Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Acumulator

Cel mai bun fierăstrău circular cu acumulator

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi un fierăstrău circular cu acumulator?

Un fierăstrău circular este una dintre cele mai importante unelte electrice pentru cei din construcții, dar și pentru cei care au ca hobby realizarea de mici proiecte în gospodărie sau vor să repare, construiască sau meșterească în jurul casei. Acesta este utilizat pentru a tăia în linii drepte, repede, prin bucăți groase de lemn și nu numai. De asemenea, prezintă un mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare și o duză pentru conectarea unei instalații de aspirare pentru praf.

Fierăstrăul are un motor de cea mai mare putere pentru a asigura un avans rapid la debitarea lemnului de esență moale și tare, iar designul este compact pentru o manevrare foarte bună. Se poate regla cu ușurință și fără scule adâncimea de tăiere și a unghiului de înclinare, astfel asigurând un confort maxim în funcționare. În plus, prezintă o lamă despărțitoare care garantează un grad ridicat de siguranță în funcționare, împiedicând lama să se blocheze în material și un ghidaj paralel pentru tăieri precise.

Fierăstraie circulare cu acumulator

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Einhell

 • Viteză în gol 3800 min^-1
 • Lamă taiere Ø190 x Ø20
 • Număr de dinți 24
 • Adâncime de tăiere la 90⁰ 65 mm
 • Mâner mare
Verifică prețul

Fierăstrăul circularul de mână fără fir Einhell, face parte din seria Power X-Change și este compatibil cu toate șinele de ghidare Einhell. Motorul, foarte silențios, fără perii oferă putere și timp de funcționare mai mari, decât un produs din aceași gama. Este ușor de folosit, reglabil fără unelte, pe adăncime, sau unghi și se poate realiza o schimbare ușoară a pânzei datorită blocării axului. Mânerul mare ajută la prevenirea oboselii în timpul lucrului iar lampa cu led asigură iluminat optim în zona de tăiere.

Premium

* Prezentare video mai jos

DeWalt

 • Capacitate acumulator 6.0 Ah
 • Greutate 3,6 kg
 • Profesional
 • Turație maximă 5800 rpm
 • Diametru arbore disc 30 mm
Verifică prețul

Fierăstrăul circular cu acumulatori Flexvolt este prevăzut cu o stație de încărcare și cu un motor puternic de 54V, fiind destinat realizării lucrărilor de o înaltă calitate. Cu o autonomie redusă și cu un grad de portabilitate ridicat, fierăstrăul este dotat cu un mâner suplimentar, pentru o siguranță sporită în cazul în care aveți nevoie să îl țineți cu ambele mâini. Echipat cu o scală gradată, fierăstrăul este ideal pentru reglarea precisă de până la 67 mm a adâncimii de tăiere, având o turație maximă de 5800 de rotații pe minut.

la buget

Raider

 • Diametrul discului este de 165 mm
 • Alimentarea se realizează cu acumulator
 • Tăiere precisă
 • Unealta este rezistentă și ergonomică
 • Prezintă ghidaj paralel
Verifică prețul

Fierăstrăul circular de mână Raider RDP SCS20 Solo este o unealtă destinată atât profesioniștilor, cât și amatorilor, fiind potrivită pentru a realiza lucrări la standarde excepționale. Dotat cu un disc de tăiere cu diametrul exterior de 165 mm și cu un ghidaj paralel ce asigură tăierea precisă, puteți debita precis și eficient chiar și cele mai groase plăci de lemn. Fierăstrăul este echipat cu un sistem de evacuare al prafului, astfel că spațiul de lucru rămâne curat și ordonat fără ca funcționarea aparatului să fie afectată.

Fierastrau circular 18V XR 4 Ah 2 acc Dewalt - DCS391M2

 • Motor puternic, răcit cu turbină.
 • Mâner ergonomic acoperit cu cauciuc.
 • Talpă din magneziu și apărătoare metalică.
 • Reglaj fără cheie pentru tăieri la unghi și adâncime.
 • Pânză subțire de 165mm cu 24 de dinți.
Verifică prețul

Fierăstrău circular de la DeWalt, DCS391M2 face parte dintr-o generație nouă de fierăstraie circulare de mână de 18V cu baterii XR, Li-Ion de 4,0 Ah. Este dotat cu un motor puternic răcit cu turbină, cu posibilitatea schimbarii periilor. Are un mâner ergonomic acoperit cu cauciuc pentru a îți oferi un confort sporit, iar talpa este din magneziu și apărătoarea metalică pentru condiții grele de muncă. Reglajul se face fără cheie, iar pânza subțire de 165mm cu 24 de dinți asigura tăieturi rapide și finisate la adâncimi maxime de 55mm.

Fierastrau Circular cu Acumulator Evotools ONE EPTO, cu 1 Acumulator 18V 2Ah si Incarcator

 • Dotat cu 1 acumulator 18V
 • Viteză maximă de 3800 rpm
 • Adâncime de tăiere lemn 54 mm
 • Prezintă încărcător
 • Tăierea este de tip circular
Verifică prețul

Fierăstrăul circular a devenit foarte popular datorită versatilității și a ușurinței în utilizare. Poți folosi cu ușurință un astfel de fierăstrău portabil pentru tăieri transversale, oblice sau de adâncime. Designul ergonomic cu softgrip confortabil și greutate redusă este perfect. pentru o ghidare precisă a ferăstrăului. Un alt atu îl reprezintă schimbarea simplă și rapidă a frezelor prin dispozitivul integrat de blocare a axului. Grosimea maximă a materialului tăiat sub unghi drept este până la 65 mm.

Fierastrau circular manual R18CSP-0, 18 V, 4700 RPM, 2,4 kg

 • Are suprafața moale de prindere care îți oferă o manevrare sigură.
 • Este dotat cu frâna electrică care oprește imediat lama pentru protejarea utilizatorului și marcator cu linie pentru precizie.
 • Adâncimea maximă de tăiere cu acest fierăstrău este de 52 mm și unghi de tăiere de până la 45 de grade.
 • Lățimea de tăiere este de 1,6 mm.
 • Fierăstrăul circular manual are greutatea de 2,4 kg.
Verifică prețul

Fierastraul circular manual are un design robust, cu un mâner ergonomic și este destinat pentru tăierile în lemn. Este dotat cu pânza cu 24 de dinți fabricată din carbură, care are o rezistență crescută și îți oferă un progres rapid. Viteza de pornire este de 4700 rotații pe minut, iar lama are dimeniunea de 165 mm, funcționând cu baterii ONE de înaltă performanță, care pot fi înlocuite ușor în orice moment, dar care trebuiesc cumpărate separat. Mânerul are suprafața moale de prindere, deci îți oferă o manevrare sigură.

Întrebări despre fierăstraiele circulare cu acumulator

Cum se alimentează?

Fierăstraiele circulare cu acumulator sunt alimentate folosind acumulatorul din dotare. În momentul în care acumulatorul se descarcă acesta se pune la încărcat în stația furnizată de producător. În momentul încărcării fierăstrăul nu poate fi folosit.

Ce putere măsoară?

Există o gamă variată de fierăstraie circulare cu acumulator pe piață. În funcție de lucrările pe care ți le-ai propus să le faci trebuie să ai în vedere ce putere să aibă fierăstrăul tău. Vei găsi atât fierăstraie cu motoare de 500W cât și fierăstraie cu motoare de 2200W.

Care este suprafața de lucru pe care poate acționa?

Fierăstraiele circulare cu acumulator pot fi folosite pentru a tăia o gamă variată de materiale lemnoase cât și alte materiale asemănătoare cum ar fi materiale plastice subțiri (de exemplu foi de policarbonat sau plăci de PVC). În funcție de pânza de tăiat vei alege și suprafața de tăiere.

Ce greutate cântărește?

Fierăstraiele circulare cu acumulator cântăresc în general greutăți mici deoarece ele trebuie să fie ușor de manevrat și transportat. De cele mai multe ori, cântăresc 3-4 kilograme. Dispun de mâner de prindere ce ajută la susținere și le fac mai ușoare.

Care este adâncimea de tăiere?

În funcție de materialele pe care vrei să le tai folosind fierăstraie circulare cu acumulator îți vei alege o lamă de tăiat. Diametrul lamei de tăiat îți va da adâncimea de tăiere. Trebuie să ai grijă ca diametrul lamei de tăiat să nu depășească apărătoarea fierăstrăiului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte
Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Îți place să meșterești și îți place ordinea? Cu ajutorul unui dulap mobil pentru scule poți avea la îndemână și bine organizate toate sculele din atelier/garaj.

Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică
Cea mai bună șurubelniță electrică

O șurubelniță electrică cu capete interschimbabile este utilă în casa oricărui gospodar. La montat mobilă, la desfăcut diverse aparate, jucării. Alege una de calitate.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe