Cel Mai Bun Frigider Side By Side

Cel mai bun frigider Side By Side

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 16 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să alegi un frigider side by side?

Dacă ai o familie mare sau dacă doar îți dorești un frigider încăpător, este momentul să treci la modelele side by side. Volumul interior al acestora frigidere variază între 500 și 700 l, iar alegerea trebuie făcută în strânsă dependență de mărimea familiei. Trebuie să ai în vedere că, de cele mai multe ori, un volum interior mai mare înseamnă atât un cost de achiziție mai mare, cât și un consum energetic mai ridicat.

Când îți alegi o combină frigorifică side by side poți opta și pentru un model cu dozator de apă inclus. În acest fel poți uita de sticlele cu apă lăsate la rece în anotimpul cald. Un alt avantaj pe care îl au modelele side by side în reprezintă compresorul inverter. Acest tip de compresor crește eficiență energetică și scade nivelul de zgomot al frigiderului.

De asemenea, majoritatea producătorilor oferă o garanție generoasă pentru această piesă. Dacă te-ai decis să achiziționezi un astfel de frigider, trebuie să ții cont și de brand. Modelele de la Samsung, Bosch sau Liebherr fac parte din segmentul premium.

Cel mai bun frigider Side By Side

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Designul compact la exterior și capacitatea mai mare în interior sunt carcacteristicle cheie acestui frigider Side By Side Samsung.De 2 ori mai multă prospețime, datorită sistemului Twin Cooling Plus, care optimizează temperatura și umiditatea în frigider. Tehnologia frigiderului este una revoluționară, pentru că te poți bucura de mai puțin zgomot, dar de o eficiență energetică mai mare, în comparație cu alte compresoare convenșionale. Acest model de compresor Digital Inverter îți reglează automat viteza.

la buget

Frigiderul Side by Side de la Samus, SSX-663NF, reprezintă soluția perfectă pentru o casă modernă. Acest model nou de side by side se remarcă printr-o eleganță deosebită și surprinde printr-un design modern, adaptându-se instant în bucătăria ta. Inoxul din care este confecționat îi oferă o valoare estetică deosebită și îi mărește durata de viață. În plus, este atât de ușor de curățat, tot ce îți trebuie este o cârpă uscată sau o lavetă ca să înlături orice urmă de murdărie. Cu acest frigider poți uita de dezghețarea manuală.

Premium

* Prezentare video mai jos

Side by Side Whirlpool WQ9IMO1L, 554 l, Full No Frost, Clasa F, Flexy Freeze, Ice dispencer, Inox

 • Capacitate mare 554 l,
 • Tehnologie Full No Frost,
 • Consum redus Clasa F
 • Dispenser de gheață
 • Inox fără amprente
Verifică prețul

Combina Side by Side de la Whirlpool dispune de 6 opțiuni de temperatură presetabilite. Cu o singură atingere setezi temperatura ideală pentru alimentele tale, atât în frigider, cât și în congelator (de la -22°C la +10°C). De asemenea printre beneficiile majore vei regăși Al 6-lea Simț care reglează nivelul de umiditate și temperatură, pentru a asigura prospețime de lungă durată, compartiment dedicat și două Fresh Box-uri pentru a-ți putea organiza mâncarea, iluminare graduală cu LED pentru o distribuție îmbunătățită a luminii, conectivitate prin aplicația dedicată, dispozitiv de ozonizare, rafturi reglabile și un raft culisant pentru articole puțin adânci, precum vase sau recipiente mici. Per total, o alegere excelentă!

Un frigider Side by side de la firma Liebherr care este complet. Adică un frigider cu mai mult volum în interior pentru alimente, spaţios şi eficient energetic în timpul funcţionării, silenţios şi confortabil în manipulare şi cu un design excelent. Funcția BioFresh garantează o climă perfectă pentru prospeţimea super-lungă, iar sistemul DuoCooling permite setarea precisă şi independentă a temperaturii combinaţiilor frigorifice din frigider şi congelator. La care se adaugă IceMaker cu racord de apă fixă, care produce cuburile de gheaţă mult dorite la petreceri, de cea mai înaltă calitate.

Frigider Side by Side LG GSJ960PZBZ, 601 L, H 179 cm (Inox)

 • Dispenser apă
 • Capacitate mare
 • Design modern
 • Motoare consum redus
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Acest frigider side by side de la LG, reprezintă o nouă generație de astfel de frigidere. Ușa Door-in-Door îți permite accesul mai ușor la băuturi și gustări. Având la dispoziție un volum mărit, de 600 L, poți beneficia de o mai bună organizare și o stocare mai inteligentă. Astfel vei stoca și depozita toate cele necesare. Ultimele tehnologii în materie de frigidere au fost folosite pentru acest model, astfel a fost echipat cu sisteme ce vor păstra alimentele proaspete prin eliminarea umidității excesive și purificarea aerului.

Frigider side by side Heinner HSBS-H439NFBKWDE++, 436 l, No Frost, Display, Dozator de apa, Functie smart, Functie congelare si racire rapida, Clasa E, H 177 cm, Negru

 • Sistem de răcire Full No Frost
 • Compresor Inverter
 • Control electronic cu display LED și control touch
 • Dozator de apă
 • Funcție SMART
Verifică prețul

Acest frigider side by side Heinner, este soluția ideală pentru cei ca tine, ca au o familie compusă din 4 persoane, doi adulți și 2 copii. RĂcirea apei plate, pe timp de iarnă se realizează automat, datorită dozatorul de apă, ce îți va oferii răcoare în zilele toride de vară. Sistemul Full No Frost permite o circulare omogenă a aerului rece care, fiind lipsit de umiditate, evită formarea gheții. Astfel beneficiezi de un consum optim de energie electrică și de o super economie, prin simpla apăsare a unui buton pe panoul touch al frigiderului.

Acest frigider side by side de la Beko, reprezintă soluția problemelor tale cu privire la păstrarea la rece a mâncărurilor preferate. Pentru o prospețime mai îndelungată, frigiderul a fost dotat cu sistemul Dual Cooling Neofrost pentru răcire mai rapidă. Această tehnologie asigură cele mai bune condiții de conservare într-o clasă superioară de eficiență energetică. Frigiderul este echipat cu un compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius, ideal pentru carnea proaspătă, pește și alimente cu o durată de viață mai scurtă.

Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa F, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

 • Full No-Frost
 • Tehnologie Digital Inverter
 • Sistemul All-around Cooling
 • Dispenser apă și gheață
 • Design minimalist
Verifică prețul

Dacă simți că în frigiderul tău nu mai este loc pentru bunătățile pe care le-ai cumpărat sau le-ai pregătit în casă, a venit momentul să treci la unul mai încăpător. Acest frigider side by side de la Samsung reprezintă soluția tuturor problemelor tale. Cu designer sau minimalist, îi va oferi casei tale un aspect modern, elegant și contemporan. Acest frigider are un finisaj din oțel inoxidabil și uși cu aspect neted, iar mânerele verticale îi subliniază simetria elegantă. Beneficiază de tehnologia digital inverter, prin care tu o să te bucuri de o eficiență energetică mai mare și de un zgomot redus.

Frigider side by side Beko GNO4031GS, 401 l, NeoFrost Dual Cooling, Compresor Prosmart Inverter, Display touch, Clasa E, H 180 cm, Sticla antracit

 • Tehnologie NeoFrost Dual Cooling
 • Compresor ProSmart Inverter
 • Compartiment cu temperatură de 0°C
 • Display Touch Control
 • Congelator No Frost
Verifică prețul

Dacă vrei ca fructele și legumele să se mențină ca proaspăt culese, trebuie să îți achiziționezi acest frigider. Compresorul cu care este echipat, asigură o funcționare ultra silențioasă, la cele mai ridicate standarde de eficiență energetică. De asemenea, compresorul beneficiază și de 10 ani de garanție. Un mare avantaj pe care acest frigiderul are, îl reprezintă raftul special creat pentru sticlele și recipientele cilindrice de mari dimensiuni. Rafturile ajustabile sunt realizate din sticlă securizată ce suportă până la 25 de kg.

Întrebări frecvente despre frigiderele side by side

De ce să alegi un frigider side by side?

Printre cele mai notabile avantaje se numără aspectul modern și elegant, perfect pentru orice bucătărie, capacitatea mare de stocare a alimentelor și faptul că nu are nevoie de mult spațiu la deschidere deoarece ușile sunt mai înguste. Toate aceste avantaje vin la un preț însă, preț pe care nu îl poți ignora.

Frigiderele side by side au și dozator de apă?

Printre combinele frigorifice side by side, se întâlnesc modele cu dozator de apă și modele fără această opțiune. Dacă îți dorești un asemenea sistem, trebuie să știi că unele modele au un recipient care trebuie umplut manual, iar altele se pot conecta direct la rețeaua de apă.

Frigiderele side by side sunt zgomotoase?

Vremea când combinele frigorifice produceau sunete precum motorul unui tractor a trecut. Totuși este indicat să alegi un frigider side by side cu un nivel de zgomot sub valoarea de 40 de decibeli. În acest fel nici nu vei știi că îl ai în casă.

Ce capacitate de stocare are un frigider side by side?

Capacitatea de stocare diferă în funcție de model și de felul în care sunt dispuse compartimentele de depozitare. La cele mai multe modele, spațiul de congelare este mai îngust, însă există și frigidere la care cele două părți sunt egale.

Ce funcții ar trebui să aibă un frigider side by side?

Un produs de calitate va fi echipat cu câteva opțiuni care vor asigura o funcționare eficientă, cum ar fi :un sistem de răcire dotat cu tehnologia No Frost, compartimente echipate cu propriul termostat, un sistem standard de avertizare pentru ușa deschisă și o funcție de vacanță. Bineînțeles că nu trebuie să se limiteze la acestea.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Strecurătoare Din Inox
Cea mai bună strecurătoare din inox

Strecurătoarea este un obiect indispensabil în bucătărie. Ai grijă să alegi una de calitate, din inox, care să nu ruginească sau să prindă alte defecte odată cu trecerea timpului.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură
Uscător de rufe cu pompă de căldură

Cauți un uscător de rufe rapid și performant? Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mai eficiente cu 50% față de cele în condensare pentru că recirculă încontinuu aerul deja încălzit.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cel Mai Bun Șemineu Electric pentru Casa Ta
Șeminee electrice pentru living room-ul casei tale

Vrei să te bucuri de experiența unui șemineu dar nu vrei să-ți bați capul cu lemne, funingine și fum? Alege un șemineu electric modern.

Cea Mai Bună Sobă Pe Butelie GPL
Cea mai bună sobă pe butelie de GPL

Ai nevoie de încălzire la o locație pe care o folosești temporar dar care nu e racodată la gaz meta? Poți lua în calcul și o sobă pe butelie GPL. Află avantajele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe