprinse între 6-8ºC (2,5 litri/oră). Dispune de indicatoare LED pentru a arăta când aparatul răcește sau încălzește și indicatoare LED pentru apă rece/apă caldă. Pentru economisirea energiei, dozatorul este prevăzut cu buton oprire/pornire pentru funcțiile de apă caldă/rece, ce pot fi acționate individual. Minifrigiderul este poziționat la baza dozatorului, are greutatea de 15,6 kg și are următoarele dimensiuni: lungime - 33 cm; lățime - 35 cm; înălțime - 100 cm.

Dozatorul pentru apă de podea este cea mai bună alegere pentru tine, cu ajutorul acestuia poți obține apă rece și apă caldă instant la tine acasă. Acesta prezintă un compresor pentru răcire, puternic și silențios. De asemenea, indicatoarele LED vor arăta atunci când aparatul răcește sau încălzește. Pentru a se economisi energia, aparatul are în componență butoane pornit/oprit ale funcției de apă caldă și apă rece. Butoanele se pot acționa individual, iar nivelul de zgomot este redus. Alege produsul care îți va ușura viața.

Dozator apa de podea Zass ZWD 09 CS cu compresor si spatiu de depozitare

 • Zgomot redus
 • Rezistent
 • Confortabil
 • Ușor de utilizat
 • Stabil
Verifică prețul

Dozator de apă de podea Zass ZWD 09 CS cu compresor și spațiu de depozitare este un model de sine stătător, cu nivel de zgomot redus. Astfel, este ideal pentru a fi utilizat la birou sau acasă. Compresorul pentru răcire operează silențios și este puternic, temperatura pentru apa rece este cuprinsă între 8 si 10 °C (2,5L pe oră), iar temperatura pentru apa fierbinte este de peste 90 °C (5L pe oră). Dozatorul este prevăzut cu indicatoare LED pentru apă rece/caldă și butoane de pornire/oprire pentru a economisi energie. În ceea ce privește compartimentul de depozitare, acesta are capacitate de 14 litri. Temperatura ambientală recomandată este de la10°C la 38 °C.

Întrebări despre dozatoarele de apă cu compresor

Cum se alimentează cu apă?

Dozatoarele de apă cu compresor sunt de diferite modele, astfel că, unele se pot alimenta de la bidoanele puse și conectate la aparat sau sunt alte modele, care se conectează direct la rețeaua de apă existentă, având în interior un sistem de filtrare.

Poți încălzi apa?

Dozatoarele de apă cu compresor asigură atât apa rece, cât și apa încălzită, fiind unul dintre beneficiile extrem de apreciate. Pentru cele mai multe modele dozatoare, apa încălzită are 90 °C, astfel că poți să prepari un ceai rapid și simplu, prin simpla apăsare a unui buton.

Filtrează apa?

Dozatoarele de apă sunt de 2 feluri, respectiv cele care se pot alimenta direct de la rețea, cât și cele cu bidoane cu rezerve de apă. Cele care se conectează la rețea au filtre speciale care filtrează dar și tratează apa îmbunătățind-o, păstrându-i totușinproprietățile.

Au sistem de siguranță pentru copii?

Dozatoarele de apă cu compresor care pot încălzi dar și răci apa, vin cu sistem de siguranță pentru copii. În felul acesta te asiguri că cei mici nu se vor arde ajungând din greșeală la apa fierbinte, dar tu te poți bucura rapid de un ceai aromat ori o cafea instant.

Este nevoie de mentenanță?

Aceste modele de dozatoare de apă au nevoie de foarte puțină mentenanță, unele îți permit să speli tava pentru scurgeri în mașina de spălat vase, iar filtrele de apă se pot schimba imediat, prin rotire. În mod evident, această opțiune facilitează enorm procesul de întreținere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal
Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Vrei să-ți diversifici rețetele și modul de a găti? Oalele sub presiune de la Tefal sunt cele mai recunoscute în rândul gospodinelor. Te ajutăm să o alegi pe cea mai bună.

Cel Mai Bun Ceaun Cu Trepied
Cel mai bun ceaun cu trepied

Orice gospodărie trebuie să dețină un ceaun și pirostrii pentru prepararea în aer liber a mâncărurilor care necesită un timp de fierbere îndelungat. Te ajutăm să alegi cel mai bun ceaun.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe