Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator

Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi un fierbător de ouă cu temporizator?

Obținerea unui fierbător de ouă cu temporizator este cheia pentru îmbunătățirea imediată a micului dejun rapid, indiferent dacă îți plac ouăle moi sau bine făcute. Dacă te gândești bine, fierbătoarele electrice ar trebui să fie într-adevăr un aparat obligatoriu pentru oricine are nevoie frecvent de apă clocotită, fie chiar și pentru ceai, paste, cafea, dar în special ouă.

Sunt mai silențioase decât cele tradiționale, oferă rezultate mai rapide și îți vor menține apa caldă mult mai mult timp decât o oală pe plită. Există, de asemenea, faptul că estetica are tendința de a fi mult mai atrăgătoare, decât ibricul bunicii tale.

La prepararea ouălor, diferite rezultate finale sunt menite a fi preparate la temperaturi specifice. În timp ce temperaturile exacte sunt în dezbatere și se reduc la preferințele personale, regula generală este că la final trebuiesc lăsate puțin în apă. Deci, ouăle moi, de exemplu, ar trebui să se fiarbă la o temperatură semnificativ mai mică decât cele bine făcute care necesită un timp mai îndelungat.

Cele mai bune fierbătoare de ouă

Cel mai bun

Mesko

 • Puteți găti până la 3 ouă simultan
 • Putere maximă de 350W
 • Dispozitivul se stinge automat
 • Include o lamă de control
 • Echipat cu o lance de ouă
Verifică prețul

Cu acest dispozitiv, poți pregăti micul dejun sănătos și hrănitor pentru toată familia fără a pierde timp și energie. Produsul minimizează problemele de fierbere a ouălor și asigură consistența ideală a proteinelor și a gălbenușului. Setul include, de asemenea, un spiker pentru ouă, datorită căruia poți preveni spargerea oului la gătit. Datorită dimensiunilor reduse, poți ascunde aparatul în orice dulap de bucătărie sau într-un compartiment, economisind spațiu pe blatul bucătăriei. Știm cu toții cât de hrănitoare sunt ouăle și câte substanțe nutritive valoroase conțin.

Premium

KITCHENminis

 • Materialul folosit este oțelul inoxidabil
 • Ușor de spălat și întreținut
 • Practic, ingenios și estetic
 • Oprire ușoară
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Acest fierbător mic este cadoul perfect pentru mini gospodării. Atât de practic și de frumos încât ai vrea să-l păstrezi pentru tine. Pur și simplu selectează în avans gradul de duritate dorit de la moale la tare și dimensiunea oului de la S la XL, iar un ton de semnal indică atunci când este gata. Capacul transparent fabricat din Tritan de înaltă calitate este fără BPA, stabil și ușor de curățat. Cantitatea de apă poate fi măsurată în funcție de dimensiunea ouălor și de duritatea necesară cu cana de măsurare integrată.

la buget

Unold

 • Semnal sonor la finalizarea programului
 • Fierbere ouă
 • Bază anti-aderență
 • Inox
 • Putere 210 W
Verifică prețul

Fierbătorul de ouă Mini poate concura cu ușurință cu modelele mai mari. Accesoriile includ o ceașcă de măsurare, iar inserția de ouă cu mânerul său convenabil facilitează îndepărtarea ouălor fierte și în condiții de siguranță. Funcționarea este simplă, indicatorul luminos se aprinde și când a fost atins gradul de duritate dorit, ajutorul de bucătărie practic emite un semnal acustic. Carcasa este din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar toate piesele neelectrice sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

Fierbător de ouă Sencor

 • Rezervor de ouă detaşabil
 • Comutator cu indicator luminos
 • Temporizator electronic încorporat
 • Protecţie împotriva supraîncălzirii
 • Măsură cu vârf încorporat
Verifică prețul

Sencor SEG 710BP este un aparat practic pentru toți cei care mănâncă frecvent ouă la micul dejun, pregătesc mese pentru oaspeții lor sau, pur și simplu, adoră să se delecteze cu acest dejun delicios tot timpul. Aparatul poate prepara cu ușurință până la 7 ouă la alegere 3 niveluri de intensitate - fiert moale (excelent pentru micul dejun), mediu fiert sau fiert tare, care sunt excelente pentru salate. Datorită funcționării sale complet automate, prepararea ouălor este cu adevărat simplă și nu necesită participarea ta. De asemenea, este inclus un cronometru electronic încorporat cu un semnal sonor care te informează când procesul de gătit este terminat.

Krups Fierbator oua

 • Capac detaşabil pentru o curăţare mai simplă
 • Comutator cu indicator luminos
 • Temporizator cu semnalizare sonoră
 • Protecţie la supraîncălzire
 • Funcţionare complet automată
Verifică prețul

Fierbătorul de ouă cu capac transparent este complet automat. Este suficient să reglaţi modul de fierbere şi fierbătorul de ouă face totul în locul dumneavoastră. Are în plus şi un temporizator cu semnal acustic, iar în vasul de fierbere încap până la 7 ouă. Prezintă un rezervor de ouă detaşabil pentru servirea simplă a ouălelor. Fierbătorul poate fi curățat foarte simplu datorită designului ergonomic cu rezervor detaşabil. Funcționarea acestuia este complet automată și prezintă protecție împotriva supraîncălzirii.

Fierbator electric pentru oua Egg Poacher, 7 compartimente

 • Capacitate 7 ouă
 • Design plăcut
 • Ușor de folosit
 • Consum energetic mic
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Dacă vrei să fierbi rapid maxim 7 ouă fără să te frigi sau alte bătăi de cap, ai la dispoziție un fierbător de ouă modern și ușor de folosit. Acest fierbător de ouă este rezistent și sigur, de aceea poate fi folosit chiar și de către copii. Din bucătăria ta, va fi cel mai simplu aparat de folosit. Are dimensiuni reduse și este ideal pentru orice bucătărie, indiferent cât de mică ar fi. De aceea, este foarte ușor de depozitat când nu este folosit. Se alimentează de la priză și are o putere de 350 W.

Întrebări despre fierbătoarele electrice de ouă

Este sigur să fierbi ouăle într-un fierbător electric?

Fierbătoarele electrice de ouă au fost supuse celor mai exigente controale privind calitatea și au fost testate de nenumărate ori, astfel încât tu să poți folosi în siguranță aceste aparate. De aceea, dispozitivele de fiert ouă oferă utilizatorului o experiență sigură și plăcută.

Ce se întâmplă dacă pui lapte într-un fierbător electric de ouă?

Deoarece laptele nu se evaporă ca apa, poate fierbe provocând un pericol de scurtcircuit dacă intră în baza electrică a fierbătorului. Grăsimea și proteinele din lapte se lipesc de bază și pereți din fierbător și îl pot arde. Așadar, laptele va fi fiert în oala destinată acestuia.

Poți găti un ou doar cu apă fierbinte?

Fierbătoarele electrice de ouă sunt realizate astfel încât să poți prepara ușor și eficient ouăle, doar cu ajutorul apei fierbinți. De asemenea, poți ajusta timpul de fierbere al ouălor, astfel că le poți găti exact așa cum îți plac ție, mai moi sau mai tari.

Fierbătorul electric de ouă, ucide bacteriile?

Fierberea apei distruge microorganismele precum viruși, bacterii și paraziți. Un fierbător electric automat va aduce în mod normal apa la fierbere înainte de a se opri, ceea ce va fi suficient. Când folosești un fierbător, asigură-te că apa fierbe tare.

Cum scoți petele dintr-un fierbător electric de ouă?

Dacă ai oțet alb distilat la îndemână, adaugă părți egale apă și oțet în fierbător până când este pe jumătate plin. Lasă amestecul de apă și oțet care ulterior au fiert să stea în fierbător timp de 15 sau 20 de minute. Se golește amestecul și se clătește fierbătorul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Grătar Electric Raclette
Cel mai bun grătar electric raclette

Pe grătarul raclette poți pune legume, brânzeturi sau carne. Activitatea ideală pentru cinele în familie sau cu prietenii. Sănătos și gustos.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe